Bugün yemekden sonra İrem dericiyi görmeden evvel büyük kızada sıkı yönetime alacağımı ilan etmiştimeğer diyet yapmazsa hem cep telefonunu hemde herhangi bir iletişim organıyla bağını koparacağım dedim her hafta 1 kg gidecek gitmediği hafta telefona ve laptopa erişimin yasaklanacak ve bir sonraki hafta 2 kg vermezsen ceza devam edecek dedim eşşek evlat aslında güzel kilo veriyor ama hiç diyet modunda değil kaç kilo olduğunu dahi bilmiyorum ama eşim senin popişin kadar dı sen zayıflayınca seninki daha ufak görünüyor şimdi diyor Kaç senedir yırtıyordum kendimi bugün bu ceza aklıma geldi ve hatun mecbur kabul etti :) aslında çok yemiyor aksine günde 1 kere yiyor arada abur cubur yiyor ( çubuk kraker falan ) söylensemde umursamıyordu malum ergen gerisi şimdi yarın sabah itibaren mecbur kabul etti bakalım 1 hafta içinde verebilecekmi ( benim gözetimimde )
Kızının tahlillerini de yaptır banucum belki tsh çalışmıyor belki demir d vit.eksik az yiyor diyorsun çünküBugün yemekden sonra İrem dericiyi görmeden evvel büyük kızada sıkı yönetime alacağımı ilan etmiştimeğer diyet yapmazsa hem cep telefonunu hemde herhangi bir iletişim organıyla bağını koparacağım dedim her hafta 1 kg gidecek gitmediği hafta telefona ve laptopa erişimin yasaklanacak ve bir sonraki hafta 2 kg vermezsen ceza devam edecek dedim eşşek evlat aslında güzel kilo veriyor ama hiç diyet modunda değil kaç kilo olduğunu dahi bilmiyorum ama eşim senin popişin kadar dı sen zayıflayınca seninki daha ufak görünüyor şimdi diyor Kaç senedir yırtıyordum kendimi bugün bu ceza aklıma geldi ve hatun mecbur kabul etti :) aslında çok yemiyor aksine günde 1 kere yiyor arada abur cubur yiyor ( çubuk kraker falan ) söylensemde umursamıyordu malum ergen gerisi şimdi yarın sabah itibaren mecbur kabul etti bakalım 1 hafta içinde verebilecekmi ( benim gözetimimde )
Teşekkür ederimGecmis olsun ikinizede kizlar
Amin canım inşallah sizin oğlunuzunki de geçer inşallahsıcaklar büyük handkap astım hastaları için. Rabbim şifa versin..
Oğlum alerjik astim biz de kış ayları kötü geçiyor. . Çok sık tıkanıyor. .
Şükür bu kış fazla sorun yaşamadık. Doktoru büyüdukce atlatır diyor inşallah öyle olur.. 9 yasin da su an 10-12 yaşına kadar iyi bakımla Yener deniyor bakalım. . Allah dermansız dert vermesin..
