Canım bu arada bu cuma tekrar listeye girebiliyorsun hemde direk bizim takımdan
Merhaba canım buralar çok güzeldi ya heyecanla yarışmalar yapar yediklerini paylaşır kilo veremeyene ceza verirdikHehhh tamamdır bundan sonra Gülşende aramıza dönecek fırsat buldukça H Herseyguzelolacak38
Merhaba canım buralar çok güzeldi ya heyecanla yarışmalar yapar yediklerini paylaşır kilo veremeyene ceza verirdik
Iyi aksamlar kizlar,
yazilanalari okuyamadim iyisinizdir umarim. Yarin sakin bi gün olucak, o zaman hem okuyup hem yazicam.
Canım senin yoğunluğun ne durumdaonayın olmadan listeye eklemek istemedim Bayrama kadar hedef listesi yapıyoruz hem motive olmak için hemde işi biraz daha sıkı tutmak için ne dersin senide yazayım mı listeye ?
Nasil olacak o hedef listesi?
Oh maşallah topik canlanmış kızlar elimizden geleni yapalım bakalım bayrama kadar ne giderse kâr 10 kilo bana göre ütopik olur ama veren arkadaşlar olacaktır mutlaka
Iyi gecelr kaptanim ben varim zaten bugun basladim biraz yavastan yani birkac kilo verim dedim bu yuzden grupa katilmiyim dedim ama bence katilim daha iyi olur demi :))oynakbasi34
İyi geceler arkadaşlar bugünkü listemi yazayım hemen sonra uyku vakti geldi de geçiyor bile
Sabah standart kahvaltı yumurta peynir zeytin
Ara 3 gurma 15 badem
Öğle kıymalı yumurta ayran bir dilim ekmek
Ara bşr top dondurma
Akşsm iki küçük dolma bir kase çorba cacık
Ara yok
Su 3 oldu sanırım spor bir saat karışık aletlerle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?