Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banucum iyi eğlenceler size...
Pazar gunu gittigimizde ben yanıma meyve çeşitleri ve çiğ badem almıştım. .
Orda bir de dondurma Yemiştim. :)

Bugün yoğun ve yorucu bir gün geçirdim gerci oglum adına çok eğlenceliydi :)

Iş çıkışı oğlumun iki arkadaşı ve anneleriyle oyun alanlı bir cafe de buluştuk ...
Hunharca oynadılar :)
Bize de iyi oldu tabii rahat rahat muhabbet edip çay kahve içtik. . Sonrasında yemek yedik yeni eve geldik sayılır. ..

Yediklerime gelince..

Sabah,
Yumurta
Peynir
Domates

Ara,
Kahve

Latte

Çay

Dondurma

Akşam,
Tavuk
2-3 adet parmak patates

Ara,
Birazdan karpuz ve bir parça peynir yerim...

Kızlar yarın büyük ihtimalle sabahtan bir tek uğrayabilirim sanırım Malum benim cebim kafayı yedi şarj tutmuyor artık :)
Değişmek istiyor artık ama daha beklemek zorunda

Küçük kuşum iki gündür deniz deniz diye beni yiyor hatta bugün en son yine elli tane soru sorunca yarınla ilgili valla bu gidişle sen susmazsan evde bırakıp babanla gideceğim dedim anında susup tamam tamam ben iyisimi yatayım çabuk sabah olsun dedi

Bugün yediklerim
Sabah Sucuklu yumurta peynir iki dilim ekmek

Ara iki ceviz

12gibi kizimdan kalan yarım kase ıspanak yemeği

15:00 gibi dört kaşık pırasa kavurması iki üç çatal patetes kızartması domates salatalık ikişer dilim

16: 30 gibi tuzsuz fıstık altı tane

19: 30 4kucuk köfte domates biber bol salata iki dilim ekmek

21:30da disardaydik dondurma yedim sonra pişman oldum çok gereksizdi

Banucum iyi eğlenceler size...
Pazar gunu gittigimizde ben yanıma meyve çeşitleri ve çiğ badem almıştım. .
Orda bir de dondurma Yemiştim. :)

Bende bol yeşillik yanıma alırım kuru kayısı da atıştırmalık ara öğün
Çorba yaparım diyordum ama ağdayla boğuşunca vazgeçtim Allahın izniyle kaçamaksız atlatırım yarınıda

Yenacığım menün bence gayet güzel inşallah yeterli su da içilmiştir malum havalar sıcak daha çok ihtiyaç hissediyor bünye

Canım seninde menün çok güzel dondurmaya takılma kuzum benim diyetisyen haftada 1 kere 2 top sade dondurma yiyebilirsin kaçamak olarak sayılmıyor ama ona göre 1 ara öğününü sil demişti

Bende aklımdayken yediklerimi yazayım ;

Sabah uyanınca;
1 fincan şekersiz Türk kahvesi ve bol su

Kahvaltı; 10:00da ( gece emara gidince geç uyandım doğal olarak )
1 dilim tuzsuz etimek
3 - 4 dal Roka
2 dilim süzme peynir
1 ufak domates
1 salatalık
1/2 kırmızı biber

ara; 11:30da
1 bardak ayran

Öğlen; 15:45de ( cenaze evinde )
3 - 4 kaşık kadar tavuk sote
3 yk kadar pirinç pilavı
1 kutu ayran

ara; 17:30
1 fincan yeşil çay

akşam 18:30
1 büyük bardak ayran ( dengelemek adına )

ara 20:00de
1 fincan yeşil çay

Gün içinde de rahat 3 litre su içmişimdir birazdan da yatarım çünkü cidden sabah beri 3 - 4 saatlik uykuyla duruyorum gözlerim artık yanıyor ve sabahda yine karga kahvaltısını etmeden kalkıp yine yollara döküleceğiz

Canim sonucu ne zaman alacaksınız..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Nasıl yorulduysam yatağa yattığım gibi uyumuşum
Bu sabah şükür çok dinç uyandım dün liste dışında beslendiğim halde dengelemişim şükür artı çıkmadım cuma günki rakamı gördüm bugün çok dikkatli beslenip bol suyla devam ederim malum benim cuma hem buraya hemde sibele hesap verme günüm bol bol hareket edeyim de cumaya güzel bir rakam görürüm inşallah

Canim sonucu ne zaman alacaksınız..

