Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aslinda abla cok zayiflamak istemiyom cunku bana fazlasi yaramiyo cirkin oluyom bir iki kilo daha gitse tamamdir aslinda
Olsun kuzu en azından bu bir başlangıç kesinlikle daha güzel rakamlar göreceğine eminim
Bayramda kaçamaksız ve bol suyla atlatırsan bayram dönüşü 6lı rakamlar bence garanti

Kızlarrrrrrrr bizim karı koca fırçalar işe yaradı sanırım
Şimdi eşim diğer tamirci arkadaşını aradı hani biz gidince ne yaptı çokmu yüklendik sence diye
Sağ olsun dürüst insan ve dedi abi senden önce yenge yüklenmişti zaten birde sen üzerine gelince baya bozuldu ama yinede elinden geleni yaptı ve sorunu halletti ( ki normalde onun hiç yapmadığı işmiş ama eşşek bize o an söylemiyor )
Aracı Fren testine de sokturmuş başka bir yerde ve şükürler olsun ki testen geçer değerler çıkmış

Tabi bu durumda bana yine Silivri yolları göründü en erken tarih veren yer orası diye yine mecbur gideceğim tabi tamir masrafı bizden almayacağı için yine 200 lira muayene ücreti bize kaldı ama 200 lira için arkadaşlığını bozduğuna deymez diğer tamirciyle

Keşke baştan canla başla uğraşsaydı yada bizi bu akşam bizim arabayı götürdüğü yere yönlendirseydi ama bunda da vardır bir hayır diyeceğim yine mecbur

Bugün yine felaket yoruldum ve bu saatte uyku bastı resmen az daha direneyim bari de sabahın 5inde hortlamayayım

Merhabalar döndük nihayet ev fena ,çamaşırlar dağ gibidolap boş yarın alış veriş yapıp çamaşırlardan başlamalıyım halılar yıkamaya gidecek vs vs vs bi dünya iş beni bekliyor

Kolay gelsin doğacım. . Nerdeydiniz ki siz.?
Ben de diyorum yine kayıplar da bizim.kız :))

Yani ne gereği baştan savma is yapmaya..
tanıdık diyosun arkadas deyip güveniyorsun yine baştan savma is yapılıyor ...
Dediğin gibi vardır hersey de bir hayır.

Meşhur izmir fuarına gittik akşam. Volkan Konak konseri vardı biraz izledik oğlan sıkılınca istemeye istemeye döndük mecburen. .

Yediklerimë gelince .

Sabah,
Yumurta
Zeytin
Peynir
Karpuz

Ara,
1 ceviz
Avuçiçi kadar pestil
Kahve

Öğle,
1 dolma
Yoğurt

Ara,
2 incir

Akşam,
Fuarda Antakya stadindan yarım içli köfte
Pek beğenmedim ben daha güzel yapıyorum. Aç kaldım...

Şimdi de kahve içiyorum .. protein eksik beslendim bugün son ara öğünüm de süt içmekti planım ama laktozsuz süt kalmamış evde. .

30 dk. Yürüyüş

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Günümüz aydın,bereketli ve çok güzel geçer inşallahhhhh....Aminnnn
Bu sabah nezle olmama rağmen iyi uyandım dün hatta çok dua ettim Allahım ne olur yarın ağrısız uyanayım da şu evin temizliğini bitirebileyim artık diye

Dün bizim gelinin Annesi, babası, teyzesi ve kızkardeşi Annemlere gelmişlerdi ( almanyaya dönmeden hem ziyaret edelim demişler hemde annem birşeyler gönderecekti onları alacaklardı ) tabi emrivaki yapıp yatıya kalacaklarını iletmişlerdi erkek kardeşimle ( gerçi bizim eşşek demiştir ne olacak kalın diye nasılsa Annem uğraşıyor ona yada eşine dokunan bir şey yok )
Bugün de bahçeye gitmek istiyorlar
Dünden beri benim küçük kuzu da Annemlerde. Akşam geldiğimizde arayıp kızı alayım dedim bizimki arkadan yalvarıyor ne olur biraz daha kalayım diye tabi Anneminde canına minnet ille kalsın dedi
Tabi kızkardeşim eksik kalırmı ( baş yalak ) ay bende de araba var geleyim hem kalabalık arabaya sığmaz diye gitmeyi teklif etti
Büyük kızımda sırf kardeşine göz kulak olmak ve Anannesine yardım etmek için bende gideceğim dedi ( kızkardeşimin ikizleri maşallah her fırsatta benim kuzuyu hallediyorlar ) Benim kızdan çekiniyorlar valla hiç kimseyi tınlamaz kardeşine zarar vereni gördüğü an Annelik iç güdüsüyle ( hep derim ben doğurdum o büyüttü ) pantere bağlıyor

Anannesine sürpriz olsun diye birde gece yarısı poğça yaptı Ben hatta daha pişmeden yattım baktım sabah mutfak kapısına not iliştirmiş Anneciğim birşeyi elleme Anannem aramadan beni uyandır ben mutfağı toplarım diye ( gerçi mutfakta pek bir şey yoktu da tepsiler falan yıkanacak )
Bütün poğçaları kaplara bölüp üzerlerine not eklemiş ( işte bahçeye gidecekler, babamın iş yerine gidecekler.... falan diye ) hatta adetlerinide yazmış üzerine

