- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın arkadaşlar bıgün itibariyle iş başı yaptım herkes zayıflamışsın diyor nedense benden giden sadece 1 kiloneyse artık diblendik bundan sonra daha iyi devam etmek için motive olduk Allah yardımcımız olsun birde tatilden bahsetmek istiyorum
Malum burdada paylaşmıştım benim memlekete gitmeme durumunu çok şükür hallettik o konuyu
Tatilde de kalori sayarak herşeyden yedim hele eşimin akrabaları yurt dışından çikolata getirmişti onlardan bile yedim azar azar yapılan su böreklerinden baklavalardan hepsinden tattım hem kimseyi kırmamış oldum hemde kendi nefsimi doyurdum yine de çok şükür eksiyle döndüm son hafta olmasaydı daha iyi olacaktı tabiben bu kalori hesabını çok s vdim böyle devam edicem inşallah
Birde iş yerinde bi sıkıntı yaşamıştım beni ve eşimi etkilemişti hatta obyüzden eşim çalıştığı birimi bile değiştirdi çok şükür ki o şahıs tayin istemiş gitmiş bi pürüz daha eksildi hayatım dan malesef ki böyle bir durumua seviniyorum
Son olarak burayı da özlemişim
Teşekkür ederim kaptancığım bende dün sabah tartıldım 84,8 geldim ama 14 saat yolculuktan sonra her tarafım şişti sanırım bende de ödem oluştu ondan diye düşünüyorum valla çok azimli döndüm inşallah devam ederSanada günaydın canımNe güzel aramıza dönmüşsün hemde eksiyle Tebrik ederim canım artık daha azimle devam edersin Bende iki gündür bahçede yoruldum tartılmadım ama ödem kesin vardır o yüzden tartılmadım bol suyla devam bugün
Günaydın arkadaşlar bıgün itibariyle iş başı yaptım herkes zayıflamışsın diyor nedense benden giden sadece 1 kiloneyse artık diblendik bundan sonra daha iyi devam etmek için motive olduk Allah yardımcımız olsun birde tatilden bahsetmek istiyorum
Malum burdada paylaşmıştım benim memlekete gitmeme durumunu çok şükür hallettik o konuyu
Tatilde de kalori sayarak herşeyden yedim hele eşimin akrabaları yurt dışından çikolata getirmişti onlardan bile yedim azar azar yapılan su böreklerinden baklavalardan hepsinden tattım hem kimseyi kırmamış oldum hemde kendi nefsimi doyurdum yine de çok şükür eksiyle döndüm son hafta olmasaydı daha iyi olacaktı tabiben bu kalori hesabını çok s vdim böyle devam edicem inşallah
Birde iş yerinde bi sıkıntı yaşamıştım beni ve eşimi etkilemişti hatta obyüzden eşim çalıştığı birimi bile değiştirdi çok şükür ki o şahıs tayin istemiş gitmiş bi pürüz daha eksildi hayatım dan malesef ki böyle bir durumua seviniyorum
Günaydın başarılı bir haftaya başlamak dileğiyle
Hoşbuldum canım tatildeyken tarildeyken 1500-2000 arasıydı ama burda 1500 ü geçmemiyi düşünüyorum spora başlamadım daha duruma göre bakıcam artık spora başlayınca belki dayanamazsam 1700 falan olurHos geldin.. tatilden eksi dönmek büyük başarı. .
Kalori hesabiyla kilo verip başarılı olan çok kişi tanıyorum. Ideal kıloma inince ben de öyle beslenicem. .
Şu an kaç kalori alıyorsun günlük. ?
Amin canım.
Hoşbuldum canım tatildeyken tarildeyken 1500-2000 arasıydı ama burda 1500 ü geçmemiyi düşünüyorum spora başlamadım daha duruma göre bakıcam artık spora başlayınca belki dayanamazsam 1700 falan olur
İlk hedefim 78 inşallah ondan sonrada 70 ideal kilom da 68 ama 70 i görsem de yeterBazal metabolizma hızını öğrenip onun bir tık altı beslenince rahatlıkla her hafta kilo verilir..
Senin hedefin kaç. ?
O kadar dinelenmeden sonra çalışmak işe gelmek ne zormuş gün bitmek bilmedi bir sürü iş yığılmış bu akşamda spora gidemeyeceğim sanırım
Eşinle sen polismisiniz canım öyle gibi geldiGünaydın arkadaşlar bıgün itibariyle iş başı yaptım herkes zayıflamışsın diyor nedense benden giden sadece 1 kiloneyse artık diblendik bundan sonra daha iyi devam etmek için motive olduk Allah yardımcımız olsun birde tatilden bahsetmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?