Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 azmine hayran kaldım valla supersin
T turkmenkizi86 canım sende güzel gidiyorsun ve diğer adını yazamadigim ablalarimda süper gidiyor

Buraya yazmıştım belim ağrıyor diye sonra bacagima vurdu hastaneye git emar çekin sonuç bugün çıktı malesef bel fıtığı çıktı ağrı kesici jel ilaç felan verdi

Çok morelim bozuldu bu duruma bide bu sabah sonuç almaya gideceğimi bilen iki kardesimde aramadilar şu saat oldu ne kadar üzücü ben onların her anlarinda yanindayken onların yaptigina bakın

Banu abla sağlık sorunları nedeniyle iki kilo aldım bayram sonu geri dönme şansım varmı sanki okudum böyle bişey gruplardan birinde

Çok teşekkür ederim canım. Sanada çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin insallah...

Bu ara çok yoğunum esimde yarın sabah burun ameliyatı olacak yoksa hemen baslardim ev badana oldu temizlik yapılacak hersey üst üste geldi

Fıtık nedeniyle sadece yürüyüş yaparım artık iyice arastirmam lazım hangi egzersizleri yapabilirim

Allah yardımcın olsun canım valla yine helal olsun ben sahursuz hiç tutamam gerçi bu Ramazan hiç tutamıyorum ya o ayrı ama Allahın izniyle seneye inşallah 1 ay tam tutarım

Sağ olasın canım yolum uzun ama inanıyorum bu kez olacak

Canım sanada çok çok geçmiş olsun RAbbim yar ve yardımcın olsun Doktor büyük ihtimalle sana fizik tedavi verir birde şu bel fıtığında kilo vermek baya rahatlatıyor insanı ( gerçi çok değildin ama verilen her 1 kg kemiklerden 3 kg kadar yük alırmış düşün yani baya önemli giden bir kilo bile

Listeye dönme olayında o %5 kg kuralı var canım birde izine çıkalı 6 ay olmuş olması gerekiyor o kural senin için geçerli olmuyor bu durumda ama ben inanıyorum sen o 2 kiloyuda vereceksin çok çabuk
Bu arada Yüzmeye gitme imkanın varsa mutlaka git bel fıtığında bire bir üstelik bütün vücut çalıştığı için de sana kilo konusunda da yardımcı olur
Canım bol bol su iç oruçlu olmadığın zamanlarda eminim Bayramdan sonra çok daha rahat olur senin için

Eşinede çok çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatır
Rabbim dermansız dert vermesin canım bunlar hep geçici şeyler şükür

Leslie yapabilirsin evde canım yürüyüş yerine ama dediğim gibi en güzeli yüzme ve kaslar kuvvetlendikçe bel fıtığı ağrısı daha da hafifliyor Youtube da da bak istersen belki bel fıtığını rahatlatacak birşeyler vardır

Banu abla harikasin masallah. Menunde çok guzel.

Çok teşekkür ederim canım
Bende bu haftayı da çok beğendim

Az dinlendikten sonra mutfağımı temizledim şimdide eşimin halasına gidiyorum son dakika iftar daveti aldık oda oruçlu değil bari sende erken gel iki sohbet ederiz dedi
Artık gece görüşürüz kızlar

Kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

İkinizede çok geçmiş olsun verirsin gene kilolarını üzülme önce sağlık

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok şükür bu geceyi de hasarsız atlattım Şimdide bol su ve yeşil çay içeceğim yatana kadar
Sağ olsun eşimin halası sırf bana uygun olsun diye fırında tavuk ve köfte birde bol salata yapmış

1 kase Çorba
1 ufak but
1 adet köfte
ve bol bol salata yedim
2 tanecik de marul içine çiğ köfte yedim

Şükür kendimi çok hafif hissediyorum yarın sabahda Allahın izniyle Parka yürüyüş yapamaya gideceğim nasılsa akşam gelecek misafirler yabancı değil ve menüm belli hatta eşim kavurmayı şimdiden yapıyor yarın ben uğraşmıyayım diye bir tek çorba, pilav ve salata yapacağım

Cumaya kadar daha da az göreceğim inşallah tartıda

Banucum çok tebrik ederim kendim kilo vermiş gibi seviniyorum oldu bu kez bravo sana ikili rakamlar göründü bile maşallah

Çok teşekkür ederim canım sizin desteğiniz sayesinde bende çok inanıyorum

Sağol Banu abla yüzmeye gitmeyi çok isterim malesef kızımı bırakacak kimse yok kV yaşlı
Inşallah bayram sonu başlıyorum kesin bir şekilde

