Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar bişeyler aldım yeni girdim semizotu nu unutmadım salatamı yaptım birazdan yerim banucum iyi haberlerini bekliyorum.,,,
Evlilik yıldönümü nü de kutlarım nice yıllara

Maşallah Allah bozmasın beraber nice yıllarınız olsun darısı bizlere

Normalde 8-5 ama duruma göre fazlada kalabiliyoruz ek görevler nöbetler oluyo yani pek mesai kavramı yok her an herşey olabiliyor

Hazırlamaya gayret ediyorum Sağolsun eşim çok yemek arayan biri değil ne olsa yer hatta uğraşma bi çorba salata yap yeter diyor da çocuk ve eşim için illaki yapıyorum farklı bişeyler
Çok yoruluyorum ama inşallah sonucuna değecek kilolar gidecek
Bıgün spora başlayacağım inşallah tatil girince araya vücut yine hantallaştı inşallah zorlanmam

parka çıkıyorum aletlerle boğuşmaya
Kızlar galiba topuğuma sıktım sabahları arada yürüyorum parkta köy gibi küçük bi yerden gelen komşu var tek çıkmaya korkuyormuş bende geliym dedi ama ağır yürüyor minti minti gitmenin faydası olurmu ki

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hastane fatihi geldiiiiiiiiii

En sonunda ikametgâhımı Hastaneye aldıracağım
Bugünde tam 6 saat hastanede koşturduk Büyük kızın malum ultrasonu çekilecekti ( kılçık birine deng geldik adam kız sıkıştım dediği halde yok sıkışmamışsındır az daha sıkış öyle gel demezmi 1 saat haybeye bekledik en sonunda valla kız salacak ultrasona alacaksanız alın dedim )
Sonucu alır almaz da Endokrin bölümüne gittik sağ olsun oradaki sektreter beklerseniz bugün sonucu gösterirsiniz dedi kontrol süremiz geçtiği halde tabi ordada 3 saat kadar beklemek zorunda kaldık ama şansa yoğunluk var diye bizi profesör doktora yönlendirdiler ( normalde para alıyorlar prof muayenesine ama şansa biz bedava olduk )

Şansımıza büyük kızımda da PCOS varmış hemde her iki rahim duvarında İnsülin direncide oluşmuş tabi dolayısıyla
Çok güzel ilgilendi doktor ve büyük kızıma Glifor yazdı 1000 mglık Bu hem kıllanmayı azaltacak hemde senin kilo vermene yardımcı olacak dedi ayrıntılı bir şekilde süreci anlattı yani her 3 ayda bir gelip buraya tahlillerinin yenileneceğine ve süreçte biraz dikkat ederse çok çok güzel kilolar vereceğini falan
Bizimki tabi daha bir gaza geldi o doktoru duyunca
Baştan baya üzüldüm ama sonuçta ben nasıl insülin direncimi kırdıysam benim kızımda başarabilir

Hazır hastaneye gitmişken eşimin de tahlil sonuçlarını aldım ( onlar bir kaç gün önce çıkmıştı fırsat bulup gidememiştim )
Normalde Ortopedi doktoruda randevu alıp gelin demişti ama hastanede çalışan tanıdığımız sağ olsun hemen doktorun yanına girip raporu gösterdi Maalesef onda da hem menisküs hemde yan bağlarda bir kaç yerde yırtılmalar meydana gelmiş ve kesinlikle ameliyat olması gerekiyormuş
Hatta cuma günü gelsin Ameliyatın tarihini ve ayrıntılarını görüşelim demiş

Hani diyorlar ya geldiği zaman hep üst üste gelir diye cidden bizimde bu ara aynen öyle ama Rabbim beterinden saklasın

Eve geldiğimden beri de kafamda bin tane deli soru ve planlar projeler dönüyor
Hastanedeki arkadaş Ablacığım çok fazla uzatmazlar en kısa zamanda ameliyat derler büyük ihtimalle dedi tabi bu durumda benim evi bir güzel kaldırmam lazım ( dip köşe temizlik şart )
Hastanede kaç gün kalınacak bilmiyorum ama orda giymek için rahat kıyafetlerimi falan ayarlamam lazım ( malum herşeyim çok fazla bol geliyor )
Hastane çıkışı gelen gidenler olacaktır tabi bu durumda ikramlık derdi de çıkacak gerçi oda sıkıntı değil KV ve Annem zaten beni o konuda uğraştırmazlar hazır ( kv ancak hazır alır ) yada yapma ( Annemde ne gerek var ben yaparım der ) fark etmez nasılsa hasta ziyaretinin kısası makbul

En önemli soru da tabiki bu ameliyat bize kaça patlayacak çünkü gittiğimiz hastane yarı özel gibi çoğu şey ücretsiz de olsa bazı şeylere para alıyorlar
Neyse Rabbim başka dert keder vermesin ne diyeyim

Banucum, sağlıklı huzurlu uzun seneler diliyorum çocuklarınizla sevdiklerinizle birlikte. .