Sağolasın kaptanımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür evimize döndük
Küçük kuzuma tekrar tahlile gerek yok dedi doktor ve sağ olsun yüzme için raporumuzu da aldık hemençok sevindi tabi bizimki ohhh yine o kapa işemek zorunda kalmayacağım diye çocuk kan alınacağına takmıyor idrar numunesine taktığı kadar
Büyük kızda baştan kimliğini almamış yanına beni sabah sabah deli ettiAllahtan daha 1 saat vardıda eşim gitti kimliğini alıp tekrar geldi Doktor uzun uzun dinledi sonrada Emar çekilsin ona göre bakarız dedi Aslında 3 hafta sonraya verirler dendi ama bu gece 3de gelebilirseniz çekeriz diyince Radyolojideki görevli hemen kabul ettik tabiki
Gece birde Emar için hastaneye gideceğiz ama sıkıntı değil hem trafik olmaz hemde hastanede kalabalık olmaz
Ona göre tedaviye başlarız dediler
Öğle yemeği için eşim İKEAya gidelim dedi tabi bizimde canımıza minnnettitam gezinirken İREM DERİCİyi gördük Kızlar hatun bir zayıf bir zayıf anlatamam siz üflesem belki sarsılır
Şaka bir yana ama küçük kuzuma söyleyince resim çekilmek istedi bende git kendim sor dedimhem biraz daha özgüvenli olsun hemde kendi işini kendi görsün diye
Bizimki ''İrem abla seninle bir resim çekilebilirmiyiz '' diyince İrem Dericide hiç tereddütsüz tabiki canım dediSonrasında minik kuşum Mağazadan çıkana kadar hayalim gerçek oldu bana tabiki canım dedi diye dolandı durdu Birde Anne hemen Facee koy herkes görsün diyip durdu koptuk
Dedim maşallah benim yanımda 250 gr kadar kalmışsın dedimdarısı başıma diyince amin valla bir gram et bin ayıp örter diyorlar ama bence yalan kesinlikle zayıflık çok daha rahat dedi dedim sağlığımız için vermemiş şart kesinlikle dedi sonra vedalaşıp ayrıldık fazla alışverişinden alı koymak istemedim ama çidden çok candan bir hatun
Canım boşver paşayı sen kendine odaklanhafta içi nasılsa fırsat bulursun O kanatsız meleğe gününü göstermek için kiloları ver bak ondan sonra o delinin peşinden nasıl koşacak
YOk canım ben diyetisyene başlayalı 3 ay oldu tekrar bir hormonlar dahil bütün değerlime baktırmak istedim ama bugüne nasip olmadıbir iki güne bulursam randevu onuda aradan çıkarırım Endokrin olmazsa dahiliyedekileri bile yaptırsam yeter
Kadın doğuma biraz daha kilo verdikten sonra giderim pco ne alemde diye kontrol ettirmek için
Rabbim bir daha yaşatmasın canım uzun sağlıklı ömürler versin herkese....Aminnnnnn
Aynı şeyleri bende 5 sene önce yaşadım 23 yaşında kaybettim annemi o da felçliydi ve 54 yaşındaydı annem düğünümü evladımı göremedi ve çok zor bi durum doğum yaptığınızda gözünüz ilk yakınınızı annenizi arıyor ve yokluğu çok fena oluyor rabbim bu dünyadan göçen annelerimize rahmet ve merhamet eylesin mekanları cennet kabirleri nurla dolsun aminnnSelamın Aleyküm kızzlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler tekrar
Gerçi benden sonra gelen olmamış ama neyse
Biraz önce çok üzücü bir haber aldımeşimin eski muasebe şefinin hanımı vefat etmiş ailecek görüşüyorduk ve dünya tatlısı bir bayandı Bir kaç sene evvel beyninde ur tespit edilmişti ve 2 kere ameliyat olmuştu, tam şükür kurtuldu derken yine beyninden ileri gelen bir sıkıntı yüzünden el ve ayaklarında sıkıntı oldu ve tek başına hiç bir şey yapamaz hale geldi
Devamlı telefonla haberleşiyorduk ama gidip bir türlü onu göremedim karşı yakada oturuyorlar diye ve biraz evvel vefat haberi geldi
O an direk 22 yaşındaki kızı aklıma geldine zor bir durum Anneciğini genç yaşta kayıp etmek ( bayanda 50 yaşında falandı en fazla ) üstelik Anneciği onun evlendiğini görmeyi çok istiyordu
Yarın Öğlende cenazesi kalkacakmışgidip son görevimizi yapacağız ama ben o kızcağızın nasıl yüzüne bakacağım nasıl teselli edeceğim bilmiyorum
Rabbim büyüklerimize uzun sağlıklı ömürler versin....Aminnn
Düşüncesi bile kötü ama sırası gelen maalesef gidiyor