Masallah sana ❤

Neyse kızlar bana müsaade geç oldu yatayım da sabah Allahın izniyle erkenden kalkıp yürüyüşe gideceğim kahvaltımı yaptıktan sonra Kıyafetlerimi bile geceden hazırladım sabah vakit kaybı yaşamayayım
Hatta yan asılan çantam ağır ve engelleyici olduğu için ufak bir sırt çantası buldum

Aslında bekarken ben ve kızkardeşimin sırt çantalarını Annem saklamış ve bizim çakal freddy benimki daha güzel diye ( kendine göre ) onu almış kızına kullandırıyordu en son Annemde onunkini almanyadan gelirken getirmiş freddynin kini de benim küçük kız kullansın diye onu yanıma alacağım içine bir cüzdan ( ne olur ne olmaz ) birde ufak şişe su sığar ancak

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugün de erkenden uyanabildim gerçi bu sabah 04:30da uyandım da kendi kendime yok daha neler fırıncımısın da bu saatte uyanıyorsun dedim ve tekrar yattım 06:30da uyandım sonra
Nedense Sibele kontrole gidene kadar kendimi hafif hissetsemde ertesi gün daha da hafif hissediyorum Sanki ordan onayı alınca kemikler hafifliği hissediyorlar

Birazdan kahvaltımı yapıcağım sonrada eşim işe giderken bende kendimi parka atacağım bu gazla en azından sporumu daha da güzel yaparım Nasılsa akşam misafirlerimin gelmesine çok var ve yemek faslıda çok basit hem dönüşü eksik olanlarımı da alırım bir daha markete çıkmak zorunda kalmam

Selam arkadaşlar öncelikle hepinizden özür dileyerek başlamak istiryorum geçen hafta bildirimde bulunamadım ortalamayı düşürdüm internetim nasıl olduysa hemen bitti büyük ihtimalle bizim ufaklık internetten video izledi 10 gb 2 haftada hayatta bitmezdi oynakbasi34 kaptanım ben devam wtmek istiyorum ama takıma katkı sağlayamadım pek sıkıntı olursa ara da verebilirim kimsenin hakkına girmek istemiyorum

Selamın aleyküm Tekrar

Herkese hayırlı günler

Çok şükür bugün yürüyüşümüde yaptım hemde tam 55 dakika
Bugün dikkatimi çekti ben yürüdükçe kendimi daha iyi hissediyorum tabi bu süreyi aşmayı düşünmüyorum ki ileride kilo durma durumu olursa süreyi uzatıp dirençi kırabileyim

Malum bugün misafirim var o yüzden eve gelir gelmez az dinlendim sonrada bir güzel mutfağa girişip oturdum birde sarma sardım gelen arkadaşımın kırmızı et yemediği yürüyüşte aklıma geldi bari kızcağız aç kalmasın diye hem sarma yapayım dedim hemde yağsız tavada patlıycan yapacağım
birazda domates biber közlerim
Oda nasılsa benim gibi Sibele gidiyor ve Perşembe günleri de onun kontrol günü bari benim yüzümden fazla kaçırıpda göreceği eksileri baltalamış olmasın

Bu arada bu sabah mesaj geldi kuşumun yüzmede sırası geliyormuş :) ayın 21ine kadar tahlillerini havuza teslim ediceğim sonra kuşumda inşallah yüzmeyi öğrenecek hem boy atmasına da çok faydası olur yüzmenin

Sizlerde inşallah fazla kaçırmadan Ramazanı atlatırsınız da artık takıma dönüşler olur Bayramdan sonra yoksa hep böyle tek sohbet etmek hoş olmuyor gelenlere deng gelemiyorum diğer zamanlarda da

Canım tabiki devam edebilirsin ama maalesef bu cuma bildirimini yaptığında yüzden 2ye bölünecek senden haber çıkmayınca mecbur o şekilde bildirim yapmak zorundaydım kural gereği
Cuma giremesen bile bana bir gece önceden de mesaj atabilirsin sıkıntı olmaz zaten oruç tutanlar perşembeden tartılıyor iftardan evvel
Bayramdan sonra ama kesinlikle herkesi burada istiyorum her gün en azından ondan sonra Kurbana odaklanır hedeflerimizi belirleyip daha da azimle devam edelim

Kızlar yemeklerim de işlerimde bitti
Bir tek pilavım kaldı onuda artık arkadaşlar geleceğine yakın yaparım

Şimdide az dinlenip sonra giyinmeye başlarım belli olmaz erken gelirlerse bari paçoz yakalanmıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…