- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Merhaba kizlar nasilsiniz pek giremiyorum kizim nezle olmus cok mizmiz sanirim birde dişler geliyo ishalle beraber :) napcaz boule bilmiyom insallah hemen atlatırız bu durumu
Benim annem ilk kızıma çok baktı kadının sarkulu kaydı (3 yaşına kadar uyumadi hep ağladı velet) ikinciye hiç bakamam dedi ve bakmadida iki tane dahada zormuş bir yere gidemiyoruz ağız tadıyla iki küçük çocuk idare etmek çok zor iyi hoşta zor vesselam bittimYok kız ne küçüğü yaşıt sayılırzbenden 11 ay ufak ( ben 3 aylıkken Annem hamile kalmış )
36 yaşında bir insanı da idare etmek zorunda değiliz doğal olarak
Eşşek hiç arkadaşı yok diye Anneme sarılıyor ( daha doğrusu kullanıyor sonuçta ne zaman ihtiyacı olsa hemen annemi çağırır gel çocuklara bak diye sabahın 7si de olsaki çocukları 9 yaşında yani bakılacak kıvamları yok ama evde yalnız bırakamazmış gerçi o haydutları bende olsam bırakmaya çekinirim )
Her fırsatta arkadaşda neymiş benim için aile daha önemli, yok efendim ben Annemi ihmal etmemek için arkadaşlarımla görüşmüyorum yoksa bir sürü arkadaşım var falan diye atıp tutareşinin akrabalaır bile görüşmüyor onlarla ( gençler toplanıyormuş ara ara ama bizim ikizler ve kızkardeşimden dolayı davet dahi edilmiyorlar sonradan duyuncada fesatlar beni kıskanıyorlar diyip duruyor komplekli
Yani bizimki aslında bana göre hiç normal değil ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Sıcaklarda diş çok zor ishal yapar umarım çabuk atlatirsiniz Aygül geçmiş olsun canımMerhaba kizlar nasilsiniz pek giremiyorum kizim nezle olmus cok mizmiz sanirim birde dişler geliyo ishalle beraber :) napcaz boule bilmiyom insallah hemen atlatırız bu durumu
Gittin mi kontrole. Küçük bebek gibi mide herşeyi sil baştan tanıyor. Bende ilk zamanlar çok gaz sancıları yaşadım. Düz duvarlara tirmandim resmen 112 yıl arayıp sikayetlerimi söyledim. Gaz sancısı merak etmeyin dediler. Salatayla hala sorunlarım var yeni yeni başladım. Hâlâ yemek ve çorbayı arka arkaya yiyemem. Tabağına aldığım yemeği yiyebilirim sadece.Salata nasıl rahatsız ediyor midemi.
Bir de hemen tikiyor... şimdılık proteine öncelik verip sonra diğerlerine geçiyorum. .
Cuma aksami fıstık denedim öluyorum sandım hatice.
Çok korktum acile gittik serum falan rahatladım. Yarın USG ile bakılacak umarım sorun yoktur sadece yediklerimden kaynaklı bir ağrıdır .
Olur mu canım ben Burda kimsenin kimseyi üzmek için birşey söyleyeceğini düşünmüyorum. Destek için varızMthn83 canım o kadar yol almışsın cıss lardan uzak dur yol ne kadar uzarsa bıkkınlık çöküntü veriyor cesaretle kararla ameliyat olmuş sun bunumu yapamıcan güveniyorum eskiden de hatırlıyorum başarılı diyet uygulardın sen
Kırmadım umarım seni
Gittin mi kontrole. Küçük bebek gibi mide herşeyi sil baştan tanıyor. Bende ilk zamanlar çok gaz sancıları yaşadım. Düz duvarlara tirmandim resmen 112 yıl arayıp sikayetlerimi söyledim. Gaz sancısı merak etmeyin dediler. Salatayla hala sorunlarım var yeni yeni başladım. Hâlâ yemek ve çorbayı arka arkaya yiyemem. Tabağına aldığım yemeği yiyebilirim sadece.
Olur mu canım ben Burda kimsenin kimseyi üzmek için birşey söyleyeceğini düşünmüyorum. Destek için varız
Geçmiş olsun kuzuyaMerhaba kizlar nasilsiniz pek giremiyorum kizim nezle olmus cok mizmiz sanirim birde dişler geliyo ishalle beraber :) napcaz boule bilmiyom insallah hemen atlatırız bu durumu
Bu günlük yediklerim
09
2 kayısı
10
2 dilim çok tahıllı ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
12
1 büyük ayran
Yarım paket Eti form
15
5-6 kayısı
15.30
1 yumurta omlet
1 kase salata
2 dilim tahıllı ekmek
20
1 dolu tabak Patlıcan yemeği
1 kase cacık
1,5 dilim tahıllı ekmek
Dışardaydım ondan biraz saçma oldu eve geç gelince öğlen yemeği geç oldu
Evet 26 yılı geçtiDogacim hayırlı olsun..