Raporumuzu 13ünde alabilecekmişiz ama önümüzdeki hafta herhangi bir gün öncesinde de gitsek doktor bilgisayarında görebiliyor MRı sanırım Pazartesi gideriz cumaya çok sıkışık olur hem oraya hem sibele

Inşallah çok iyi çıkar sonucunuz. .

Seni de tebrik ederim artıların da gitmiş. Gerçi ödemdir onlar. Çünkü paylaştığın menüler gayet iyi cumaya iyi bir rakam görürsün. .

Günaydın arkadaşlar iki gündür sinir stres artık bi hal oldum zaten spora gidemeyişimi yazmıştım dünde yeğenimin sigara içtiğini öğrendim ben ablamlara nasıl söyleceğim ne yapacagız nasıl bırkatıracağız diye kafayı yerken sonradan öğrendim ki benim dışımda herkes biliyormuş zaten alakasız insanlar bilirken benden böyle öenmli bir konu sır gibi saklanıyor neymiş tepkimden korkmuşlar kafayı yememek mümkün mü ben niye kilo almayım ki demi

Günaydin kizlar,

bugün biraz daha iyiyim. Dün menü falan yalan oldu, o haberi alinca bisey yiyemedim sabah anca bi kahve ictim oda masamda dura dura buz kesti öyle öyle yudumlayarak ictim.
Sonra isten erken ciktim, duramadim burda. Kizimi aldim oda anne Hamburger diyince Burger Kinge gittik bi hamburger o yedi bi ben saat 15 e dogru. Ordan doogru bahceye gittik kizimla. Aksamda ordaki malzemelerle kisir yaptim. 21 gibide az biraz ondan yedim. Suda icmedim dogru düzgün. Bugün daha iyi olur umarim.

hadibeyaaa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. .

Öğrenme şeklin kötü olmuş hakkaten.. Arada mesafelerde olunca iyice panik olmuşsundur. ..

hadibeyaaa canım basın sağolsun mekanı cennet olsun

hadibeyaaa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. .

Öğrenme şeklin kötü olmuş hakkaten.. Arada mesafelerde olunca iyice panik olmuşsundur. ..

hadibeyaaa canım basın sağolsun mekanı cennet olsun

Allah razi olsun güzellerim.

Evet hemde ne panik oldum, kimi arayim kime sorim bilemedim. Sanki o an cakildim kaldim durdugum yere. Anneme de dedim, keske aksam gecde olsa haber verseydiniz, en azindan mesaj yazsaydiniz yine kötü olurdum, ama kim diye deli olmazdim dedim.

Günaydın kızlar
Bugun kan verdim doktora insülin direncini fransızca anlatamayınca şekerimi tiroidlerimin
Bide glisemi sarı diye bi dunya bişey yazmış sagolsun
Nebar neyok genel bi sagkık testi gibi olcak öğlen sonu vede akşamda verecegim sonuçlar yarın cıkacak bakalım

Iyi olmuş bence de.. yıl da 2 -3 kere baktırmak gerekiyormuş. .

Sen de benim gibi çok hassas ve cok takan birisin sanırım. .
Uzun vadede büyük zararı var bünyeye. . Ben su aralar o yönümü epey törpüleyip yol katettim..
Umarım sen de başarırsin. .
Herkes özellikle anne bildikten sonra senin yapabileceğin pekte bişey yok..
Üzülmemeye çalış lütfen. .
Peki kaç yasin da yegen. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…