Aynen canım çok takıntılı ve hassasım özellikle bu konularda kafaya çok takıyorum keşke bende törpüleyebilsem. Valla yanımda içmeye başladı hiç çekinme yok bişey yok eşim bırakmaya çalışıyor sigarayı onda hiç gam yok bu arada yaşı daha 17 ağustosda 18 e girecekSen de benim gibi çok hassas ve cok takan birisin sanırım. .
Uzun vadede büyük zararı var bünyeye. . Ben su aralar o yönümü epey törpüleyip yol katettim..
Umarım sen de başarırsin. .
Herkes özellikle anne bildikten sonra senin yapabileceğin pekte bişey yok..
Üzülmemeye çalış lütfen. .
Peki kaç yasin da yegen. ?
Afiyet olsun canım çok güzel ikiliÖğlen yemeği yendimi .?
Taze fasulye ve yoğurt ham yaptım afiyet olsun bana :)
Afiyet olsunÖğlen yemeği yendimi .?
Taze fasulye ve yoğurt ham yaptım afiyet olsun bana :)
Merhaba kızlar dün gece dörtte uyuduk kızım ateslendi sabahta Dr götürdüm muayene testler 270tl tuttu kan testleri ne kadar zamlanmis
karaciğer enzimleri yüksek çıktı Dr geçirdiği enfeksiyonlar yüzünden yükselmiş yorulmuş dedi bi süre sonra tekrar yapalım dedi
Tabi ben kafama takiyorum
Demir düşük çıktı şurup verdi nasıl icircem diye düşünüyorum
Diğerleri normal
Idrar kültürü,B12, d vitamini kaldı çıkmayan sonucu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin aminnn
Bende kisir yedim
Gecen tv de izlerken gördüm, benim gibi troiden dolayi kilo vermeyenlerin, sabah oldukca siki bi kahvalti yapmalari gerekiyormus. 5-6 saat sonra öglen yemegi, ardindan en azindan bi 16 saat yemeksiz bi dönem gecirmeleri gerekiyormus. Ancak bu sekilde metabolizma calismasi gerektigi gibi calisabilirmis. Mantikli mi sizcede`?
Sağol canım antibiyotik uzun zamandır kullanmıyorum altı ay olmuşturGeçmiş olsun canım antibiyotik kullandınız mi yakın zaman da .. karaciğeri çok yoruyor telaşlanma. ..
Başınız sağolsunGünaydin kizlar,
@oynakbasi34 Allah rahmet eylesin.
Bende bu sabah ögrendim ki teyzemi kaybetmisim. TR de yasiyordu. Ögrenme seklim cok kötüydü. Sosyal medyadadan kuzenim paylasmis, ama öyle paylasmis ki hangi teyze oldugunu bilemedim, hatta Allahim gecinden versin o teyzem diye yazinda benim annem bile olabilirdi. Beni telaslandirmamak icin gece haber vermemisler. Dedim bu sekilde daha mi iyi oldu, aklim cikti, hangisine yanayim, kimi arayip ögreneyim bilemedim. Allahim sevdiklerimizle sinamasin.
Tam Karatay diyeti yani bende o şekil besleniyorumBende kisir yedim
Gecen tv de izlerken gördüm, benim gibi troiden dolayi kilo vermeyenlerin, sabah oldukca siki bi kahvalti yapmalari gerekiyormus. 5-6 saat sonra öglen yemegi, ardindan en azindan bi 16 saat yemeksiz bi dönem gecirmeleri gerekiyormus. Ancak bu sekilde metabolizma calismasi gerektigi gibi calisabilirmis. Mantikli mi sizcede`?
Çok kötü şimdi bıratirabilseniz keşke benimde kardeşim o yaşta sigaraya baslamis biz bilmiyorduk halada içiyor 34 yaşında öldü kız yaşlandın ben senden küçük duruyorum diyorum bazen çok acıAynen canım çok takıntılı ve hassasım özellikle bu konularda kafaya çok takıyorum keşke bende törpüleyebilsem. Valla yanımda içmeye başladı hiç çekinme yok bişey yok eşim bırakmaya çalışıyor sigarayı onda hiç gam yok bu arada yaşı daha 17 ağustosda 18 e girecek
Geçmiş olsun canım inş önemli bi şey çıkmazKollarım delik deşik oldu resmen yaa
Iyi geceler
Bugün yediklerim
Sabah yağsız tost
Öğlen Kıymalı Menemen iki dilim ekmek
15:00 da bi galeta
16:30 karpuz
19 :30da kanat ızgara kozlenmis domates biber soğan iki dilim ekmek
Son olarak 7-8 vişne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?