En önemlisi zaten.pilav makarna hamur işi tüketilmediğin de gidiyor kilolar...
Özetle doğru yoldasin..
Mesaj için teşekkür ederim yazdıklarını tekrar tekrar okudum evet daha güzel sonuçlar alıcam kararlıyımMerhaba
Kardeş takımımıza tartı günü gelip bakayım dedim. Mesajı görünce yazmadan edemedim. Moralini hiç bozma. Öncelikle daha önce spor yapmayan birisi spora başladığında vücut ödem tutabilir.spora devam edip bol su içmelisin bir süre sonra normale dönecektir. Spor esnasında kas alırsan, yaktığın yağdan fazla olursa tartıda + görebilirsin ama kas miktarın arttığında metabolizman hızlandığı için aslında bu iyi bir şey. Bence tartının yanında ölçülerini de almak en iyisi sabit ya da + gördüğünde ölçülerine bakıp incelme görebilirsin. Benim geçen haftalarda 10 km yürüyüşlerle + 1 kilo aldığım durum oldu. Tabii çok bozuldum. Ama bacağımı ölçütüğümde 4 cm incelmişti. Sonraki hafta da gayet güzel bir sonuç aldım.onun için moralini bozmadan diyet ve Spora devam bence. Çok daha güzel sonuçların olacak.
bizim kzın adı nisa ,o değilmişfatıma çetindağ adında birine gittim ama sadece 1 sefer, standart bir listesi var onu verdi birde her gün yarım saat yürü yada leslie yap dedi.
Merhaba arkadaşlar benim baya moralim bozuktu o yüzden buraya girip kimsenin motivasyonunu düşürmek istemedim kafamı toparladım geldim şimdi biraz daha iyiyim insan o kadar emek verip karşılığını alamayınca çok kötü oluyor ama sabretmek azinle devam etmek gerektiğini anladım bu yolda da takım arkafaşları olmazsa olmaz beraber başladık sonunuada beraber gerirelim inşallah aslında ayrılmayı düşünüyordum gruptan bugün ayrılık mesajı yazacaktım kısmet midir yoksa başka bişey mi bilmiyorum şu an bunları yazıyorum hala umut var vesselam...
benim harekete ihtiyacım var sorunum o aslında yürüyüş yapınca kilo veriyorum ama sadece yemeği kesince yerimde sayıyorum .regl olmama az kaldı ondanmı yoksa akşam şalgam suyu içtim ödem yapar ondanmı bilmem dün 90,3 iken bugün 91,6 çıktım şok oldum ama kesinlikle ödem çünkü bir şey yemedim akşam yemek bile yemedim
Siz kime gidiyorsunuz?bizim kzın adı nisa ,o değilmiş
banunun dediği gibi bizim gittiğimiz diyetisyeni ben de öneririm biz çok memnun kaldık
harika biri ve çok ta ucuz,ayrıntıları bana ya da banu ya sorabilirsin
maalesef çalışıyorum ve gün boyu oturuyorum oda hareketsizliğe neden oluyorDediğin gibi ödemdir. . Salgam suyunu ben de çok severim. Diyetisyen den izinliyim gün için de 1 bardaktan fazla icmemek kaydiyla; )
Bir de önerim öğün atlamaman. .
Yürüyüş yapamaman vakitsizlektenmi ..?
benim harekete ihtiyacım var sorunum o aslında yürüyüş yapınca kilo veriyorum ama sadece yemeği kesince yerimde sayıyorum .regl olmama az kaldı ondanmı yoksa akşam şalgam suyu içtim ödem yapar ondanmı bilmem dün 90,3 iken bugün 91,6 çıktım şok oldum ama kesinlikle ödem çünkü bir şey yemedim akşam yemek bile yemedim
Merhaba arkadaşlar benim baya moralim bozuktu o yüzden buraya girip kimsenin motivasyonunu düşürmek istemedim kafamı toparladım geldim şimdi biraz daha iyiyim insan o kadar emek verip karşılığını alamayınca çok kötü oluyor ama sabretmek azinle devam etmek gerektiğini anladım bu yolda da takım arkafaşları olmazsa olmaz beraber başladık sonunuada beraber gerirelim inşallah aslında ayrılmayı düşünüyordum gruptan bugün ayrılık mesajı yazacaktım kısmet midir yoksa başka bişey mi bilmiyorum şu an bunları yazıyorum hala umut var vesselam...
Siz kime gidiyorsunuz?
Hem kilo verememek hem ailevi sıkıntılar hem iş hepsi birlikte inşallah mezun olmayı çok istiyorumMerhaba Zehra
Moralini bozan kilo verememekmi. ?
O durum bizim elimiz de biliyorsun..Allah başka sorun vermesin.
Birlikte başarip mezun olacagiz inşallah. .
maalesef çalışıyorum ve gün boyu oturuyorum oda hareketsizliğe neden oluyor
Hem kilo verememek hem ailevi sıkıntılar hem iş hepsi birlikte inşallah mezun olmayı çok istiyorum
Sağolasın can kaptanım dediğin gibi stres yorgunluk hepsi üst üste geldi bide bizim oğlanın üç yaş sendromu başladı nerdeyse kafayı yicektim neyseki eşimle konuşup bazı sıkıntıları aramızda hallettik sağolsun desteğini esirgemedi birde burdan ayrı kalmakta pek yaramadı bana inşallah sonuna kadar beraber devam edip burdan mezun olucamCanım hiç dert etme rakamı kesinlikle ödemdir o
Gün içinde nekadar su içiyorsun bilmiyorum ama kesinlikle 3 litrenin altına düşme su konusundainanılmaz fark oluyor emin ol
Rabbim inşallah yüreğine ferahlık verir canımAminnnn
Kesinlikle bizden ayrılma canımbak hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz ve inan kilolar gittikçe daha da iyi hissedeceğine eminim
Mesleğinin gereği de çok fazla stres ve yoğunlukda bu duygulara sebep olabilir
Gel birlikte hoş sohbet edelim ve ben inanıyorum dua ile herşey çok daha iyi olacaksen yeterki inan hem boşuna dememişler çıkmadık candan ümit kesilmez
Dualarımız seninle canım
ben geldim bugün evimdeyim şükür gergin 5 gün sonunda oh dedik 2 gün evdeyim sonra hasta nöbetine geçicem düzenli bi diyet olmadı maalesef hastanede olunca ne bulduysam onu yedim sürekli ayaktaydım gerçi ama düzensiz olunca bişeye yaramıyo
Naaporsunuz ponçik arkadaşlarım .
Ben kahve içiyorum bir kare bitter eşliğinde... Henüz öğle yemeği yemedim islerden dolayi birazdan mercimek çorbası içeceğim.
Akşam misafirimin gelmesi kesinleşti. .
Evim temiz..ideal ev sahibi kıvamında hazırım .
Sağolasın can kaptanım dediğin gibi stres yorgunluk hepsi üst üste geldi bide bizim oğlanın üç yaş sendromu başladı nerdeyse kafayı yicektim neyseki eşimle konuşup bazı sıkıntıları aramızda hallettik sağolsun desteğini esirgemedi birde burdan ayrı kalmakta pek yaramadı bana inşallah sonuna kadar beraber devam edip burdan mezun olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?