- 14 Nisan 2017
- 309
- 803
- 18
- 37
umarim işe yarar bakalimŞimdi bende ip atlamanın zayıflamaya ne kadar faydalı olduğunu okumuştum bir yazıdahatta yapanlardan biri de yazmış ben her yemekten önce 100 kere ip atladım ve çok güzel kilolar verdim diye tabi yer çekimini göz önünde bulundurarak çistalara spor sütyeni yada sıkı saran bir sütyen kullanmak daha akıllıca
Bende geçen gün bahçede baya zıplamıştım ip onuda okuyunca acaba en azından sabah akşam bende mi atlasam dedim
Bu arada menün gayet güzel canımyanlış anlamadıysam öğlenle akşam bir oldu
Sanada günaydın canımiyiyiz şükür seni sormalı
Sorma hani derler ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış bizimki de o hesap olmuşheee asla sesimi yükseltmem ama rahatsız olduğum bir şey olunca anında da söylerim kusura bakmasın kimin yanında olursa olsun o düşünmüyorsa bende düşünmek zorunda değilim gerçi bir kere toplumda yaptı cevabını alınca bir daha tövbe etti şimdi evladım evladım modunda oğlundan yana bile çıkmaz aksine oğluna tembihler aman Banuyu üzme bak beni karşında bulursun, kızcağız seninle her anlamda ilgileniyor diye Tabi eşimin hastalık döneminde 1 gece de olsa refakatçiliğini bırakmadım, sadece duş almaya gitmek için kvye eşimi emanet ettim ve o zaman bile ne çabuk geldin az dinlenseydin dediğinde ben eşimin yanında da dinlenirim aklım kalıyor demiştim Resmende diyor eşinden başkası seninle bu kadar ilgilenemez diye
Canım kayınvalideyle gelin arasında illaki bir ç kişme oluyor eş de anneden taraf olunca asıl sorun o zaman başlıyor kv yi kafana takmak önemli olan eşin o senin arkanda duruyorsa gerisi boş aranıza mesafe koyarsın olur biterAhh ahh Açtirmayin kutuyu söyletmeyin kötüyü :)
O kadar çok var ki uğradığım haksızlık. Hangisini söylesem. .
En çok koyan oğlumun doğumu spontane gelisti kontrol diye gittik kordon dolandıgi için hemen doğuma aldılar.
Eşim bizimkilerden önce annesini arayip haber vermedi diye tam 2 yıl bize gelmedi torununu görmeye geçmiş olsun demeye..
Onun dişin da çalışan bir anneyim çocukların bakımına bir gün bile yardimci olmadı. .
Bu arada gorumcemin çocuklarına baktı anne çalıştığı dönem. .
Ve daha neler..hatırlamıyorum hatırlamak istemiyorum. Kendimi biliyorum çok mutsuz oluyorum çünkü. .
Rabbim hepimizin yuvasına huzur sağlık versin gerisi teferruat ve dua ediyorum Allahım inşallah bana muhtaç olmaz. Elden ayaktan düşmez diye ..
Bende aynen öyle artik nerde olursa olsun o konusmaya cekinmiyorsa bende cevap vermeye cekinmiyorum.
Bu arada esimin ailesinden tek bir kisi bile bas sagligi dilemedi teyzemin vefati icin! Bunuda yüzüne vurucam. Terbiyesizler. Su anda tatilde ben demiyorum ki ciksin yanima gelsin ailemi arasin, ama en azindan whatsapptdan insan bi yazar dimi. Saygisizlar
Günaydın
Mutlu carsambalar
Selam arkadaşlar ben dün o kadar yorgundum ki akşam sızıp kalmışım halbuki menü paylaşacaktım ev iş spor derken ben çok yoruluyorum arkadaşlar önceden saat bire ikiye kadar duruyordum şimdi 11 olmadan sızıyorum birde dün detaylı kilo ölçümü yapıldı 500 gr yağdan gitmiş o kadar spor yap diyet yap bu kadarcık kilo kaybı olur mu ya moralim bozuldu
Ama yılmadım daha az ve dikkatli yiyerek devam edicem inşallah bayrama kadar 7 kg gidecek
Dünkü menüm sabah standart kahvaltım yumurta peynir zeytin
Ara 3 ceviz 4 kuru kayısı
Öğle bir lahmacun yanında ayran
Ara meyveli yoğurt
Akşam sağonlı yumurta yanında 4 kaşık mantı bir dilim köy ekmeği
Su 4 lt oldu sanırım spor 1 saat
Ahh ahh Açtirmayin kutuyu söyletmeyin kötüyü :)
O kadar çok var ki uğradığım haksızlık. Hangisini söylesem. .
