- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba..
Dönem dönem işlerimin yogunlugu yüzünden sık ugrayamiyorum.. Ev işi çocuklar üzerine ekstra yoğunluk misafir vb derken bazen kendime vakit ayıramiyorum desem yeridir..
Böyle zamanlar da beni mazur görmenizi rica ediyorum..
Ama çalışmayıp evde olan hanımlar daha sık uğramalı biz bir ekipsek katkı sağlamalıyiz sadece cuma günleri kilo bildirmekle olmuyor maalesef. .
Iyi geceler.. Bugün midem kötü biraz.. öğle taze fasulye yedim ki en sevdiğim sebzelerden biridir kendisi. Nedense çok Rahatsız etti. Ağrı bulantı yemeğe bağladım ben, umarım başka nedeni yoktur..
Hatta önce bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta; 104,5 kg
Bu hafta; 103,3 kg
Giden; - 1,2 kg
yüzde; 1,15 %
Harikasin banu abla masallah...
geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarımIyi geceler.. Bugün midem kötü biraz.. öğle taze fasulye yedim ki en sevdiğim sebzelerden biridir kendisi. Nedense çok Rahatsız etti. Ağrı bulantı yemeğe bağladım ben, umarım başka nedeni yoktur..
Geçmiş olur inşallah kaptanım Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin hepimize kilolar gidince inşallah oruç tıtman da daha kolay olurKızlar 45 dakika kadar yürüdüm şüküreve gelip dinlendim az iş yaptım şimdi de kuzumu tekne orucuna götürmek için tekrar parka çıkıyorum dönüşü de pazarımı yapar eve gelirim
Hem o bahaneyle yürümüş olurum
Maalesef ben tutamıyorum şeker kötü etkilediği için ama inşallah seneye daha da sağlıklı olunca aralıksız tutmayı nasip eder Rabbim...Aminnn
geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarım
Harikasın canım. Tebrik ederim.Banucum
Yeni kilom 91.9
Harikasın canım. Tebrik ederim.
Canım bende gdoğuda görev yapıyorum o kadar sıcakki insan eriyeceğini sanıyorSelam kıZlar bende bu ara ugrayanadım k bakmayın
Hava okdar sıcakkı burda hiç bişey yapasım gelmiyo dışarı adım atılmıyo camlar kepenkler kapalı ama ev yinede cok sıcak dışarı ateş yagıyo gibi rabbim çalışıp oruç tutanlara yardım etsin
canım ,gelmişken kilonu bildirirsen listeye eklerim hemenCanım bende gdoğuda görev yapıyorum o kadar sıcakki insan eriyeceğini sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?