Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız maşallah bu sefer oldu valla çok seviniyorum senin adına böyle devam edersen yakında 8 li rakamlarda gelir

Kız maşallah bu sefer oldu valla çok seviniyorum senin adına böyle devam edersen yakında 8 li rakamlarda gelir

İnşallahhhh canım inşallahhhhh
Geçen gün büyük kızın mezuniyette giydiği kırmızı abiyeyi denedim bilmiyorum buraya yazdımmı ( nasıl sevindiysem herkese anlattım sanırım ) 44 beden normalde içine giremezken giyebildim yalnız yandan fermuarı yarıya kadar kapandı ancak çok sevindim hatta önümüzdeki ay eşimin kuzenlerinden biri evlenecek onun düğününe giyerim diyordum ama düğün meğer bu aymış gerçi daha gidebileceğimiz belli değil Edirnede düğün ama kızı çok seviyorum ve kesinlikle çok istiyorum gitmek eşimde sabırla devam et bence o elbise olur olmadı bakarsın bir çaresine dedi
O elbiseyi kesinlikle çok istiyorum giymek Diğer kuzenin Bilecikteki düğününde giydiğimi giyemem daha o zaman bol gelmeye başlamıştı ( 106,5 kgen bile ) şimdi giysem kesin dahada boldur
Neyse o günler bir yaklaşsın ( tam tarihi öğrenmem şart )

İnşallah giyersin canım benimde olmayan elbiselerim bol geliyor giyemiyorum ama olsun biraz daha verip yenisini alırım sende onu bir kez düğüne giy sonra incecik ol bol gelsin inşallah

İnşallah giyersin canım benimde olmayan elbiselerim bol geliyor giyemiyorum ama olsun biraz daha verip yenisini alırım sende onu bir kez düğüne giy sonra incecik ol bol gelsin inşallah

Bir tane daha elbise var ama onu eşim pek açmadı seni diye giydirmek istemiyor :) kolları kısa yarasa kol gibi çok geniş duruyorsun onda dedi ki oda bol geliyor zaten :)
Ay inşallah kilolar gitsin de bol gelsin herşey en son Bayramda Anneme okadar çok şey götürdüm ki bazılarının sadece etiketini koparmış ama hiç giymemişim bile eskiden olsa üzülürdüm giyemedim diye şimdi çoook seviniyorum
Artık mağazalara bile daha alıcı gözle bakıyorum ama tabi şu 40 kg ve fazlasını verince çok daha rahat alışveriş yaparım diye yeni birşeyler almama kararı aldım ancak günlük oda giyecek kalmayınca

Bende başka şehire taşınmayı düşünüyoruz gider orda yaptırırım kimsemin haberi olmaz diye düşünüyordum....bi de o kadar kilo verilmiş nasıl fark etmezler:/
Uyusam iyiydide eşim kent hastanesine gitti igne vurdurup gelicek usutmus klimadan akşamdan beri çok kötü onunla uğraştım Allah'tan kızlar erken uyudu gelsede yatip uyusam acligimi unutsam
Geçmiş olsun
Cumayı merakla bekliyorum:)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Ben döndümmmm

Hava baya sıcak ( bana göre iyi de eşime dokunuyor ) diye çok fazla uzun uzuna gezemedik ama yinede iyi geldi eşimle baş başa da gidince güzel oldu bol bol sohbet ettik

Bu aralar nedense eşimde daha bir duygusallık var zaten çok sık beni sevdiğini söylerdi ama bu ara neredeyse saat başı seni seviyorum aşkım diyor Çok şükür sağlık olarak iyi ama dün nereden estiyse bana durduk yere sıkı sıkı sarılıp aşkım sakın beni bırakma tamam mı dedi Sanırım adam ben zayıfladıkça kıskançlık damarları kabarıyor kaybetme endişesi mi yaşıyor nedir Öyle bir şey asla olmayacağını ona izah edincede ya cidden ben seni çok seviyorum dedi

Baştan biraz endişelendim acaba kendini kötü hissediyor da mı bana söylemiyor diye ama sonrada hoşuma gitti çünkü bakışları hep üzerimde dışardayken bile

..
Kızlar yenanın dediği gibi spor listesi
Bayrama kadar da hedef belirleme yapalımmı
Ben 95 hedefledim mesela
Dört kişimiz ?
Yena
Banu
Işılduru
Ben

Ben kesinlikle varım hatta şu liste yapmayı da öğreneyimde tablo şekilde Bayram listesi yapayım
Aslında diğer kızlar tatilde yada köyde olmasalarda daha kalabalık olurduk ama olsun sonradan geleni de ekleriz olmadı listemize
Hem spor yaparız hemde hedef belirleriz

Kızlar bu arada diyetisyendeki tartıyla evdeki tartı arasında 1 kg fark oluyordu bende deneye deneye diyetisyenle aynı sonucu aldığım noktayı banyoda buldum artık net rakam görebiliyorum

Banu boş vaktim de hazırlıyayım listeyi sen devam edersin..
Sonra isteyen diğer arkadaşlarımızı da dahil edersin...

Olur canım gerçi Bonus ( 90lardaki ) ben gönderirim dedi ama senden önce yollarsa hiç uğraşmamış olursun
Hepimize motivasyon olur hem o bahaneyle

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]KURBAN BAYRAMI HEDEF LİSTESİ[/TD]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]IŞILDURU[/TD]
[TD]Doğa3[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]

[TD].[/TD]
[TD]88.5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TR]

[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]

[/TR]
[TR]

[/TR][/TR][/TABLE]

Banucum kilolarınızı hatırlamadığım için yazmadım, sadece kendi cuma günki kilomu ekledim.... diğerlerini sen eklersin..
Dahil olmak isteyen olursa ki olur inşallah, daha çekişmeli olur. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…