- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kilom 59.2 sabit maalesef
Kızlar bakın burçlarla ilgili ne buldumsabah sabah koptum ama cidden benim burcum bana okadar uygun ki ( Balık burcuyum malum )
Bakın bakalım sizin burcunuz ile doğrusunu yazmışlarmı
Freddynin kabusu ( kova) oda tam uyuyor :)
Kızlarımın burçlarına da baktım hakikaten tam çuk oturuyor derler ya o hesap( büyük akrep, küçük başak )
https://sonsuzsifa.com/blog/gunluk-mesajlar/kadnlar-ve-burlar-glmekten-ldm-kesn-okuyun
Hayırlı olsun kaptanım inşallah görürsün üni. MezuniyetleriniTekrar Selamın Aleyküm
Karnemizi alıp döndük eveKuşum nasıl seviniyor hepsi çok iyi yazıyor diye bilse ilk sene herkesin aynı olduğunu belki bukadar heveslenmezdi
Çok şükür bu günleride gördümİnşallah kuzularımın Üniversiteden mezuniyetlerini de görmeyi nasip eder RAbbim Aminnnnnn
Eeeee ben bir iki kişi de olsa bildirim yapmıştır diye ümit ederken hala kimse yokgerçi sizler sahurada kalktığınız için doğal olarak geç uyanırsınız
Biz de karnemizi aldık. .
Güzel bir tatil gecirmek dileğiyle tüm öğrenciler ve öğretmenleri tebrik ediyorum. .
Sabah kilomu yazacaktım ama unuttum..
Güncel kilom. . 93.3
Spor. 200 dk.
Hayırlı cumalar hanımlar. Karneleri verdik biz de. Cocuklarla vedalaştım. Son dakika velinin biri geldi çattı. Biraz tartıştıktan sonra git dedim idare ile görüş. Elim ayağım titredi ama müdür yardımcısına ses çıkaramamış.
Seminer donemimiz var iki hafta ilk hafya kendi okulumda ikinci hafta bu çalıştığım okulda alacağım semineri. Okulun kapanmış olmasi rahatlattı beni.
Banu abla ben dun tartildim 85.5 geldim ilk defa artı geldim. Cok sasirdim. Gurubun puanini etkilecegim için özür dilerim. Aksam yetisirse tekrar tartilayim. Daha düşük gelirse onu yazarsın.
Hayırlı olsun kaptanım inşallah görürsün üni. Mezuniyetlerini
Ben sahura kadar oturuyorum
Sahurdan sonra yatıncada haliyle gec uyanıyorum bihayli
Ama dünkü kilomu yazdım
Simdi tartilayim hemen banu abla. Donerim.Z Zehra_eymen Canım bir tek sen kaldın bildirim yapmayan
İnşallah eksi bir bildirimle gelirsin canım
S
T turkmenkizi86 Canım sende tekrar tartılırmısın bir iki saatteona göre taşırım listeyi
Hala ayniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?