Tabiki sorarım canım ne demekhatta dur cebime not edeyim de unutmayayım
Bizde bu akşam yemekten sonra büyük görümceye gidiyoruzçaya tabiki ve kesinlikle ne ikram ederse etsin ben asla yemeyeceğim
Yarın çok daha güzel rakamlar göreceğim Allahın izniyle[/QUOTE
Banada şehir dışından Cat kapı misafir geldi Allah'tan ev temiz yemekte hazırdı ikramlarim bile vardı ama ben tek lokma yemedim cislardan haşlanmış tavuk ve suyu iki adet patlıcan karnıyarık bir kase cacık bir avuç badem findik
Bu gün yediklerim
Sabah peynir zeytin domates iki dilim ekmek
Ara kavun bir dilim
Öğlen küçük bir kase kısır iki parça kanat domates
Ara dört kayısı
Aksam iki kepçe mercimek çorbası bir kase Menemen iki dilim
Sporumu uyumadan yazarım mutlaka
Sabahtan bir saat yürümüştüm
İnşallah banumözellikle sen yamacımdan ayrılma diyetdaşım
Birbirimizi devamlı motive edelim de takımdaki kızlara yetişmek için biraz daha azimli devam edebilelim
Yeşil çay ve bol suyu ihmal etmezsek kesinlikle başarabiliriz bence
Sonrada birlikte karar verelim bakalım Yılbaşı hedefimiz ne olsuntabi önce bir bayram hedefleri tutsunda sonra bakarız kaç hafta var diye ona göre hedef belirleriz
Vay süperİnşallah canımgeçenlerde bahçece eşimle resim çekildik dün arkadaşla telefonda konuşurken kız diyor resmi gördüm yeminle şok oldum inanılmaz fark belli oluyor artık dedi ki normalde ben boydan resim çekilmeyi sevmezken artık ufak ufak çekilince hoşuma gitmeye başladı hatta eşime diyorum benden de PAMPİŞ olmasın sakın diyorum elimden telefon düşmeyip ha bire selfi çekmeyeyim yada çekin beni demeyeyim millete diyorum nasıl gülüyor
Kızlar sanırım 4.cü oldukaz bir farkla ilk 3ü kaçırdık ama önemli değil haftaya garanti ilk 3de olmamız aynı azimle devam edersek
Ne zamana kadar süre acabaSelamlar kardişş takım
Tebrık ederım hepınızı bu hafta zorladınız ilk 3ü haftaya daha guzel sonuc alırsınız ınsallah..
Sonuc listelerini hazırlama sırası sizdeymıs hatırlatayım dedım banuşumoynakbasi34
Aklından cıkmıstır belkı sonra sıkıntı olmasın
Yarın 18.00 e kadar canım.. karar defterınde hersey yazıyo orayı hepınız takıp edebılırsınız. kaptanınıza yardımcı olmus olursunuz hemNe zamana kadar süre acaba
Zaman varmış desene bu gün görmeyebilir de onun için sordum teşekkür ederimYarın 18.00 e kadar canım.. karar defterınde hersey yazıyo orayı hepınız takıp edebılırsınız. kaptanınıza yardımcı olmus olursunuz hem
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-28
Adet dönemi canım 74.7Mthn83
@adayaren38
LargeGemini
Huzurvemavi
Eddoras
Avsumay
Kızlar bayram hedef listesinin bildirimlerini alayım
banuşa cep ten mesaj atıcam şimdi belki bakmamıştır haberi yoktur hatırlatayımZaman varmış desene bu gün görmeyebilir de onun için sordum teşekkür ederim
Bakmaya gelmıstım ben de sana.. gırmedıysen monıcana dicektım sen bı durter mısın dıye. benden once akıl etmıs cancanıminatettimolacak Sağ olasın canım hatırlattığın için hesapta aklımdaydın sen ve Ayşe hatırlatmasanız fırçayı yimiştim
Bakmaya gelmıstım ben de sana.. gırmedıysen monıcana dicektım sen bı durter mısın dıye. benden once akıl etmıs cancanım
Kolay gelsın canım,kardıs takımın gorevı bu hep arkanızdayız bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?