Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yemegimi yedim misafirim gelmeden menümüde paylaşayım ..

Sabah,
Yumurta
Zeytin
Domates
Karpuz

Ara,
Kahve
5 gr. Bitter

Öğle,
Mercimek çorba

Ara,
Kahve

Aksam,
1 kabak dolma
Yoğurt

Ara,
Duruma gore üzüm veya kayısı yerim..

Spor, bugün de yok...

Kizlar iyi geceler nasilsiniz uzun ara oldu giremedim annemler memleketten geldi kardesim dogum yapti uzerine kizim hastalandi derken uzak kaldim ama diyeti boşlamadım sabah tartida cok mutlu oldum insallah devami gelir sizler nasilsiniz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece büyük görümceden geç dönünce gelir gelmez direk yatağa attım kendimi
Gayet keyifli bir geceydi hatta görümcelerim beni görünce ( gerçi en son 10 gün önce bir aradaydık ) baya bir motive ettiler beni hatta küçük görümce ilk geldiğinde bana selamlaşırken sarılıp baya bir elledi belimi falan Maşallah süper gidiyorsun valla inanılmaz fark var diyip durdu

Bol bol sohbet ettik şekersiz çay eşliğinde Görümcem börek ve kek yapmış çayın yanına ama kesinlikle yemedim en son hatta eniştesi ille kavun kesilince 1 parça da olsa ye valla bizim boğazımızdan geçmez diyince nasılsa meyve hakkımı yemedim diye hatır için sadece 1 minik kare kavun yedim

Bu arada eniştesi de çok kilolu hatta çok uzun zaman önce yazmıştım aşağı yukarı aynı kilolardaydık ( daha ben diyetisyene başlamadan ) ve enişteside o dönem diyetisyenden uzakdan destek alıyordu hatta benden bir iki kilo daha zayıftı o zamanlar eşime de makarasına demiştim len enişten benden önce zayıflarsa derdimden ölürüm diye
Adamcağız 2li rakamlara düştüğüm an adağım var koç keseceğim bile demişti
Tabi şu anda ondan daha zayıfım Hee yolum uzun ama kesinlikle inanıyorum başarabileceğime Rabbim tabi onada sağlığı için nasip eder inşallah çok daha zayıf olmayı

Dünü olması gerektiği gibi atlatmanın zevkiyle kendime şimdi güzel bir keyif kahvesi yapayım
İnşallah bugün de hepimiz için çok güzel bir gün olur

Kizlar iyi geceler nasilsiniz uzun ara oldu giremedim annemler memleketten geldi kardesim dogum yapti uzerine kizim hastalandi derken uzak kaldim ama diyeti boşlamadım sabah tartida cok mutlu oldum insallah devami gelir sizler nasilsiniz

Hoş geldin canım İnan daha dün aklımdan geçtin
Gözünüz aydın yeğen de sağ sağlim doğmuş Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder inşallah ...Aminnn
Kuzun için de çok geçmiş olsun ...Rabbim bir daha evlatla sınamasın sağlıklı ömürler versin ...Aminnnn

Bak şimdi sen öyle diyince merak ettim senin tartı sonucunu Maşallah canım inşallah hep daha aşağıları görürsün sende gerçi fıstık gibi hatunsun zaten de daha da güzel olursun

Kızlar bir yandan şekersiz kahvemi yudumluyorum bir yandan da deli gibi sırıtıyorum
Sabah dayanamayıp tartıldım ve çok güzel rakamlar gördüm cumaya kadar daha da güzel olacağına adım gibi eminim
Hadi sizlerde şu 2 günü sıkı tuttun da şu bayram öncesi son bildirimlerimiz bari süper olsun hem bayram hedeflerimize de yaklaşalım

Rabbim ferahlığa çıkarsın canım ..
Bitmiyor sorunlar..
Hele işyerinde ki olumsuzluklar bazen isyan ettiriyor bilirim.

işyerindeki sıkıntı stresten hiç bahsetmeyelim geçen hafta çantamı alıp istifa ediyorum dememek için kendimi zor tuttum bu gün 90,6 olmuş kilom yemediğim halde niye böyle anlamadım.

