Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bir kaç gün yanımda kalacak konuşmaya çalılıyorum inatlsşmadan ve yargılamadan inşallah işe yarar

uzun bir aradan sonra bende listemi paylaşıyorum sabah normal kahvaltım peynir zeytin yumurta domates salatalık ekmek yerine bir tane şeftali ne alakaysa
Öğlen bir tabak menemen yarım sokak simiti
İkindi bir bardak süt işten eve gidincede üç kayısı
Akşam bir kase çorba bol salata ve bir tabak patlıcan yemeği
Yemekten sonra dışarı çıktık bizimkiler çiğ köfte yedi bende lavaşsız 3 tane yedim yanında ayran
Spor bir saate yakın yürüdüm su baya oldu takip edemedim

Aa nasıl mutlu oldum. Insallah hedefimi tamamlarım...

Bayramın üçüncü günü tuvalet egitimine başladım. Köyde olmamin avantajı ile avluda gölge bulduğumuz her yere yaptık üç günde çişini tutmasını öğrendi 7. Günde kakasını öğrendi çok şükür. Öğlen uykusuna cok yatmadi ama ben yine bez bağladım kendi evim değil diye öğlenleri de tuttu. Simdi kuzenimdeyim bugün öğlen bağlatmadı ve kuru kalktı.
Geceleri hala bağlıyorum ama kuruya yakın bir bezle kalkıyor. Anlayamıyorum yapıp yapmadığını havalarda sıcak oldugundan kurumusta olabilir diye düşünüyorum.
Böyle uzun uzun anlattım çünkü oğlumu bezli ve emzikli gören hala bunlari biraktirmadin mi diye sorup beni strese sokuyordu. Annem açık açık ben öğretemem yazı bekle demişti. Bende çalıştığım için birde havalar serin gittiği için baslamamistim. Daha önceki denememde de oğlum huzursuz olmuştu bende hazır degildim. Gruptada benim gibi bebekli olan arkadaslara fikir olur insallah.

Esimin memletinde kalacagiz uzun bir süre. O yuzden izne ayrılmak istiyorum.
Diyetim bu tuvalet egitiminde yalan oldu ama insallah bundan sonra esime daha kolay emanet edip sporumu diyetimi yaparım.

Günaydın kızlar
Bugün Kızkardeşime gideceğim kahvaltı sonrası misafiri gelecek
Kısır yerim az bişey artık diğerleri ciiisss

Bu ölçüleri doktormu bu kadar veriyor yoksa senmi yiyemiyorsun canım hepsi bir ısırık bir çatal ya merak ettim

Günaydın kızlar çok sevindim canım işi cozmussun bende bayramın ikinci günü başladım wc eğitimine şükürler olsun 4 günde kaptı işi maşallah yavrularimiza

Günaydın kızlar çok sevindim canım işi cozmussun bende bayramın ikinci günü başladım wc eğitimine şükürler olsun 4 günde kaptı işi maşallah yavrularimiza

Bu ölçüleri doktormu bu kadar veriyor yoksa senmi yiyemiyorsun canım hepsi bir ısırık bir çatal ya merak ettim

Örneğin tavuk köfte fazla yiyemiyorum. .
Protein hemen tıkiyor. .
Kişi kendini dinlemeli demişti doktor/diyetisyen doygunluk hissettiğiniz an hemen bırakın. . Ben de öyle yapıyorum canım. .
Normal de 4-5 kaşık sebze yemeği
2-3 köfte kadar protein,ölçü bunlar. ..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrr

Gezenti Kaptanınız geldiiiiiiiiii
Dün okadar yoğun ve yorucu bir gün oldu ki gece 11de geldiğimizde değil buraya bakacak eşyaları bile çantadan çıkarak halim kalmamıştı
Sabah malum karga kahvaltısını etmeden yollara döküldük Kahvaltımızı bahçede yaptık ordan da Annemin Teyzesini almaya gittik
Canım ya nasıl sevindi denize gideceğimizi duyunca Daha yakın bir yer var önce oraya bakalım dedik ama orası denize girmek için hiç uygun bir yer değildi ne can kurtaran ne başka bir şey vardı bizde önce tepeden biraz manzara seyredip sonrada bizim daha evvel gittiğimiz yere gittik
Tabi karadenize bağlı bir yer olduğu için şansımıza baya dalga vardı Annemin Teyzesi zaten sadece izlemek istiyordu ama ben okadar yol gittikten sonra denize girmeden dönmem diye inat ettim tabi ancak belime kadar suya girebildim baktım baya kum çekiyor kenara çıkıp orda biraz hareket ettim hatta minik kuşumla sahile oturup dalgaların bize çarpmasını oyuna çevirdik bir nevi selülit masajı oldu

