- 14 Nisan 2017
- 309
- 803
- 18
- 37
Yazmayı unutmuşum öğle yarım dilim ekmekİyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta süzme peynirlerin bir karesinin yarısı bir küçük dilim salatalık bir dilim köy ekmeği
Ara iki erik
Öğle bir kase şehriyeli çorba bir kase yoğurt
Ara form bisküvilerden 4 tane şu tahta kurusu gibi olanlardan
Eve gidince eşim sağolsun ben diyetteyim diye tatlı almıştı akşamdan ondan iki parmak kalınlığında kadayıf tatlısı yedim
Akşam mercimek çorbası bir büyük kase
Şimdide bir büyük dilim karpuz
Spor yok su 2,5
Yediklerimin toplam kalorisi 1500ü geçmiyor
Evet canım polis memuruyuz ikimizde
İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta süzme peynirlerin bir karesinin yarısı bir küçük dilim salatalık bir dilim köy ekmeği
Ara iki erik
Öğle bir kase şehriyeli çorba bir kase yoğurt
Ara form bisküvilerden 4 tane şu tahta kurusu gibi olanlardan
Eve gidince eşim sağolsun ben diyetteyim diye tatlı almıştı akşamdan ondan iki parmak kalınlığında kadayıf tatlısı yedim
Akşam mercimek çorbası bir büyük kase
Şimdide bir büyük dilim karpuz
Spor yok su 2,5
Yediklerimin toplam kalorisi 1500ü geçmiyor
Bugün yediklerim şöyle .
Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Karpuz
Ara,
Haşlanmış mısır
Öğle,
Karpuz
Peynir
Zeytin
Ara,
Incır
Kahve
Aksam,
Ali nazik
Ara,
Üzüm
Bir tutam kabak çekirdeği
60 dk. Yürüyüş
Kaptanım meslek gerçekten zor gecesi yok gündüzü yok sadece para için yapılacsk meslek değil gecenin bir vakti küçücük çocuğunu yatağında bırakıp kopukla sapıkla uğraşıyosun çalıştığın yere göre de etraftan saklıyosun polis olduğunu çoluğuna çocuğuna zarar gelmesin diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcınız olsun canımvalla çevremdeki meslektaşlarınızdan bazen öyle şeyler duyuyordum ki hep kesinlikle benim kızlarımın polis olmasını istemiyorum diyordum işini laikiyle yapan polislerin durumu hele daha zormuş ( gerçi her meslekte iyisi kötüsü var )
Rabbim kazadan beladan saklasın ....Aminnnn
Kız birine gıcık olursam bana bir kıyak yapıp tutuklarmısınhani bir şansımı deneyim dedim
Menün çok güzel canımbol bol eksi olarak döner inşallah
Suyu biraz daha arttırmaya çalış
Kizlar selamlar
Okuyamadim yazdiklarinizi ama yatmadan bi iyi geceler diyim dedim.
Spordan hareketden her yerim agriyor ama o agri beni cooook mutlh ediyor.
Umarim hepiniz cok cok iyisinizdir.
oynakbasi34 ben de agdayl cildimi yolmustum cok sicak falan da degildi ama o an nedensw hep derim yolunmustu kabuk baglamisti. Yani yanlis cektiyse olabilir. Gecmis olsun
İyi geceler arkadaşlar ben yarın spora başlayacağım inşallah şimdiden yarınki yemeğimi ve sabahki kahvaltımı hazırladım o yüzden bu saate kaldım
Günaydın arkadaşlar saat erken ama işlerim biraz yoğun ancak öğleden sonra girebilirim diye şimdiden bir günaydın diyeyim dedim
Güüünaydıııınnnnn
günaydın herkese çooook sıcak nem çok tatil istiyorum suyu soğuk olan bi deniz istiyorum çok şeymi istiyorum yaaa bu sene koşuşturmamız çok tatile zaman kalmıyooynakbasi34 nice mutlu seneleriniz olsun canım
Kızlar bu arada yarın sabah büyük kızı hastaneye götüreceğimUltrasona girecek bakalım pco varmı varsada hemen tedaviye başlayalım ki hem kilo vermesi kolaylaşsın hemde şu kıl tüyden kurtulsun
Dün gündüz ağda yapmaya kalkışmış biz evde hazır yokken ama nasıl olduysa ( hala aklım ermiyor ) bacakları fena yara olmuşbaya baya derisini 3 yerden 2 - 3 parmak kalınlığında yolmuş ve hala dünden beri inanılmaz ağrım var diyor )
İnatçı keçi doktora gösterlim dedim ama yok geçer ben açıp göstermem diye inat etti
Bakalım yarın hazır hastaneye gitmişken ultrason sonucunu alır almaz endokrin doktoruna birde sonuçlarını göstereceğizolmadı orda doktora söylerim mecbur kalır göstermeye ( gerçi sinirden bana sonra baya kızacak ama umurumda değil )
Yaralar kabuk bağlamış bugün ama pantolon bile zorla giyiyorşu kızın inadı beni deli ediyor ama şükür en azından endokrine razı geldi de bari o işi hallederiz inşallah
Ağdadan olduğunu sanmıyorum çünkü daha geçen gün bende bacağıma kullandım ( koltuk altı için rulo sil ağdam var başka yer içinde sıcak kullanıyorum onuda ayrı bir yere sakladım hani boş bulunupta kullanmasın diye ki zaten sil ağdayı kullanmış makinesininde ayarı her zamanki gibi yani olması gerektiği derecede )
İnanılmaz ağrı eşiği yüksek ama bir okadar da has has cildi var kuzumun
İyi geceler arkadaşlar ben yarın spora başlayacağım inşallah şimdiden yarınki yemeğimi ve sabahki kahvaltımı hazırladım o yüzden bu saate kaldım
.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?