Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltımı hazırladım oturup keyifle kahvaltımı yapayımda sonra şu elimdeki kartları bitireyim
Bana kalsa devamını getiririm ama eşim tutturdu değmez teslim et bir daha alma diye gerçi haksızda sayılmaz 1000 tane etikete 4 lira veriyorlar millet günde 2000 tane yapıyormuş ama ben dün gece 3 saatte ancak 500 tane yapabildim hani iş güç yapmazsam ancak 2000 tane sabahtan gece yarısına kadar olur oda hakikaten sadece tuvalet ve yemek molası olursa

Ya kızlar sizin bildiğiniz bir iş var mı internet üzerinden yapılabilen ve para kazandıran adamcağız hem sıkıştım diyor maddi acıdan hemde benim çok yorulmamı istemiyor bir işe de giremem ki şu saatten sonra sonuçta küçük cimcimenin okulu başlayınca onu ihmal etmiş olurum

O tür işler eziyet üç kuruşa dünya iş yaptırıyorlar eşin haklı
Bu gün artı çıktım ama moral bozmak yok Karnım ağrıdı akşam şimdi bi şey yok reğl im düzensiz ondan olabilir belkide
Burasında çoook sıcak balkon da salonun ortasında yatmaktan bi hal olduk
Allah bi daha göstermesin canım
Haklısın canım bişeyler yapmak lazım geçim zor
Günaydin kizlar,

bugün ise yarim saat gec gidicem, kendime zaman ayirmak istedim. Güzelce kahvaltimi yaptim.+

Dün yediklerim

Simit

Öglen Yarim döner

Aksam yarim döner
Canım sen de ben gibi karbonhidratcısın galiba

Aslinda ben karbonhidrati sabahlari harci tamamen cikarmak istiyorum hayatimdan, ama is yerine önceden yemek hazirlamayinca zor oluyor malesef.

Aslinda ben karbonhidrati sabahlari harci tamamen cikarmak istiyorum hayatimdan, ama is yerine önceden yemek hazirlamayinca zor oluyor malesef.
Haklısın canım yumurta haşla yada domates peynir sağlıklı ekmekten 2 dilim saklama kabına koyup götürebilirsin akşamdan patlıcan közleyip küçük bi kavanoz yoğurt da güzel olur

Patlıcanı ben iki defalık yapıp birini yeyip diğerini doğrayıp kızın beslenme kabı var ufak ona koyup bi gün sonra yiyorum böyle bişeyler dene istersen

Aslinda aklilmda yapabilecek cok sey varda, iste uyugulamaya gecemiyorum.

Bide bizim burda havalar iki gün 30 derece üstünde sonra yine 4-5 gün 18-20 dereceye düsüyor yagmur falan, buda beni baya bi etkiliyor yoruyor.

Sorma hemde ne eziyetmiş ah aptal kafam işte adam baştan da uyardı ama ille deneyeceğim diye tutturdum şimdide çeremesini çekiyorum millet günde 2000 yapıyormuş ben iki günde ancak yaparım

Merhabalar kızlar daha yeni kahvaltı yaptım erken kalkıp milleti bekliyorum bu işe çözüm bulmalıyım

Canım yine sen bilirsin ama bence kahvaltıya bekleme en azından onlar kahvaltı yaparken sende ara öğün yaparsın o saatlerde sonuçta sağlığımız için bunu yapmak zorundayız ben çok uzun zamandır eşimle ve çocuklarla kahvaltı etmiyorum arada bir pazar kahvaltısını birlikte yapıyoruz o zamanda ara öğünümü önce yapıp onlarla birlikte kahvaltı ediyorum ama onuda çok sık yapmıyorum ki düzenim bozulmasın diye

Patlıcanı ben iki defalık yapıp birini yeyip diğerini doğrayıp kızın beslenme kabı var ufak ona koyup bi gün sonra yiyorum böyle bişeyler dene istersen

Bende şimdi patlıycan pişiyorum öğlenlik dediğin gibi iki gün olunca iyi oluyor

Bide bizim burda havalar iki gün 30 derece üstünde sonra yine 4-5 gün 18-20 dereceye düsüyor yagmur falan, buda beni baya bi etkiliyor yoruyor.

Canım nasılsın?
Sorma valla sıcaklar maf etti ama günümüze şükür kışın çok ararız sonra bu sıcakları
Neymiş o yapmayı düşündüğün şey

Nerde yaşıyorsun burda sıcaktan çıkamıyorum dün erken kalkıp parka gideyim dedim sıcak tı yağmur sonrası yürüyüş güzel olur aslınsa gençken fazlalıkları ver kurtul yaş ilerledikçe zor oluyor

Amann boş ver boncuk işi almıştı komşu bin pişman oldu hem üç kuruş hem ev pisleniyor... kahvaltıdan önce kayısıyı yiyorum onu bile bi saat sonra yerim deyip bekliyorum bu gün 7.30 da uyandım mesala bir saat sonra kayısı kahvaltıyla arası iki saat

Canım nasılsın?
Sorma valla sıcaklar maf etti ama günümüze şükür kışın çok ararız sonra bu sıcakları
Neymiş o yapmayı düşündüğün şey

Ya sicak olsa yine alisicam, ama iki gün sicak iki gün hava buz birinde don atlet gezilecek hava, digerinde de ceketle cikiyoruz. Aptal olduk resmen.

Yemek olarak canim yaaa, bi sürü sebzeli yemek cesitleri var lezzetli lezzetli. Ama iste yapmiyorum Yapsam

Komşu konusunda da örüp verince bende oğlan lara çevizlik alırım taşınıcaz hatıra olsun benden çoculkara dedi dşümceli komşum

Yap kuzum yap fıstık gibi olmak için ne gerekiyorsa onu yap sonra kocaları koşturacağız peşimizden unutma

Komşu konusunda da örüp verince bende oğlan lara çevizlik alırım taşınıcaz hatıra olsun benden çoculkara dedi dşümceli komşum

Ay sorma yaaa benimde vardı öyle bir komşum resmen hayatımı kurtardı desem yeridir okadar kötü bir dönemde tanıştık ki sonradan hep diyorum demekki o bana vesile olacakmış diye Allah razı olsun tam boşanacağız diye yırtınırken karşıma çıktı ve cidden bugün bu kadar sağlam durabiliyorsam bunu önce Rabbime sonra ona borçluyum Allah cidden onun gönlüne göre versin ne zaman içim sıkılsa hızır gibi yetişir beni rahatlatırdı uzağa taşındı ama hala telefonla görüşüyoruz gerçi hiç gidemedim evine ama ömrümün sonuna kadar her daim duacısı olacağım biri

İyi insanlardan allah razı olsun ....

Merhabalar
Mutlu çarşambalar. .

DoğacIm erken uyanıyorsan yap sen kahvaltini..onlarla öğlen yemeği yahut banunun dediği gibi ara yaparsın. .

Banucum etiket işi demişsin fiyati az ama yapılışı çokmu basit.. Ev de yapılan işlerin geneli düşük maliyetli oluyor.. zamanla elin hızlanır daha hızlı yaparsın. Bu arada araştır soruştur. . Çalışmadan olmuyor artık. .Çocuklarda büyüyünce masraflar çoğalıyor hele büyük şehir de yasamak çok güç ..
Komşumun biri yarım gün düğün salonuna gidiyor. Masa ortuleri düzenliyor bulasiklari makinaya yerleştiriyor çıkıyor. Günlük 40 lira alıyor. Yani saat 10 da orda oluyor diyelim bir de çıkıyor...

Neye karar verdiniz doğa. ?
En son yazmıştım sana ama görmedin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…