- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yarın öğlen kayseriye gidiyoruz bayramın 2.gunu de annemlerle beraber döneceğiz yeğenimin 1.yas gününü kutlayacağız cumartesi günü yani bayram boyunca pek giremicem şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun: )
Seninde Bayram ın kutlu olsun bebişin Doğum günün kutlu olsunYarın öğlen kayseriye gidiyoruz bayramın 2.gunu de annemlerle beraber döneceğiz yeğenimin 1.yas gününü kutlayacağız cumartesi günü yani bayram boyunca pek giremicem şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun: )
Ne güzel olur ya :) gerçi olan eşine olmuş adam yatağından olmuş))iyi yoruldunuz gerçekten amaEşimle 3 gün evden ayrı kalınca kuşum bizi çok özelmişgeldiğimizden beri dibimde dolanıp duruyor her fırsatta sarılıyor dün telefonda ağlayınca seni çok özeldim diye o an rahatlasın diye gelince birlikte yatarız kuşum koyun koyuna deme gafletinde bulundum tabi büyük kuzuyada aynı şeyi söyledim kıskanmasın diye şimdi ikiside benim yatağa yatmışlar benim gelmemi bekliyorlar
Eşimde ee bende bari büyük kızın yatağında yatarım bu gece dedi
Az daha beklesinler de bende yanlarına girerim nasılsa kesin bir yarım saat yatakta kikirdemelerle geçer sonrada yatar uyurum ki sabah erken kalkıp kaldığım yerden devam edeyim
Yarın bildirim yapıcazmı cuma zor olur kendimiz için yapıcaz bildirimi nasıl olsa
Takımlar çoğunluk bildirim yapıcak bi dolandım baktım:)Olur tabi canım sonuçta dediğin gibi sadece kendimiz için bu hafta ( bayram dolayısıyla etap birleşmesi sayesinde )
Bu günkü yediklerim
1 kase yoğurt
1 saat sonra klasik kahvaltı 2,5 dilim tahıllı ekmekle ve semizotu salatası
Öğlen
3 kaşık makarna
Semizotu salatası
Ayran
Ara
Yoğurt
Akşam
Kabak yemeği
Semizotu salatası
Ayran
Su az oldu bu gün biraz danda ayranlı tohum şeysini içerim:)
İnşallah hep beraberCanım çok güzel senin menüdemiktarlarda abartı yoksa harika
Bugün benim saçma sapan oldu o yüzden paylaşmaya gerek yok ama yarından itibaren çok güzel menülerimle bende eleştiriye açık bir vaziyette menü paylaşımlarımı yaparım
Bol bol eksiler görürsün inşallah
Canım geçmiş olsun ins önemli bişey yoktur korkma önlem amaçlıdırKızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Canım sıkıldıaklım orda oğlandan dolayi gidemedim...
Kızımın ogleden sonra şiddetli karın ağrısı mide bulantısı başladı. . Regl olduğu dönemler hep ağrısı oluyor ona bağladım ama Mens dönemi geceli bir kaç gün oldu. . Aynı rahatsızlığı geçen ayda yaşamıştı. .
Acile goturdu eşim. Bağırsak enfeksiyonundan şüphelenmis Dr. Kan almışlar birazdan tomografiye girecekmiş..
Canım sıkıldıaklım orda oğlandan dolayi gidemedim...
merhabalar boyum 1 63 kilo 64.7 diyetteydim kardeşim koçluk yapıyodu bana ama dayanamadım bugün bozdum sonra pişman oldum bidaha uzun bi süre diyeti bırakmayı düşünmem heralde aranızdayım 11 kilo vermek istiyorum inşallah hepimiz istediğimiz kilolara gelebiliriz bir de bu cuma zayıflama yarışması tam olarak ne oluyo
oynakbasi34 çok fazla kilo vermişsin tebrik ederim dahası da gider inşallah benim kilo az ama diyetlere başlayıp bırakmaktan iflahım söküldü artık bi şekilde tam anlamıyla başlamam gerek 3. haftadan sonra listeye girme olayı da iyiymiş benim için sıkıntı yok motivasyon bulayım yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?