İlk üçe giricez bence kimse artı bildirmezse süper olucak top bende bu hafta sizi sevindiricem kendimde çok sevinçliyim şuan içimde kelebekler uçuşuyor kilo hususunda
Çalışırken işyerinde atıştırıyordum en geç 8.30 da şimdi birlikte yiyelim diye hevesliydim 2 ayda hevesimi aldım:) beklemiycem dedim bu gün de ekmek yoktu markete git gel aynı olduBen de çoğunluk beklemiyorum.
Haftasonu dişin da herkes farklı saatte yemek yiyo nerdeyse biz de. :)
İnşallahGünaydın
Mutlu persembeler. .
Tartiya son gün. Hadi bakalım inş hepimiz eksi görürüz de takımca ilk üçte oluruz.. .
Çok güzel ya verip kurtulalım şundanİlk üçe giricez bence kimse artı bildirmezse süper olucak top bende bu hafta sizi sevindiricem kendimde çok sevinçliyim şuan içimde kelebekler uçuşuyor kilo hususunda
Aynı ben de şu an artıdayım yarına anca onu sıfırlarım herhaldeMaşallah kuzum sana. Çok sevindim senin adına. .
Ben bu hafta sanırım tırt. . O yüzden top sen de :)
Hafta sonu bir kaç çeşit yapıp buzluga falan atsan rahat olursun 2-3 çeşit sebze alsan düdüklüler var katarsın sen üstünü değişene kadar o pişer ben öyle yaptım yıllarca çalışırken zor allah yardımcın olsunGünaydin kizlar
dünkü yediklerim
sabah müsli
öglen cin usulü sebze ve tavuk gögüs
aksam 2 akitma
ya nefret ediyorum aceleye geliyor hep böyle karbonhidrat agirlikli oluyor.
Aksam isten sonra dogru doktora gidicem, evde yemek yok. Tembelligime geliyor su son günlerde. Ne yapsam bilemedim gercekden.
Salatayı bile çok olduğu zaman tuzunu atmadan saklama kabını koyar yarına çıkarırımben yemeklerimi yaparken biraz fazla yapıyorum daha yemeden üstünden ayırıyorum buzluğa atıyorum öylede yapabilirsiniz çok iyi oluyo
Kızlar nerdesiniz
99.99.99.99.99.99
Kırk kere dersem belki olur
Kendisi yok umudu var :) inşallah yarına görürüm yaIkili rakamları gördün dimi. :)
Kolay gelsin canım yeşil çaylı içeceğin güzel faydasını görürsün bende bir tane tarçınlı Yeşilçay içtim bir de akşam yemeğinden sonra içmeyi düşünüyorumSelam kizlar,
bu aksam yemek yememem lazim. Öglen makarna yedim balikla. Yine iyi balik vardi yaninda.
Aksamda meyve yicem bitek. Sonra bu hafta sonuda gercekden yemeklerimi önceden hazirlicam, buzluga koycam ki hafta arasi bu sekilde olmasin.
Umarim yarin tartida arti görmem. Bugün kendime 1 litre yesil cay yaptim, icine de limon ve zencefil yaptim. Bu aksamda büyük temizlige baslicam.
Selamın aleyküm kizlarrr :)
Şükür kavusturanaSabah beri ceptende sıkıntı oluyordu giriş yapamiyordum şükür düzeldi En son Ayseye rica ettim tekrar link atti da sukur bu sefer oldu
Hesapta bu akşam kına var ama dusarda resmen afet var göz gözü görmüyorresmen nohut büyüklüğünde dolu yağıyor
Eşim bir saate durmazsa gidemeyiz dedibüyük ihtimalle gelin dahi gelemez salona
Bence tirt olmaz o iş gene iyidir diye düşünüyorum:)) kız beni geçmiş bile olabilirsinMaşallah kuzum sana. Çok sevindim senin adına. .
Ben bu hafta sanırım tırt. . O yüzden top sen de :)
Bugün çok zor düğün dernek olmaz salona gelende olmaz heryer yağmur dolu dikkatli olun canımSelamın aleyküm kizlarrr :)
Şükür kavusturanaSabah beri ceptende sıkıntı oluyordu giriş yapamiyordum şükür düzeldi En son Ayseye rica ettim tekrar link atti da sukur bu sefer oldu
Hesapta bu akşam kına var ama dusarda resmen afet var göz gözü görmüyorresmen nohut büyüklüğünde dolu yağıyor
Eşim bir saate durmazsa gidemeyiz dedibüyük ihtimalle gelin dahi gelemez salona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?