Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi canım sadece ekmegi az yiyorum bide egzersiz yapıyorum oda 8 dk, diyet yaptıgım yok yani...süt artıcı caylarda içiyorum, masallah kızıma teyzesi 6kilo100 gr olmuş
ii ozmn tam gaz devam
tatlı kızına da maşallah

dogumdan bu yana 16 kilo verdim yani 2 ayda...hoş dikkat etmesemde gidiyo emzirince sadece ekmegi azalttım... ekmeği azalttım ama bisküvi kreker yiyom güya ekmegi azalttımkaydirigubbakcemile3
o krakerleride kessen ne ii olcak da
çünkü onda yağ da var az da olsa

tebrik ederim cnm seni a.s.

bu arada kızlar ben adet oldum dün akşam
üzülme cnmm:teselli:
darısı bize diyorum artık olsam:çok üzgünüm:

KIZLARR SAHURDAA 1 ÇAYBARDAĞI SÜT + 4 BARDAK SU ıÇTıMM...MıĞDEM ÇOK KÖTÜ OLDUĞU ıÇıN HALEN BıŞı YıYEMEDıMM....

ıFTARDADA ; ÇOK AZ PıLAV + PATLICAN KEBABI + 3 KÖFTE + KÖZLENMıŞ KIRMIZI BıBER + ıÇTıĞıME ıÇECEĞıME PıŞMAN OLDUĞUM KOLAAA....ÇOK ıÇıM YANDIĞI ıÇıN ıÇTıMM AMA MAHFOLDUMMM + 1 DıLıM REVANı + 3 SARMA (FAZLA OLD. FARKINDAYIMMM AMA BıR ÖNCEKı GÜN SAHURDADA BıŞı YıYEMEMıŞTıMM ÇOK ACIKMIŞIMM.....TELAFı EDECEĞıMM) HAFTADA BıR OLSUN AMA DıME....:bbo:

Neslihan valla gülüm okurken gülmekten kırıldım ....kız biz rejimde değil miyiz....Ben bunları yesem kalkamama sofradan..........

hepsi çok azdııı merak etmeeee....evet rejimdeyizz ama ben dün abarttğıığmın farkınmdayımmm...

birde çok kötüydüm migrenimde tuttmuştu servis di derken sofraya 21.00 da oturdummm çok acıkmışımm feci saldırdımmmm ama tabii çok old. bakma hepsi çok küçük ve az dı...

canım mümkünse başlamadan 2-3 bardak su iç ne iştah kalıyor nede başka bişi.....Oruçtan dolayı iftarda çok yüklenmememiz lazım.....Yoksa valla kilo alırız.....:gitme:

bn bugüün yine dışarda olcam kızlarbizm evi dün yeni evlenecek kiracı bi arkadaş gezdi
eğer mutfağı yaptrırsan olur dedi
bugünde mutfakçı arayacam

tmm kaptanımmm....

anam dağ çileği içmem açlışıtada 3 bardak su içtimmm...diyorum yediğim şeyerln porsiyonu çok küçüktü hepsini toplasan 2 tabak yemek yapmıyoo....

ay çok güzel bir geceydi..sizle paylaşmak isterim....
Mersinden bacım geldi iftarı yaptık akşam gezmeye çıktık...Lunaparka gittik..Kayığa bindik süper stres attım...Bağır bağırabildiğin kadar....Doyamadım ikinci kez bindim....Valla çok rahatladım hepinizi öpüyorum.....

şuan hm sancı çekiyorum hm sahur yapıyorum
belim ve karnmın alt bölgesi nasıl ağrıoo anlatamam
ama biliyorum sabaha tık olmayacak((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…