- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aramızda dukan birası deneyecek bir arkadaşımız vardı yanlış hatırlamıyorsam sonuç ne oldu acaba ben bugün başladım da içemiyorum çok zorlanıyorum
İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah müsli süt
Ara bir tane şeftali
Öğlen
5-6 kaşık fasulye 1 kase yoğurt 4 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 tane salatalık
Akşam bir kase çorba salata
Ara karışık meyve
Su 3 lt spor 40 dakika
Bugun yediklerim
Sabah,
Domates salatalık biber Çökelekli salata
Yumurta
5 zeytin
Ara,
1ceviz
2 incir
Kahve
Öğle,
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Ara,
Yarım mısır
Kahve
Akşam,
Menemen
Yoğurt
Ara,
Üzüm
1 saat yürüyüş
Gayet güzel bir menü canımbol eksiler olur inşallahhhhhhhhhhhh
Inşallah canım. Sanırım artık yavaşlıyor metabolizmam..
Bugün tartı beni sevindirmedi bakalım yarın ne diyecek.
Sen de durumlar nasıl. ?
Bize gelen iki üye yok .
Vazgeçtiler heralde. :)
Canım sanada iyi geceler
YENA oynakbasi34 ablalarim benim bir derdim var sizlere danışmak istiyorum
Konu görümcem öyle yoruldum ki ondan bıktım geçen gün kızımın resimlerini çıkardım istedi onada verdim
Ama dün kızımı ona bırakıp dışarı markete gittim ben evde yokken kızımın en güzel bi resmini daha alıp cebine koymuş bana demedi bir şey
Eve geldim beraber eltime indik yine bişey demedi ben eve çıktım eşim geldi mutfak camindan sesleniyor eşime evde resim eksiği varmı fark ettinizmi diye gülerek
Bunu kaç kere yaptı uyardim kızdım yine yapmış bende seslendim ev sahibinden habersiz almanın ne kadar günah olduğunu bilmiyormu bu yaptığının adı ne dedim
Çok sinirlendim eltimlere gidip bana hırsız dedi demiş bi kagit parçası demiş
Bu sabah yine geldi ben bu kadar kizacagini bilmiyordum ama sen beni hırsız yerine koydun dedi bende bana niye söylemedin dedim alabilirmiyim deseydin vermiyecekmi sandın dedim
Yok diyo bize gelince ne ara aldın diye şok olman için söylemedim diyo bıktım vallahi bıktım
Tekrar konuşmaya çalışacağım ama aklı başka çalışıyorSinirlenmekte çok haklısın canım sonuçta kızdırmak için de olsa böyle bir şey yapması hoş değilKusura bakmasın ama o lafı hak etmiş
Bence bir ara oturup eşininde olduğu bir ortamda emrivakiden hoşlanmadığını özeline saygı göstermesi gerektiğini izah et kırmadan
Ben senin evine gelip senden izin almadan herhangi birşeyi alıp gitsem sen rahatsız olmazmısın debiraz empati kursun hem zaten sen istediği resimlerin çıktısını vermişsin hani o resimde çok güzelse ve ondada olsun istiyorsa o zaman en azından bak canım haberin olsun ben bunu aklımdayken aldım fotografçıda bastırıp sana hemen geri vereceğim diyebilirdi ( tabi bunu sen gelir gelmez yapmalıydı )
Bence biraz daha mesafeli olmayı denegerçi anladığım kadarıyla aile apartmanı ama arada birinize olan saygıyı kaybetmemek için biraz daha dikkatli davranın ( tabi o ilk etapta anlam veremeyebilir ama senin mesafe koyduğunu anlarsa oda daha dikkatli olur yeğenlerinin hatrına )
Umarım bu gerinlik gider ve bir daha tekrar tatsızlık yaşamazsınız
Konuşurken ama mutlaka belirt ; atıyorum senden büyükse bak seni bir abla gibi görüyorum yada atıyorum bir kardeş gibi ve cidden senle aramızda sıkınntı olsun istemiyorum ama sana göre önemsiz olan bana göre önemliheee bana haber ver canım feda lütfen bundan sonra ikimizde daha dikkatli olalım ki huzurumuz kaçmasın sonuçta en çok eşim yani seninde kardeşin yada abin etkileniyor ve ben biliyorum sen asla onun üzülmesini istemezsin diye ver çoşkuyu ki olayı büyütüp sana dönüş yaptıramasın
Ve kesinlikle eşin varken bu muhabbeti yapın ki sonradan gidip onu dedi bunu dedi diye yanlış anlaşılacak şekilde anlatma şansı olmasın
Ben KVye bir gün çok rahatsız olduğum bir durum için telefon açtım ( eşimin cebinden ama hatunun nasıl gıcığı varsa bana numaraya dikkat etmeden açmış)