Kuşum inanılmaz eğlendi tabi kuma falan gömdürdü belden aşağısını
Annem ve kızkardeşimin yaptıkları öğlen yendi ( ben sadece semizotu salatası ve az patates salatası yedim )
Annem biber dolması ve kızartma yapmış ( sadece patlıycandan 2 tane yedim minik )
Kızkardeşimde poğça yapmış ağzıma bile sürmedim ( gerçi eşim iyiki sürmedin yaw bu kızkardeşin kaç senedir bir şey yapmayı öğrenememiş diye dalga geçti sonradan eve gelince )

Aralarda acıktıkça çörekotlu minik grisinilerden yedim akşamda bahçeye geçtik annemin teyzesini bıraktıktan sonra tabi onlar kalanları yiyince ben yine grisiniye kaldım yanına ayran aldırdım eşime
Bol su içmeye çalıştım ama tabi bahçede baya yapacak iş bulduk yine ve benim bacaklar şu anda felaket ağrıyor eyilip kalkmaktan

Bugün bol su ve yeşil çayla olan ödemi atmam şart ( gerçi sabah tartılmadım ya ödem var yada bacaklarım kaslardan ağrı yapıyor bilemiyorum ) Malum yarın sibel günü ( salıyken cumaya aldık 3 ay boyunca haftada 3 güne indirmişler danışmayı bizde Ayşeyle cuma olsun demiştik ama sonradan yine salıya dönermiyiz bilmiyorum )
Hatun ödem var demesin de mümkün olduğu kadar az göreyim tartıda ona göre zaten buraya da bildirimi yapacağım ya

Keşke uzak kalmasan telefondan falan zormu olur takip etmen..

Aleyküm selam gezenti kaptaniçe :))

Sana da hayırlı sabahlar canım maşallah bune enerji hergun disardasin ben haftada bir çıksam kızlarla pertim 1-2 gün sokak 5 gün yatış benim hedef :)))

Canım keşke hiç başlamasalar ama işte cahillikte oluyor öyle
İnşallah çok alışmadan bırakır yoksa sonra çok daha zor oluyor

Her şerde bir hayır var canım bak o bahaneyle seninde bir nevi cek-up olmuş gibi oldu
İnşallah sonuçlar güzel çıkar

Ya aslında bende bir dönem karatay yaptığımda hiç açlık hissetmedim ama şu 16 saat bana biraz fazla gibi geldi Maalesef bana yaramadı uzun süre açlık ve metabolizmam ya yediklerimden yada uzun süre açlıktan tam bilemiyorum ama yavaşlamıştı şükür şimdi 2 saatte bir yediğim halde çok güzel gidiyor kilolar
Bence bünyeden bünyeye fark ediyordur denemeden anlayamıyor insan

Keşke aile en azından içiyorsan bizim karşımızda içme deseymiş en azından büyüklerinin yanında içemeyeceği için daha az içmiş olacak serbest ilan edilince bu sefer daha fazla içiyor insan
Eşimin yeğeni de içmeye başlamış hatta abartıp birde nargile içiyormuş ilk zamanlar gizliymiş ( ki biz bile çok sonra duyduk ) tek tük içebiliyormuş sonuçta yok Annem görmesin, yok babam görmesin, babaannem duymasın derken fırsat bulamıyordu ama en son ya ne saklıyorsun biliyoruz zaten dediklerinden beri artık daha fazla içer olmuş nargıle zaten her fırsatta içiyor hatta eşim bile diyor oğlum 1 nargile içmek bir kerede 1 paket sigaradan daha daha zehir içeriyor bari onu içme sigaradan daha zararlı desede çocuğun umuru değil )

Aminnnn canım inşallah kuzu çabucak iyileşir
Çok geçmiş olsun canım

Kollarım delik deşik oldu resmen yaa

Sanada çok geçmiş olsun canım Aman sonuçlar güzel çıksın da

Bir kaç gün yanımda kalacak konuşmaya çalılıyorum inatlsşmadan ve yargılamadan inşallah işe yarar

