Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bende geçen sene şu sivri domateslerden yaptım Menemen fln yaptigimda rengi hiç değişmedi kıpkırmızı diğer domateste değişiyor sanki

Domates biber yıkayıp domates soyup dogruyorum biberide az sıvı yağ koyuyorum azda tuz göz kararı kaynatıp sicakken kavonozlara dolduruyorum agizlarini sıkıca kapatıp yoğurt mayalar gibi üzerini örtüyorum ertesi gün kaldiriyorum

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Emojilerimden de belli olduğu gibi internetime kavuştum
Anam nasıl sevindirik oldum anlatamam size
Meğer ne büyük rahatlıkmış laptobdan girmek

Bugün baya yoğundum yine eşimin halası ve Annemle gittik yapı market ve İKEAya
Kuzular yatağa karar verdiler Bayramdan sonra bir aksilik olmazsa alacağız Anam sağ olsun kıyamıyor torunlarına gerçi eşim gerek yok falan dedi ama Annem kafaya koydu çocuklarda heveslenince kabul etti sağ olsun

Akşam yemeğim biraz telefon konuşmalarına dalınca az gecikti ama bende biraz miktardan kıstım şimdide bitkisel çayımı içiyorum Yarın kesinlikle tam zamanında yerim öğünlerimi

oynakbasi34 Banu abla kışlık domates biber konservesini nasıl yapıyorsun ve diğer takım arkadaslarim nasıl yapıyorsunuz

Nasıl yapıyorsun biber domatesi kaynatın kavanoza alıp sıcakken sıkıca kapatarak mi ?

Ben çok az yağda biberleri iyice öldürdüm sonra soyup küp küp doğradığım domatesleri ekleyip birazda göz kararı tuz koyup baya bir kaynattım sıcakken ağzına kadar doldurup kapağını sıkıca kapattım tek kural her defasında aynı kavanoz olsada sıfır kapak kullanmak gerekiyor sıcakken birde ters çevirerek soğumaya bırakıyorum sonrada buz dolabına koyuyorum benim mutfak sıcak olduğu için normal raflarda tutamıyorum

Akşamıniz hayır olsun.

Gelelim yediklerime..

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz

Ara,
2 parça biter
Kahve

Öğle,
Etli kurufasulye
Salatalık

Ara,
Üzüm

Aksam,
1 Baget

Ara,
2 incir

60 dk. Yürüyüş

Yenacığım bu arada menün harika tebrikler bende bir yandan hala su içiyorum :) 3 litre oldu da yatana kadar az daha içerim

Bu arada nerde bu millet diyeceğim ama herkes ya köyde ya tatilde yada kocalarla çocuklarla ilgileniyor
Herkes biz mi karı koca internete kavuşunca anında nete dalsın

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugünde regl olmama rağmen ağrısız uyandın demekki zayıfladıkça regl sancısı da azalıyor eskiden olsa ilk gün ağrıdan kıvranır sabahları da bel ağrısı ile uyanırdım

Bol suyla güne başladım az kendime geleyim keyif kahvemi de yaparım
Bugün evdeyim az çamaşır yıkayıp şu ailedeki hamilelere söz verdiğim kokulu taşlardan yaparım kaldı 2 ayları bari hazır olsun da burada olan amca geline ilk fırsatta vereyim ( ister tüle sarsın ister başka şeye )
Sonra bir aksilik olursa söz vermişti de yapmadı olmasın

Hazır bilgisayarıma kavuşmuşken şu bizim bayramlık hedef listesini düzelteyim eksik olanlar var bildirim yapmayan ama olsun en azından güncel olsun

Maşallah kilolar gidiyor inşallah devamlı paylaşım yapan arkadaşlardan bir çoğumuz bayram hedefine ulaşacağız Bayrama kaldı şurda 4 hafta

Bu arada geçen haftasonu bahçeye gittiğimizde Annemin teyzesini almaya köye gittiğimde Annemin Dayısına da uğradık ( benim ilk aşkım diyebilirim mavi göz takıntımın tek sebebi )
Eşide Dayıda beni çok severler sağ olsunlar tabi bende aynı şekilde onları
Yenge sağ olsun beni gitmişken bir motive etti İnanılmaz fark var maşallah kızım aynen devam et dedi
Küçükken de Annemin dayısı tombiş kızım beni diye severdi ( başkası dese kesin küserdim ama o dediğinde çocukken bile aksine hoşuma giderdi ) hatta şimdi benim büyük kızıma öyle diyor ki oda benim gibi normalde kızar ama o söyleyince aksine yaa ben koca dayıyı çok seviyorum Anne der