En tatlı ses tonuyla ya Anneciğim ne olur darılma ama beni bugün çok kıran bir durum oldu diye söze başladım ve inan aynı şekilde hep Anneciğim diye konuştumrahatsız olduğumu durum konusunda uyardım kibarca ne olur bak biliyorum iyi niyetle dedin ama millet öyle algılamaz insanların yanında lütfen biraz daha dikkatli olurmusun dedim aman demez olaydım kalayı bastı hatta bir daha evime gelme falan diye bağırdı durdu ben yinede o zamanlar ama Anneciğim bak bu durum en çok eşimi yani senin oğlunu üzüyor yazık değilmi ona hem ne var birbirimize dürüst davrandık dedim
Küfür dahi ettisonrada yüzüme kapattı eşime yüzüme kapattı diyince şarjı bitmiştir dedi ve 2 dakika sonra eşimin cebi çaldı eşimde bak günahını aldın aç dedi bende yok seni aradığına göre seninle konuşmak istiyor benim cebimi aramadı sonuçta dedim
Eşim cevap verdi ama kadın resmen ağlıyoryok oğlum neler oldu bilemezsin karın beni aradı ağzına geleni saydı işte bana hakaretler etti sen kim oluyorsun da beni milletin içinde kötü gösteriyorsun falan diye yalanları peş peşe uyduruyor eşim dinledi dinledi ve en sonunda Anneeee sen Banunun kimin cebinden aradığına bile bakmamışsın hacı kadınsın utanmıyormusun yalan söylemeye kızcağız benim yanımda aradı ve Anneciğim kelimesinden başka kelime çıkmadı ağzından Allah aşkına ne senin bu kızla derdin yazık günah değilmi üstelik çok haklı söylediğinde bundan sonra duymak istemiyorum eşimle ilgili bir şikayet dedi
Özür dileyeceğine senide istemiyorum artık evime gelme dedi eşimin de yüzüne telefon kapattı
Hani ben yanlızken konuşmuş olsaydım belki inanırdı Annesine ve cidden o gün anladı Annesinin yalanlarınıo günden sonra ne dese he deyip geçiyordu
Hani seninki de aynını yapacak diye bir şey yok ama hep derim biriyle bir şey konuşacaksam kesinlikle yanımda şahitli olur o konuşmane olur ne olmaz
Tekrar konuşmaya çalışacağım ama aklı başka çalışıyor
Çok tşk ederim mesajın için Banu abla inan çok yoruldum bu tavırlarından aynısını eltimlerede yapıyo onlar sanki benim kadar takmiyo gibiler
Yada en küçükleri ben olduğum için benimle daha çok ugrasiyor ben kaynanamdan bişey görmedim sağolsun görümcem kaynanalik yapiyo
Aslında bira dememek lazımda adı öyle ya neyse dukan suyu diyelim içinde yeşilçay soda ve limon var tadı biraz tuhaf ben içerken zorlandım yarında yapıcam bakalımSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Akşam üzere tam işlerim bitti derken eşim ille gel beni şirketten al deditabi dün bir anlık sinirle arabayı tamirciye bırakıp döndük
Hazır kızlarda yokken hadi bir de baş başa yemek yiyelim dedik ve akşam trafiği de olunca ancak 9 gibi eve girebildik
Hatta hemen aklımdayken bugünki listemi de paylaşayım;
Uyanınca 06:30da bol suyla güne başladım
750 mllik bir bardağım var yavaş yavaş onu bitirdim
saat; 08:00de
1 adet duble şekersiz Türk kahvesı ( nescafe fincanına yapıyorum)
Kahvaltı; 08:45de
1 adet tuzsuz Etimek
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
2 adet domates
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay ( kesinlikle tavsiye ederim harika bir içimi var )
ara; 11:45de
1 adet duble türk kahvesı daha
Öğlen; 13:45de
2 kepçe Tarhana çorbası ( bol kırmızı biberli )
1 kase chialı Yoğurt
ara; 15.30da
1 adet yaseminli yeşil çay
Akşam; 19:00da
5 adet ızgara köfte
1 kase mevsim salata
1 tatlı kaşığı kadar ezme
2 bardak ayran
Eve gelince de biraz evvel eşimle karşılıkli birer Nescafe içtik
İnşallah bu hafta harfiyen uymuş olmanın karşılığın fazlasıyla alacağıma adım gibi eminim
Umarım herkes bol bol eksiler görür
Hadi kızlar son saatler yatmadan en azından bir 500 ml daha su içelim
Bende duydum ama içinde ne olduğunu bile hatırlamıyorumne işe yarıyormuş o dukan birası ( gerçi bira kelimesini gören aldanmasın alkol değil )
Gayet güzel bir menü canım tebrikler
Karşlığını inşallah yarın fazlasıyla alacağız
Merhaba hoşgeldin canım kendini tanitabilrsin sabah görünce cvp yazar arkadaşlarmerhabalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?