Sorun yok canım liste konusunda direk burdan başlarım ... eski dostlarla olmak güzel
Yok canımCanım orada listede değilmiydin.?
Teşekkürler canım benim bı gayret edelim bakalım senden de Feyz alayım acıkCanım ben senin nekadar azimli olabileceğini de gördüm zamanındaKendini biraz itekle canım ve eminim 1 hafta bile istikrarlı davrandığın an eksi gördüğünde çok daha fazlasını görebilmek için azimle devam edersin eminim
İnsan verdikçe dahası gitsin istiyor ve zaten fıstık gibi hatunsun az daha dişini sıktığın an 60ı bile görürsün kesinlikle
Bugün 55 dk yürüdüm simdide havuzda yüzüyorum başladım bakalım ekmeksiz günler ve spor olayına bismillah
Bu günün raporu
08
İki kayısı
10
2 dilim etimek
Labne peynir
13
1 tabak şehriye çorbası
1 dilim çav ekmek
1 tane salatalık
19
Yoğurtlu köz patlıcan
Tavuk sote
2 kaşık pirinç pilavı
1 kupa Yeşilçay içerim akşamda
Listeye girmedim ben orda hala izinli gözüküyorumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturanaBugün maşallah herkesin Laptobla oynayası çizgi film izleyesi geldi ancak bana fırsat oldu
Beslenme ve su konusunda şükür sorun yaşamadımhatta aklımdayken bende yediklerimi yazayım;
Sabah; Uyanır uyanmaz bol su içtim tabiki
Kahvaltı; 09:00da sanırım
1 dilim tuzsuz etimek
2 tatlı kaşığı kadar lor
1 domates
1 salatalık
1 fincan bitkisel çay
ara;
1 bardak chialı Ayran
Öğlen;
4 yk kadar tavuk göğüs ( yağsız tavada küp küp doğrayıp kavurdum )
1 kase cacık ( 1 tatlı kaşığı kadar çörek otu ekledim )
Bol salata ( domates, salatalık ve soğan doğradım )
ara;
1 fincan şekersiz Nescafe
ara;
1 fincan sıcak su
4 adet kayısı
Akşam; 19:00da
4 yk kadar taze fasülye
1 adet salatalık
( aslında yoğurt ve salata olması gerekiyordu ama evde kalmamış bende 1 salatalıkla idare ettim)
Akşam yemeğinden sonra kızlarla alışverişe gittim biraz kahvaltılık almayahem bütün gün evde sıkıntıdan patlamıştık ( sağ olsun eşimin yine halsizliği tuttu dün elli kere dedim bak yorma kendini yarın kıçım başım ağrıyor deme bana diye sabahdan başladı başım demeye sonrada halim yok diye miskinlik yaptı bütün gün )
Bakalım yarın bir aksilik olmazsa sabahtan Eminönü yapalım diyoruzhem gitmişken bende kendime taze kahve alırım bitmek üzere evdeki
Ohhhh süpersinDemekki seni pat diye listeye almak gerekiyormuş Bol bol eksi olarak döner inşallah sana
Senin menünde gayet güzel canımsuyuda bol tuttuysan zaten kesin eksi görürsün
Bu arada takıma haber vereyim bize transfer etmek istediğimi de cumaya unutmasın kaptan not eklemeyi
Listeye girmedim ben orda hala izinli gözüküyorum
95.6 la izine ayrılmışım şimdi ilk hedefim 95
:)) olur canımCanım aslında izne ayrıldığın kiloya düşmüş olman lazım dönmek için ama şu %5 kuralından faydalanabilecekmisin bir hesaplıyayım
Hesapladımmm 4,4 % fark varacil az kilo alman lazım dermişim dur bakalım onu bir danışayım sonuçta çok uzun zaman olmuş
Aaaa yanlış hesaplamışım%6dan fazla fark var yani sıkıntısız dönüşün
104.5 di ilk hafta rakamı
104.2
101.9
Diye gitti hangi rakam ilk hafta mı son haftamı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?