dün sabah 8 de 4 çeri domates 1 parça az yağlı beyaz peynir yedim
öğlen 12:30'da 2 kaşık buğday salatası biraz tavuk sote birkaç tane turşu ve 2-3 parça kavun yedim(her kavun parçam 2 lokmalıktı)
akşamda tavuk suyu çorba içtim üstüne de 200 gr lık yoğurt yedim
gün boyunca 1,5-2 litreye yakın su içtim 2 az şekerli türk kahvesi 4 kupa bitki çayı içtim
ben neyi yanlış yapıyorum

Allah analı babalı büyütsün yegeninizi. .
Ben de merak ettim tartı sonucunu
Hadi gözün aydın. .

Afiyet olsun kahven banucum ..
80 lere biraz daha yaklaşıyorsun demek.. Yaşasın. .

günaydın gününüz güzel geçsin

Günaydın. ..

Acaba 3 ana 3 ara öğünmü yapsan metabolizmayı hızlandırmak adına. .
Haftada bir kaç gün de 30 dakikadan yürüyüş yahut nette Leslie tarzı yürüme egzersizleri var bir dene istersen..
Zayıflama uğruna her yol mubah. :)

Canım stres de vucudda şişkinlik yapıyor canım bol su iç ve biraz kafanı dağıtmaya çalış

Kızlar bende çıkmadan şu koltuklarımı sileyim dedim birazdan ufak ufak hazırlanmaya başlarım
Arabamı yine muayeneye götüreceğim ne olur bana dua edin bari bu kez geçsin yoksa bu fren ayarlarını yapan adamı gırtlaklamaya gideceğim dönüşü kaç haftadır bir türlü yaptıramadım hesapta bu kez olmuş ama gitmeden tekrar uğrayıp baktıracağım ve resmende diyeceğim geçemezsem çekeceğin var elimden diye senelerdir tanıştığımız için artık nazım geçiyor hatta ilk sıkıntı olduğunda gidip resmende dedim bak bir dahakine geçemezsem muayeneden bir sonraki muayene parasını senden alacağım diye

Ben strese girdim burda Banu senin şu muayene bahtsizligina inan.. :)
Hadi rastgele kuzum. .

Şimdi o kadar mesajı tekrar yazıcam neyse arkadaşlarla öğle yemeğine çıktık onlar pizza ve kola içtiker bende tavuklu salata yedim tabi onları kıtmayıp bir dilim de pizza yedim şimdi ara öğün yapıcam ama yanımda bişey yok alternatif arıyorum

Süt,kuruyemiş,kuru meyve iyi oluyor ara öğünler de..
A101 de çiğ kuruyemiş ve kurumeyveler hoşuma gidiyor hem uygun. Istersen yakinsa alabilirsin..
Tabii ben bunları yazdığımda sen yemissindir. .

Merhabalar döndük nihayet ev fena ,çamaşırlar dağ gibidolap boş yarın alış veriş yapıp çamaşırlardan başlamalıyım halılar yıkamaya gidecek vs vs vs bi dünya iş beni bekliyor

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bahtız bedevi kaptanınız geldi

Bugün sabah ilk işim eşimin arabayı tamir ettirdiği Tamirciye gitmek oldu
Bak son kontrollerini yap cidden artık bana geliyorlar bu sefer bari muayeneden geçeyim dedim ve beyefendi tekrar baktı kendinden çok emin bir şekilde tamamdır Yenge kesin geçer inşallah dedi

Neyse eşimi şirketinden aldık ve iki araba peş peşe Silivriye doğru yola çıktık hatta büyük kızımı babasına kakalayıp yol boyunca son ses kıpır kıpır şarkılar eşliğinde şarkı söyleyerek keyif yaptım
Gittiğimizde resmen Ana Baba günü gibiydi ve baya uzun süre beklemek zorunda kaldık

Veee yine olanlar oldu Arabam yine sırf Frenlerden dolayı muayeneden geçemedi hatta bu sefer öncekinden daha beter çıkmış sonuçlar
Tabi ben sinirden kudurdum ve eşime sen karışma ben gidip o tamirciyi geberteceğim dedim

