- 14 Nisan 2017
- 309
- 803
- 18
- 37
Bir kaç gün yanımda kalacak konuşmaya çalılıyorum inatlsşmadan ve yargılamadan inşallah işe yararÇok kötü şimdi bıratirabilseniz keşke benimde kardeşim o yaşta sigaraya baslamis biz bilmiyorduk halada içiyor 34 yaşında öldü kız yaşlandın ben senden küçük duruyorum diyorum bazen çok acı
Kızlarrrrrrrrrrr bakın performans sıralamasına
Ben 112 kişiden 15.ci olmuşum
T turkmenkizi86 7.ci olmuş
YENA da 9.cu olmuş
@saimeberen 18.ci
Başka bizim takımdan kimseyi göremedim ama sanırım izinli olanlar girmiyor sıralamaya o arada izindeyseler
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51954000
Bu ölçüleri doktormu bu kadar veriyor yoksa senmi yiyemiyorsun canım hepsi bir ısırık bir çatal ya merak ettimBugün ham yaptıklarım...
Sabah,
Karpuz
peynir
Ara,
Kahve
1 adet kestane şekeri
Öğle,
Taze fasulye
Yoğurt
Ara,
3 minik ısırık çiğköfte
Akşam,
1 köfte
Yarım biber
2 çatal yeşil salata
1 kaşık yoğurt
Ara,
4 erik
50 dk. yürüyüş..
Günaydın kızlar çok sevindim canım işi cozmussun bende bayramın ikinci günü başladım wc eğitimine şükürler olsun 4 günde kaptı işi maşallah yavrularimizaAa nasıl mutlu oldum. Insallah hedefimi tamamlarım...
Bayramın üçüncü günü tuvalet egitimine başladım. Köyde olmamin avantajı ile avluda gölge bulduğumuz her yere yaptık üç günde çişini tutmasını öğrendi 7. Günde kakasını öğrendi çok şükür. Öğlen uykusuna cok yatmadi ama ben yine bez bağladım kendi evim değil diye öğlenleri de tuttu. Simdi kuzenimdeyim bugün öğlen bağlatmadı ve kuru kalktı.
Geceleri hala bağlıyorum ama kuruya yakın bir bezle kalkıyor. Anlayamıyorum yapıp yapmadığını havalarda sıcak oldugundan kurumusta olabilir diye düşünüyorum.
Böyle uzun uzun anlattım çünkü oğlumu bezli ve emzikli gören hala bunlari biraktirmadin mi diye sorup beni strese sokuyordu. Annem açık açık ben öğretemem yazı bekle demişti. Bende çalıştığım için birde havalar serin gittiği için baslamamistim. Daha önceki denememde de oğlum huzursuz olmuştu bende hazır degildim. Gruptada benim gibi bebekli olan arkadaslara fikir olur insallah.
Esimin memletinde kalacagiz uzun bir süre. O yuzden izne ayrılmak istiyorum.
Diyetim bu tuvalet egitiminde yalan oldu ama insallah bundan sonra esime daha kolay emanet edip sporumu diyetimi yaparım.
Günaydın kızlar çok sevindim canım işi cozmussun bende bayramın ikinci günü başladım wc eğitimine şükürler olsun 4 günde kaptı işi maşallah yavrularimizaAa nasıl mutlu oldum. Insallah hedefimi tamamlarım...
Bayramın üçüncü günü tuvalet egitimine başladım. Köyde olmamin avantajı ile avluda gölge bulduğumuz her yere yaptık üç günde çişini tutmasını öğrendi 7. Günde kakasını öğrendi çok şükür. Öğlen uykusuna cok yatmadi ama ben yine bez bağladım kendi evim değil diye öğlenleri de tuttu. Simdi kuzenimdeyim bugün öğlen bağlatmadı ve kuru kalktı.
Geceleri hala bağlıyorum ama kuruya yakın bir bezle kalkıyor. Anlayamıyorum yapıp yapmadığını havalarda sıcak oldugundan kurumusta olabilir diye düşünüyorum.
Böyle uzun uzun anlattım çünkü oğlumu bezli ve emzikli gören hala bunlari biraktirmadin mi diye sorup beni strese sokuyordu. Annem açık açık ben öğretemem yazı bekle demişti. Bende çalıştığım için birde havalar serin gittiği için baslamamistim. Daha önceki denememde de oğlum huzursuz olmuştu bende hazır degildim. Gruptada benim gibi bebekli olan arkadaslara fikir olur insallah.
