Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

En önemlisi zaten.pilav makarna hamur işi tüketilmediğin de gidiyor kilolar...
Özetle doğru yoldasin..

benim harekete ihtiyacım var sorunum o aslında yürüyüş yapınca kilo veriyorum ama sadece yemeği kesince yerimde sayıyorum .regl olmama az kaldı ondanmı yoksa akşam şalgam suyu içtim ödem yapar ondanmı bilmem dün 90,3 iken bugün 91,6 çıktım şok oldum ama kesinlikle ödem çünkü bir şey yemedim akşam yemek bile yemedim

Merhaba arkadaşlar benim baya moralim bozuktu o yüzden buraya girip kimsenin motivasyonunu düşürmek istemedim kafamı toparladım geldim şimdi biraz daha iyiyim insan o kadar emek verip karşılığını alamayınca çok kötü oluyor ama sabretmek azinle devam etmek gerektiğini anladım bu yolda da takım arkafaşları olmazsa olmaz beraber başladık sonunuada beraber gerirelim inşallah aslında ayrılmayı düşünüyordum gruptan bugün ayrılık mesajı yazacaktım kısmet midir yoksa başka bişey mi bilmiyorum şu an bunları yazıyorum hala umut var vesselam...

Mesaj için teşekkür ederim yazdıklarını tekrar tekrar okudum evet daha güzel sonuçlar alıcam kararlıyım

fatıma çetindağ adında birine gittim ama sadece 1 sefer, standart bir listesi var onu verdi birde her gün yarım saat yürü yada leslie yap dedi.
bizim kzın adı nisa ,o değilmiş
banunun dediği gibi bizim gittiğimiz diyetisyeni ben de öneririm biz çok memnun kaldık
harika biri ve çok ta ucuz,ayrıntıları bana ya da banu ya sorabilirsin

Merhaba Zehra
Moralini bozan kilo verememekmi. ?
O durum bizim elimiz de biliyorsun..Allah başka sorun vermesin.
Birlikte başarip mezun olacagiz inşallah. .

Dediğin gibi ödemdir. . Salgam suyunu ben de çok severim. Diyetisyen den izinliyim gün için de 1 bardaktan fazla icmemek kaydiyla; )
Bir de önerim öğün atlamaman. .
Yürüyüş yapamaman vakitsizlektenmi ..?

Canım hiç dert etme rakamı kesinlikle ödemdir o
Gün içinde nekadar su içiyorsun bilmiyorum ama kesinlikle 3 litrenin altına düşme su konusunda inanılmaz fark oluyor emin ol

Rabbim inşallah yüreğine ferahlık verir canım Aminnnn
Kesinlikle bizden ayrılma canım bak hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz ve inan kilolar gittikçe daha da iyi hissedeceğine eminim
Mesleğinin gereği de çok fazla stres ve yoğunlukda bu duygulara sebep olabilir
Gel birlikte hoş sohbet edelim ve ben inanıyorum dua ile herşey çok daha iyi olacak sen yeterki inan hem boşuna dememişler çıkmadık candan ümit kesilmez

Dualarımız seninle canım

Şimdi nette gördüğüm bir paylaşım çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşayım istedim ;

Bu yazıyı okuyan yüreği güzel insan. Seni tanımıyorum ama sana söylemek istediklerim var. Belki çok yalnızsın. Belki sevdiğin kişi seni yarı yolda bıraktı. Belki ailenle sorunların var. Belki de arkadaşlarından fazlasıyla bunaldın. Belki de bu hayat fazla sıkıcı gelmeye başladı sana. Belki de ölmeyi istiyorsun. … Bilmiyorum. Neler yaşadığını bilmiyorum. Kalbinden geçenleri bilmiyorum. Tek bildiğim her ne yaşadıysan bir gün geçecek olduğu. Zor biliyorum ama sabretmelisin. Ayrı...ca yalnız falan değilsin. Seni yaratan Rabbini düşün. O her zaman seninle. Bir Dua kadar uzağında. Kimse seni düşünmezken, halini hatırını sormazken Rabb’in her zaman seninle. Sen sadece sabırla bekle ve Rabbine sığın. Unutma! Bu hayat geçici. Bu hayat İmtihan yeri. İnsanlar da artık güvenilecek gibi değil. Benim tek isteğim senin mutlu olman. Gülümsemen :) Seni tanımıyorum ama mutlu olmanı çok istiyorum. Sen üzülmeyi de hak etmiyorsun güzel insan. Sen sadece Dua et… Rabbim kullarına kaldıramayacağı yükler vermez. Hem sen neleri atlattın. Emin ol her şey çok güzel olacak. Ben bizzat kendim yaşadım gördüm. Her acı geçiyormuş :)
Allah’a emanetsiniz güzel insanlar

ben geldim bugün evimdeyim şükür gergin 5 gün sonunda oh dedik 2 gün evdeyim sonra hasta nöbetine geçicem düzenli bi diyet olmadı maalesef hastanede olunca ne bulduysam onu yedim sürekli ayaktaydım gerçi ama düzensiz olunca bişeye yaramıyo

Naaporsunuz ponçik arkadaşlarım .
Ben kahve içiyorum bir kare bitter eşliğinde... Henüz öğle yemeği yemedim islerden dolayi birazdan mercimek çorbası içeceğim.
Akşam misafirimin gelmesi kesinleşti. .
Evim temiz..ideal ev sahibi kıvamında hazırım .

