Maşallah Allah bozmasın beraber nice yıllarınız olsun darısı bizlereBu arada kızlar bugün bizim eşimle Evlilik yıldönümümüztam 18 sene bitti 19a giriyoruz
Eşim kesin hatırlar ama hediye beklentim yok açıkçasıyani varda yok adamcağız ayın sonunu getireceğim diye kendini yırtıyor hele bu ay maşallah daha maaşı almadan bankaya bıraktık hatta açıkta var bütçede böyle bir durumda bir şey almaz gerçi hiç önemi yok o sağ olsun sağlıklı olsun gerisi hep teferruat
Bu sene böyle geçsin ama seneye 20ci yıla girince kesinlikle güzel bir organizasyon istiyorum hatta nikah bile tazeleyebilirizhedefime ulaşmış olacağım o zamana kadar Allahın izniyle gelinlik giymesemde güzel beyaz bir elbise alıp tekrar nikah masasına oturmayı planlıyoruz
Rabbim hepimizin yuvalarında huzuru daim etsin ve daha nice sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin....Aminnnnnnn
Normalde 8-5 ama duruma göre fazlada kalabiliyoruz ek görevler nöbetler oluyo yani pek mesai kavramı yok her an herşey olabiliyorKolay gelsin canım size. .
Umarım beklediğiniz güzel sonuçlar alırsınız. .
Günaydın diyeyim ben de :)
Yemekleri bir gün onceden organize etmek büyük rahatlik.
Gerçi senin mesai saatleri nasıl bilmiyorum ama. Ben genelinde bir gün önceden hazırlıyorum...
Hazırlamaya gayret ediyorum Sağolsun eşim çok yemek arayan biri değil ne olsa yer hatta uğraşma bi çorba salata yap yeter diyor da çocuk ve eşim için illaki yapıyorum farklı bişeylerSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde erkenden uyandım ama resmen şırp ıslak uyandımdaha şimdiden baya sıcak hava Allah yardımcımız olsun az kendime geleyim de bir duşa atayım kendimi gerçi duştan çıkınca insan çok daha fazla terliyor gözeneklere açılınca ama duş almadan hem rahatlayamıyor insan hemde ben cinsim sanki ter kokuyorum gibime geliyor ( eşim yoooo kokmuyorsun desede günde 1 kere en az duşa girmem şart yazın iki kere girdiğimde oluyor o zamanda eşim ördek gibisin tabi su faturası yüksek gelir diye takılır )
Büyük kızın Randevusu saat 10:45deymiş9 gibi çıkarız minibüsle gideriz diye düşündüm şimdi o saatte eşim bıraksa 10 dakikada orda oluyoruz bu sefer çok bekleriz Gerçi benim için hava hoş hastanede oturup çay içerim ama büyük kızın hem aç hemde sıkışmış olması gerekiyormuş
İnşallah bugünki işlerimizi sıkıntısız hallederiz ( eşimin sonucunu da alıp doktoruna göstereceğim gerçi internetten okudum sonucu menüsküs yırtılması varmış sanırım eğer yanlış değerlendirmediysem)
Bu arada bu sabah hadi tartılayım dedim 97.1 çıktımdiyetisyene göre - 200 ama cuma kendi tartıma göre + 200 ama hala şişliğim var sanırım sıcaklardan yine su tuttum bugün suyu daha da çoğaltmam lazım bakalım yarın sabah ne göreceğim tartıda ( o cumanın rakamından aşağısını görürsem söz tartıyı rahat bırakacağım )
Çok sağ ol canımdün gece babasına gösterdi adam şok kızım önemli değil dediğin bu muydu diye dedim bana kalsa daha dün hastaneye götürmüştüm ama büyük kızım bunun için doktora gidilirmi diye tutturdu ( gerçi Anannesi kılıklı hiç sevmiyor doktora gitmeyi hani mecbur kalmasa bugünde gitmeyecek de bana söz verdi sonuçta genç kız kıl tüy bir genç kız için sıkıntı
İnşallah iyice gecene kadar tırnaklamaz da izi kalmaz
Ne güzel yemeklerinide hazır etmişsinöyle çok iyi oluyor hem kaçamak riski ortadan kalkıyor hemde insan kendini daha iyi hissediyor Spora da fırsat bulabiliyorsan süper kilocuklar daha da çabuk gider o zaman
Banucum, sağlıklı huzurlu uzun seneler diliyorum çocuklarınizla sevdiklerinizle birlikte. .
