- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banucum çok geçmiş olsun inşallah sonuçları guzel çıkar eşinin maşallah ikili rakamlarida gördün çok şükür
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese dün gece deprem çok korkuttu rabbim bir daha yasatmasin denizede yakınız biz baya sallandık Denizden geldi
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese dün gece deprem çok korkuttu rabbim bir daha yasatmasin denizede yakınız biz baya sallandık Denizden geldi
Amin canım izmirGecmis olsun canim nerde oldu ben duymadim. Allah korusun bidaha yasatmasin
Günaydin kizlar,
Dünkü menüm
Sabah yarim bardak süt 3 arasi cikolatali bisküvi.
Ara sütlü kahve
Öglen kabak lazanye
Aksam balik ve 2 patates. Keske aksam aksam o karbonhidrati yemeseydim ama yedim iste.
Suyuda cok az tükettim kilomdan belli 89.2 kg cikti sadece 100 gr gitmis. Yüzde 0.11 malesef
maşallah banuşummm
EVETTTTTTTTTTT sonunda bende 2li rakamlara düştümmmmmm 99,9um
Aslında itiraf edeyim dün görüştüm hatta 100 gr aşağısınıda gördüm de sizlere sürpriz yapayım istedimDün koşturmacalara rağmen diyetim dışında sadece 1/2 haşlanmış patates yedim şimdi kendi kendime acaba o mu sebep oldu 100 gr da olsa fazla görmeme diye düşündüm sonrada aaaa 100 gr ın lafı mı olur bundan sonra daha dikkatli olurum olur biter dedim
Allahın izniyle haftaya da şu 3lü rakamlardan bir adım daha ileri gidip görme olasılığımı iyice yok edeceğim
Şimdi bu müjdenin üzerine kendime güzel bir türk kahvesi yapıp bol suyumu içerim
banuuuu
EVETTTTTTTTTTT sonunda bende 2li rakamlara düştümmmmmm 99,9um
Aslında itiraf edeyim dün görüştüm hatta 100 gr aşağısınıda gördüm de sizlere sürpriz yapayım istedimDün koşturmacalara rağmen diyetim dışında sadece 1/2 haşlanmış patates yedim şimdi kendi kendime acaba o mu sebep oldu 100 gr da olsa fazla görmeme diye düşündüm sonrada aaaa 100 gr ın lafı mı olur bundan sonra daha dikkatli olurum olur biter dedim
Allahın izniyle haftaya da şu 3lü rakamlardan bir adım daha ileri gidip görme olasılığımı iyice yok edeceğim
Şimdi bu müjdenin üzerine kendime güzel bir türk kahvesi yapıp bol suyumu içerim
sabah gördüm bende allahım esirgesin geçmiş olsun kızlarBodrum dan geldi tekneleri vurmuş dalgalar iyiki geceyi sahildeki herkesi yutarmis deniz uzmanlar öyle dedi
benimki haftaya kaldı olsunÇok şükür canımRabbim bir daha asla göstermesin ....Aminnnn
banuuuuharikasın arkadaşım çooooook sevindim
benimki haftaya kaldı olsun
kilo bildirimi
geçen hafta........101.200
bu hafta.............100.300
fark.................... .900
Maşallah sana da canım 2 kilo haftada süper hızlandı sanki yürüyüş yaptığın içinGeçen hafta.. 87,3
Güncel kilo.... 85,4
Fark............. -1,9kg.
Yürüyüş....... 255 dk.
süperrrrrGeçen hafta.. 87,3
Güncel kilo.... 85,4
Fark............. -1,9kg.
Yürüyüş....... 255 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?