Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızının tahlillerini de yaptır banucum belki tsh çalışmıyor belki demir d vit.eksik az yiyor diyorsun çünkü

Yediklerim şöyle,

Sabah
Yumurta ve semizotu :)

Ara,
Kiraz,kayısı, erik

Ara,
Sade kahve
Minicik bitter çikolata

Aksam, (saat 17.00)
Isyerin de bana göre yemek yoktu eve gelince yedim..
Taze fasulye ve cacık ..

Ara,
Karpuz veya cacık yerim..

Yürüyüş yapmadım temizlik yapıyorum.

Amin canım inşallah sizin oğlunuzunki de geçer inşallah

Sağolasın kaptanım

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar daha öncede demiştim spor salınuna kayıt yapturdım diye eşim hastanede diye gitmek istemedim bir kaç gün sonra gideyim dedim bugün de eşim hastBeden taburcu oldu akşam da arkadaşlarıyla program yapmış, bende o giderken spora gideyim başlangıcı yapayım dedim güzelce hazırlandım oğlanı bakıcıya eşimin bırakmasını istedim ama bizim oğlan arkamdan ağladı bende eşime sen oyala ben gideyim dedim daha 5 dakika geçmeden eşim aradı çabuk gel oğlan durmuyo diye aöylendi durdu bende sinir olmuş bir şekilde eve geçtim hastalığı yüzünden bir kaç gündür sigara içmiyordu bunu bahane ederek geri sigaraya başladı moralim bozuldu

Aynı şeyleri bende 5 sene önce yaşadım 23 yaşında kaybettim annemi o da felçliydi ve 54 yaşındaydı annem düğünümü evladımı göremedi ve çok zor bi durum doğum yaptığınızda gözünüz ilk yakınınızı annenizi arıyor ve yokluğu çok fena oluyor rabbim bu dünyadan göçen annelerimize rahmet ve merhamet eylesin mekanları cennet kabirleri nurla dolsun aminnn

Iyi geceler kızlar Z Zehra_eymen canım annenin mekanı cennet olsun amin

Geçmişi okuyamadim yeniden sahalara dönmeye geldim dört kilo fazlalıkla canım sıkılıyor bu duruma

Ama biliyorum burda motive olacağıma inanıyorum inş yarından itibaren düzenli paylaşım ve listemi yazarim

Sigara kesinlikle içmemeli. . Nasıl böyle birşey yapıyor..
Kaç yasin da oğlun. ? Yaşından dolayi çok anneci oluyor çocuklar. .

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. ..
Ben de doğumlarda çok ama çok istemiştim annemin yanımda olmasını ;(
Rabbim bize sağlıklı ömür versin çocuklarımızın her anın da yanlarında olalım inş. .

Yeniden hosgeldin canım. :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Eminim şu anda herkes uyuyordur Normalde benimde pireler uçuşurdu bu saatlerde popişte ama malum 3 den sonra büyük kızı Emar için hastaneye götüreceğim eşim ve küçük kuzu uyudular
Aslında bana kalsa eşimle kızı gönderecektim ama minik cadı ille babam kalsın benle diye tutturunca eşimde hadi sen git bari dedi Neyse bizde gece gece hava almış oluruz hatta büyük kız bana hastanede çay ısmarlayacaksın dimi dedi bayılıyor bu ara çay içmeye bir tek kahveye alıştıramadım
Ufak içiyor o içmiyor

Bu arada saat 23:00 gibi uyku bastırmaya başlayınca uykumu kaçırmak için hadi kaç gündür sıcaktan ertelediğim ağdayı yapayım dedim anammmm hemen koltuk altı ve bacaklarımı yaptım hatta banyo kapısınıda kapatmadım nasılsa ufaklık uyuyor kimse gelmez diye Resmen su içinde kaldım sanki üzerime kovayla su boşaltmışlar o ne sıcak mübarek bir tek yer kaldı onuda artık yarın gündüz vantilatör eşliğinde yaparım yoksa kesin bayılırım sonuçta mecbur kapı kitlemem lazım o anda

Yarın insan içine çıkacağım diye mecbur biraz kaşları da düzelttim sonuçta temizlik imandan gelir cenazeye gideceğiz diye de pala zehra modunda gitmek olmaz
Şimdide 2 saat daha oyalanıp hazırlanırım nasılsa yolda kimse olmaz bu saatlerde umarım hastanede de fazla bekletmezlerde işimizi hemen halledip çıkar geliriz
Bol bol su içiyorum ki en azından uykusuz kalmamdan dolayı ödem oluşmasın

Okudum canım Allah rahmet eylesin

Allah razı olsun canım Ağzına sağlık

Kızının tahlillerini de yaptır banucum belki tsh çalışmıyor belki demir d vit.eksik az yiyor diyorsun çünkü