Adam zaten beni görünce hayırdır dedi bende direk şarkıya sen mi başlarsın benmi dedim oda tabi şaşırdı ne şarkısı diye dedim Ölürsem kabrime gelme istemem şarkısını söyleteceğim sana
Artık fenalık geldi kaçıncı kez düzeltildi diyorsun bak arabanın 200 lira muayene ücretide yandı senin yüzünden Valla beni hiç ilgilendirmiyor al arabayı bana bayrama kadar muayeneden geçirip öyle getir ben tekrar muayene parası vermem dedim
Adam tabi benden öyle bir şey beklemiyordu şaşırdı ne diyeceğini ama ben ciddiyim şimdi eşim gelecek beni almaya araba kalacak dedim Eşim gelincede adama temiz bir fırça attı ki senelerdir tanışıyorlar ve bugüne kadar hep çok güzel anlaşıyorlardı Sen dedi dua et eşim yanımda yoksa Ana avrat kalayı basardım o beni gönderdiğin frenciye dedi

Bakalım arabayı bıraktık ne yapacaklar ama eminim yarın en geç fren ayarı yapıldı kesin eminim diye telefon açar ama eşim ben asla tekrar 200 lira muayene ücretini ödemem o ödeyecek diyor

Resmen Yasin adadım muayeneden geçerse diye

Ben strese girdim burda Banu senin şu muayene bahtsizligina inan.. :)
Hadi rastgele kuzum. .
:

Sorma canım giderken çok umutlu gittim ama dönüşte resmen ruh gibi oldum
Fren testinde %30 barajının altında olması gerekiyormuş ama ilk gittiğimizde %42 üzerindeydi hatta bugünse %48 üzerindeydi hani düzelteceğine daha beter yapmış eşşek herif

Arkadaşlar ben kaç defadır mesaj yazıyorum ama bi türlü paylaşamadım sıkıntı mı var

Arada öyle oluyor canım belli bir süre sonra düzeliyor

Özet geç be güzelim tek tek cevap yazmayla uğraşma
Afiyet olsun gayet güzel bir seçenek hee pizzada göz hakkı olsun eritmişsindir fazlasıyla

Merhabalar döndük nihayet ev fena ,çamaşırlar dağ gibidolap boş yarın alış veriş yapıp çamaşırlardan başlamalıyım halılar yıkamaya gidecek vs vs vs bi dünya iş beni bekliyor

Allah yardımcın olsun canım evden bir kaç gün bile uzak kalınca ev sanki felaket oluyor
Bende bu sabah evden çıkmadan hemen sildim koltuklarımı Gece silerim diye diye kaç gün baygın düşünce kaldı pat diye silince aradan çıktı yarında biraz çamaşır yıkarım birde silip süpürürüm

Gerçi Nezle olmaya başladım her yerim ağrıyor tabi birazda yaşadığım stresde tetiklemiştir birde arabayla gidip gelirken hep camlarım sonuna kadar açıktı
Neyse kaçarı yok mecbur yapacağız ikimizede kolay gelsin o zaman

Hiç düzgün beslenmedim kh ağırlıklı oldu maalesef

Canım olmuşla ölmüşe çare yok canım o yüzden fazla üzme tatlı canını
Yarın saf protein günü yap canım en azından biraz dengeler birazda eksi görürsün

Okadar cok fazla degil ya belki cok verdim sandiniz ama 71.9 du tartida benim icin super bir rakam cunku ilk bu guruba girdigim kadar iradeli olmama ma ragmen gitmiyodu bu sefer birazda olsa kırıldı
insallah dahada iner ya YENA

Okadar cok fazla degil ya belki cok verdim sandiniz ama 71.9 du tartida benim icin super bir rakam cunku ilk bu guruba girdigim kadar iradeli olmama ma ragmen gitmiyodu bu sefer birazda olsa kırıldı

insallah dahada iner ya YENA

Olsun kuzu en azından bu bir başlangıç kesinlikle daha güzel rakamlar göreceğine eminim
Bayramda kaçamaksız ve bol suyla atlatırsan bayram dönüşü 6lı rakamlar bence garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…