Kizlar iyi geceler nasilsiniz uzun ara oldu giremedim annemler memleketten geldi kardesim dogum yapti uzerine kizim hastalandi derken uzak kaldim ama diyeti boşlamadım sabah tartida cok mutlu oldum insallah devami gelir sizler nasilsiniz
Rabbim ferahlığa çıkarsın canım ..
Bitmiyor sorunlar..
Hele işyerinde ki olumsuzluklar bazen isyan ettiriyor bilirim.
Kizlar iyi geceler nasilsiniz uzun ara oldu giremedim annemler memleketten geldi kardesim dogum yapti uzerine kizim hastalandi derken uzak kaldim ama diyeti boşlamadım sabah tartida cok mutlu oldum insallah devami gelir sizler nasilsiniz
Kızlar bir yandan şekersiz kahvemi yudumluyorumbir yandan da deli gibi sırıtıyorum
Sabah dayanamayıp tartıldım ve çok güzel rakamlar gördümcumaya kadar daha da güzel olacağına adım gibi eminim
Hadi sizlerde şu 2 günü sıkı tuttun da şu bayram öncesi son bildirimlerimiz bari süper olsun hem bayram hedeflerimize de yaklaşalım
günaydın gününüz güzel geçsin
işyerindeki sıkıntı stresten hiç bahsetmeyelim geçen hafta çantamı alıp istifa ediyorum dememek için kendimi zor tuttumbu gün 90,6 olmuş kilom yemediğim halde niye böyle anlamadım.
dün sabah 8 de 4 çeri domates 1 parça az yağlı beyaz peynir yedim
öğlen 12:30'da 2 kaşık buğday salatası biraz tavuk sote birkaç tane turşu ve 2-3 parça kavun yedim(her kavun parçam 2 lokmalıktı)
akşamda tavuk suyu çorba içtim üstüne de 200 gr lık yoğurt yedim
gün boyunca 1,5-2 litreye yakın su içtim 2 az şekerli türk kahvesi 4 kupa bitki çayı içtim
ben neyi yanlış yapıyorum
işyerindeki sıkıntı stresten hiç bahsetmeyelim geçen hafta çantamı alıp istifa ediyorum dememek için kendimi zor tuttumbu gün 90,6 olmuş kilom yemediğim halde niye böyle anlamadım.
dün sabah 8 de 4 çeri domates 1 parça az yağlı beyaz peynir yedim
öğlen 12:30'da 2 kaşık buğday salatası biraz tavuk sote birkaç tane turşu ve 2-3 parça kavun yedim(her kavun parçam 2 lokmalıktı)
akşamda tavuk suyu çorba içtim üstüne de 200 gr lık yoğurt yedim
gün boyunca 1,5-2 litreye yakın su içtim 2 az şekerli türk kahvesi 4 kupa bitki çayı içtim
ben neyi yanlış yapıyorum
Şimdi o kadar mesajı tekrar yazıcamneyse arkadaşlarla öğle yemeğine çıktık onlar pizza ve kola içtiker bende tavuklu salata yedim tabi onları kıtmayıp bir dilim de pizza yedim şimdi ara öğün yapıcam ama yanımda bişey yok alternatif arıyorum
:Ben strese girdim burda Banu senin şu muayene bahtsizligina inan.. :)
Hadi rastgele kuzum. .
Arkadaşlar ben kaç defadır mesaj yazıyorum ama bi türlü paylaşamadım sıkıntı mı var
Şimdi o kadar mesajı tekrar yazıcamneyse arkadaşlarla öğle yemeğine çıktık onlar pizza ve kola içtiker bende tavuklu salata yedim tabi onları kıtmayıp bir dilim de pizza yedim şimdi ara öğün yapıcam ama yanımda bişey yok alternatif arıyorum
Merhabalar döndük nihayet ev fena ,çamaşırlar dağ gibidolap boş yarın alış veriş yapıp çamaşırlardan başlamalıyım halılar yıkamaya gidecek vs vs vs bi dünya iş beni bekliyor
Hiç düzgün beslenmedim kh ağırlıklı oldu maalesef
insallah dahada iner yaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece büyük görümceden geç dönünce gelir gelmez direk yatağa attım kendimi
Gayet keyifli bir geceydi hatta görümcelerim beni görünce ( gerçi en son 10 gün önce bir aradaydık ) baya bir motive ettiler benihatta küçük görümce ilk geldiğinde bana selamlaşırken sarılıp baya bir elledi belimi falan Maşallah süper gidiyorsun valla inanılmaz fark var diyip durdu
Bol bol sohbet ettik şekersiz çay eşliğindeGörümcem börek ve kek yapmış çayın yanına ama kesinlikle yemedim en son hatta eniştesi ille kavun kesilince 1 parça da olsa ye valla bizim boğazımızdan geçmez diyince nasılsa meyve hakkımı yemedim diye hatır için sadece 1 minik kare kavun yedim
Bu arada eniştesi de çok kilolu hatta çok uzun zaman önce yazmıştım aşağı yukarı aynı kilolardaydık ( daha ben diyetisyene başlamadan ) ve enişteside o dönem diyetisyenden uzakdan destek alıyordu hatta benden bir iki kilo daha zayıftıo zamanlar eşime de makarasına demiştim len enişten benden önce zayıflarsa derdimden ölürüm diye
Adamcağız 2li rakamlara düştüğüm an adağım var koç keseceğim bile demişti
Tabi şu anda ondan daha zayıfımHee yolum uzun ama kesinlikle inanıyorum başarabileceğime Rabbim tabi onada sağlığı için nasip eder inşallah çok daha zayıf olmayı
Dünü olması gerektiği gibi atlatmanın zevkiyle kendime şimdi güzel bir keyif kahvesi yapayım
İnşallah bugün de hepimiz için çok güzel bir gün olur
Hoş geldin canımİnan daha dün aklımdan geçtin
Gözünüz aydın yeğen de sağ sağlim doğmuşRabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder inşallah ...Aminnn
Kuzun için de çok geçmiş olsun ...Rabbim bir daha evlatla sınamasın sağlıklı ömürler versin ...Aminnnn
Bak şimdi sen öyle diyince merak ettim senin tartı sonucunuMaşallah canım inşallah hep daha aşağıları görürsün sende gerçi fıstık gibi hatunsun zaten de daha da güzel olursun
Okadar cok fazla degil ya belki cok verdim sandiniz ama 71.9 du tartida benim icin super bir rakam cunku ilk bu guruba girdigim kadar iradeli olmama ma ragmen gitmiyodu bu sefer birazda olsa kırıldı
insallah dahada iner yaYENA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?