Maşallah sana da canım 2 kilo haftada süper hızlandı sanki yürüyüş yaptığın için
sağol canım inşallah hep beraber kilo veriyoruz ya herkese ayrı seviniyorumKuzum çok az kalmış. .
Hadi bakalım sen haftaiçi de görürsün.. belki yarın belki yarından da yakın. :)
Kaptanim Banucum çok ama çok sevindim.. çok iyi hissediyorsun dimi kendini. Daha bi güvenin artmıştır başaracagina dair..
Banu abla tebrik ediyorum supersin kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Veremeyen arkadaşlarımda inş haftaya güzel sonuç alırsınız
Kızlar geçen hafta
78kiloydum
Bu hafta 77 kiloyu gördüm çok şükür
Inşallah böyle devam eder
Selam arkadaşlar bugün tartılamadım ama dün tartılmıştım 85,1 kilo idim benim tatil başlıyo bakalım inşallh kilo almadan dönerim
Aynen sonraki hedef yılbaşıKızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum harikasınız
İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bir yüzdeyle birinciliğe bile oynarız
Aynı gazla devam kızlar harika bir bayram bizi bekliyor artık ondan sonraki hedefimiz de yılbaşı olur sanırım
Kim tutar bizi beee
Süper hiç artımız yok*** 8. Takım 527. Etap ***
Oynakbasi34 ( 100,8/ 99,9 / 0,9 / 0,89 % )
Yena ( 87,3 / 85,4 / 1,9 / 2, 18 % )
saimeberen ( 57,5 / 57,2 / 0,3 / 0,52 % )
Zehra_eymen ( 85,5 / 85,1 / 0,4 / 0,47 % )
newsletter ( 89,3 / 89,2 / 0,1 / 0,11 % )
ISILDURU ( 82,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 101,2 /100,3 / 0,9 / 0,89 % )
8.Takım Ortalaması; 0,723 %
Inşallah Banu abla 70kiloyu görsem gerisi gelir zatenTeşekkür ederim canım bende seni tebrik ederimhadi bakalım belki bayrama kadar dişini sıkarsan 6li rakamları dahi görürsün
Ha gayret canım 512.Etapta 75.6 kg ile izne ayrılmışsın2 haftaya kalmaz yine listedesin
Inşallah Banu abla 70kiloyu görsem gerisi gelir zaten
Öğlen yarım saat yürüdüm şimdide tv karşısında bisiklet ceviriyorum yarım saat yeterli
aksamda annemlere gideceğiz akşam yemeği sonrası yarım saat öyle yürümüş olurumabla ya yarın diyetisyene sorsan emziren anneler yesilcay ve başka hangi bitkisel çay icebilir zayiflamak ve ödem atmak için diye sorabilirmisin
kızım 18 aylık bu arada
Aynen sonraki hedef yılbaşı
Tşk ederim abla inş güzel rakamla donersin mutluluklaTabiki sorarım canım ne demekhatta dur cebime not edeyim de unutmayayım
Bizde bu akşam yemekten sonra büyük görümceye gidiyoruzçaya tabiki ve kesinlikle ne ikram ederse etsin ben asla yemeyeceğim
Yarın çok daha güzel rakamlar göreceğim Allahın izniyle
Tşk ederim abla inş güzel rakamla donersin mutlulukla
Bayram sonu bize aradaki fark diye resim paylasirsin
Doğrudur canım keske ameliyattan önce baksalarmis d vitaminine herşey kiloyu etkiliyor malesefIşılcim D Vitamini kullanmaya başladığından beri daha iyi gidiyor gibi.
Pure dönemin de bile böyle değildi.
Yürüyüşün ve 10.000 adımın faydasını da çok görüyorum kaçınılmaz bir gerçek
Tabiki sorarım canım ne demekhatta dur cebime not edeyim de unutmayayım
Bizde bu akşam yemekten sonra büyük görümceye gidiyoruzçaya tabiki ve kesinlikle ne ikram ederse etsin ben asla yemeyeceğim
Yarın çok daha güzel rakamlar göreceğim Allahın izniyle[/QUOTE
Banada şehir dışından Cat kapı misafir geldi Allah'tan ev temiz yemekte hazırdı ikramlarim bile vardı ama ben tek lokma yemedim cislardan haşlanmış tavuk ve suyu iki adet patlıcan karnıyarık bir kase cacık bir avuç badem findik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?