Merhaba kızlar bişeyler aldım yeni girdim semizotu nu unutmadım salatamı yaptım birazdan yerimbanucum iyi haberlerini bekliyorum.,,,
Evlilik yıldönümü nü de kutlarım nice yıllara
Aminnn kızlarMaşallah Allah bozmasın beraber nice yıllarınız olsun darısı bizlere
Hazırlamaya gayret ediyorum Sağolsun eşim çok yemek arayan biri değil ne olsa yer hatta uğraşma bi çorba salata yap yeter diyor da çocuk ve eşim için illaki yapıyorum farklı bişeyler
Çok yoruluyorum ama inşallah sonucuna değecek kilolar gidecek
Bıgün spora başlayacağım inşallah tatil girince araya vücut yine hantallaştı inşallah zorlanmam
parka çıkıyorum aletlerle boğuşmaya
Kızlar galiba topuğuma sıktım sabahları arada yürüyorum parkta köy gibi küçük bi yerden gelen komşu var tek çıkmaya korkuyormuş bende geliym dedi ama ağır yürüyor minti minti gitmenin faydası olurmu ki
Sağlık olsun kaptanım seneye artık güzel bir hediye alırSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hastane fatihi geldiiiiiiiiii
En sonunda ikametgâhımı Hastaneye aldıracağım
Bugünde tam 6 saat hastanede koşturdukBüyük kızın malum ultrasonu çekilecekti ( kılçık birine deng geldik adam kız sıkıştım dediği halde yok sıkışmamışsındır az daha sıkış öyle gel demezmi 1 saat haybeye bekledik en sonunda valla kız salacak ultrasona alacaksanız alın dedim )
Sonucu alır almaz da Endokrin bölümüne gittik sağ olsun oradaki sektreter beklerseniz bugün sonucu gösterirsiniz dedi kontrol süremiz geçtiği haldetabi ordada 3 saat kadar beklemek zorunda kaldık ama şansa yoğunluk var diye bizi profesör doktora yönlendirdiler ( normalde para alıyorlar prof muayenesine ama şansa biz bedava olduk )
Şansımıza büyük kızımda da PCOS varmış hemde her iki rahim duvarındaİnsülin direncide oluşmuş tabi dolayısıyla
Çok güzel ilgilendi doktor ve büyük kızıma Glifor yazdı 1000 mglıkBu hem kıllanmayı azaltacak hemde senin kilo vermene yardımcı olacak dedi ayrıntılı bir şekilde süreci anlattı yani her 3 ayda bir gelip buraya tahlillerinin yenileneceğine ve süreçte biraz dikkat ederse çok çok güzel kilolar vereceğini falan
Bizimki tabi daha bir gaza geldi o doktoru duyunca
Baştan baya üzüldüm ama sonuçta ben nasıl insülin direncimi kırdıysam benim kızımda başarabilir
Hazır hastaneye gitmişken eşimin de tahlil sonuçlarını aldım ( onlar bir kaç gün önce çıkmıştı fırsat bulup gidememiştim )
Normalde Ortopedi doktoruda randevu alıp gelin demişti ama hastanede çalışan tanıdığımız sağ olsun hemen doktorun yanına girip raporu gösterdiMaalesef onda da hem menisküs hemde yan bağlarda bir kaç yerde yırtılmalar meydana gelmiş ve kesinlikle ameliyat olması gerekiyormuş
Hatta cuma günü gelsin Ameliyatın tarihini ve ayrıntılarını görüşelim demiş
Hani diyorlar ya geldiği zaman hep üst üste gelir diyecidden bizimde bu ara aynen öyle ama Rabbim beterinden saklasın
Eve geldiğimden beri de kafamda bin tane deli soru ve planlar projeler dönüyor
