Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar bu saattede iyi uykular mı desem yoksa günaydın mı dese bilmiyorum.Cumartesi misafirim vardı topiğe pek giremedim.Dün sabahtan buyana 1 adet börek ,1 porsiyon karpuz,2 fincan kahve,5 adet grissini,3 lt.su . Ayyyyyyyyy gözlerimi zor açık tutubiliyorum, hadi size iyi uykularrrrrrrrrrrr

günaydın arkadaşlar dün misafirim vardı giremedim
,azracım geçmiş olsun
dağçilegi kayık derken gondol umu diyosun ewweet ya çok süper bişe ona binmek

günaydın arkadaşlar dün misafirim vardı giremedim
,azracım geçmiş olsun
dağçilegi kayık derken gondol umu diyosun ewweet ya çok süper bişe ona binmek

evet gondol acayip bağırdım ya ne sinir kaldı ne stres bu arada resim yükleyecem albümüme bakarsanız sevinirim....

slm günaydın kızlar dağ çileği çok hoş görüüyon ya zayıfladığını hemn belli ediyon sana zayıflık çook yakışıo süper olmuşun ya

saol sebnem
halen ağrılarım devam ediyor ama tık yok
dağçileğiiim yaa süper süper süpersin
yafrum erkek olsam hayatta seni kaçırmazdım bilesin :jeyyar:

Çilekciğim ay kız bu ne süpeeeeeeeeeeeersin . Kız sen 10 yaş gençleşmişsin maaşallah inanamadım. İnanırmısın fotoğrafına tekrar tekrar baktım.Arkadaşlarında dediği gibi zayıflık sana süper yakışıyor.Arkadaş beni iyice hırslandırdın....Hadikızlar görüşürüz ben bütün spor aletlerimin hepsini yarınşar saat kullanmaya gidiyorum.Bittiğinde ölmezsem gelirim .Bu arada bugün hiçbirşey yemedim sadece 4 bardak su o kadar. çilekciğim yediklerini hemen yaz bende sen ne yersen takip edip fazlasını yemeyeceğim o zaman belki zayıflarım.byyyyy

seninde az kaldı kız......

takip et beni beraber zayıflayacağız.......zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…