Sizden ricam onun için birer Fatiha okurmusunuzadı GÜlçin karabay
Mekanı cennet olur inşallah
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar daha öncede demiştim spor salınuna kayıt yapturdım diye eşim hastanede diye gitmek istemedim bir kaç gün sonra gideyim dedim bugün de eşim hastBeden taburcu oldu akşam da arkadaşlarıyla program yapmış, bende o giderken spora gideyim başlangıcı yapayım dedim güzelce hazırlandım oğlanı bakıcıya eşimin bırakmasını istedim ama bizim oğlan arkamdan ağladı bende eşime sen oyala ben gideyim dedim daha 5 dakika geçmeden eşim aradı çabuk gel oğlan durmuyo diye aöylendi durdu bende sinir olmuş bir şekilde eve geçtim hastalığı yüzünden bir kaç gündür sigara içmiyordu bunu bahane ederek geri sigaraya başladı moralim bozuldu
Aynı şeyleri bende 5 sene önce yaşadım 23 yaşında kaybettim annemi o da felçliydi ve 54 yaşındaydı annem düğünümü evladımı göremedi ve çok zor bi durum doğum yaptığınızda gözünüz ilk yakınınızı annenizi arıyor ve yokluğu çok fena oluyor rabbim bu dünyadan göçen annelerimize rahmet ve merhamet eylesin mekanları cennet kabirleri nurla dolsun aminnn
Iyi geceler kızlar Z Zehra_eymen canım annenin mekanı cennet olsun amin
Geçmişi okuyamadim yeniden sahalara dönmeye geldim dört kilo fazlalıkla canım sıkılıyor bu duruma
Ama biliyorum burda motive olacağıma inanıyorum inş yarından itibaren düzenli paylaşım ve listemi yazarim
Okudum canım Allah rahmet eylesin
Kızının tahlillerini de yaptır banucum belki tsh çalışmıyor belki demir d vit.eksik az yiyor diyorsun çünkü
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar daha öncede demiştim spor salınuna kayıt yapturdım diye eşim hastanede diye gitmek istemedim bir kaç gün sonra gideyim dedim bugün de eşim hastBeden taburcu oldu akşam da arkadaşlarıyla program yapmış, bende o giderken spora gideyim başlangıcı yapayım dedim güzelce hazırlandım oğlanı bakıcıya eşimin bırakmasını istedim ama bizim oğlan arkamdan ağladı bende eşime sen oyala ben gideyim dedim daha 5 dakika geçmeden eşim aradı çabuk gel oğlan durmuyo diye aöylendi durdu bende sinir olmuş bir şekilde eve geçtim hastalığı yüzünden bir kaç gündür sigara içmiyordu bunu bahane ederek geri sigaraya başladı moralim bozuldu
Aynı şeyleri bende 5 sene önce yaşadım 23 yaşında kaybettim annemi o da felçliydi ve 54 yaşındaydı annem düğünümü evladımı göremedi ve çok zor bi durum doğum yaptığınızda gözünüz ilk yakınınızı annenizi arıyor ve yokluğu çok fena oluyor rabbim bu dünyadan göçen annelerimize rahmet ve merhamet eylesin mekanları cennet kabirleri nurla dolsun aminnn
Iyi geceler kızlar Z Zehra_eymen canım annenin mekanı cennet olsun amin
Geçmişi okuyamadim yeniden sahalara dönmeye geldim dört kilo fazlalıkla canım sıkılıyor bu duruma
Ama biliyorum burda motive olacağıma inanıyorum inş yarından itibaren düzenli paylaşım ve listemi yazarim
Günaydın kızlar kahvaltımi yaptım evi topluycam çok şükür ist bu gün serin...
llGünaydin kizlar,
oynakbasi34 Allah rahmet eylesin.
Bende bu sabah ögrendim ki teyzemi kaybetmisim. TR de yasiyordu. Ögrenme seklim cok kötüydü. Sosyal medyadadan kuzenim paylasmis, ama öyle paylasmis ki hangi teyze oldugunu bilemedim, hatta Allahim gecinden versin o teyzem diye yazinda benim annem bile olabilirdi. Beni telaslandirmamak icin gece haber vermemisler. Dedim bu sekilde daha mi iyi oldu, aklim cikti, hangisine yanayim, kimi arayip ögreneyim bilemedim. Allahim sevdiklerimizle sinamasin.
Afiyet olsun canım bende şimdi edecekken arkadaş aradı maşallah baya lafa daldıkhemen hazırlıyayım bari bende
ll
Aminnn canım cümlesinisizlerinde başı sağ olsun
Maalesef öyle dangozlar var madem sana direk en azından bir mesaj atsaymış hani gece görmesen sabah uyanınca görürdün de yanlış anlaşılma olmazdı
Rabbim mekanlarını cennet etsin....aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?