Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 artı çıkman normal yorgunluktan bende tartıldım şimdi 98.5 şükür

Yok zaten rakama takılmıyorum listeme uygun kahvaltımı ettim şimdide tekrar bitkisel çay içiyorum ödemi daha çabuk atmak için bu saatte kadar 1 litreye yakın suyumu da içtim :)
Öğleden sonra kuzu sinemaya diye tutturuyor ama yemeğimi yiyipde çıkarım dışarda yememek için eve gelince de zaten yine listeme uygun devam

Günaydın arkadaşlar. :) Yeni uyandım. 2 bardak su içtim. Kahvaltımı da birazdan yapacağım. 1 haşlanmış yumurta,1 küçük dilim ekmek, peynir, salatalık ve yeşil zeytinli bir kahvaltı yapacağım.

Herkese günaydın

Sizlerede günaydın kızlar gerçi öğlen oldu
Bende şimdi mutfağa dalıp öğlenlik yemeğimi yapayım da sonra küçük kuzuya sinema sözü verdim hem biraz eğlensin hemde bende biraz dolaşmış olurum
Gerçi eşim gelseydi kızları sinemaya sokar biz oturup baş başa kahve içer sohbet ederdik ama yorgunum diyor bakalım şansımı yine denerim çıkana kadar

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ne zamandır yoktum benim düzenli bi hayatım olmayınca böyle oluyor ara ara giremeyebiliyorum bugün kilo bildirimi yapacaktık sanki geçen hafta öyle konuşmuştuk değişti mi

Arkadaşlar merhaba,öğle yemeği olarak tavuklu salata yaptım yanına da 1 bardak ayran. Yarın için evi tekrar bir temizlik yapıyorum. Ara verdikçe yazacağım. Görüşmek üzere. (Temizlikten dolayı bugünlük sporu es geçtim)

elecda hoşgeldin kendini tanitabilirsin kaptanimiz oynakbasi34
Selamlar,
34 yaşındayım. 4 yaşında bir kız çocuk annesiyim. Havacılık Sektöründe çalışıyorum. 1.74 boyunda ve 75 kiloyum. 17 kilo vererek 58 kilo olmak istiyorum. Hamileliğime 62 kilo olarak başlamış ve 67 olarak doğuma gitmiştim. Doğumdan sonraki hafta 58'e kadar geriledim. Ancak lohusalıkta süt olsun diye ağzıma tıkılan şeylerle kilo almaya başladım ve hamilelikte görmediğim 7 li rakamlara hayatımda ilk kez çıkmış bulunuyorum
2 haftadır Karatay'a göre besleniyorum. Düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

Ahh canım aynı şeyler bende süt olsun diye ye ye 84kiloyu gördüm
31 yasindayim 19aylik bir kızım var benim ilk hedef 65 sonra 58 59 boyum 1.57
Şuan 76-77 arası izine ayrıldım burdan 75.6 kiloyla o kiloya inince listeye gircem pazartesi diyetime devam edeceğim

Kızımı memeden kestim ikimiz içinde stresli oldu

Benim kız kendi kendini kesti sütten. 13 aylıkken emmeyi bıraktı.
Evdeki tartımız bozulunca, yaklaşık 6 ay önce atmıştık. O zaman 65 kiloydum. 6 ayda 10 kilo almışım Sürekli oturunca ve dikkat etmeyince geldiğim nokta budur.

İyi akşamlar Hanımlar,
Bu sabah 10:00'da 2 yumurtadan yapılmış beyaz peynirli omlet, 2 parça beyaz peynir, 8 zeytin, 1 çay bardağı çiğ badem, domates ve salatalık yedim.
18:00 de 6 adet ızgara köfte, yanına zeytinyağlı deniz börülcesi ve kereviz yedim. 1 bardak ayran içtim.
Gün içerisinde 3 litre su tükettim. 5000 adım yürüdüm.
Öğle yemeği yemiyorum ve akşam 19:00'dan sonra birşey yemiyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği arasında 7-8 saat olmasına dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…