- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
oynakbasi34 azmine hayran kaldım valla supersin
T turkmenkizi86 canım sende güzel gidiyorsun ve diğer adını yazamadigim ablalarimda süper gidiyor
Buraya yazmıştım belim ağrıyor diye sonra bacagima vurdu hastaneye git emar çekin sonuç bugün çıktı malesef bel fıtığı çıktı ağrı kesici jel ilaç felan verdi
Çok morelim bozuldu bu duruma bide bu sabah sonuç almaya gideceğimi bilen iki kardesimde aramadilar şu saat oldu ne kadar üzücü ben onların her anlarinda yanindayken onların yaptigina bakın
Banu abla sağlık sorunları nedeniyle iki kilo aldım bayram sonu geri dönme şansım varmı sanki okudum böyle bişey gruplardan birinde
Sağol canım aminÇok teşekkür ederim canım. Sanada çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin insallah...
Helel olsun kaptanım vallahi
Biz dün yaprak topladık
dışarısı o kadar sıcaktı ki orucunda etkisiyle ayağa kalkacak halim kalmadı akşam
O yorgunlukla nasıl uyuduysam sahura bile kalkamadım bugün orucu sahursuz tutuyoruz
Aslında ben 3:45'te biten imsak vaktinde uyanamayıp 4:20 de uyandığımda daha hala imsak vakti girmemiş zannettim bir bardak su içtim bugün orucumu yine de tamamlıyorum ama onun yerine yeniden kaza etmen gerekecek
O yüzden bugün eşim de sahursuz tutacak bu kadar sıcak bir hava var ki anlatamam
oynakbasi34 azmine hayran kaldım valla supersin
T turkmenkizi86 canım sende güzel gidiyorsun ve diğer adını yazamadigim ablalarimda süper gidiyor
Buraya yazmıştım belim ağrıyor diye sonra bacagima vurdu hastaneye git emar çekin sonuç bugün çıktı malesef bel fıtığı çıktı ağrı kesici jel ilaç felan verdi
Çok morelim bozuldu bu duruma bide bu sabah sonuç almaya gideceğimi bilen iki kardesimde aramadilar şu saat oldu ne kadar üzücü ben onların her anlarinda yanindayken onların yaptigina bakın
Banu abla sağlık sorunları nedeniyle iki kilo aldım bayram sonu geri dönme şansım varmı sanki okudum böyle bişey gruplardan birinde
Bu ara çok yoğunum esimde yarın sabah burun ameliyatı olacak yoksa hemen baslardim ev badana oldu temizlik yapılacak hersey üst üste geldi
Fıtık nedeniyle sadece yürüyüş yaparım artık iyice arastirmam lazım hangi egzersizleri yapabilirim
Banu abla harikasin masallah. Menunde çok guzel.
İkinizede çok geçmiş olsun verirsin gene kilolarını üzülme önce sağlıkBu ara çok yoğunum esimde yarın sabah burun ameliyatı olacak yoksa hemen baslardim ev badana oldu temizlik yapılacak hersey üst üste geldi
Fıtık nedeniyle sadece yürüyüş yaparım artık iyice arastirmam lazım hangi egzersizleri yapabilirim
Banucum çok tebrik ederim kendim kilo vermiş gibi seviniyorum oldu bu kez bravo sana ikili rakamlar göründü bile maşallah
Sağol canım aynen önce sağlık bunu bugün daha iyi anladımİkinizede çok geçmiş olsun verirsin gene kilolarını üzülme önce sağlık
Sağol Banu abla yüzmeye gitmeyi çok isterim malesef kızımı bırakacak kimse yok kV yaşlıAllah yardımcın olsun canımvalla yine helal olsun ben sahursuz hiç tutamam gerçi bu Ramazan hiç tutamıyorum ya o ayrı ama Allahın izniyle seneye inşallah 1 ay tam tutarım
Sağ olasın canımyolum uzun ama inanıyorum bu kez olacak
Canım sanada çok çok geçmiş olsunRAbbim yar ve yardımcın olsun Doktor büyük ihtimalle sana fizik tedavi verir birde şu bel fıtığında kilo vermek baya rahatlatıyor insanı ( gerçi çok değildin ama verilen her 1 kg kemiklerden 3 kg kadar yük alırmış düşün yani baya önemli giden bir kilo bile
Listeye dönme olayında o %5 kg kuralı var canımbirde izine çıkalı 6 ay olmuş olması gerekiyor o kural senin için geçerli olmuyor bu durumda ama ben inanıyorum sen o 2 kiloyuda vereceksin çok çabuk
Bu arada Yüzmeye gitme imkanın varsa mutlaka git bel fıtığında bire bir üstelik bütün vücut çalıştığı için de sana kilo konusunda da yardımcı olur
Canım bol bol su iç oruçlu olmadığın zamanlardaeminim Bayramdan sonra çok daha rahat olur senin için
Eşinede çok çok geçmiş olsun canımumarım çabucak atlatır
Rabbim dermansız dert vermesin canım bunlar hep geçici şeyler şükür
Leslie yapabilirsin evde canım yürüyüş yerine ama dediğim gibi en güzeli yüzme ve kaslar kuvvetlendikçe bel fıtığı ağrısı daha da hafifliyorYoutube da da bak istersen belki bel fıtığını rahatlatacak birşeyler vardır
Çok teşekkür ederim canım
Bende bu haftayı da çok beğendim
Masallah sana ❤Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür bu geceyi de hasarsız atlattımŞimdide bol su ve yeşil çay içeceğim yatana kadar
Sağ olsun eşimin halası sırf bana uygun olsun diye fırında tavuk ve köfte birde bol salata yapmış
1 kase Çorba
1 ufak but
1 adet köfte
ve bol bol salata yedim
2 tanecik de marul içine çiğ köfte yedim
Şükür kendimi çok hafif hissediyorumyarın sabahda Allahın izniyle Parka yürüyüş yapamaya gideceğim nasılsa akşam gelecek misafirler yabancı değil ve menüm belli hatta eşim kavurmayı şimdiden yapıyor yarın ben uğraşmıyayım diye bir tek çorba, pilav ve salata yapacağım
Cumaya kadar daha da az göreceğim inşallah tartıda
Çok teşekkür ederim canımsizin desteğiniz sayesinde bende çok inanıyorum
Selam arkadaşlar öncelikle hepinizden özür dileyerek başlamak istiryorum geçen hafta bildirimde bulunamadım ortalamayı düşürdüm internetim nasıl olduysa hemen bitti büyük ihtimalle bizim ufaklık internetten video izledi 10 gb 2 haftada hayatta bitmezdioynakbasi34 kaptanım ben devam wtmek istiyorum ama takıma katkı sağlayamadım pek sıkıntı olursa ara da verebilirim kimsenin hakkına girmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?