Hangi hesapları takip ettiğini paylaşabilir misin?ben çalıışan ve çocuklu bir bayan değilim ama vakit bulamayan bir üniversite örencisi olarak evde spor yapıorum youtube dan takip ettiğim birkaç hesap ile ve gayet işe yarıyolar :)
Zaten paylaşmışsın da ben görmemişimeveet suyu 2 lt yaptım yatana kadar 2.5 olur :) bir de 40 dk aerobik egzersiz yaptım youtube tiffany rothe un tuesday (salı) günkü 5 videosunu toplam 43 dk oldu :) bir video daha var meditasyon adlı ama giderim yatmadan 7 dk lık yoga yaparım diye bıraktım onu :)
temiz kalpliymişsiniz ben de tam o sırada hesapları yazıyordumHangi hesapları takip ettiğini paylaşabilir misin?
Canım evde ne yapabilirsem artık onu yapicam çocukla dışarı çıkmak çok zor evde bisiklete biniyorum bir de azıcık mekik çekiyorum bir düzene oturtayim da plates yapmak istiyorumİyi akşamlar,
Akşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak barbunya yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
Çalışan ve çocuklu bayanlar spor işini nasıl hallediyor?
Bir türlü spor düzeni oturtamadım. Öğle arası yürüsem diyorum. Güneşin alnında zor oluyor. Akşam iş çıkışı kızımı bakıcıdan teslim almam gerekiyor. Geç kalamıyorum. Sabah kahvaltıdan önce çıksam diyorum ona da üşeniyorum
Teşekkürler canım: )hazır lafı açılmışken kullandığım kanalları yazayım elbet birine yararı dokunur :)
tiffany rothe : içinde cardio ,kas , yağ yakma , icelme bölgesel incelme ne ararsanız bulabilceğiniz bir kanal ortalama 10 dk videoları
blogilates : pilatesi müzik ile karıştırarark eğlenceli hale getirmiş ama genelde zor olduğu için söylene söylene yaptığım egzersizleri var sıkılaşma ve esneklik üzerine güzel bir kanal :)
popsugar fitness : yağ yakmak adına çok güzel videoları gibi her çeşit video bulunduran eğlenceli bir kanal bu da öneririm :)
leslie : vazgeçilmez! olduğunuz yerde sizi yürütüp de kilo verdiren burn body fat videoları ile 5 kilo vermiştim diyetle beraber :)
eveet suyu 2 lt yaptım yatana kadar 2.5 olur :) bir de 40 dk aerobik egzersiz yaptım youtube tiffany rothe un tuesday (salı) günkü 5 videosunu toplam 43 dk oldu :) bir video daha var meditasyon adlı ama giderim yatmadan 7 dk lık yoga yaparım diye bıraktım onu :)
Sabah erken kalkıp yapmam gerek hareketleri zira eve girdiğim andan gece yatana kadar kızımla takılıyoruz. Benimki bir de uyumayan model. Gece yatışı 23:00 ü buluyor. Öyle olunca ben kendimi yatağa zor atıyorum.
Herkese iyi akşamlar hanımlar : ) bugünkü menüyü yazayım :)
Sabah uyanınca ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti 1 yumurta dereotu peynir 1 dilim tahilli ekmek
Ara türk kahvesi
Öğle 5 adet mercimek köftesi bol marulla bir bardak ayran
Ara 2 ceviz
Akşam tavuklu salata bir bardak ayran
Ara yeşil çay
Su şimdilik 2 litre yatan kadar 2bucuk olur
15 dak. Kadar bisiklete bindim bugün sporumun ilk günü: ))
Boy kilo kaçtı sizin eğer hedefinizs beş kilodan fazla varsa kardiyo da ekleyim pilates yanına :)Canım evde ne yapabilirsem artık onu yapicam çocukla dışarı çıkmak çok zor evde bisiklete biniyorum bir de azıcık mekik çekiyorum bir düzene oturtayim da plates yapmak istiyorum
Herkese selam: )YENA tekrardan geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasin
Biz de bugün oğlumla okula gittik ilk seminerimizi yaptık bakıcımız haftaya başlayacak o yüzden bu hafta beraber gidip geleceğiz okulda koşup yoruldu çizgi film izlerken uyuyakalmis :) şimdi yatağına yatırdım sabah tartildim 67.3 800 gr artidayim inşallah cumaya en kötü ihtimalle 66.5 olur akşam günün menüsünü yazarim şimdi baturalp uyurken evi toplayayım
Çok ama çok geçmiş olsun canımRabbim bir daha evladınla sınamasın .....Aminnn
çok geçmiş olsun
İnşallah çok güzel bir tatil olurtabiki ufak kaçamaklar olacaktır ama mümkünse öğlen kaçamakları yap ki akşam yemeğinde tekrar dengelebilme şansın olsun
O zaman yarın sen bildirimini yap sabahtan1.ci bildirim olarak farz edelim nasılsa bir sonraki cumaya kadar dönersin
Zaten bol bol su içip birde gezersen eminim almadan dönersin
İyi akşamlar,
Akşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak barbunya yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
Çalışan ve çocuklu bayanlar spor işini nasıl hallediyor?
Bir türlü spor düzeni oturtamadım. Öğle arası yürüsem diyorum. Güneşin alnında zor oluyor. Akşam iş çıkışı kızımı bakıcıdan teslim almam gerekiyor. Geç kalamıyorum. Sabah kahvaltıdan önce çıksam diyorum ona da üşeniyorum
Boy 162 kilo 67 58 olmak istiyorum inşallah : ) tavsiyen için teşekkür ederim: )Boy kilo kaçtı sizin eğer hedefinizs beş kilodan fazla varsa kardiyo da ekleyim pilates yanına :)
Yapilan utuler egzersiz yerine geciyor mu
Herkese günaydın güzel bir çarşamba olması dileğiyle: )
Herkese günaydın güzel bir çarşamba olması dileğiyle: )
Günaydın
Mutlu carsambalar. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?