Bir süre sonra sikilabilirsin o zaman da sosyal aktiviteler de bulunursun. .
Sen 657 ye tabisin dimi..?
Kaç yıl oldu.?
Yok gitmiyorum dayatma olursa ters teper evde uygun ne varsa onu tüketiyorumBence başarılı. .
Afiyet olsun. .
Diyetisyene gidiyormusun. ?
Merhaba kizlar nasilsiniz pek giremiyorum kizim nezle olmus cok mizmiz sanirim birde dişler geliyo ishalle beraber :) napcaz boule bilmiyom insallah hemen atlatırız bu durumu
Hemen dünkü menümü yazim
Sabah iki yumurtayla omlet 3 zeytin 3 cavdar ekmeği bir lokmacik nutella
Ara bir dondurma
Oglen/aksam 4 yemek kaşığı makarna yaninda fırında sebzeli kofte bir bardak meyvesuyu
Ara bir dilim kavun
2 litreye yakin su
Spor yok
Benim annem ilk kızıma çok baktı kadının sarkulu kaydı (3 yaşına kadar uyumadi hep ağladı velet) ikinciye hiç bakamam dedi ve bakmadida iki tane dahada zormuş bir yere gidemiyoruz ağız tadıyla iki küçük çocuk idare etmek çok zor iyi hoşta zor vesselam bittim
Bu gün iş yerine gittim bir dönemi bitirdim emekli işlemlerini başlattım inşallah hayırlı olur hem sevinçli hem hüzünlüyüm(ama sevinç ağır basıyor:))
Iyi akşamlar kızlar
Bugun ku menum
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek 10zeytin
Ara dondurma
Öğlen
Dört köfte domates biber iki dilim ekmek
Ara karpuz
Aksam lahana sarması Bulgurla sarılmış cacık
Bir dilim karpuz son olarak
Canim kuyimcuda mi deldirdin yoksa kliniklerde falan mıCanım deldirdim bizimki tabanca sesine değil spreye az bişey ağladı telefondan Pepe şarkısını açıp eline verdim kucagimda oturdu kız tokalarina bakıyorum diye kafayı sabitledi digeride tabancayla taktı kupeleri nerde deldirdin canm kuyimcuda mi yoksa kliniklerde mi
Arada kulağını gösterip uff diyor sizliyo galiba korkulacak bişey yok canım çok tatlı oldu bal kizim
yenacim kendin pizza hamurunu nasil yapiyosun bana özelden tarifini yazarmisin esim daha yeni sen yap dedi ustune senin mesajı gordum :)Efenim yediklerim söyle ..
Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz
Ara,
Kavun
1 parça peynir
Öğle,
Yumurtalı kabak
Yoğurt
Aksam
Karpuz
Peynir
Ev halkına pizza yaptım kendime özel yemek yapmak istemedim . Karpuz peynirle geçiştirdim
Ara,
Ayran veya süt içebilirim
Spor,ev temizliği..