İnşallah bayramda gittiğimde daha da fazla fark olacak
Dilsiz bir oğulları var benden büyük eğer Anneleri o an evde yoksa geldiklerinde beni tarif ederken hep kollarını yana açıp şişman diye tarif etmeye çalışıyordu bakalım ben incecik olunca nasıl tarif edecek beni dediğimde nasıl kahkahalarla gülüyor dayıyla eşi

günaydın herkese erkenden başladım bende güne vücudum şiş regl yaklaşıyo benimde obun için güne koca bi bardak limonlu suyla başladım bugün yine yoğun benim için dışarlardayım yine evimi özledim yaaa oynakbasi34 inşallah bayramda mezun olup korumaya geçicem son kilolar zor gidiyo

Sanada Günaydın canım
Allah kolaylık versin canım inşallah bol suyla o şişliği atarsın Ben çok şükür artık regl zamanı ödem tutmuyorum eskiden anında 2 kg en az fark olurdu ama suyun önemini kavradım hatta önüme gelene de su için diyip duruyorum
Canım harika yol aldın ve kesinlikle artık yağ kalmadığı için kilo vermesi daha zor olsada sen çok yakında mezun olacaksın eminim

Günaydin kizlar,

dünkü menüm:

sabah simit, sütlü kahve

Öglen Tavuk gögüslü salata bir yufka

Aksam kahvalti tabagi bir dilim ekmek, sucuk, zeytin domates birde cola zero

Günaydın canım
Menün gayet dengeli ve sağlıklı olmuş canım bol bol eksi olarak dönecek inşallah

Günaydın kızlar gerçi biz iki saat önce uyandik anca fırsat oldu yazmaya
Kahvaltı yaptık evi topluyorum

Sanada Günaydın canım
Kolay gelsin bende bir yandan başladım şu kokulu taşları yapmaya bugün bitirebilirmiyim bilmiyorum ama en geç pazar bitmiş olur inşallah ( malum yarın yine araba muayenesi için yollara düşeceğim cuma Sibeldeyim cumartesi de bahçede ayağı yanmış kedi modundayken bile iş bitirme peşindeyim )

Banu senin Etiketler nooldu bitti dimi. ?

Bugün yine çok sıcak izmir. . Allahtan gece serin oluyor rahat rahat uyuyoruz.

Banu senin Etiketler nooldu bitti dimi. ?

Bugün yine çok sıcak izmir. . Allahtan gece serin oluyor rahat rahat uyuyoruz.

Sorma canım 2 günde zor bitirdim adamda alt tarafı 6.80 lira verecek kızımla gönderince demezmi ayın 5inde gelip alabilirsiniz parayı diye yeminle sinirden güldüm

Şu kokulu taşlarla boğuşuyorum bir yandan ( şimdi kahve molası verdim )
Emzikli olanlardan istemişti kuzen ama şansıma tüküreyim ki emzikli olanı çıkarmaya çabaladıkça kırılıyor
Bir tane daha beğenmişti ( Yengeciğim biraz ondan biraz ondan yaparmısın demişti kıramadım ) Allahtan onda sıkıntı olmadı çok rahat çıkıyor
Amca gelinine de vosvos yapıyorum mavi oda sıkıntısız çıkıyor ama bir tane bir tane yapınca ancak oluyor
Daha çok çalışmam lazım çooook

Kolay gelsin canım.

Haha maaşını bari iki taksitte verseymis işveren. :)

Kolay gelsin canım.

Haha maaşını bari iki taksitte verseymis işveren. :)

Tam komedi yaa adam ilk konuştuğumuzda aylık verdiğini söyledi kadınlar öyle istemiş diye ama ben sonuçta devamını almayacağım hani okadar çok parada değil ki dur ödemeyi yapsınlar öyle vereyim desin
Dur bakalım ayın 5inde gideceğim parasında değilim okadar emek verdim ve artık aptal yerine konmak beni çıldırtır bu saatten sonra

Sağ olasın şükür artık emzik şeklinde olanları da kırmadan çıkarabiliyorum meğer ne kadar beklersem okadar sertleşiyormuş normalde 4 - 5 dakikada donmuş oluyor ama ben 10 dakika arayla çıkaracağım artık o zaman kırılmıyor 1 saatte ancak 6 tane yapabilirim ama olsun nasılsa daha vakit var hem malzeme heba olmamış olur
Haftaiçi bir gün tekrar gidip mavi tozdan almam lazım sanırım 1 poşet almıştım kiloluk ondan da sanırım en fazla 50 tane vosvos çıkar 1 poşet daha almam lazım bakarım o zamana kadar pembeden de kalmayacak gibiyse bir poşette ondan alırım

Anam Torunu olacak Ananne gibi hissediyorum bazen kendimi Kuzenin Annesinden fazla uğraşıyorum hatta bugün telefonda dedi kuzen Hakkın ödenmez Yengem evlendiğinden beri bizim için elinden geleni yapıyorsun bunlarıda yapayım dedin ama cidden seni çok yoruyoruz falan dedi fikir sonuçta benden çıktı ne mutlu bana ki ufakta olsa bir katkım oluyor keşke elimden daha fazlası gelse dedim
Bunları duyunca yorgunluk falan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…