Valla baya oldu yaptıralı ama endokrine götürdüğümde hep cins doktorlara deng geldik ve profa bile götürdüğümde adam dönüp bakmadı asistanı baktı tarif etti oda hmmm zayıflasın geçer dedi
Bakalım benim gittiğim endokrin doktoru çok hoşuma gitmişti randevu alabilirsem ikimizede ona aynı güne alırım ki hem durumu ayrıntılı izah ederiz hemde tekrar bütün hormonlara dahil bakılır

Allah yardımcın olsun canım erkekler hastalandıkça huy değiştiriyor şimdi bir müddet o şekilde devam eder bence
Benimkinin 2 seneyi geçti hala ota çoka sinirleniyor hee çokta lülü üstelik bir tek bana nazı geçmiyor çünkü biliyor sonra pişman olacak
Keşke sigarayı hiç içmese hazır kaç gündür içmemişken sonuçta zaten sıkıntı nefesle alakalı daha beter olmasın Allah korusun

Neyse canım başka gün gidersin artık salona

Aminnn canım Rabbim sanada sabırlar versin ...Aminnn
Cidden düşüncesi bile kötüyken o kızcağızı düşündükçe ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama Annemin dediği gibi kendini de yırtsan geri dönüş yok maalesef Rabbim mekanını cennet etsin ...aminnnn

anammmm seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam
Kız sürüden ayrılanı kurt kapar diyip duruyorum ama kimse beni dinlemiyor neyseki 4 kg yine çabuk gider moral bozmak yok kesinlikle hepbirlikte çok güzel kilolar verebiliriz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece 03:15de büyük kızımla MR için hastaneye gittik ve tahmin ettiğim gibi in cin top oynuyordu dışarda
Allahtan çok fazla uzun sürmedi ve çıkışta birde hastane bahçesinde çay kahve içip evimize sabah ezanından hemen sonra girmiştik sağ olsun kocacığımın popişinde pireler uçuşuyordu hiç duymadı bile eve gidiş gelişimizi

Bugün bol bol su içmem lazım malum gece uyuyamadım doğru dürüst 4 saatlik uykuylayım ve sabah yine dayanamayıp tartıldım 400 gr artıdayım ay şu gram artıya bile sevinir oldum eskiden direk 2 kg artıları görünce uykusuzluk yada düzensizlik olunca bu gramlar şimdi bana vızıltı gibi geliyor demekki cumaya göre eksideyim
Şu 3 günü çok güzel değerlendirmem lazım birde bir ara kendime bir yelpaze almam şartı gerçi tipik kokoş teyzeler gibi olurum ama dışarda da yellenmeyince insan su gibi kalıyor özellikle de cuma kontrole giderken terlememeye çalışacağım sonuçta insan içine gireceğim duş da asla insan bu kadar terlemede hoş görünmüyor

Şimdi kendime şekersiz bir Türk kahvesi yapayımda birazdan kahvaltımıda yaparım üzerine
Malum cenazeye gideceğiz artık bir minik kutuya yada poşete kuru kayısı alırım birde ayran en azından öğle yemeği saatini geciktirmiş de olsa ara öğün olarak yolda yer içerim ki cenaze evinde sıkıntı olmasın benim için liste dışına çıkma ihtimali sıfıra insin

Bu arada yarın hesapta denize gideceğiz kaç gündür kavrulan İstanbul bugün sanki yağmur yağacak gibi gerçi meteorolojiye göre hava açık ama parçalı bulutlu olacakmış ASlında benim canıma minnet en azından küçük kuzum güneşin altında kavrulmamış olacak büyük hala beni ikna etmeye çalışıyor gelmemek için nasılsa denize girmiyorum bari evde oturayım ben hatta evin bütün temizliğini de ben üstlenirim sen dönene kadar evi siler süpürürüm diye beni ikna etme çabasında bakalım belki ikna olabilirim

Günaydin kizlar,

oynakbasi34 Allah rahmet eylesin.

Bende bu sabah ögrendim ki teyzemi kaybetmisim. TR de yasiyordu. Ögrenme seklim cok kötüydü. Sosyal medyadadan kuzenim paylasmis, ama öyle paylasmis ki hangi teyze oldugunu bilemedim, hatta Allahim gecinden versin o teyzem diye yazinda benim annem bile olabilirdi. Beni telaslandirmamak icin gece haber vermemisler. Dedim bu sekilde daha mi iyi oldu, aklim cikti, hangisine yanayim, kimi arayip ögreneyim bilemedim. Allahim sevdiklerimizle sinamasin.

Günaydın kızlar kahvaltımi yaptım evi topluycam çok şükür ist bu gün serin...