Merhaba kızlar bişeyler aldım yeni girdim semizotu nu unutmadım salatamı yaptım birazdan yerim banucum iyi haberlerini bekliyorum.,,,
Evlilik yıldönümü nü de kutlarım nice yıllara

Maşallah Allah bozmasın beraber nice yıllarınız olsun darısı bizlere
Aminnn kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için
İnanamıyorum ama bu gün eşim ilk kez hatırlamadı sanırım oda hastane koşturmacasında yanımızda olmasada kafayı oraya taktı yoksa 18 senedir bir gün bile olsa unutmadı
Eskiden olsa oturup üzülür ağlardım herhalde ama şu an sadece yanımızda ve sağlıklı olduğu için şükrediyorum iyi olsunda ben nasılsa sonra fitil fitil burnundan getiririm bir sonraki sene de sıkıyorsa unutur

İlk hafta baya ağrın olur ( zaten birden yüklenme ) ama eminim bir haftadan sonra çok daha rahat devam edersin

Valla sen bilirsin ama hiç yoktan iyidir Oda zaten ufak ufak alışınca hızını artıracaktır hatta sen ver ona çoşkuyu hadı arkadaşım az daha hızlanalım da bari biraz daha kalori yakalım diye

Neyse kızlar sanırım henüz vakit bulamadı kimse yazmaya :) ben az kıza teslim edeyim yine damlarım nasılsa yatmadan

Sağlık olsun kaptanım seneye artık güzel bir hediye alır
Birde spor güzel geçti pek hantallaşmamışım

Sağlık olsun kaptanım seneye artık güzel bir hediye alır
Birde spor güzel geçti pek hantallaşmamışım

büyük kız bir ara hatırlatayım ben çaktırmadan dedi sakın boşver dedim yol su elektrik olarak dönecek ona diyince nasıl gülüyor yeminle az değilsin hee diye

Bu saatten sonra gelen olmaz sanırım ben ışıkları söndürüp kapıyı kitliyorum Anahtarı paspas altına bıraktım gelen takımı çıkarken kilitlesin Sabah ilk gelende şekersiz kahveleri yapsın bir zahmet

Hadi bana iyi uykular

Allaha emanet olun

oynakbasi34 banucum baya yorucu bir gün geçirmişsin.. hastaneler öyle, elini veriyosun kolunu kaptırıyorsun..
Kızın durumu netleşmiş. Çok iyi en azından tedavisi belli oldu ona göre yol izleyecek olmanız ikinizide rahatlatmıştır...
Zaten gencecikler azıcık dikkat edip bir de yürüyüş yaptımı kısa sürede kırılır direnci ..
Yürüyüş kesinlikle öneriyor doktorlar iinsülin de...
Eşin için de tekrar geçmiş olsun canım... Allah beterinden korusun...

doga3 Yürüyüşün elbet faydası oiacaktır ama tempolu yürüyüş daha etkili tabiii.
Ben henüz çok tempolu yürüyemiyorum fakat ritmik yürüyorum en azından.. orta hız da ve aynı hızda :) o önemliymiş..
Özetle, bir şekil de hareketi yaşantımıza dahil edelim de önemli olan o...

Bugünki beslenmem

Sabah,
Patates tost (sabah evden çıkmadan çocuklara yaptım değişiklik olsun diye kendime de aldım 1,5 kibrit kutusu kadar işyerin de yedim.)
2 zeytin
domates

Ara,
haşlanmış mısır

Öğle,
Tavuk

Ara,
2 kahve
5 gram bitter

Akşam,
Kıymalı bamya
yogurt

Bugün yürüyüş yok...Ev gezmesine çaya davetliydik...

Arkadaşlar sanırım en son ben kaldımoğlanı uyutuyum derken bende sızıp kalmışım ama bir sürü işim vardı o yüzden geri uyandım çamışırları serip elde yıkanması geren bir kaç çamaşırda vardı onları da çıkardım aradan işimi bitirdim çok şükür şimdi doğru uykuya
Bugünkü menüm
Sabah haşlanmış yumurta süzme peynirlerden karenin yarısı kadar süzme peynir 5 zeytin bir salatalık yarım domates bir dilim ekmek
Ara 15 kiraz
Öğle bir kase mercimek çorbası 2 yemek kaşığı kıyma kavurma
Ara diyet bisküvilerden 4 tane
Arkadaşlar pizza söylemişlerde çok ısrar edince küçük bir dilim pizza yedim
Akşam bir kase çorba elbüyüklüğünde lahmacun
Bir dilim karpuz
Su 3.5 spor 1 saat
İyi geceler

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Nasıl yorulduysam daha yeni uyanabildim
Bugün bir sürü işim var Bahçeden topladığım domatesleri konserve yapmam gerekiyor tabi birde evi komple temizlemem şart sağ olsun dün gece büyük kızla konuştuk oda bana yardım edecek baştan dur bir ameliyat günü belli olsun falan dedi ama sonuçta olsun veya olmasın o ev temizlenecek kaçarı olmadığını anlayıncada kıyamadı bana sabah 9da uyandır beni kahvaltımı yapıp birlikte girişiriz dedi Kız olsun çamurdan olsun demiyorlar boşuna

Az kendime geleyim de bende kahvaltımı yapayım iki gündür koşturmacalardan adam akıllı kendime odaklanamadım ( suyumu yeterli içmedim eee dün hastanede olunca da öğle yemeğimi dışarda geçiştirdim bugün bol su ve tam listeye uygun devam edeceğim şimdilik tartıda fark yok gibi ama belkide yağdan gidiyordur malum protein ağırlıklı gidiyorum )

Bakalım cuma ne göreceğim Sibelde
Bu arada belkide benim tartının pili zayıflamıştır zavallım bu aralar herkesi sırtında taşıyor sabahları 50 kere in çık yapıyorum kolay değil Bugün hazır evi kaldırmışken bakayım bir yerlerde belki yeni pil vardır ( almıştım bir ara nereye tıktım belli değil )

Aleyküm selam sanada hayırlı sabahlar bende sabah çok yorgun uyandım biraz da halsizlik var spor yaparken zorlanmadım ama acısı sonradan çıktı sanırım

Merhabalar. Dün nasıl yorulduysam eve zorla geldim hemen uzandım .. ben tempolu yürüyorum yürüyüş de komşu çok kilolu evden çıkmıyor hiç beni parka gidip gelirken görüyordu sabah erken gidersen gwlirim dedi ee demesem olmaz deneyelim bakalım iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…