Bence çok üzerine gitme sadece güzellikle söyle hatta gerekirse

Hadi gözünüz aydın canım o tuvalet eğitimi başlarken hiç bitmeyecek gibi geliyor ama şükür çabuk alışmış artık çok daha rahat olursun
Cepten bildirim yapamam çekmiyor diyorsan o zaman izne ayırayım seni yarın canım ama yine sen bilirsin bol su ve birazda hareket olunca nasılsa almazsın diye düşünüyorum

Günaydın kızlar
Bugün Kızkardeşime gideceğim kahvaltı sonrası misafiri gelecek
Kısır yerim az bişey artık diğerleri ciiisss

Günaydın canım size keyifli bir gün diliyorum ama ne olur kaçamaksız olsun malum yarın cuma ( gerçi listede derdi yok ama almamak adına diyorum )
Fazla kısır yime kız :) bende çok severim ama her defasında abartıyorum diye yapmıyorum

Sana da hayırlı sabahlar canım maşallah bune enerji hergun disardasin ben haftada bir çıksam kızlarla pertim 1-2 gün sokak 5 gün yatış benim hedef :)))

Kız her defasında tövbe 1 hafta evden çıkmam diyorum ertesi gün ya bir şey çıkıyor yada ben kurtlanıyorum bugün sabah hesapta eminönüne gideriz diyorduk eşimin patronu ufak bir iş için notere çağırmış oraya gidecek gerçi ben dün giderim diyordum bugün bacaklarım okadar ağrıyor ki bari bir gün dinleneyim dedim nasılsa yarında kontole gideceğim az da olsa oraya giderken yine yürüyorum

Kaptanım maşallah sana enerjine hayran kalmamak elde değil ben bizim oğlanla duşarı çıkınca çok yoruluyorum sabki sabahtan akşama kazma sallamış gibi oluyorum

Kaptanım maşallah sana enerjine hayran kalmamak elde değil ben bizim oğlanla duşarı çıkınca çok yoruluyorum sabki sabahtan akşama kazma sallamış gibi oluyorum

Baya eğlendim hatta hızımı alamadım bir ara dün akşam bahçede fıskiyeler çalışınca birde suyun altına girip atlayıp zıpladım deli gibi eşim nasıl gülüyor hatun hızını alamadı diye

Bu arada denize girerken mayomun üzerine kısa şort giydim ( babamda vardı iyice cıbıl cıbıl kalmayayım diye ) eşim bir ara yanıma geldi ve aşkım cidden geçen seneki halinle arada dağlar kadar fark var harika gidiyorsun dedi nasıl mutlu oldum anlatamam makarasına hatta len 38 beden olursam bikini giyeceğim demiştim geçen gün oda bakarız demişti ( tabi beni kandırıyor hayatta izin vermez ki versede ben giymem ) şimdi kendi kendime diyorum aman kilolar gitsin de giymesemde olur diye

Aynen Banu abla bende severim inş abartmam mümkün olduğunca :))

Ya ben bi ara, 4 hafta boyunca günde sadece bir ögün yiyordum, 10 kilo verdim. Bir kac gün sonra alisti bünyem yorgulunluk bitkinlik falanda kalmamisti. Bi kere daha o sekilde cok güzel kilo verdim. O yüzden diyorum ki bir kac gün deneyim bakalim nasil olacak. Bu sabah cok siki bi kahvalti yaptim, herhalde fazla siki oldu ki, su anda resmen midem agriyo. Limonlu soda yaptim bende kendime. Öglenede tekrar kisir getirdim. Ben iki kisiye bir kilo bulgurdan yapinca kisiri daha hala bi sürü duruyor evde buz dolabinda

Günaydin kizlar,

son günlerde nedendir bilmiyorum o kadar cok spor yapmak istiyorum ki, is yaparken hep gözümde tv karsisina gecip yoga yaptigimi hayal ediyorum. Her gün bugün yaparim diyorum, yine baska bi is cikiyo o kaliyo. Bu aksamda banyo balkon camasir var, anca onlari hallederim. Yarina mecbur yine yemek. Yarin alisverise gitmem lazim ev tam takir kuru bakir. Ondan sonra mutlaka ama mutlaka vergi aciklamasini yapmam lazim offf offfff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…