Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım kızın kaç yaşında hem gece hem gündüz kesmezsen bırakması zor olur aynı benim oğlum öyleydi en olmadık yerlerde tutturuyodu meme diye aynı anda kestim

canım kızın kaç yaşında hem gece hem gündüz kesmezsen bırakması zor olur aynı benim oğlum öyleydi en olmadık yerlerde tutturuyodu meme diye aynı anda kestim
Canım küçük aslinda 18.ay bitiyor ama gecede saat başı bazen meme süt diye ağlıyor

Gündüz sıkıldıkça meme istiyor iki üç saatte bir emdiği hiç olmuyor eğer ben yanindaysam gece gündüz azaltarak biraktirmayi düşünüyorum zor olacak ikimiz içinde

Bel Fıtığım olduğu için güçlü kas gevşetici ağrı giderici ilaç kullanamıyorum emzirdigim için inş bu asamayida kolay atlatiriz sen kaç yaşında biraktirdin

8.takim kızları Nerelerdesiniz ne yaptınız bugün anlatın bakiyim ben birazdan akşam yemeği yiyeceğim menumu yazarım sonra ; )

Bu günkü yediklerim
9
Omlet
Domates
Peynir
Salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
14
Menemen
Yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
17
Minik salkım üzüm
19
1 kaynamış yumurta
Salata
Peynir

Yumurta günü yapmışım:)

2 yaşı doldu doktorumuz dediki artık kullanıyo bu seni yemek üstü çay keyfi yapıyodu sanki paşam korkuyodum zor olcak diye ayıptır söylemesi göğsümün ucunu göz kalemiyle boyamıştım ben bak pis olmuş dedim iğrendi almadı ilk gün zor geçti sonra çabuk alıştı ama sürekli eline bişeyler veriyodum

Selamın aleyküm kizlarrr ♥♥♥

Herkese hayırlı aksamlar

Maalesef berbat bir gün geçirdim
Beslenme acisindan sıkıntı yoktu ama araç Muayene istasyonunda aracin borcu cikti 60 lira için baya beklettiler daha doğrusu öde yoksa muayene yapilmaz dendi ama onlar ödeme almiyorlarmis

Hadi eşim hemen netten ödedi ama bu seferde sisteme düşmedi
Sonra bir ara sistem gitti falan derken randevu saatinden 2 saat öncesi 4 saat sonrası olmak üzere tam 6 saatin sonunda pes etmek zorunda kaldim hala sisteme borcun ödendiği dusmediginden

Mecbur perşembe gününe tekrar randevu aldık ama oda taa Silivride bu gittiğim yer 1 saat uzaktı perşembe günü gideceğim yer de 1.5 saat falan sanırım

Bu sefer her türlü onlemi alip vergi dairesinin sitesinden borcu yoktur yazisi aldım dönüşte de annemde yemek yiyip kuzumu alip geldik

Simdide bol bol su icmem lazim yatana kadar bu arada yarın regl olacağım sanırım bol su şart yani

Bugün yediklerim
Sabah
Karpuz peynir bir dilim ekmek

Bir şeftali
Beş kaşık yoğurt

Bir dilim ekmek peynir

Yaseminli yeşil çay

Üç kayısı

Aksam yemegi iki kepçe barbunya yemeği bir tabak salata iki dilim ekmek

Son olarak bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir yedim

35dk tempolu bisiklet cevirdim

Iyi geceler burası bugün diğer gruplara göre fazla aktif değildi kızlar böyle olunca motive olamıyorum lütfen yazın aktif olalım diğer gruplara imreniyorum

Kuzenim geldi akşam eşiyle.
Yemeğim var erken gelin birlikte yeriz dedim.
Güzel bi akşam geçirdik. Yorgun olduklarından yemek yiyip 1 bardak Çaydan sonra gittiler.. ben de arkalarından yürüyüşe gittim. :)

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz

Ara,
Kahve
2 parça bitter

Öğle,
Karpuz
Peynir

Akşam,
Etli kurufasulye
Yoğurt
Salata

60 dk. Yürüyüş

Böyle misafiri severim bende

Menun gayet guzel ablacim cuma günü güzel bir eksi görünecek sana belli inş hepimiz güzel güzel eksiler görürüz artık tartida

Selamın aleyküm kızlar ♥♥♥♥♥

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam gece 22:30da uyudum bugün yarın regl olacağım ama şükür buna rağmen arti görmedim aksine az da olsa eksi var

Bol suyla güne basladim ve birazdan da kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yapacağım şöyle hazır herkes uyurken keyif yapayim az

Bugün kışlık menemenlik yapacağım bahçeden topladigim domates ve biberlerle çok fazla değil ama her hafta topladikca domates sosumu falan da yaparım diye düşünüyorum kışın çok rahat olur Bir posta da çamaşır yikayayim bari

Benim kiz gece ateslendi, onun telasiyla sabah tartilmak falan aklima gelmedi bile.

Çok çok geçmiş olsun canim Inşallah bugün kuzu daha iyidir

Canım geçen yazacaktım unuttum Ben kan tahlillerimi alirken kendi dahiliye doktoruma danistim senin bitkisel caylarini da doktor artik bebegi büyümüş Anne sutunun eskisi kadar faydasi yok yemek de yiyor sonucta kuzu o yüzden sutten kesilebilir bitkisel caylarin az da olsa etkisi olur en guzeli sutten kesince kullanmak dedi

Iyi geceler burası bugün diğer gruplara göre fazla aktif değildi kızlar böyle olunca motive olamıyorum lütfen yazın aktif olalım diğer gruplara imreniyorum

Haklisin canim inşallah benim bugün en geç yarin şu internet sorunum çözülecek de bende yine bol bol paylaşımda bulunurum
Cepten zorluktan öte benim şarj günde 2 kere bitiyor artik telefonda beni degistirin yeni pil alin en azından diyor ama ona sira gelmiyor
Ha gayret kizlar yakinda sahalara dönüyorum yatcaz kalkcaz hooop kkdayim

Günaydin kizlar dün benim kizi doktora götürdüm isten sonra, ama malesef hic bir ilac vermedi, simdi tekrar aradim dedim kan alin, eger antibiotiklik bi durum varsa versinler bari. Bazi doktorlara gicik oluyorum. Zorla yaziyorlar yazacaklari ilaci!

Banu abla dün içtim ama bi sıkıntı olmadı huysuzluk uykusuzluk fln yemeside iyiydi günde bir kez içerim sadece

Bende telefondan giriyorum aynı dertler bendede var genel olarak yazdım bazen bende begenip çıkıyorum sadece

Hadi kuzu ufak o uyusun da sen bak güne başla malum erken kalkan yol alır

Mis gibi bir kahve bak uyku kaliyor mu
Banu abla tam yazarken sana eşim uyandı yok artık bu saatte de kk olurmu ya deyince telefonu bırakıp geri yattım

Kahvaltımizi yaptık kizimla evi toplayıp yaprak almıştım onu haşlayıp fizik sonrası sarmayi düşünüyorum evde hiç iş bitmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…