Vallahi çok sevindim birincilik ummustum ama bizden daha azimlilerde varmış :)))2.olmuşuz.
Özellikle oynakbaşı ve ışılduru sizin büyük etkiniz var.
ve hiç artımız yok şahane bir durum..
Aaa hiç duymamıştım
İnşallahOh oh spor da kombo yapmışsın :)
Hem yürüyüş hem Leslie. .
Erisin gitsin yağlar bi daha gelmesin inş.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Sabah kahvaltı sonrası hastaneye gittim neyseki üç sokak var aramizda hastaneyle
Özel ama olsun devlete kizimla gitmek sorun
Ayagimdaki karıncalanma ve bacak ağrısı için ortopedi Dr muayene oldum pazartesi günü 15gunluk fizik tedavisine gideceğim inş geçer
Şimdi ev temizliğine basliycam ara ara bakarım
Vışşş ecnebice konuşuyu:))
Aman benim ablam hiç bişeyi beğenmez onu sevmez öbürünü yemez aramızda 10 yaş var bil bakalım kim abla gibi duruyorKurutabilirsin canım. . Ben de turşu çok severim. . Kuru biber de severim ama.. :)
Dur bakayım ne sevmiyomusum. . Yok.. herseyi Seviyo mübarek bu bünye. .
Canım eşin bencillik ediyor güzel bir dille anlat ben ailemi yılda bir görüyorum özlüyorum bu haksızlık başka boş vaktimde yokki gidemem istersen sen burada kal ben bir hafta gidip geleyim de yada ikinizde evde buluşun artık kv geri dönmeSelam arkadaşlar giremiyorum çok fazla ama aklım burda fak etmeden bir aile olmuşuz canım sıkkın bir kaç gündür ne yapayım diye düşünürken buraya girip size anlatmak geldi içimden eşimle benim ailem farklı illerde o yüzden iziblerde sıkıntı oluyordu her zaman ama bu kez daha farklı biz iki hafta izin aldık ve şimdiye kadar esimin ailesinin yanındayız iznimizi burda tamamlayacağız yani benim tarafa gitmek yok neyse sonra gideriz dedim eşim şimdide diyor ki izinleri uzatalım hepsini kullanıp burda kalalım diyor ben sene ye kadar benim ailemin yanına gidemeyeceğim ki bu sene sadece 3 gün kaldım ailemin yanında eşime derdimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyot malesef
Selam arkadaşlar giremiyorum çok fazla ama aklım burda fak etmeden bir aile olmuşuz canım sıkkın bir kaç gündür ne yapayım diye düşünürken buraya girip size anlatmak geldi içimden eşimle benim ailem farklı illerde o yüzden iziblerde sıkıntı oluyordu her zaman ama bu kez daha farklı biz iki hafta izin aldık ve şimdiye kadar esimin ailesinin yanındayız iznimizi burda tamamlayacağız yani benim tarafa gitmek yok neyse sonra gideriz dedim eşim şimdide diyor ki izinleri uzatalım hepsini kullanıp burda kalalım diyor ben sene ye kadar benim ailemin yanına gidemeyeceğim ki bu sene sadece 3 gün kaldım ailemin yanında eşime derdimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyot malesef
kızlar aylık raporum
29.06 104.2
28.07 100.2
4 kilo vermişim
gögüs den 3 cm
belden 2 cm
basen 4 cm fark var
kızlar aylık raporum
29.06 104.2
28.07 100.2
4 kilo vermişim
gögüs den 3 cm
belden 2 cm
basen 4 cm fark var
İnşallah banum hepberaberCanım bencede kirilmakta çok haklisin ama sakın fevri davranip huzurunu kaçırmaona caktirmadan bilinc altını etkileyecek şekilde yaklaş olmadi Isildurunun dedigi gibi sende git 1 hafta Annende kal sonra eşin seni almaya gelip 2 gece daha kalir evinize donersiniz hem seninde Annenlerin gönlü olur
Umarim ikna edebilirsin
Tebrikler canim gayet güzel sonucun
Inşallah çok daha güzel rakamlarin olur
Basenden o kadar beklemiyordum açıkcası 4 kilo daE çok iyi .. incelme doğru beslendiğini gösteriyor. Özellikle karın bolgesinden gittiyse. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?