Hastanedeki arkadaş Ablacığım çok fazla uzatmazlar en kısa zamanda ameliyat derler büyük ihtimalle deditabi bu durumda benim evi bir güzel kaldırmam lazım ( dip köşe temizlik şart )
Hastanede kaç gün kalınacak bilmiyorum ama orda giymek için rahat kıyafetlerimi falan ayarlamam lazım ( malum herşeyim çok fazla bol geliyor)
Hastane çıkışı gelen gidenler olacaktır tabi bu durumda ikramlık derdi de çıkacakgerçi oda sıkıntı değil KV ve Annem zaten beni o konuda uğraştırmazlar hazır ( kv ancak hazır alır ) yada yapma ( Annemde ne gerek var ben yaparım der ) fark etmez nasılsa hasta ziyaretinin kısası makbul
En önemli soru da tabiki bu ameliyat bize kaça patlayacakçünkü gittiğimiz hastane yarı özel gibi çoğu şey ücretsiz de olsa bazı şeylere para alıyorlar
Neyse Rabbim başka dert keder vermesin ne diyeyim
Aminnn kızlarAllah razı olsun güzel dilekleriniz için
İnanamıyorum ama bu gün eşim ilk kez hatırlamadısanırım oda hastane koşturmacasında yanımızda olmasada kafayı oraya taktı yoksa 18 senedir bir gün bile olsa unutmadı
Eskiden olsa oturup üzülür ağlardım herhalde ama şu an sadece yanımızda ve sağlıklı olduğu için şükrediyorumiyi olsunda ben nasılsa sonra fitil fitil burnundan getiririm bir sonraki sene de sıkıyorsa unutur
İlk hafta baya ağrın olur ( zaten birden yüklenme ) ama eminim bir haftadan sonra çok daha rahat devam edersin
Sağlık olsun kaptanım seneye artık güzel bir hediye alır
Birde spor güzel geçti pek hantallaşmamışım
Aleyküm selam sanada hayırlı sabahlar bende sabah çok yorgun uyandım biraz da halsizlik var spor yaparken zorlanmadım ama acısı sonradan çıktı sanırımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Nasıl yorulduysam daha yeni uyanabildim
Bugün bir sürü işim varBahçeden topladığım domatesleri konserve yapmam gerekiyor tabi birde evi komple temizlemem şart sağ olsun dün gece büyük kızla konuştuk oda bana yardım edecek baştan dur bir ameliyat günü belli olsun falan dedi ama sonuçta olsun veya olmasın o ev temizlenecek kaçarı olmadığını anlayıncada kıyamadı bana sabah 9da uyandır beni kahvaltımı yapıp birlikte girişiriz dedi Kız olsun çamurdan olsun demiyorlar boşuna
Az kendime geleyim de bende kahvaltımı yapayımiki gündür koşturmacalardan adam akıllı kendime odaklanamadım ( suyumu yeterli içmedim eee dün hastanede olunca da öğle yemeğimi dışarda geçiştirdim bugün bol su ve tam listeye uygun devam edeceğim şimdilik tartıda fark yok gibi ama belkide yağdan gidiyordur malum protein ağırlıklı gidiyorum )
Bakalım cuma ne göreceğim Sibelde
Bu arada belkide benim tartının pili zayıflamıştır zavallım bu aralar herkesi sırtında taşıyorsabahları 50 kere in çık yapıyorum kolay değil Bugün hazır evi kaldırmışken bakayım bir yerlerde belki yeni pil vardır ( almıştım bir ara nereye tıktım belli değil )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?