Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

O zaman bende bildiriyorum daha fazla sizi bekletmeyeyim
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.5

bir ara 79.5 bile göründü gözlerime inanamadim tey tey

Vayyy Süpersin sende canım ♥♥♥
Bu hafta birinci belli ikinci kim diyeceğiz sabirim
Inşallah kizlarda süper rakamlarla gelirler

Bu arada dün büyük kızı endokrin doktoruna götürmüştüm ya Inanilmaz güzel ilgilendiler hemen ayrıntılı hormon tahlilleri istedi birde ultrason cektirelim sonuçları alincada tekrar gelip tedaviye hemen baslarsiniz dedi öncekiler ultrason istemedi bile zayifla geçer dediler
Kadin pko varmı bakalım o zayiflanaha en büyük engel dedi
Bastan cadı aman ne ultrasonu falan dedi bende ileride bak çocuğun olmaz diyince dalga geçiyor evlat edinirim ne olacak diye Len beni torundan mahrum mu birakacaksin diyince nasil gülüyor anam iki dakikada evlendirdin de torun derdine düştun diye Sonrada bak bastan söyleyeyim eğer ultrasonla fazla asagilara inerse kadinin eline vururum demezmi muzur ne olacak

Heee az daha unutuyordum :) hazır gitmisken kendi tahlil sonuclarimi da alip dahiliye doktoruma gösterdim
Hayatımda ilk kez açlık şekerim 89 çıkmış ♥♥♥
Doktor daha evvel o hastanede yaptirdigim tahlilere de bir bakalım dedi ve ne tesadüf ki adam geçen sene hastaneye başladıktan 3 gün sonra ilk ona gitmisim :) ilk yapilan tahlillerle son yapilan arasinda inanılmaz fark var harikasin dedi :)
Diyetisyene gittigimi ve 4 ayda 19 kg verdigimi soyleyince supersin aynen devam insülin direncin kalmamış dedi ♥♥♥♥ şeker hapi geçen hafta 3 paket yazmıştı ama istersen birakabilirsin artik dedi he zayiflama sürecinde sana yardimci olur o yüzden bitince birak istersen dedi yeterki kilo alma sabit kal diyince de yok doktor bey sabit kalmayayim daha yolum uzun ama basaracagim diyincede kesinlikle yaparsiniz ayni azimle devam dedi

Inanilmaz mutlu oldum hatta direk eşimi arayıp söyledim aksamda nasil sevincliysem eşime ya ben sana doktorun dediklerini anlatmismiydim diyince nasil guluyorlar büyük kizla Annem sevinçten anlatigini unuttu anlatacak insan arıyor diye :

Oh hem sağlık hem güzellik fitlik bir arada geliyor desene çok sevindim

ayyy günaydın bugün gerçekten aydın heralde kızlar eşlik ediyim size 56.3 900 gr heyttttt

Süpersin canım valla fıstık gibi oldun hala devam ediyorsun Darisi benimde başıma gerçi o rakamı baya zorlamam gerek ama azimle devam edeceğim gittiği yere kadar devam

*** 8. Takım 528. Etap ***

Oynakbasi34 ( 99,9 / 97.9 / 2 / 2.00 % )
Yena ( 85,4 / / / % )
saimeberen ( 57,2 /56.3 / 0.9 / 1.57 % )
Zehra_eymen (85,1 / / / % )
newsletter ( 89,2 / / / % )
ISILDURU ( 82,5 / 80.5/ 2 / 2.42 % )
doga3 ( 100,3 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Günaydın kızlar
Kilo
Geçen hafta.....100.300
Bu hafta...........100.200
Fark.................. 100 gram
Hafta başı yaptığım hatalar sayesindeancak artı gelmekten kılpayı kurtuldum

Maşallah canım sanada senin kilona zaten hiç bir zaman inememde genede zayifliyorsun uğraşıyorsun ya bu kilodayken bile sanada helal olsun
Süpersin canım valla fıstık gibi oldun hala devam ediyorsun Darisi benimde başıma gerçi o rakamı baya zorlamam gerek ama azimle devam edeceğim gittiği yere kadar devam
kızlar hiç inemem demeyin 87 kiloyu görmüşlüğüm var hatırlamak bile istemiyorum şimdi zaman lazım sadece devamı gelicek

O zaman bende bildiriyorum daha fazla sizi bekletmeyeyim
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.5

bir ara 79.5 bile göründü gözlerime inanamadim tey tey
Harikasınız kızlar
Vayyy Süpersin sende canım ♥♥♥
Bu hafta birinci belli ikinci kim diyeceğiz sabirim
Inşallah kizlarda süper rakamlarla gelirler
Sayenizde canım
ayyy günaydın bugün gerçekten aydın heralde kızlar eşlik ediyim size 56.3 900 gr heyttttt
Tebrikler

Zorla götürmekle iyi yapmışsın inşallah önemli bir şey çıkmaz

Kızlar benim kilom
Gecen hafta 77
Bu hafta 76.6
Spor yapmasam bu kadar da gitmezdi çünkü kacamaklarim oldu
Ama söz veriyorum haftaya daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…