Afiyet olsun canım bende şimdi edecekken arkadaş aradı maşallah baya lafa daldık hemen hazırlıyayım bari bende

ll

Aminnn canım cümlesini sizlerinde başı sağ olsun
Maalesef öyle dangozlar var madem sana direk en azından bir mesaj atsaymış hani gece görmesen sabah uyanınca görürdün de yanlış anlaşılma olmazdı
Rabbim mekanlarını cennet etsin....aminnn

Evet cok sinir oldum bende, madem yaziyorsun o zaman bari su su teyzem diye yaz. Bide ne alakaysa yengemin kiz kardeside paylasmis. Enistemin ablasi diye, Allahim beynim durdu, bi ablasi vefat eden teyzem bi digeri kendi annem. Vefat eden teyzem kendi halindeydi, kendi isterse görüsürdü bizimle istemezse görüsmezdi. Bizler hep destek olurduk, kimi zaman o bilerek ama cogu zaman uzak durarark. O yüzden o an hic aklima o gelmedi. Mekani cennet olsun. Kavusmustur simdi anacigina

İyi akşamlar kızlar dün akşam görğmcemler arayıp parka gidelim diyince menümü yazamadım
Sabah kahvaltı yapmadım
Öglen 2yumurta domates
Cay ekmek

Akşam 2kaşık pirinç salatası ve çeşitli haşlanmış sebze

Akşam lunaparkta gerkes bişeyler aldılar
Cok şükür ben sadece yarım bardak meyve duyuyla idare ettim

Bu arada oynakbasi34 hadibeyaaa basiniz sagolsun rabbim mekanlarini cennet etsin insallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün malum tanıdığımıza son görevimizi yaptık Saat 17:30da eve ancak gelebildik
Okuması akşam ezanından sonra yapılacağı için kalamadık dönüşümüz çok geç olacak kızlar evde diye
Eşimin iş arkadaşını görünce ( eşi vefat eden ) benim tabi sinirler boşaldı hatta ilk etapta kızına yaklaşamadım bile kızcağızı öyle görünce
Hani diyorlar ya Rabbim sabrını veriyor diye hakikaten kızcağız o genç yaşına rağmen çok sağlam durmaya çalıştı ara ara sinirleri boşalsa bile

Eve geldiğimden beri de hadi şunu yapayım bunu yapayım derken ancak fırsatım oldu buraya bakmaya

Bu arada yarın denize gidiyoruz kısmetse Aslında hiç öyle bir düşüncemiz yoktu bir kaç gün öncesine kadar ama Annemin 92 yaşındaki Teyzesi geçen hafta ziyaret ettiğimizde nerden estiyse ben hiç denize gitmedim gitmek isterdim falan diyince eşim hadi götürelim Allah korusun son isteği olmasın dedi Sırf onun gönlü olsun dedik tabi babam denizi duyunca durur mu bende geleceğim dedi çocuk gibi resmen eeee tabi kızkardeşim duyunca aaa falan yapmış Annemde eee sizde gelin demiş hem araba sıkıntı olmasın diye
Anlayacağınız hatunu denizde boğabilirim
Şaka bir yana hatun normalde bikini giyer her yerde ay eniştemde var babamın yanında da ayıp olur ben şortla girerim oda çocuklar için dedi bende kıllığına ay hiç kimse umurum olmaz ben etekli mayomu giyerim dedim gerçi eşimin kısa siyah bir lykralı şortu var olmadı onu mayonun üzerine giyerim inat uğruna da lımbır lımbır dolanmıyayım
Zaten maksat koca Teyzemiz denizi görsün çocuklarda az denize girip eğlensinler büyük kızım kafadan kıvırdı hatta sırf ısrarla gel demiyeyim diye bende evi temizlerim siz gelene kadar dedi koptum ama tabi fırsatı değerlendirip kabul ettim teklifini

Yanıma artık bana uygun birşeyler alırım ki kaçamaksız devam edebileyim Annem sağ olsun yine herşeyi üstlendi ( biber dolması yapmış, patlıycan ve kabak kızartmış yoğurtlu yaparız dedi birde kek yapmış çocuklar için )
Kahvaltılık zaten yanımızda götüreceğiz orda kahvaltımızı yaparız diye kızkardeşimde poğça yaparım ben demiş yani hepsi bana zararlı şeyler o yüzden bende kahvaltımı da kendime uygun yanımda götürürüm biraz meyve alırım olmadı birazda bahçemizden semizotu toplar öğlenlik yoğurtlu salata yaparım aralar da yeşil çay veya ayran akşamlık artık Allah kerim o zaman nerede olacağımıza bağlı olmadı çorba yapıp birde salatalık malzeme alayım yanıma çorbayı kavanoza koyarım ille ısıtmak şart değil de cezve alırım yanımda

Onlarıda yatmadan ayarlıyayım da sabah sıkıntı olmasın ve unuttuğum bir şey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…