abla hic sorma hersey kafada biriyi vallahi kafana koymayınca beynini inandirmazsan gitmiyo kilolar kendime istahima mani olamiyorum hrmen acıkıyorum ne ilacak ki yesem diirum bi bakmisim dunyayi yemisimSelamın aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı geceler
Gündüz bir çıktım 1 saatte yakın yürüdüm hatta Annemde geldidönüşte de yeni açılan bir marketten eksiklerimi aldım ve eşimle buluşup eve döndük
Büyük kız okçuluktaydı onuda bir 5 dakika ziyaret ettik ( akbilini unutmuş cadı )
Akşam yemeğimi de yedikten sonra az mutfağımı temizledim ( tezgahı ve set üstünü de bir güzel temizledim)
Sabaha hiç mutfak işim kalmayınca çok daha rahat oluyor
Hemen aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;
Uyanınca
07:00de Bol su ( 600 mllik şişemle )
Kahvaltı;
08:30
1 dilim etimek tuzsuz
1 dilim beyaz peynir ( süzme )
1 salatalık
1 / 2 domates
1 adet mor erik
1 fincan bitkisel çay
ara;
1 fincan yeşil çay
3 adet kuru kayısı
Öğlen
13:30da
2 kepçe çorba
1 büyük kase salata
2 kaşık chialı yoğurt
ara;
1 fincan yeşil çay
Yarım saat sonra
1 türk kahvesi ( sade )
Akşam;
19:30 ( dışardan gelince yine hazır çorba var diye menü aynı oldu öğlenlechia eklemedim bu sefer
Ara
21.00de
1 adet nektarin
1 fincan sıcak su
Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar 1.5 daha olur o
Çok geçmiş olsun kuzunaİnşallah çabucak toparlanır
canım karbonhidrattan gidiyorsun bakıyorum
Cumaya kadar biraz daha dikkatli git istersen ne güzel kilolar gitmişken biraz daha gönderelim şu kilolardan
Valla benimkiler ikiz değil ama büyük kızım ufakken zaten Annemler almanyadaydı kv desen 2 kere baktı 3cüde çok ağlıyor dedi 10 dakika sonra ama biz geldiğimizde KPde ne ağlaması çocuk uyuyor diye tepki verdi eşine hatunda aaa ben çocuk falan bakamam demişti ( hee şimdi önüne gelene ben 2 yaşına kadar büyüttüm diyor büyük kızım içinbir iki tersledim bakarken benim niye haberim olmadı ben neredeydim o iki sene içinde diye ama artık umursamıyorum )
Ufaklıkda zaten Annem burada da olsa hiç gel bak ben uyuyamıyorum yada atıyorum bir yere gideceğim demedim
Hep çanta gibi yanımda götürdüm araba koltuğunda
Ya çok sıkıntılı olur anlarım ama bizimki birazda bebekken çocuklar kendi keyfi için KPsini çağırırdı ( Annemler almanyadayken her Allahın günü Kayınvalidesine baş edemiyorum diyordu kadıncağız da kızının oğluna baktığı için eşini gönderirdi) ne zaman ki Annemler emekli olup döndü artık direk Annemi çağırır hatta bazen Annem şu yemeği yaptım seversin gelin yiyin dediğinde bile kadına ben çocuklarla gelemem sen getirsene der yada işte ay yemesemde olur diye vicdan yaptırır kadına ve 64 yaşındaki kadın kalkıp yarım saatlik yolu yürür hanımefendiye yaptığı yemekten götürür
Gerçekten acil bir durum olur anlarım ama bizimki en ufak şeyde Anneme gel der ( kendi getirmez neymiş evde olmak istiyorlarmış ve yorulurmuş oraya yürürse ki minibüsde var )
Bak bugün bile Pazartesi sosyete pazarına gideceğim dedi bende ikizlerle ne bakacaksın ki dedim yooo Anneme bırakırım çocuklarla pazar gezilmez dedi ( ki inan ben kızkardeşim daha doğum yapmamıştı onu bile bir kere çağırıp da bak ben sebze pazarına gideceğim kızıma bak demedimkendi hem çocukları şımartıp her istediklerini yapıyor sonrada sokakta çıldırmış gibi her yere saldırınca kendi rahatsız oluyor Babam açıkçası pek onları yanlızken istemiyor çünkü nasılsa Ananne aman üzülmesinler diye her dediklerine eyvallah diyor diye ikizler bir olur dedelerine bile yapmadıklarını bırakmıyorlar Babamda Annemde hep diyorlar senin kız kalsa ömür boyu yine ses etmeyiz maşallahı var diye ( ki ufakken hiç bırakmadım şimdi de arada kendi diyor Anannemlerde kalacağım mısır patlatıp pijama partisi yapacağız der )
İhtiyaç farklı her zaman saygım sonsuz ama sırf insan kullanmak için bana göre Anneye de olsa çok ters yapılan
Hadi gözün aydınDarısı bizlerinde başına ( yani eşimin )
Adamcağızın prim günleri fazlasıyla doldu ama daha 8 senesi varmış sanırım
İnşallah bundan sonra herşey çok daha zevkli olur senin içinhayatın tadını çıkar
İyi akşamlar sanada canım
Çok fazla uzak kalma özletme kendini
canım menün bence gayet güzel
Canim kuyimcuda mi deldirdin yoksa kliniklerde falan mı
yenacim kendin pizza hamurunu nasil yapiyosun bana özelden tarifini yazarmisin esim daha yeni sen yap dedi ustune senin mesajı gordum :)
abla hic sorma hersey kafada biriyi vallahi kafana koymayınca beynini inandirmazsan gitmiyo kilolar kendime istahima mani olamiyorum hrmen acıkıyorum ne ilacak ki yesem diirum bi bakmisim dunyayi yemisimumarim geçici bir dönemdir de hemen kendime gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?