Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese Hayırlı sabahlar

Henüz kahvaltı etmedim önce bir kendime gelene kadar sizlere bakayım dedim
Bugün için bir planımız yok sanırım ama bizim işimiz belli olmaz

Umarım bugünü de kaçamaksız ve bol sıvılı geçiririm

Teşekkürler canım benim bı gayret edelim bakalım senden de Feyz alayım acık

Bu günün raporu
08
İki kayısı
10
2 dilim etimek
Labne peynir
13
1 tabak şehriye çorbası
1 dilim çav ekmek
1 tane salatalık
19
Yoğurtlu köz patlıcan
Tavuk sote
2 kaşık pirinç pilavı

1 kupa Yeşilçay içerim akşamda

Ben de çok korkuyordum,çokta karşıydım. çok düşündüm çok araştırdım.. Sonra birden oldu..
eşim kızım ve burası dışın da kimse bilmiyor.. :)
Ne eşimin ne benim tarafım komşularım dahil söylemedim delicesine karşı çıkarlardı çünkü...
İşyerim biliyor o da mecburen rapor vb icin...[/QUOTE]
Şuan peki herkes biliyormu ameliyat olduğunu benim burada bir komşum var mesela yok olmadım ameliyat diyor iyide yıllardır çok aşırı kiloluydu 3 ayda 40 kilo verdi nasıl yani açtı birde karnını gösterdi ameliyat olmadım onlar safra kesesi ameliyat izleri falan dedi ama bariz belli he he dedim bende

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana Bugün maşallah herkesin Laptobla oynayası çizgi film izleyesi geldi ancak bana fırsat oldu
Beslenme ve su konusunda şükür sorun yaşamadım hatta aklımdayken bende yediklerimi yazayım;

Sabah; Uyanır uyanmaz bol su içtim tabiki

Kahvaltı; 09:00da sanırım
1 dilim tuzsuz etimek
2 tatlı kaşığı kadar lor
1 domates
1 salatalık
1 fincan bitkisel çay

ara;
1 bardak chialı Ayran

Öğlen;
4 yk kadar tavuk göğüs ( yağsız tavada küp küp doğrayıp kavurdum )
1 kase cacık ( 1 tatlı kaşığı kadar çörek otu ekledim )
Bol salata ( domates, salatalık ve soğan doğradım )

ara;
1 fincan şekersiz Nescafe

ara;
1 fincan sıcak su
4 adet kayısı

Akşam; 19:00da
4 yk kadar taze fasülye
1 adet salatalık

( aslında yoğurt ve salata olması gerekiyordu ama evde kalmamış bende 1 salatalıkla idare ettim )

Akşam yemeğinden sonra kızlarla alışverişe gittim biraz kahvaltılık almaya hem bütün gün evde sıkıntıdan patlamıştık ( sağ olsun eşimin yine halsizliği tuttu dün elli kere dedim bak yorma kendini yarın kıçım başım ağrıyor deme bana diye sabahdan başladı başım demeye sonrada halim yok diye miskinlik yaptı bütün gün )

Bakalım yarın bir aksilik olmazsa sabahtan Eminönü yapalım diyoruz hem gitmişken bende kendime taze kahve alırım bitmek üzere evdeki

Bugün 55 dk yürüdüm simdide havuzda yüzüyorum başladım bakalım ekmeksiz günler ve spor olayına bismillah

Ohhhh süpersin Demekki seni pat diye listeye almak gerekiyormuş Bol bol eksi olarak döner inşallah sana

Senin menünde gayet güzel canım suyuda bol tuttuysan zaten kesin eksi görürsün
Bu arada takıma haber vereyim bize transfer etmek istediğimi de cumaya unutmasın kaptan not eklemeyi

Listeye girmedim ben orda hala izinli gözüküyorum

Listeye girmedim ben orda hala izinli gözüküyorum

95.6 la izine ayrılmışım şimdi ilk hedefim 95

Canım aslında izne ayrıldığın kiloya düşmüş olman lazım dönmek için ama şu %5 kuralından faydalanabilecekmisin bir hesaplıyayım
Hesapladımmm 4,4 % fark var acil az kilo alman lazım dermişim dur bakalım onu bir danışayım sonuçta çok uzun zaman olmuş

:)) olur canım
Cumaya daha da düşmüş olur rakam .... olmazsada yedekde beklerim 95 olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…