- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bu aradaRomantika canım takım olarak kendimize Yılbaşı hedef listesi oluşturduk yani herkes yılbaşına kadar kendine hedef belirliyor ve hem daha fazla motive oluyoruz hemde kaçamak yapmaktan kendimizi alıkoymuş oluyoruz
Tabi bu yarışma harici bizim takım içinde yaptığımız bir liste ama bayramlık yaptığımızda baya faydasını gördük çoğumuz hedefine tam ulaşamasada baya yaklaştı
Eğer sende dahil olmak isterim dersen sanada o zaman 72 kg hedefini yazayım istiyorumnasılsa yarışma hedefin oydu ve yılbaşına kadar daha da aşağısı bile olabilir [/QUOTE
Tamamdır yazabilirsiniz.
Hedefi yılbaşı 69 mu yapsan ne güzel olur..yılbaşı hedefi belirliyoruz seninkide bu olsa içimden geldiİnş. ulaşırız. Zayıf olmak beni mutlu ediyor. :)
Ayranda içebilirsinBirazdan 1 bardak laktozsuz süt içeceğim ara öğün olarak. Süte karsi duyarliligimi laktozsuz süt ile çözdüm. Normalde süt ben de çok fazla şişkinlik yapıyor.
Hatta 68 olsun:)1 kilo da benden olsun:)Hedefi yılbaşı 69 mu yapsan ne güzel olur..yılbaşı hedefi belirliyoruz seninkide bu olsa içimden geldi
Aynı anda yazmışız:)Bu aradaRomantika canım takım olarak kendimize Yılbaşı hedef listesi oluşturduk yani herkes yılbaşına kadar kendine hedef belirliyor ve hem daha fazla motive oluyoruz hemde kaçamak yapmaktan kendimizi alıkoymuş oluyoruz
Tabi bu yarışma harici bizim takım içinde yaptığımız bir liste ama bayramlık yaptığımızda baya faydasını gördük çoğumuz hedefine tam ulaşamasada baya yaklaştı
Eğer sende dahil olmak isterim dersen sanada o zaman 72 kg hedefini yazayım istiyorumnasılsa yarışma hedefin oydu ve yılbaşına kadar daha da aşağısı bile olabilir
Kızlarrrrrrrrrrrr Yılbaşı hedef listemiz için henüz hedefini belirtmeyenlerde varhadi bakalım pamık eller çebe kim ne kadar verecek yılbaşına kadar hem kaçmaksız ilerlememiş oluruz
SüperrrrHatta 68 olsun:)1 kilo da benden olsun:)
Hatta 68 olsun:)1 kilo da benden olsun:)
Hoşgeldin aramıza: )merhaba, ben de kilolarımdan kurtulmak istiyorum. inş herkes dilediği kiloya ulaşır.
oynakbasi34 geçmiş olsun zor bir gün gecirmissin prensesin de doğum günü kutlu olsun Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin inşallah: )
Ana öğünlerde ayran içiyorum bol bol. Ara öğünlerde daha çok süt içmeyi tercih ediyorum. Ama bu ara ana ogunlerde favori içeceğim cacık :)Ayranda içebilirsin
Hoş buldum:)Hoşgeldin aramıza: )
Bende gece ayrana chia tohumu atıp içiyorum 2 gündürAna öğünlerde ayran içiyorum bol bol. Ara öğünlerde daha çok süt içmeyi tercih ediyorum. Ama bu ara ana ogunlerde favori içeceğim cacık :)
Bugünkü menum
Sabah light peynir ile yapılmış tost cay
Ara kahve
Öğle corba
Ara activia
Akşam kabak yemegi sarimsakli yoğurt eşliğinde
Birazdan yeşil çay
Su 2 litreyi biraz geckin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?