- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
canım kızın kaç yaşında hem gece hem gündüz kesmezsen bırakması zor olur aynı benim oğlum öyleydi en olmadık yerlerde tutturuyodu meme diye aynı anda kestimKızlar Merhaba sabah yazacaktım telefonu sarzi yoktu sarza taktım elektrik gitti
Kızıma kV baktı bende fizik tedavi gittim belime sıcak Kum torbası koyuyunca bi ter basti sormayın neyse yarım saat sürdü diğer cihazlara fln
Gelirken yaseminli yeşil çay aldım netten baktım bişey yazmıyor emziren anneler için negatif bişey okumadım
Kızımı gündüz emzirmeden kesecegim azaltarak dışarı ciktigimizda zor oluyor saat başı memeee diye ağlıyor
Canım küçük aslinda 18.ay bitiyor ama gecede saat başı bazen meme süt diye ağlıyorcanım kızın kaç yaşında hem gece hem gündüz kesmezsen bırakması zor olur aynı benim oğlum öyleydi en olmadık yerlerde tutturuyodu meme diye aynı anda kestim
Geçmiş olsun canım.. Kaç yaşın da kızın..?
Senin ağzını yirim.
bu cuma 99 lu bir rakam gelsin artık senden de...
Bende kendime diyorum ilk defa tok ve regl olduğum halde 82 görmedim sukrediyorum aynı günde +3 kg dahi gördüğüm oluyordu çünküSıktı valla doğru diyon tok tartıldığımda bile üç hane görmek istemiyorum tiksindim yaa
2 yaşı doldu doktorumuz dediki artık kullanıyo bu seni yemek üstü çay keyfi yapıyodu sanki paşam korkuyodum zor olcak diye ayıptır söylemesi göğsümün ucunu göz kalemiyle boyamıştım ben bak pis olmuş dedim iğrendi almadı ilk gün zor geçti sonra çabuk alıştı ama sürekli eline bişeyler veriyodumCanım küçük aslinda 18.ay bitiyor ama gecede saat başı bazen meme süt diye ağlıyor
Gündüz sıkıldıkça meme istiyor iki üç saatte bir emdiği hiç olmuyor eğer ben yanindaysam gece gündüz azaltarak biraktirmayi düşünüyorum zor olacak ikimiz içinde
Bel Fıtığım olduğu için güçlü kas gevşetici ağrı giderici ilaç kullanamıyorum emzirdigim için inş bu asamayida kolay atlatiriz sen kaç yaşında biraktirdin
Böyle misafiri severim bendeKuzenim geldi akşam eşiyle.
Yemeğim var erken gelin birlikte yeriz dedim.
Güzel bi akşam geçirdik. Yorgun olduklarından yemek yiyip 1 bardak Çaydan sonra gittiler.. ben de arkalarından yürüyüşe gittim. :)
Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz
Ara,
Kahve
2 parça bitter
Öğle,
Karpuz
Peynir
Akşam,
Etli kurufasulye
Yoğurt
Salata
60 dk. Yürüyüş
Böyle misafiri severim bende
Menun gayet guzel ablacim cuma günü güzel bir eksi görünecek sana belli inş hepimiz güzel güzel eksiler görürüz artık tartida
Benim kiz gece ateslendi, onun telasiyla sabah tartilmak falan aklima gelmedi bile.
Kızlar Merhaba sabah yazacaktım telefonu sarzi yoktu sarza taktım elektrik gitti
Kızıma kV baktı bende fizik tedavi gittim belime sıcak Kum torbası koyuyunca bi ter basti sormayın neyse yarım saat sürdü diğer cihazlara fln
Gelirken yaseminli yeşil çay aldım netten baktım bişey yazmıyor emziren anneler için negatif bişey okumadım
Kızımı gündüz emzirmeden kesecegim azaltarak dışarı ciktigimizda zor oluyor saat başı memeee diye ağlıyor
Iyi geceler burası bugün diğer gruplara göre fazla aktif değildi kızlar böyle olunca motive olamıyorum lütfen yazın aktif olalım diğer gruplara imreniyorum
Günaydın kızlar
Kızım uyandı geri uyutuyorum Ayy çok uykum var kıpır kıpır zilli uyusada bende uyusam
Banu abla dün içtim ama bi sıkıntı olmadı huysuzluk uykusuzluk fln yemeside iyiydi günde bir kez içerim sadeceSelamın aleyküm kızlar ♥♥♥♥♥
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam gece 22:30da uyudumbugün yarın regl olacağım ama şükür buna rağmen arti görmedim aksine az da olsa eksi var
Bol suyla güne basladim ve birazdan da kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yapacağımşöyle hazır herkes uyurken keyif yapayim az
Bugün kışlık menemenlik yapacağım bahçeden topladigim domates ve biberlerleçok fazla değil ama her hafta topladikca domates sosumu falan da yaparım diye düşünüyorum kışın çok rahat olur Bir posta da çamaşır yikayayim bari
Çok çok geçmiş olsun canimInşallah bugün kuzu daha iyidir
Canım geçen yazacaktım unuttumBen kan tahlillerimi alirken kendi dahiliye doktoruma danistim senin bitkisel caylarini da doktor artik bebegi büyümüş Anne sutunun eskisi kadar faydasi yok yemek de yiyor sonucta kuzu o yüzden sutten kesilebilir bitkisel caylarin az da olsa etkisi olur en guzeli sutten kesince kullanmak dedi
Haklisin canim inşallah benim bugün en geç yarin şu internet sorunum çözülecek de bende yine bol bol paylaşımda bulunurum
Cepten zorluktan öte benim şarj günde 2 kere bitiyor artiktelefonda beni degistirin yeni pil alin en azından diyor ama ona sira gelmiyor
Ha gayret kizlar yakinda sahalara dönüyorumyatcaz kalkcaz hooop kkdayim
Banu abla tam yazarken sana eşim uyandı yok artık bu saatte de kk olurmu ya deyince telefonu bırakıp geri yattımHadi kuzu ufak o uyusun da sen bak güne başlamalum erken kalkan yol alır
Mis gibi bir kahve bak uyku kaliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?