Şu kız cidden alem sabah sabah güldürdü beni canı pek iş yapmak istemez ama yapınca da inanılmaz ayrıntıya girer
Neyse uyandırmayacağım biraz uykusunu alsın Annem arayınca giyinip çıkar ben nasılsa bugün evde tekim açar müziğimi hallederim işleri

Arkadaşlar günaydın dün bende bi sıkıntı vardı mesajlarım yayınlanmadı niyeyse dünü özet geçiyorum işle ilgili bi konu vardı benim eşimin fikrini alıyım dedim sordum üstün körü tamam dedi sonra 1500 tane soru sordu en sonda da sen ne istiyorsan onu yap dedi bizim meslekte eşin onayını almadan bir değişiklik yapamıyosun vicdanen rahatsız oluyosun aynı durum eşimin başına geldiğinde ben fikirlerimi söylüyorum artılarını eksilerini kararına saygı duyduğumu belirtip kararı ona bırakıyorum ama eşim soru soruyo cevap verdiğinde karşılık vermiyor en sonda sen bilirsin deyip topu bana atıyor erkeklerin hepsi mi böyle

Dünkü menüm
Sabah
6 yemek kaşığı müsli 1 bardak süt 2 kayısı
Ara
15 badem
Öğle salata 1 dilim pizza
Ara yok
Akşam
Çok az fasulye biraz bamya normalde yemem de şifa niyetine yedim midem bulana bulana çok kötü tadı var
Su 3 lt spor yok

Günaydın kızlar ilk posta çamaşırı makinaya attım çayımı içiyorum özlemişim@YENA cım tatile gitmiştik hemde oğlanın ünv kaydını yaptırdık baya yol yaptık.banu benim kızda büyür böyle şeyler yaparmı acep maşallah kızımıza kız bela oldu haa araba muayenesi bir an önce halledersiniz inşallah

Canım senin için nasıl iyi rahat oluyorsa onu seç onlara fark etmez gedakarlık yaparsın yapmasaydın derler nankör ve benciller çoğunluk

Maalesef erkeklerin çoğu aynı canım
Aslında en son söyledikleri ne istersen yap da aslında benim pek onayım yok anlamına gelir eşimden biliyorum
Rabbim hakkında hayırlı olan neyse onu nasip eder inşallah....Aminnnn

Menün gayet güzel ve dengeli olmuş canım
Ben bamyayı çok severim çocuklarda pek yemez ama eşimle kendimize kadar ara ara yapıyorum ( bazen kışın buzluk bölümünden bile alırım )
Aslında çok faydalı ama işte miden almıyorsa bile dediğin gibi şifa niyetine senede bir de olsa ye

Bende tam çamaşır yıkarım diyordum sular kesilmiş neyse inşallah çabuk gelir de iki posta çamaşırımı da yıkayayım da kalmasın yıkanacak birşeyler
Sular gelene kadar bende kuru temizliği aradan çıkartacağım şimdi
Hazır evde tek başınayken rahat rahat işlerimi yapayım yavaş yavaş

Sorma heleki ben hastayken hiç kıyamaz bana kuzum Demin telefon açtı birazdan yola çıkıyoruz diye bir yandan da tembihliyor hastasın zaten sakın yorma kendini ben kalanları yarın yaparım diye
Dün onu izledikçe okadar gurur duydum ki poğça çoğurmadan evvel tülbenti bağladı başına evin içinde dolandı durdu bir yandan bana sıcak birşeyler getirdi bir yandan hazırlığını yaptı gece 2de yatmış kuşum hatta sabah birde söylendi daha erken uyandırsaydın ya beni diye bende boşver mutfağı ben hallederim nasılsa bütün gün evde yanlızım dedim
Aslında pek iş yapmayı sevmez daha doğrusu rahatına düşkündür hep kendi planına göre hareket eder ama girişincede benden güzel yapar herşeyi hatta bazen ay otur sen yaşlandın artık beceremiyorsun o iş öyle mi olur diye takılır bana tabi kızdığımı biliyor yaşlı diyince sonrada oturup güler benim söylenmeme

Emin ol çok çabuk gelecek o günler sonra en yakın arkadaşın olacak arada didişsende
Rabbim hepimize hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip eder inşallah Aminnnnn

oynakbasi34 geçmiş olsun.. noldu sana çaktırmadan hasta olmuşsun. :)

doga3 hayirli olsun oğlanın okulu ..
Hangi bölüm. ?

@zehra_eymen benim eşim de aynı model. Ben birazda sorumluluktan kaçtıklarini düşünüyorum. . Olumsuz gelişmelerden ben sorumlu değilim hesabı.. çok fena bu erkek kişiler. ..

Sorma canım valla kızlardan bulaştı sanırım dünde cam açık gidip gelirken iyice burnum akmaya başladı neyseki ağrım sızım yok sularda geldi temizliğe tam gaz devam

Canım senin için nasıl iyi rahat oluyorsa onu seç onlara fark etmez gedakarlık yaparsın yapmasaydın derler nankör ve benciller çoğunluk
Haklısın valla ama işte bizim meslekte ek görev ve çalışma şartları birinlere göre farklılık gösteriyor ya yarın öbür gün bana vakit ayırmıyosun çok çalışıyosun demesin diye fikrini alayım dedim ama sağılsun pek yardımcı olmadı

Aynen pek fenalar hele benim ki maşallah pek uyanık bana da bulaşır inşallah uyanıklılık ben biraz safım sanıırm

Bamyayı hiç sevmem şimdiye kadar da yemedim desiğin gibi keşke sevsem de yesem çok faydalı sevze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…