Haklısın ayse abla. Valla okuyanlardanim bende...selam 8.takımın kaçak hatunları
tamam ramazan ,herkes yoğun iş güç anlıyorum da arada bi selam verin bari böyle nasıl motivasyon sağlanacakbanuşum kendi kendine konuşuyor neredeyse aa olmaz
selam 8.takımın kaçak hatunları
tamam ramazan ,herkes yoğun iş güç anlıyorum da arada bi selam verin bari böyle nasıl motivasyon sağlanacakbanuşum kendi kendine konuşuyor neredeyse aa olmaz
Ifyara az kala bir bakayim dedim. Regliden dolayi oruc tutmuyorum. Seminerleri aldığım ilcede de kimseyle samimiyet kuramadim. Bugun ogretmenlerin birine soyledim mudur cagirirsa beni arar misin bahcese yuruyus yapacağım dedim olur dedi. Basketbol sahasının etrafında yurumeye basladim. On tur atar mıyım derken 10 bin adıma tamamladim. Hatta merak ettim acaba kac kere dolanmisim diye. Etrafin adimlayarak 80 tur attığımı hesapladım.öyle böyle canım sıkılmıyor orda. Dönem başında papaz olmuştuk zaten hepsiyle. Yarin yada cuma ordan ayrılıp yeni okuluma göreve başlayacağım. Haftaya da esim ve oglumla birlikte merkezde çalıştığım okula geçeceğim inşallah.
Bu arada kizlar benim tayinim çıktığı için yolluk alma hakkim var ama ben ilcede oturmuyorum ev taşımayacağım diye bana yolluk vermiyorlar. Esim sendika ile gorusmuz merkeze değil de baska ilceye çıktığından dolayı alma hakkım varmış. Yarin mudure eger bana yolluk vermezsen bende dilekce ile sana sebebini soracağım senin verdigin cevapla mahkemeye başvuracağım diyeceğim. Yine bir kapışcaz yani. Dönem başında ilce milli eğitimi dava etmediğim için çok pişmanım. Bu kez hakkımı vermezlerse dava edeceğim. Hayırlısı inşallah...
İyi akşamlar arkadaşlar valla kaptanım içinizden biri bana telefon numarasını verirse bildirimde sıkıntı yaşamam diye umuyorum gerçi internetim de var artık bu ay için sıkıntı yaşamam bu arada ramazanda kaç kilo verdiniz yada aldınız ben çok az yememe rağmen veremiyorum metabolizma yavaşlıyor sanırım
İyi geceler kızlar
İyiyim canım çok şükür eve gidince kaç kg almışım ona bakicam çok yedim çok bildiğin gibi deilSanada iyi geceler canım
Nasılsın bakalım görüşmeyeli
İyiyim canım çok şükür eve gidince kaç kg almışım ona bakicam çok yedim çok bildiğin gibi deil
Harikasın❤Ben hazırlanıp birazdan yürüyüşe gidiyorum kızlar
Tutmayın beni
Maşallah oruçlu halde yürüyüş zor olmuyor mu ben azıcıkBen hazırlanıp birazdan yürüyüşe gidiyorum kızlar
Tutmayın beni
Maşallah oruçlu halde yürüyüş zor olmuyor mu ben azıcık
Selam kıZlar bende bu ara ugrayanadım k bakmayın
Hava okdar sıcakkı burda hiç bişey yapasım gelmiyo dışarı adım atılmıyo camlar kepenkler kapalı ama ev yinede cok sıcak dışarı ateş yagıyo gibi rabbim çalışıp oruç tutanlara yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?