Sağolasın can kaptanım dediğin gibi stres yorgunluk hepsi üst üste geldi bide bizim oğlanın üç yaş sendromu başladı nerdeyse kafayı yicektim neyseki eşimle konuşup bazı sıkıntıları aramızda hallettik sağolsun desteğini esirgemedi birde burdan ayrı kalmakta pek yaramadı bana inşallah sonuna kadar beraber devam edip burdan mezun olucam

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese tekrar iyi günler

Anam baya yoruldum ama baya iş bitirdim odaların temizlik hariç
Dün hesapta yapacaktım ama başka şeylere dalınca benim menemenlikler kalmıştı bu saatte kadar onlarla boğuştum ama şükür bitti bir yandan da mutfağı temizledim
3 kavanozda olsa biber turşusu kurdum özellikle bahçeden ince olan tatlı biberleri toplamıştım daha çok bekletip yumuşamadan kurayım dedim
İlk kez bu hazır turşu kurlardan aldım bakalım nasıl olacak

Şimdi de az dinlenip banyomu temizliyeyim
Gece de koltuklarımı silerim

Akşam büyük görümcem çaya davet etmiş oraya gideceğiz dönüşü de küçük kuzuyu Annemlere bırakacağım yatıya sabah erken çıkacağım çocuk uykusundan olmasın dedim
Gerçi bu saatte uyuyor cadı gece uykum yok demez inşallah
Eşşek ablası gel bizde salonu toplayalım diyince ablasına bir diklendi mutfaktan bir fırladım ne oluyor diye anında kendini koltuğa atıp benim boğazlarım ağrıyor Ablam bana zorla iş yaptırmaya çalışıyor ama ben hastayım diye numara yapmaya başlamazmı
Tamam sen bilirsin ama bilgisayarda oyun oynarken yada çizgi film izlerken hiç hasta değilsin madem öyle okullar açılana kadar sana ne bilgisayar nede çizgi film var hastaysan dinlen dedim küstü haspam mutfağa gidip tencereye bakıp dönene kadar odasına gidip ablasının yatağına yatmış tabi can sıkıntısından uyumuş

Yeminle şimdikiler çok fena odayı dağıtırken hiç hasta değil ama ne zaman dağıttıklarınızı toplayın desem anında bir yeri ağrır cadının ablası bile diyor valla bundan iyi oyuncu olur diye

Hadi gözün aydın canım insanın evi gibisi yok inşallah bundan sonra çok daha dikkatli devam edersin
Bayramdan sonra Yılbaşı için hedef belirleyelim diyoruz hem motive oluruz hemde biraz daha dikkatli gitmemiz için bir sebep olur

Ay bende şimdi içtim şekersiz Türk kahvemi Öğle yemeğimi ara verip yedim tabi düzen bozulmasın diye gerçi senin iş yerinde mümkün olmayabiliyor
Birazdan da 1 nektari yerim ki akşam yemeğine kadar tutsun
Akşamlık henüz birşeyim yok ama olmadı az menemen yaparım tembel işi havalardanmıdır nedir evdekilerde yemek istemiyor üstelik ablasında nasılsa eşim birşeyler yer ( sağ olsun Enişte de diyette hesapta ama hiç gırtlağı durmaz )

Kesinlikle birlikte harika sonuçlar göreceğiz canım yeterki inanalım ki ben sonuna kadar inanıyorum hepimiz buradan hedeflerimize ulaşıp fıstık gibi mezun olacağız

Kızlar saat 18:00e gelecek ve ben hala ne yesem akşamlık diye düşünüyorum hala kara kara
Evde yumurta da kalmamış ki menemene aksilik de eşim arabayla boğuşuyor yine neyse arayayım da geç gelecekse bende sırf domates biber kavurup yerim ne yapayım bugünlük de böyle olur en kötü ihtimalle yanına birde çorba yaparım

Ne yesem ne yesem derken baktım 1 tanecik yumurtam var bende hemen menemen yaptım kendime yanında domates salatalık söğüş
Elhamdülillah bugün de doydum şimdi bol su ve ancak şekersiz çay yada kahveyle devam yatana kadar heee son ara öğünümde 1 meyve hakkım daha var onuda görümcemde kullanırım

Şükür bugünüde kaçamaksız ve olması gerektiği gibi geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…