En çok koyan oğlumun doğumu spontane gelisti kontrol diye gittik kordon dolandıgi için hemen doğuma aldılar.
Eşim bizimkilerden önce annesini arayip haber vermedi diye tam 2 yıl bize gelmedi torununu görmeye geçmiş olsun demeye..
Onun dişin da çalışan bir anneyim çocukların bakımına bir gün bile yardimci olmadı. .
Bu arada gorumcemin çocuklarına baktı anne çalıştığı dönem. .
Ve daha neler..hatırlamıyorum hatırlamak istemiyorum. Kendimi biliyorum çok mutsuz oluyorum çünkü. .
Rabbim hepimizin yuvasına huzur sağlık versin gerisi teferruat ve dua ediyorum Allahım inşallah bana muhtaç olmaz. Elden ayaktan düşmez diye ..
Merhaba kızlar bizim geceden elektrik gitti telefonun sarzi bitti yazamadım Sabah
Öğlen Kızkardeşime gittim tam girdim elektrik geldi
Aramızda dört sokak fln var yeni eve geldim çamaşır bulasik makinesini çalıştırdım kızımı uyuşturucu
Sonrası malum çamaşır as bulasik makinesini bosalt
En son akşam yemeği
Canım kayınvalideyle gelin arasında illaki bir ç kişme oluyor eş de anneden taraf olunca asıl sorun o zaman başlıyor kv yi kafana takmak önemli olan eşin o senin arkanda duruyorsa gerisi boş aranıza mesafe koyarsın olur biter
Banu abla sorma ya şimdi gördüm önceden duzenle vardı baktım yok artıkSelamin Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabah beri işlerle boğuşuyordumşükür ütülerimide yaptım beyazlarımıda yıkayıp astım hatta mutfağımı da temizledim
Küçük kızımın canı sıkılıyor diye alt kat komşunun kızını cağırdım ( 4 yaşında cimcime ve benim kızın kardeşi olsa ancak okadar benzercimcime birde büyümüş de küçülmüş pek bir kibar )
İkisi şimdi salonun altını üstüne getirdilerher yer oyuncak kaynıyor neyseki küçük cimcime ben arkadaşım gidince toplarım salonu diye söz verdi
Büyük kızında 2 arkadaşı geldi onlarda odalarına çekildiler kakaka kikiki gidiyorlar
Bende Türk kahvemi yaptım az dinlenirken sizlere bakayım dedim
Gerçekten çok ayıp etmişlerbana göre mesaj atmak da yetersiz en azından dünürünü arayıp baş sağlığı dilemeliydi
Boşuna demiyorlar düşmez kalkmaz bir Allahonlarında bir sıkıntısı olunca senin ailen onları utandırmak için geçmiş olsun yada baş sağlığı dilemek için arasınlarda onlar insanlık görsün
Onların yaptığını yapmak onlarla aynı seviyede olmak anlamına gelir o yüzden sen tabiki içindekini söyle terbiye sınırları içinde ama ama sakın onlara uyupta evde huzursuzluğa mahal verme canım
Eşine bile sitem etme bencesonra dönüşü sana olur mazalllah
Umarım hepimiz için güzel ve bol eksili bir gün olur
Kesinlikle pes etme canım bayrama daha 6 hafta var ve cumaya bile bence çok güzel eksiler göreceksin
İnanmak başarmanın yarısıdır
Menün gayet güzel ama keşke mantının yanında ekmek yemeseydin
Gerçi çok az yemişsin
Aminnn canımbende inan hep aynı duayı ediyorum gerçi Allah korusun ama öyle bir durum olsa yine benim vicdan ağır basaar ve sırf eşimin hatrına kendimi paralarım kesin
Bu dünyanın bir de öbür dünyası olduğunu idrak edebilseler ( sözde ediyorlar tabi) zaten bu şekilde yapmazlardı
Kızzzzzz mesajını okurken uyuşturucuyu görünce anam ne oluyor dedimklavye maduru olmuşsun uyuttun sanırım
