Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Seninde o zaman şimdiden Bayramın mübarek olsun Umarım kaçamaksız ve güzel bir bayram olur hepimiz için

Seninde Bayram ın kutlu olsun bebişin Doğum günün kutlu olsun

Eşimle 3 gün evden ayrı kalınca kuşum bizi çok özelmiş geldiğimizden beri dibimde dolanıp duruyor her fırsatta sarılıyor dün telefonda ağlayınca seni çok özeldim diye o an rahatlasın diye gelince birlikte yatarız kuşum koyun koyuna deme gafletinde bulundum tabi büyük kuzuyada aynı şeyi söyledim kıskanmasın diye şimdi ikiside benim yatağa yatmışlar benim gelmemi bekliyorlar
Eşimde ee bende bari büyük kızın yatağında yatarım bu gece dedi

Az daha beklesinler de bende yanlarına girerim nasılsa kesin bir yarım saat yatakta kikirdemelerle geçer sonrada yatar uyurum ki sabah erken kalkıp kaldığım yerden devam edeyim

Ne güzel olur ya :) gerçi olan eşine olmuş adam yatağından olmuş))iyi yoruldunuz gerçekten ama

Bu günkü yediklerim
1 kase yoğurt
1 saat sonra klasik kahvaltı 2,5 dilim tahıllı ekmekle ve semizotu salatası
Öğlen
3 kaşık makarna
Semizotu salatası
Ayran
Ara
Yoğurt
Akşam
Kabak yemeği
Semizotu salatası
Ayran

Su az oldu bu gün biraz danda ayranlı tohum şeysini içerim:)

Canım çok güzel senin menüde miktarlarda abartı yoksa harika
Bugün benim saçma sapan oldu o yüzden paylaşmaya gerek yok ama yarından itibaren çok güzel menülerimle bende eleştiriye açık bir vaziyette menü paylaşımlarımı yaparım

Bol bol eksiler görürsün inşallah

İnşallah hep beraberiyi geceler canım

Kızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Canım sıkıldı aklım orda oğlandan dolayi gidemedim...

Canım geçmiş olsun ins önemli bişey yoktur korkma önlem amaçlıdır

merhabalar boyum 1 63 kilo 64.7 diyetteydim kardeşim koçluk yapıyodu bana ama dayanamadım bugün bozdum sonra pişman oldum bidaha uzun bi süre diyeti bırakmayı düşünmem heralde aranızdayım 11 kilo vermek istiyorum inşallah hepimiz istediğimiz kilolara gelebiliriz bir de bu cuma zayıflama yarışması tam olarak ne oluyo

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün uykumu alarak uyandım ve kaç gün sonra ilk kez yumuşacık yatağımda yattım
Çardakta ne kadar yorganlarla kendimize yatak yapmış dahi olsak resmen kalçalarım ağrıyordu hatta hala bile yan yatınca kemiklerim ağrıyor
Sabah yine dayanamayıp tartıldım ve tahmin ettiğim gibi artı çıktım ama sıkıntı yok nasılsa bir iki güne o yorgunluğun şişliği gidecek

Evdekiler uyurken birazdan bende kahvaltımı listeme uygun yaparım

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin ....Aminnn
İnşallah çok önemli bir şey çıkmamıştır

Aramıza hoş geldin canım Kilon çok fazla değilmiş ve hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız inşallah
Bu arada ben Banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve uzun süredir bu takımın kaptanlığını üstelendim Maalesef rekorum 124.5 kgdu ( benim rekoru görenler hallerine şükretsin ) Çok şükür al ver al ver derken 5 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve geçen hafta 95.6yı gördüm tartıda dahasıda gelecek inşallah ve pes etmeden zayıflamaya devam

Cuma yarışmasını sana kısaca özetliyeyim ;

Her gün en az 5 mesaj bekliyoruz yarışmacılardan günlük menülerimizi yazıp birbirimizi uyarıyoruz eğer yanlış bir şey varsa Her cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz ( bir önceki haftanın kilosuyla aradaki farkı da yazıyoruz )
Takımlar kendi ortalamalarını hesaplayıp diğer takımlarla bir nevi yarışıyor
En çok kilo veren takımlar duyuruluyor ve bireysellerde en fazla kilo veren arkadaşımız da belli bir başlıkta o hafta neler yaptığını ufak da olsa anlatıyor ki başkalarına da hem fikir hem motivasyon olsun diye

Yeni gelen arkadaşlarımız 3.cü cuma bildiriminde takım listesine dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı esnetme şansım yok çünkü adminler o konuda sadece isitikrarlı olanların kalması adına ve kaptanlara boşuna iş olmasın diye böyle bir kural koydular ama sayılı gün çabuk geçiyor ve sizlerde yakında listemizde olacaksınız inşallah )

oynakbasi34 çok fazla kilo vermişsin tebrik ederim dahası da gider inşallah benim kilo az ama diyetlere başlayıp bırakmaktan iflahım söküldü artık bi şekilde tam anlamıyla başlamam gerek 3. haftadan sonra listeye girme olayı da iyiymiş benim için sıkıntı yok motivasyon bulayım yeter

Teşekkür ederim canım yolum uzun ama başarabileceğime inanıyorum
Sende kesinlikle yılbaşına kadar çoktan vermiş olursun o bir kaç kilo fazlalığı

Şimdi yeni kahvaltımı yapma şansım oluyor
Yeni listemi diyetisyen cebime atmıştı bende gece telefonu nereye koyduğumu unuttunca ( tabi şarjı da bitmiş ) ancak bulabildim cebimi

Normalde her cuma kontrolüm var malum ama bu hafta bayrama deng geldiği için cepten gönderdi sağ olsun Bayramı kaçamaksız ve sıkı tutmam lazım ki haftaya kontrole gittiğimde güzel bir rakam göreyim tartısında
Bol su içmeyi de ihmal etmemem lazım ki hem yağdan gitsin hemde şu bir kaç gündür kabızlığın çaresi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…