Tamam canım ...Son bildiriminle ( 95.6 ) buradaki ilk bildirimini ( 101.9 ) baz alarak hesaplanıyorarada alınan kilonun yüzdesini hesaplıyoruz
İyi geceler canım.Benim büyük cadı şimdide laptobu istiyorneymiş yabancı dizisini izleyecekmiş hıççç kusura bakma bir yarım saat daha bende dedim nasılsa ben yatınca o sabaha kadar izler
Kız senin minnak monulerini sevsinler ben iki kase yoğurtlu semizotu sen iki kaşık oy oy oy bana azaltsam iyi olcekBen ne yedim bi toparlıyayım bakalım.. Düzensiz dağınık bir menü oldu...
Sabah,
1 yumurta
1 dilim karpuz
ufak bir parça peynir
2 dilim sucuk..
Ara,
2 parça bitter
Kahve
Öğle,
dünden kalan yemeklerden yedim
1 kaşık kısır
1 kaşık melemen
2 kaşık yoğurtlu semizotu
Akşam,
Döner dürüm'ün içinde ki dönerin yarısından azı anlatabildim umarım. :)
1 tatlı kaşığı dondurma.
Kız senin minnak monulerini sevsinler ben iki kase yoğurtlu semizotu sen iki kaşık oy oy oy bana azaltsam iyi olcek
Hadi kızlar bana müsaade
Hepiniz Allaha emanet olun
İYi geceler
Sabah erkenden damlarım yine
Çok değil canım ya eşim kızlari suda oynatirken net 20 dk yuzdum saat var havuz başında ona bakarak dedim yarım saat bile etmedi şuan açım aç:)
Kaç dakika yüzdün bakalım.?
İyi geceler canımHadi kızlar bana müsaade
Hepiniz Allaha emanet olun
İYi geceler
Sabah erkenden damlarım yine
Çok değil canım ya eşim kızlari suda oynatirken net 20 dk yuzdum saat var havuz başında ona bakarak dedim yarım saat bile etmedi şuan açım aç
İyi geceler canım...
Banucum eşin emeklimi senin yoksa izinlimi.?
Uyusam iyiydide eşim kent hastanesine gitti igne vurdurup gelicek usutmus klimadan akşamdan beri çok kötü onunla uğraştım Allah'tan kızlar erken uyudu gelsede yatip uyusam acligimi unutsamOlsun 20 dakikada iyi..
Açlığın ilk gün ya ondan. Süt içsen olmaz dimi leptine ters..
İlahi valla ailen bilmeden ne bilim bizimkiler olsa hemen öğrenirler malum kızlar küçük onlara bakım gerek mecburen biliceklerISILDURU Korkumdan aileme söyleyemiyorum.. :) Çok kızarlar çünkü.. Bir de öyle ultra hızlı kilo vermediğim sürekli rejim yaptığım için kimsenin pekte dikkatini çekmiyor bulunduğum durum...
Leptine herşey ters :))Olsun 20 dakikada iyi..
Açlığın ilk gün ya ondan. Süt içsen olmaz dimi leptine ters..
Uyusam iyiydide eşim kent hastanesine gitti igne vurdurup gelicek usutmus klimadan akşamdan beri çok kötü onunla uğraştım Allah'tan kızlar erken uyudu gelsede yatip uyusam acligimi unutsam
Yasalar degisjnce herkes yaşını bekliyor mecburen..Yok canım 2 haftalık izne çıkmıştı 1 haftayı bitirdik bilekaldı 1 haftası
Keşke erken emeklilik çıksa adamın prim günü çoktan doldu yaşını bekliyorgerçi emekli de olsa yine çalışmaya devam iki kız var sonuçta onların geleceği için şart birde her gün evde çekilmez
TeşekkürlerGeçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?