Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Haklısın canım ama eminim Ramazan mahmurluğu ve misafirlerden dolayı kızlar gelemiyordur tabi bu durum Bayramdan sonra değişecektir zaten eğer değişmezse benimde ufak ufak önlem almam gerekiyor çünkü kuralları yöneticiler koyuyor ve uyulup uyulmadığına bakılıyor sonra takım olarak zorda kalmayalım

Iyi geceler.. Bugün midem kötü biraz.. öğle taze fasulye yedim ki en sevdiğim sebzelerden biridir kendisi. Nedense çok Rahatsız etti. Ağrı bulantı yemeğe bağladım ben, umarım başka nedeni yoktur..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok geç oldu ama ancak gelebildik görümceden
Sağ olsun bana uygun hiç bir şey yapmamıştı

Menüyü sayıyorum

Sütlü mısır çorbası ( hem mısır bana yasak hemde seneler önce tadına bakmıştım tövbe ya Rabbim Allahın gücüne gitmesin hiç hoş değil )
Karışık kızartma ( bol yağda olduğu için yemedim )
Taze Fasülye kavurması ( onuda hiç sevmem sırf soğanla kavurup öyle tabağa koymuş )
Amerikan salatası ( bol mayonezli diye ağzıma süremedim )
Köfte ( ancak 3 tane ondan yedim onlarda misketten az büyüktü )
Çiğköfte ( büyük görümcenin eşi yapmıştı ondan da marulla 3 tane ufak yedim oda aç kalmamak için )
Bulgur pilavı ( ondan da yemedim çiğ köfteden yedim diye )

Tatlı olarak Triliçe yapmıştı ondan da ağzıma sürmedim ve sadece şekersiz çay içtim birde Maden suyu
Şimdi en azından uyuyabilmek için tıkasın diye bir yeşil çay içip hemen yatıyorum

Iyi geceler.. Bugün midem kötü biraz.. öğle taze fasulye yedim ki en sevdiğim sebzelerden biridir kendisi. Nedense çok Rahatsız etti. Ağrı bulantı yemeğe bağladım ben, umarım başka nedeni yoktur..

Çok çok geçmiş olsun canım Umarım geçmiştir de önemli bir şey değildir acaba hızlı mı yedin de sıkıntı yarattı

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnn

Çok şükür geç yatmama rağmen yine erken uyandım
Bu sabah son kez kursum olacaktı ama iptal olmuş bende o yüzden direk kuzumun yüzme kursu için yaptırdığım tüm tahlilleri birde sağlık raporunu gidip hastaneden alacağım ordan da yürüyüş yapamadığım için havuza kadar yürüyüp evrakları teslim edeceğim 1 kmden az fazla mesafe olduğu için hatta ordaki işimi hallettikten sonra minibüse direk önünden bineceğime yürüyebildiğim kadar yürümeyi düşünüyorum hatta eşortmanlarımı giyeceğim giderken ki terledikten sonra üşütmemek için üzerime kapşonlumu giyip dayanamadığım yerde minibüse binerim

Umarım herkes bugün bol eksilerde bildirimler yapar
Birazdan listeyi buraya atarım nasılsa düzenleyip

*** 8. Takım 522. Etap ***

Oynakbasi34 ( 104,5 / 103,3 / 1,2 / 1,15 % )
Diademe ( 69,5 / / / % )
Yena ( 93,3 / / / % )
saimeberen ( 59,2 / / / % )
turkmenkızı86 ( 85,5 / 85,2 / 0,3 / 0,35 % )
Zehra_eymen ( 85,9 / / / % ) Geçen hafta Bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Günaydın
Hayırlı cumalar. ..

Banucum çok heyecanlıyım senin adına.
Hadi az kaldı ikili rakamlara.. :)

Geçmiş olur inşallah kaptanım Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin hepimize kilolar gidince inşallah oruç tıtman da daha kolay olur

Canım bende gdoğuda görev yapıyorum o kadar sıcakki insan eriyeceğini sanıyor

*** 8. Takım 522. Etap ***

Oynakbasi34 ( 104,5 / 103,3 / 1,2 / 1,15 % )
Diademe ( 69,5 / / / % )
Yena ( 93,3 / 91,9 / 1,4/1,50 % )
saimeberen ( 59,2 / / / % )
turkmenkızı86 ( 85,5 / 85,2 / 0,3 / 0,35 % )
Zehra_eymen ( 85,9 / / / % ) Geçen hafta Bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…