Banu abla tam yazarken sana eşim uyandı yok artık bu saatte de kk olurmu ya deyince telefonu bırakıp geri yattım
Kahvaltımizi yaptık kizimla evi toplayıp yaprak almıştım onu haşlayıp fizik sonrası sarmayi düşünüyorum evde hiç iş bitmiyor ya
Günaydin kizlar dün benim kizi doktora götürdüm isten sonra, ama malesef hic bir ilac vermedi, simdi tekrar aradim dedim kan alin, eger antibiotiklik bi durum varsa versinler bari. Bazi doktorlara gicik oluyorum. Zorla yaziyorlar yazacaklari ilaci!
Orda ki sistem çok farklı. Bir yerde iyi gereksiz antibiyotik alımı minimuma iniyor ama çocuklarda ki çoğu ateşte antibiyotik almadan düşmüyor hele boğaz ve idrar yolları enfeksiyonunda aşırı ateş oluyor..
Hic sorma bide calisan insanlariz mecbur iyilesecek ki cocuk yuvaya gidecek bende ise gidecem. Is verenler ne kadar iyi olursa olsun biri ise gelmeyince sevmiyorlar iste. Yakinda anneanne babaanne de yok, gerci olsada babaanne daha bi kere bakmadi.
Kızlar nerelerdesiniz ?
Ben kahvemi ictim üstüne kahvaltimi ettim hatta bahçeden geçen gün topladigim domates ve biberlerle kışlık menemenlik yaptim 3 kavanoz da olsaHer hafta topladikca yaparım hem bana fazla eziyet olmaz hemde kışın rahat ederim Tabi sirf domates de yapacağım yemeklere iyi oluyor
Banu abla tam yazarken sana eşim uyandı yok artık bu saatte de kk olurmu ya deyince telefonu bırakıp geri yattım
Kahvaltımizi yaptık kizimla evi toplayıp yaprak almıştım onu haşlayıp fizik sonrası sarmayi düşünüyorum evde hiç iş bitmiyor ya
Bereketli olsun banucum. . Sağlıkla tüketin. .
En az 3 kilo uzaklaşmalıyım o zaman mazi olur inşallahBende kendime diyorum ilk defa tok ve regl olduğum halde 82 görmedim sukrediyorum aynı günde +3 kg dahi gördüğüm oluyordu çünkü
Kötü olmuş bir gün boşa gitmişSelamın aleyküm kizlarrr ♥♥♥
Herkese hayırlı aksamlar
Maalesef berbat bir gün geçirdim
Beslenme acisindan sıkıntı yoktu ama araç Muayene istasyonunda aracin borcu cikti60 lira için baya beklettiler daha doğrusu öde yoksa muayene yapilmaz dendi ama onlar ödeme almiyorlarmis
Hadi eşim hemen netten ödedi ama bu seferde sisteme düşmedi
Sonra bir ara sistem gitti falan derken randevu saatinden 2 saat öncesi 4 saat sonrası olmak üzere tam 6 saatin sonunda pes etmek zorunda kaldim hala sisteme borcun ödendiği dusmediginden
Mecbur perşembe gününe tekrar randevu aldık ama oda taa Silivridebu gittiğim yer 1 saat uzaktı perşembe günü gideceğim yer de 1.5 saat falan sanırım
Bu sefer her türlü onlemi alip vergi dairesinin sitesinden borcu yoktur yazisi aldımdönüşte de annemde yemek yiyip kuzumu alip geldik
Simdide bol bol su icmem lazim yatana kadarbu arada yarın regl olacağım sanırım bol su şart yani
Bende çok kullanırım kışınKızlar nerelerdesiniz ?
Ben kahvemi ictim üstüne kahvaltimi ettim hatta bahçeden geçen gün topladigim domates ve biberlerle kışlık menemenlik yaptim 3 kavanoz da olsaHer hafta topladikca yaparım hem bana fazla eziyet olmaz hemde kışın rahat ederim Tabi sirf domates de yapacağım yemeklere iyi oluyor
:) haklısın kimse olmayınca bakıp çıkıyorumBanucum yeni aktif elemanlara ihtiyacımız var.. :) Ben cepten bakıyorum genelde. O yüzden denk gelemiyorum .. Arada bakıyorum ama yakalayamıyorum.diğer takımlar pusuda bekliyor resmen geleni kapıyorlar..
Güle güle kullansınlarKizlar öğleden sonra yine oynabasi yollarda
Dün Annemlerde kizlarin yatağıni bir aonraki yaza degistirmek istediğimi söyledimaslinda kizlar şimdi istiyor ama az sabretsinler dedim ve bu Sabah Annem arayıp nasil birsey istiyor kizlar bir göster bakalim demezmi
Ya ben sana al diye mi dedim sohbet de edemeyeceğim senle artik dediyaemde sen Karışma bayramdan sonra kizlara ben alırım yataklarini dedi ♥♥♥
Valla ne varsa Annemlerde vartabi tembihledi aramizda diye kadincagiz diğer kardeslerime de yapıyor tabiki ama kimse kimsenin şeyini bilmesine gerek yok damatlar yada gelin rencide olmasın ben nasilsa herkese gerekeni yaparim diye düşünüyor sag olsun ♥♥♥♥
Eşimin de halasiyla birlikte gideceğiz onunda yapi marketinden almayı düşündüğü birseyler var arabayla gitmisken onuda aradan cikaracagiz
Evet bugün ikinci günüm inş iyi gelirYeni başladın dimi fizik tedaviye ? Ins faydasını görürsün. .
Nasıl yapıyorsun biber domatesi kaynatın kavanoza alıp sıcakken sıkıca kapatarak mi ?Kızlar nerelerdesiniz ?
En tadı güzel olan yöntem bu buzluğa çiğ koyuyorlar da suya kesiyor tadı güzel olmuyor ben sırf domates deil azda biber çekerim içine güzel olurDomatesi daha kolay yöntemle saklayan varmı kızlar ben yıkayıp soyup dogruyorum kaynatıyorum sıcakken kavanoza koyup sıkıca kapatiyorum
Robotta çekiyorum acı oranına göre biberide çekip kaynatıyorum az bişey sıvı yağ tuz bu kadar sıcak sıcak kavanoz lara koyup ters çeviriyorumoynakbasi34 Banu abla kışlık domates biber konservesini nasıl yapıyorsun ve diğer takım arkadaslarim nasıl yapıyorsunuz
Kavanoz kalmazsa bunu soğutup poşetleyip buzluga atarımRobotta çekiyorum acı oranına göre biberide çekip kaynatıyorum az bişey sıvı yağ tuz bu kadar sıcak sıcak kavanoz lara koyup ters çeviriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?