Valla şu ev işi gibi nankör iş yok bende bütün gün aynı şeyleri yaptım ama gel salonu gör felaket dağıldı kızlar oyun oynayıncaCimcime toplarım dedi ama yine bana kalır kesin
Çok şükür iş içten geçmeden eşim bunun farkına vardı da artık her konuda arkamda da değil kafadan önümde duruyoroda ben saldıraya geçmeyeyim diye de olabilir şaka bir yana ama insanın eşinden destek görmesi bazı şeyleri atlatmaya bile yardımcı
Banu abla sorma ya şimdi gördüm önceden duzenle vardı baktım yok artık
Öyle kalacak
Uyuyor hâlâ zilli bende oyuncaklarinin cogunu kaldırdım hepsiyle oynamıyor zaten hem bi süre sonra gördüğünde oynar
Arkadaşlar spor eğitmeni bir liste versdi onu uyhuladım bıgün ama inanın çok açım şuan bişey yememk için zOr turuyorum kendimi bildiğiniz midem kazınıyor bidaha listeye uymayacağım sanırım
oynakbasi34 yok canim yok o kadin anlamaz malaesef ilk kaybimiz degil bu birinde bile aramadi ne beni nede ailemi. Ama kendi annesi vefat ettiginde ben gittim vay efendim annem aramamis. Sen ilk önce kendine bak o zamana kadar biz iki can koyduk topraga. Cinlerim geliy yine tepeme tepeme
Başınız sağolsun boş ver herkes kendine yakışanı yapar ... benim yıllarım geçti böyle anlatsam ooooo en son 3-4 yıl önce büyük bi olay yaşadım ondan sonra cenazade düğünde görüyordum ... ölmeden bir ay önce falan benim akrabama ben ondan hiç sayğısızlık görmedim memnunum razıyım falan eee nooldu bunları biliyordun niye yıllarca eziyet ettiniz neyse hatırlamak dahi istemiyorum şehir değiştirmeyi düşünüyoruz her şey herkes geride kalsın istiyorumoynakbasi34 yok canim yok o kadin anlamaz malaesef ilk kaybimiz degil bu birinde bile aramadi ne beni nede ailemi. Ama kendi annesi vefat ettiginde ben gittim vay efendim annem aramamis. Sen ilk önce kendine bak o zamana kadar biz iki can koyduk topraga. Cinlerim geliy yine tepeme tepeme
Afiyet olsunKızlar bu arada ben akşam yemeğimi de 18:15de yedimyalnız telefonun şarjı yoktu İGye ekleyemedim
Hemen aklımdayken yediklerimi paylaşayım;
Uyanınca ; 06:30da
Bol su ve şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı: 08:30da
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim beyaz peynir ( süzme Bimden ama sanki hiç yağlı değildi baya kuru birşeymiş)
1/2 domates
1 salatalık
1 adet yeşil ekşi elma
ara; 11:00de
1 fincan yaseminli yeşil çay
1 adet mor erik ( şu yuvarlak olanlardan )
Öğlen; 13:15de
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası ( bol kırmızı biberli )
1 kase salata
2 kaşık yoğurt
ara; 15:00de
1 fincan yaseminli yeşil çay
ara; 15:45de
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Akşam ; 18:15de
2 kepçe Mercimek çorbası ( bol acılı )
1 tabak salata
Artık biraz sonra da son ara öğünüm olan 1 fincan sıcak suyumla 4 kayısı yerim sonrada yatana kadar sırf su
Bu saatte kadar birde 2.5 litre su içtim bilehatta şu anda da içiyorum bir şişe etti 3 litre
Başınız sağolsun canım kV hepsi böyle yapacak bisey yokoynakbasi34 yok canim yok o kadin anlamaz malaesef ilk kaybimiz degil bu birinde bile aramadi ne beni nede ailemi. Ama kendi annesi vefat ettiginde ben gittim vay efendim annem aramamis. Sen ilk önce kendine bak o zamana kadar biz iki can koyduk topraga. Cinlerim geliy yine tepeme tepeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?