Kız maşallah bu sefer oldu valla çok seviniyorum senin adına böyle devam edersen yakında 8 li rakamlarda gelirSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve mutlu bir hafta diliyorum
İnşallah cumaya kadar hepimiz kaçamaksız ve bol hareketli devam edip çok çok güzel rakamlar görürüz cuma tartıda
Güne şekersiz Türk Kahvemle başladım ve biraz sonrada kahvaltımı yaparım Eminönüne gitmeden
Hem kaçamak olasılığı olmaz tok olursam hemde zaten diyetisyenim de aç karnına yürüme demiştiminik ilaç poşetleri var eşimin çırtlı onlardan birine de chiamı koyayım da ara öğün saati dışarda olurum hemen bir kutu ayran alıp içine karıştırır listeme uygun ara öğünümü de yapmış olurum
Kızlar inanılmaz heycanlıyım yaaa 2li rakamları bu hafta görebileceğim inşallahbu sabah eksi görmeye başladım ama ne kadar olduğunu söylemem cuma sürpriz olsun herkese
Kız maşallah bu sefer oldu valla çok seviniyorum senin adına böyle devam edersen yakında 8 li rakamlarda gelir
İnşallah giyersin canım benimde olmayan elbiselerim bol geliyor giyemiyorum ama olsun biraz daha verip yenisini alırım sende onu bir kez düğüne giy sonra incecik ol bol gelsin inşallahİnşallahhhh canım inşallahhhhh
Geçen gün büyük kızın mezuniyette giydiği kırmızı abiyeyi denedim bilmiyorum buraya yazdımmı ( nasıl sevindiysem herkese anlattım sanırım) 44 beden normalde içine giremezken giyebildim yalnız yandan fermuarı yarıya kadar kapandı ancak çok sevindim hatta önümüzdeki ay eşimin kuzenlerinden biri evlenecek onun düğününe giyerim diyordum ama düğün meğer bu aymış gerçi daha gidebileceğimiz belli değil Edirnede düğün ama kızı çok seviyorum ve kesinlikle çok istiyorum gitmek eşimde sabırla devam et bence o elbise olur olmadı bakarsın bir çaresine dedi
O elbiseyi kesinlikle çok istiyorum giymekDiğer kuzenin Bilecikteki düğününde giydiğimi giyemem daha o zaman bol gelmeye başlamıştı ( 106,5 kgen bile ) şimdi giysem kesin dahada boldur
Neyse o günler bir yaklaşsın ( tam tarihi öğrenmem şart)
İnşallah giyersin canım benimde olmayan elbiselerim bol geliyor giyemiyorum ama olsun biraz daha verip yenisini alırım sende onu bir kez düğüne giy sonra incecik ol bol gelsin inşallah
Günaydın kızlar
Bende başka şehire taşınmayı düşünüyoruz gider orda yaptırırım kimsemin haberi olmaz diye düşünüyordum....bi de o kadar kilo verilmiş nasıl fark etmezler:/ISILDURU Korkumdan aileme söyleyemiyorum.. :) Çok kızarlar çünkü.. Bir de öyle ultra hızlı kilo vermediğim sürekli rejim yaptığım için kimsenin pekte dikkatini çekmiyor bulunduğum durum...
Geçmiş olsunUyusam iyiydide eşim kent hastanesine gitti igne vurdurup gelicek usutmus klimadan akşamdan beri çok kötü onunla uğraştım Allah'tan kızlar erken uyudu gelsede yatip uyusam acligimi unutsam
Cumayı merakla bekliyorum:)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve mutlu bir hafta diliyorum
İnşallah cumaya kadar hepimiz kaçamaksız ve bol hareketli devam edip çok çok güzel rakamlar görürüz cuma tartıda
Güne şekersiz Türk Kahvemle başladım ve biraz sonrada kahvaltımı yaparım Eminönüne gitmeden
Hem kaçamak olasılığı olmaz tok olursam hemde zaten diyetisyenim de aç karnına yürüme demiştiminik ilaç poşetleri var eşimin çırtlı onlardan birine de chiamı koyayım da ara öğün saati dışarda olurum hemen bir kutu ayran alıp içine karıştırır listeme uygun ara öğünümü de yapmış olurum
Kızlar inanılmaz heycanlıyım yaaa 2li rakamları bu hafta görebileceğim inşallahbu sabah eksi görmeye başladım ama ne kadar olduğunu söylemem cuma sürpriz olsun herkese
İyi gezmeler canımSanada günaydın canımbende tam hazırlandım Eminönüne çıkıyordum artık gelince bol bol sohbet ederiz
Kahvaltılar en sağlıklısından edilmiştir inşallahBol bol su içmeyi ihmal etmeyin kuzular
TeşekkürlerBende başka şehire taşınmayı düşünüyoruz gider orda yaptırırım kimsemin haberi olmaz diye düşünüyordum....bi de o kadar kilo verilmiş nasıl fark etmezler:/
Geçmiş olsun
Cumayı merakla bekliyorum:)
Hahaha bombeDogacim biliyorsun sürekli kilo alıp veriyoruz ya öyle sanıyorlar artık. . :)
Hatta iyi veriyorsun da artık geri alma diyorlar :)
Kızlar yenanın dediği gibi spor listesi
Bayrama kadar da hedef belirleme yapalımmı
Ben 95 hedefledim mesela
Dört kişimiz ?
Yena
Banu
Işılduru
Ben
Banu boş vaktim de hazırlıyayım listeyi sen devam edersin..
Sonra isteyen diğer arkadaşlarımızı da dahil edersin...
Olur canım gerçi Bonus ( 90lardaki ) ben gönderirim dedi ama senden önce yollarsa hiç uğraşmamış olursun
Hepimize motivasyon olur hem o bahaneyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?