Diyetim bu tuvalet egitiminde yalan oldu ama insallah bundan sonra esime daha kolay emanet edip sporumu diyetimi yaparım.
Bu ölçüleri doktormu bu kadar veriyor yoksa senmi yiyemiyorsun canım hepsi bir ısırık bir çatal ya merak ettim
Aa nasıl mutlu oldum. Insallah hedefimi tamamlarım...
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrr
Gezenti Kaptanınız geldiiiiiiiiii
Dün okadar yoğun ve yorucu bir gün oldu ki gece 11de geldiğimizde değil buraya bakacak eşyaları bile çantadan çıkarak halim kalmamıştı
Sabah malum karga kahvaltısını etmeden yollara döküldükKahvaltımızı bahçede yaptık ordan da Annemin Teyzesini almaya gittik
Canım ya nasıl sevindi denize gideceğimizi duyuncaDaha yakın bir yer var önce oraya bakalım dedik ama orası denize girmek için hiç uygun bir yer değildi ne can kurtaran ne başka bir şey vardı bizde önce tepeden biraz manzara seyredip sonrada bizim daha evvel gittiğimiz yere gittik
Tabi karadenize bağlı bir yer olduğu için şansımıza baya dalga vardıAnnemin Teyzesi zaten sadece izlemek istiyordu ama ben okadar yol gittikten sonra denize girmeden dönmem diye inat ettim tabi ancak belime kadar suya girebildim baktım baya kum çekiyor kenara çıkıp orda biraz hareket ettim hatta minik kuşumla sahile oturup dalgaların bize çarpmasını oyuna çevirdik bir nevi selülit masajı oldu
Kuşum inanılmaz eğlendi tabikuma falan gömdürdü belden aşağısını
Annem ve kızkardeşimin yaptıkları öğlen yendi ( ben sadece semizotu salatası ve az patates salatası yedim)
Annem biber dolması ve kızartma yapmış ( sadece patlıycandan 2 tane yedim minik )
Kızkardeşimde poğça yapmış ağzıma bile sürmedim ( gerçi eşim iyiki sürmedin yaw bu kızkardeşin kaç senedir bir şey yapmayı öğrenememiş diye dalga geçti sonradan eve gelince)
Aralarda acıktıkça çörekotlu minik grisinilerden yedim akşamda bahçeye geçtik annemin teyzesini bıraktıktan sonratabi onlar kalanları yiyince ben yine grisiniye kaldım yanına ayran aldırdım eşime
Bol su içmeye çalıştım ama tabi bahçede baya yapacak iş bulduk yine ve benim bacaklar şu anda felaket ağrıyor eyilip kalkmaktan
Bugün bol su ve yeşil çayla olan ödemi atmam şart ( gerçi sabah tartılmadım ya ödem var yada bacaklarım kaslardan ağrı yapıyor bilemiyorum ) Malum yarın sibel günü ( salıyken cumaya aldık 3 ay boyunca haftada 3 güne indirmişler danışmayı bizde Ayşeyle cuma olsun demiştik ama sonradan yine salıya dönermiyiz bilmiyorum )
Hatun ödem var demesin de mümkün olduğu kadar az göreyim tartıdaona göre zaten buraya da bildirimi yapacağım ya
Sana da hayırlı sabahlar canım maşallah bune enerji hergun disardasin ben haftada bir çıksam kızlarla pertim 1-2 gün sokak 5 gün yatış benim hedef :)))Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Dün okadar yoğun ve yorucu bir gün oldu ki gece 11de geldiğimizde değil buraya bakacak eşyaları bile çantadan çıkarak halim kalmamıştı
Sabah malum karga kahvaltısını etmeden yollara döküldükKahvaltımızı bahçede yaptık ordan da Annemin Teyzesini almaya gittik
Canım ya nasıl sevindi denize gideceğimizi duyuncaDaha yakın bir yer var önce oraya bakalım dedik ama orası denize girmek için hiç uygun bir yer değildi ne can kurtaran ne başka bir şey vardı bizde önce tepeden biraz manzara seyredip sonrada bizim daha evvel gittiğimiz yere gittik
