Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İlk üçe giricez bence kimse artı bildirmezse süper olucak top bende bu hafta sizi sevindiricem kendimde çok sevinçliyim şuan içimde kelebekler uçuşuyor kilo hususunda

Maşallah kuzum sana. Çok sevindim senin adına. .
Ben bu hafta sanırım tırt. . O yüzden top sen de :)

Günaydin kizlar

dünkü yediklerim

sabah müsli

öglen cin usulü sebze ve tavuk gögüs

aksam 2 akitma

ya nefret ediyorum aceleye geliyor hep böyle karbonhidrat agirlikli oluyor.

Aksam isten sonra dogru doktora gidicem, evde yemek yok. Tembelligime geliyor su son günlerde. Ne yapsam bilemedim gercekden.

Ben de çoğunluk beklemiyorum.
Haftasonu dişin da herkes farklı saatte yemek yiyo nerdeyse biz de. :)
Çalışırken işyerinde atıştırıyordum en geç 8.30 da şimdi birlikte yiyelim diye hevesliydim 2 ayda hevesimi aldım:) beklemiycem dedim bu gün de ekmek yoktu markete git gel aynı oldu
Günaydın
Mutlu persembeler. .

Tartiya son gün. Hadi bakalım inş hepimiz eksi görürüz de takımca ilk üçte oluruz.. .
İnşallah
İlk üçe giricez bence kimse artı bildirmezse süper olucak top bende bu hafta sizi sevindiricem kendimde çok sevinçliyim şuan içimde kelebekler uçuşuyor kilo hususunda
Çok güzel ya verip kurtulalım şundan
Maşallah kuzum sana. Çok sevindim senin adına. .
Ben bu hafta sanırım tırt. . O yüzden top sen de :)
Aynı ben de şu an artıdayım yarına anca onu sıfırlarım herhalde

Son düzenleme:
Hafta sonu bir kaç çeşit yapıp buzluga falan atsan rahat olursun 2-3 çeşit sebze alsan düdüklüler var katarsın sen üstünü değişene kadar o pişer ben öyle yaptım yıllarca çalışırken zor allah yardımcın olsun

Ben de yemekleri bir gün önceden yaparım. Yada dondurucu da olur hep bişeyler. .

Salatayı da fazla yaparım doğacim senin gibi. Yağ tuz limon eklemeyince dirilgini koruyor

Selam kizlar,

bu aksam yemek yememem lazim. Öglen makarna yedim balikla. Yine iyi balik vardi yaninda.

Aksamda meyve yicem bitek. Sonra bu hafta sonuda gercekden yemeklerimi önceden hazirlicam, buzluga koycam ki hafta arasi bu sekilde olmasin.

Umarim yarin tartida arti görmem. Bugün kendime 1 litre yesil cay yaptim, icine de limon ve zencefil yaptim. Bu aksamda büyük temizlige baslicam.

Kolay gelsin canım yeşil çaylı içeceğin güzel faydasını görürsün bende bir tane tarçınlı Yeşilçay içtim bir de akşam yemeğinden sonra içmeyi düşünüyorum

Selamın aleyküm kizlarrr :)

Şükür kavusturana Sabah beri ceptende sıkıntı oluyordu giriş yapamiyordum şükür düzeldi En son Ayseye rica ettim tekrar link atti da sukur bu sefer oldu

Hesapta bu akşam kına var ama dusarda resmen afet var göz gözü görmüyor resmen nohut büyüklüğünde dolu yağıyor
Eşim bir saate durmazsa gidemeyiz dedi büyük ihtimalle gelin dahi gelemez salona

Bugün yediklerim. .

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz

Öğle,
Karpuz
Peynir

Ara,
2 minik parça Bihter :)
2 kahve

Akşam,
Karniyarik
Cacık

Ara,
Bilmiyorum. Bakak görek zaman ne gösterecek .. :)

50 dakika yürüyecegim tabii ..

Kuzum yuvaya döndunmu. ?

Bugün çok zor düğün dernek olmaz salona gelende olmaz heryer yağmur dolu dikkatli olun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…