Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese dün gece deprem çok korkuttu rabbim bir daha yasatmasin denizede yakınız biz baya sallandık Denizden geldi

Çok geçmiş olsun canım bende bu sabah facedeki bir grupta gördüm baya yer sallanmış hatta bodrumda deniz kenarından uzak durun deniz taşabilir ve deniz kenarındaki evlerde de sudan sıkıntı yaşayabilirler diye yazmışlar
Rabbim hayırlara çıkarsın hepimizi korusun....Aminnnn[/QUOTE]

Günaydin kizlar,

Dünkü menüm

Sabah yarim bardak süt 3 arasi cikolatali bisküvi.

Ara sütlü kahve

Öglen kabak lazanye

Aksam balik ve 2 patates. Keske aksam aksam o karbonhidrati yemeseydim ama yedim iste.

Suyuda cok az tükettim kilomdan belli 89.2 kg cikti sadece 100 gr gitmis. Yüzde 0.11 malesef

*** 8. Takım 527. Etap ***

Oynakbasi34 ( 100,8/ 99,9 / 0,9 / 0,89 % )
Yena ( 87,3 / / / % )
saimeberen ( 57,5 / / / % )
Zehra_eymen ( 85,5 / / / % )
newsletter ( 89,3 / 89,2 / 0,1 / 0,11 % )
ISILDURU ( 82,5 / / / % )
doga3 ( 101,2 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Canım keşke akşam patates yerine bol salata yeseydin
Hep dediğim gibi olmuşla ölmüşe çare yok demekki bu hafta dahada dikkatli devam ederse çok daha fazlası gidecektir birde şu suyu cidden 3 litreden az tüketme ne kadar su içersek okadar gidiyor ( tabi günde 5 litrede içilmez Sibel 3 litrenin altına kesinlikle düşme demişti ve sıcaklarda da 4e çıkarmamda sıkıntı olmazmız özellikle sormuştum bir gittiğimde sonra sudan hastanelik olmayayım diye )

maşallah banuşummm

banuuuu harikasın arkadaşım çooooook sevindim

*** 8. Takım 527. Etap ***

Oynakbasi34 ( 100,8/ 99,9 / 0,9 / 0,89 % )
Yena ( 87,3 / / / % )
saimeberen ( 57,5 / 57,2 / 0,3 / 0,52 % )
Zehra_eymen ( 85,5 / / / % )
newsletter ( 89,3 / 89,2 / 0,1 / 0,11 % )
ISILDURU ( 82,5 / / / % )
doga3 ( 101,2 /100,3 / 0,9 / 0,89 % )

8.Takım Ortalaması; %

banuuuu harikasın arkadaşım çooooook sevindim

Allah razı olsun canım Haftayada senin 2li rakamlara geçişini ilan edip kutlarız canım

benimki haftaya kaldı olsun

Hİç moralimizi bozmuyoruz ( kız bende az kaçırsam maazallah yine 3lü olur ) ikimizde bundan sonra çok daha sıkı tutuyoruz ve hep çok daha fazlasını vermeye başlıyoruz
Bayrama kadar çok güzel farklar yaratacağımıza eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…