Tabi karadenize bağlı bir yer olduğu için şansımıza baya dalga vardıAnnemin Teyzesi zaten sadece izlemek istiyordu ama ben okadar yol gittikten sonra denize girmeden dönmem diye inat ettim tabi ancak belime kadar suya girebildim baktım baya kum çekiyor kenara çıkıp orda biraz hareket ettim hatta minik kuşumla sahile oturup dalgaların bize çarpmasını oyuna çevirdik bir nevi selülit masajı oldu
Annem ve kızkardeşimin yaptıkları öğlen yendi ( ben sadece semizotu salatası ve az patates salatası yedim)
Annem biber dolması ve kızartma yapmış ( sadece patlıycandan 2 tane yedim minik )
Kızkardeşimde poğça yapmış ağzıma bile sürmedim ( gerçi eşim iyiki sürmedin yaw bu kızkardeşin kaç senedir bir şey yapmayı öğrenememiş diye dalga geçti sonradan eve gelince)
Aralarda acıktıkça çörekotlu minik grisinilerden yedim akşamda bahçeye geçtik annemin teyzesini bıraktıktan sonratabi onlar kalanları yiyince ben yine grisiniye kaldım yanına ayran aldırdım eşime
Bol su içmeye çalıştım ama tabi bahçede baya yapacak iş bulduk yine ve benim bacaklar şu anda felaket ağrıyor eyilip kalkmaktan
Bugün bol su ve yeşil çayla olan ödemi atmam şart ( gerçi sabah tartılmadım ya ödem var yada bacaklarım kaslardan ağrı yapıyor bilemiyorum ) Malum yarın sibel günü ( salıyken cumaya aldık 3 ay boyunca haftada 3 güne indirmişler danışmayı bizde Ayşeyle cuma olsun demiştik ama sonradan yine salıya dönermiyiz bilmiyorum )
Hatun ödem var demesin de mümkün olduğu kadar az göreyim tartıdaona göre zaten buraya da bildirimi yapacağım ya
Günaydın arkadaşlar iki gündür sinir stres artık bi hal oldum zaten spora gidemeyişimi yazmıştım dünde yeğenimin sigara içtiğini öğrendim ben ablamlara nasıl söyleceğim ne yapacagız nasıl bırkatıracağız diye kafayı yerken sonradan öğrendim ki benim dışımda herkes biliyormuş zaten alakasız insanlar bilirken benden böyle öenmli bir konu sır gibi saklanıyor neymiş tepkimden korkmuşlar kafayı yememek mümkün mü ben niye kilo almayım ki demi
Günaydın kızlar
Bugun kan verdim doktora insülin direncini fransızca anlatamayınca şekerimi tiroidlerimin
Bide glisemi sarı diye bi dunya bişey yazmış sagolsun
Nebar neyok genel bi sagkık testi gibi olcak öğlen sonu vede akşamda verecegim sonuçlar yarın cıkacak bakalım
Bende kisir yedim
Gecen tv de izlerken gördüm, benim gibi troiden dolayi kilo vermeyenlerin, sabah oldukca siki bi kahvalti yapmalari gerekiyormus. 5-6 saat sonra öglen yemegi, ardindan en azindan bi 16 saat yemeksiz bi dönem gecirmeleri gerekiyormus. Ancak bu sekilde metabolizma calismasi gerektigi gibi calisabilirmis. Mantikli mi sizcede`?
Aynen canım çok takıntılı ve hassasım özellikle bu konularda kafaya çok takıyorum keşke bende törpüleyebilsem. Valla yanımda içmeye başladı hiç çekinme yok bişey yok eşim bırakmaya çalışıyor sigarayı onda hiç gam yok bu arada yaşı daha 17 ağustosda 18 e girecek
Merhaba kızlar dün gece dörtte uyuduk kızım ateslendi sabahta Dr götürdüm muayene testler 270tl tuttu kan testleri ne kadar zamlanmis
karaciğer enzimleri yüksek çıktı Dr geçirdiği enfeksiyonlar yüzünden yükselmiş yorulmuş dedi bi süre sonra tekrar yapalım dedi
Tabi ben kafama takiyorum
Demir düşük çıktı şurup verdi nasıl icircem diye düşünüyorum
Diğerleri normal
Idrar kültürü,B12, d vitamini kaldı çıkmayan sonucu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin aminnn
Kollarım delik deşik oldu resmen yaa
Bir kaç gün yanımda kalacak konuşmaya çalılıyorum inatlsşmadan ve yargılamadan inşallah işe yarar
Aa nasıl mutlu oldum. Insallah hedefimi tamamlarım...
