ii ozmn tam gaz devamiyi canım sadece ekmegi az yiyorum bide egzersiz yapıyorum oda 8 dk, diyet yaptıgım yok yani...süt artıcı caylarda içiyorum, masallah kızıma teyzesi 6kilo100 gr olmuş
o krakerleride kessen ne ii olcak dadogumdan bu yana 16 kilo verdim yani 2 ayda...hoş dikkat etmesemde gidiyo emzirince sadece ekmegi azalttım... ekmeği azalttım ama bisküvi kreker yiyom güya ekmegi azalttımkaydirigubbakcemile3
tebrik ederim cnm seni a.s.inannmıyooruumm orda benimde ismim yazıyooo
ama ben 72den düşmüştüm 70.7 ye geçen hafta cezalı olduğum için ilk başladığım kilodan düşülmüş ilk hafta 73.3 sonraki hafta 72.2 bu hafta 70.7 ama olsun hoşuma gitti
üzülme cnmm:teselli:bu arada kızlar ben adet oldum dün akşam
KIZLARR SAHURDAA 1 ÇAYBARDAĞI SÜT + 4 BARDAK SU İÇTİMM...MİĞDEM ÇOK KÖTÜ OLDUĞU İÇİN HALEN BİŞİ YİYEMEDİMM....
İFTARDADA ; ÇOK AZ PİLAV + PATLICAN KEBABI + 3 KÖFTE + KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER + İÇTİĞİME İÇECEĞİME PİŞMAN OLDUĞUM KOLAAA....ÇOK İÇİM YANDIĞI İÇİN İÇTİMM AMA MAHFOLDUMMM + 1 DİLİM REVANİ + 3 SARMA (FAZLA OLD. FARKINDAYIMMM AMA BİR ÖNCEKİ GÜN SAHURDADA BİŞİ YİYEMEMİŞTİMM ÇOK ACIKMIŞIMM.....TELAFİ EDECEĞİMM) HAFTADA BİR OLSUN AMA DİME....:bbo:
hepsi çok azdııı merak etmeeee....evet rejimdeyizz ama ben dün abarttğıığmın farkınmdayımmm...
birde çok kötüydüm migrenimde tuttmuştu servis di derken sofraya 21.00 da oturdummm çok acıkmışımm feci saldırdımmmm ama tabii çok old. bakma hepsi çok küçük ve az dı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?