Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Maşallah sana da canım 2 kilo haftada süper hızlandı sanki yürüyüş yaptığın için

Işılcim D Vitamini kullanmaya başladığından beri daha iyi gidiyor gibi.
Pure dönemin de bile böyle değildi.

Yürüyüşün ve 10.000 adımın faydasını da çok görüyorum kaçınılmaz bir gerçek

Kaptanim Banucum çok ama çok sevindim.. çok iyi hissediyorsun dimi kendini. Daha bi güvenin artmıştır başaracagina dair..

Teşekkür ederim canım Hemde nasıl iyi hissediyorum kendimi her sabaha çok daha dinç uyanıyorum

Bu arada senide tebrik ederim harika gidiyorsun
Bayramda kesin 8li rakamları terk etmiş olursun Darısı benimde başıma

*** 8. Takım 527. Etap ***

Oynakbasi34 ( 100,8/ 99,9 / 0,9 / 0,89 % )
Yena ( 87,3 / 85,4 / 1,9 / 2, 18 % )
saimeberen ( 57,5 / 57,2 / 0,3 / 0,52 % )
Zehra_eymen ( 85,5 / / / % )
newsletter ( 89,3 / 89,2 / 0,1 / 0,11 % )
ISILDURU ( 82,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 101,2 /100,3 / 0,9 / 0,89 % )

8.Takım Ortalaması; %

Banu abla tebrik ediyorum supersin kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Veremeyen arkadaşlarımda inş haftaya güzel sonuç alırsınız

Kızlar geçen hafta
78kiloydum
Bu hafta 77 kiloyu gördüm çok şükür
Inşallah böyle devam eder

Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim hadi bakalım belki bayrama kadar dişini sıkarsan 6li rakamları dahi görürsün

Ha gayret canım 512.Etapta 75.6 kg ile izne ayrılmışsın 2 haftaya kalmaz yine listedesin

Selam arkadaşlar bugün tartılamadım ama dün tartılmıştım 85,1 kilo idim benim tatil başlıyo bakalım inşallh kilo almadan dönerim

TAmamdır canım hemen ekliyorum inşallah dönüşün de muhteşem olur kaçamaksız geçirmeye çalış tatili ve bol bol gez

*** 8. Takım 527. Etap ***

Oynakbasi34 ( 100,8/ 99,9 / 0,9 / 0,89 % )
Yena ( 87,3 / 85,4 / 1,9 / 2, 18 % )
saimeberen ( 57,5 / 57,2 / 0,3 / 0,52 % )
Zehra_eymen ( 85,5 / 85,1 / 0,4 / 0,47 % )
newsletter ( 89,3 / 89,2 / 0,1 / 0,11 % )
ISILDURU ( 82,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 101,2 /100,3 / 0,9 / 0,89 % )

8.Takım Ortalaması; 0,723 %

Kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum harikasınız

İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir yüzdeyle birinciliğe bile oynarız
Aynı gazla devam kızlar harika bir bayram bizi bekliyor artık ondan sonraki hedefimiz de yılbaşı olur sanırım
Kim tutar bizi beee

Aynen sonraki hedef yılbaşı

Süper hiç artımız yok

Inşallah Banu abla 70kiloyu görsem gerisi gelir zaten

Öğlen yarım saat yürüdüm şimdide tv karşısında bisiklet ceviriyorum yarım saat yeterli

aksamda annemlere gideceğiz akşam yemeği sonrası yarım saat öyle yürümüş olurum abla ya yarın diyetisyene sorsan emziren anneler yesilcay ve başka hangi bitkisel çay icebilir zayiflamak ve ödem atmak için diye sorabilirmisin
kızım 18 aylık bu arada

Tabiki sorarım canım ne demek hatta dur cebime not edeyim de unutmayayım

Bizde bu akşam yemekten sonra büyük görümceye gidiyoruz çaya tabiki ve kesinlikle ne ikram ederse etsin ben asla yemeyeceğim
Yarın çok daha güzel rakamlar göreceğim Allahın izniyle

Aynen sonraki hedef yılbaşı

özellikle sen yamacımdan ayrılma diyetdaşım
Birbirimizi devamlı motive edelim de takımdaki kızlara yetişmek için biraz daha azimli devam edebilelim
Yeşil çay ve bol suyu ihmal etmezsek kesinlikle başarabiliriz bence
Sonrada birlikte karar verelim bakalım Yılbaşı hedefimiz ne olsun tabi önce bir bayram hedefleri tutsunda sonra bakarız kaç hafta var diye ona göre hedef belirleriz

Tşk ederim abla inş güzel rakamla donersin mutlulukla
Bayram sonu bize aradaki fark diye resim paylasirsin

Tşk ederim abla inş güzel rakamla donersin mutlulukla
Bayram sonu bize aradaki fark diye resim paylasirsin

İnşallah canım geçenlerde bahçece eşimle resim çekildik dün arkadaşla telefonda konuşurken kız diyor resmi gördüm yeminle şok oldum inanılmaz fark belli oluyor artık dedi ki normalde ben boydan resim çekilmeyi sevmezken artık ufak ufak çekilince hoşuma gitmeye başladı hatta eşime diyorum benden de PAMPİŞ olmasın sakın diyorum elimden telefon düşmeyip ha bire selfi çekmeyeyim yada çekin beni demeyeyim millete diyorum nasıl gülüyor

Doğrudur canım keske ameliyattan önce baksalarmis d vitaminine herşey kiloyu etkiliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…