Günaydın kızlar
Bugün Kızkardeşime gideceğim kahvaltı sonrası misafiri gelecek
Kısır yerim az bişey artık diğerleri ciiisss
Sana da hayırlı sabahlar canım maşallah bune enerji hergun disardasin ben haftada bir çıksam kızlarla pertim 1-2 gün sokak 5 gün yatış benim hedef :)))
Kaptanım maşallah sana enerjine hayran kalmamak elde değil ben bizim oğlanla duşarı çıkınca çok yoruluyorum sabki sabahtan akşama kazma sallamış gibi oluyorumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Kaptanım maşallah sana enerjine hayran kalmamak elde değil ben bizim oğlanla duşarı çıkınca çok yoruluyorum sabki sabahtan akşama kazma sallamış gibi oluyorum
Aynen Banu abla bende severim inş abartmam mümkün olduğunca :))Canım keşke hiç başlamasalar ama işte cahillikte oluyor öyle
İnşallah çok alışmadan bırakır yoksa sonra çok daha zor oluyor
Her şerde bir hayır var canımbak o bahaneyle seninde bir nevi cek-up olmuş gibi oldu
İnşallah sonuçlar güzel çıkar
Ya aslında bende bir dönem karatay yaptığımda hiç açlık hissetmedim ama şu 16 saat bana biraz fazla gibi geldiMaalesef bana yaramadı uzun süre açlık ve metabolizmam ya yediklerimden yada uzun süre açlıktan tam bilemiyorum ama yavaşlamıştı şükür şimdi 2 saatte bir yediğim halde çok güzel gidiyor kilolar
Bence bünyeden bünyeye fark ediyordur denemeden anlayamıyor insan
Keşke aile en azından içiyorsan bizim karşımızda içme deseymişen azından büyüklerinin yanında içemeyeceği için daha az içmiş olacak serbest ilan edilince bu sefer daha fazla içiyor insan
Eşimin yeğeni de içmeye başlamış hatta abartıp birde nargile içiyormuşilk zamanlar gizliymiş ( ki biz bile çok sonra duyduk ) tek tük içebiliyormuş sonuçta yok Annem görmesin, yok babam görmesin, babaannem duymasın derken fırsat bulamıyordu ama en son ya ne saklıyorsun biliyoruz zaten dediklerinden beri artık daha fazla içer olmuş nargıle zaten her fırsatta içiyor hatta eşim bile diyor oğlum 1 nargile içmek bir kerede 1 paket sigaradan daha daha zehir içeriyor bari onu içme sigaradan daha zararlı desede çocuğun umuru değil )
Aminnnn canıminşallah kuzu çabucak iyileşir
Çok geçmiş olsun canım
Sanada çok geçmiş olsun canımAman sonuçlar güzel çıksın da
Bence çok üzerine gitmesadece güzellikle söyle hatta gerekirse
Hadi gözünüz aydın canımo tuvalet eğitimi başlarken hiç bitmeyecek gibi geliyor ama şükür çabuk alışmış artık çok daha rahat olursun
Cepten bildirim yapamam çekmiyor diyorsan o zaman izne ayırayım seni yarın canımama yine sen bilirsin bol su ve birazda hareket olunca nasılsa almazsın diye düşünüyorum
Günaydın canımsize keyifli bir gün diliyorum ama ne olur kaçamaksız olsun malum yarın cuma ( gerçi listede derdi yok ama almamak adına diyorum )
Fazla kısır yime kız :) bende çok severim ama her defasında abartıyorum diye yapmıyorum
Ya aslında bende bir dönem karatay yaptığımda hiç açlık hissetmedim ama şu 16 saat bana biraz fazla gibi geldiMaalesef bana yaramadı uzun süre açlık ve metabolizmam ya yediklerimden yada uzun süre açlıktan tam bilemiyorum ama yavaşlamıştı şükür şimdi 2 saatte bir yediğim halde çok güzel gidiyor kilolar
Bence bünyeden bünyeye fark ediyordur denemeden anlayamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?