Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturanaKızlar evde olunca tabi yine laptob sırası beklemek zorunda kaldım daha doğrusu sabahtan fırsatım olmadı akşam üzere de ablası ufaklığa bu seneki okul çantan benden diyince hadi AVMye gittik ailecek
Gerçi bana kalsa hiç gerek yoktu geçen seneki gayet güzel durumda ama onuda geçen sene eşimin halası doğum günü hediyesi almıştı tabi bizim büyük kardeşinede iyisi olsun istiyordu
Bu sene baştan ilan etti itiraz istemiyorum kardeşime ben alacağım çantasını diyehadi tamam dedik ama çıkınca Allahtan şansımıza uygun bir çanta bulduk MİCKEYli baştan başka alınsın istedi dedim ikiside lisanslı biri Mİckeyli diğeri MİNİli ama nedense MİNİli olan iki misli fiyataydı bende daha uygun olanı aldırdım nasılsa seneye yine yenisini ister gerçi bu sefer hayatta aldırmam olanları kullansın ablası 3 senedir aynı çantayı kullanıyor halada niyeti yok yeni almaya ama kardeşine gelince kıyamıyor kuzuya
Artık kırtasiye alışverişini öğretmenin vereceği listeye göre yaparız ama hazır çıkmışken büyük kız YGS için test kitabı aldı kendine 4 tanegerçi daha 2 sene var ama ufak ufak hazırlanayım dedi
İnşallah sistemli bir şekilde devam eder de dilediği gibi güzel bir sonuç alır
Çıkmışken birde filtre kahve içelim dedikakşamlık yemek yemedim çünkü nedense 2 - 3 gündür resmen davul gibi hissediyorum kendimi karnım hamile hatunlar gibi şiş ve şükür şu saat oldu acıkmadım bol suyla devam şu kabızlığım gitsin inşallah
En azından çok uzun süre sürmedi bu çozutmaeminim çok daha güzel devam edersin bundan sonra
Menün gayet güzel kahvaltı içinBende sabah gayet güzel kahvaltımı yaptım hatta birazdan yazarım yediklerimide
Rabbim evladını Analı babalı büyütsün inşallah ...aminnnnn
Ne mutlu sana 70e düşmüştsünkalan bir kaç kiloyuda nasılsa verirsin
Ohhhh ne güzel sporda yapılmış daha ne olsun
Ne güzel devamıda gelir inşallah ...aminnn
En azından akşamlık yememişsin ama biraz karbonhidrat fazla kaçmış gibi
Gerçi dolanırken fazlasıyla yakmışsındır ama biraz daha azaltmaya çalış karbonhidratı
nerde yaşıyorsunuz siz :)iyi akşamlar arkideşler :))
yine bol sporlu bir günümü geri de bıraktım
bu sabah biraz geç uyandım o yüzden yürüyüş yapamadım çünkü yürüyüş alanı dolu idi bende bir saat yoyunca bisiklete bindim
7.30 - 08.30 bisiklet sürme
08.45 büyük bardak limonlu soğuk su
09.15 iki yumurta az pişmiş, bir dilim peynir, bir adet domates ( kendimiz yetiştiriyoruz)
kahve almak için çarşıya çıkmıştım bisikletle gittim çarşıda bir saate yakın bisiklete bindim
15.30 iki yumurta ve bir domatesle hazırladığım kıymalı domatesli yumurta yedim
16.30 kayısı marmelat i (kendimiz yapıyoruz az şekerli o yüzden) ile hazırladığım bir kase yoğurt
akşam saat altı civarı 40 dakika bisiklet sürüşü
gün boyu 2 litre limonlu su
bugünkü menüm bu şekilde kızlar..
akdeniz bölgesinde küçük bir ilde :)nerde yaşıyorsunuz siz :)
iyi akşamlaar bygün benim de okul başladı aralarda vakit bulup da giremedim çok yoğundu ,sabah kendime iki ince dilim sağlam tambuğday ekmeğine tost yapıverdim , bundan sonra akşamdan domates peynirli salatalıklı sandviçler koycam dolabaoynakbasi34 önerisiyle :)
öğlen bir kase soğuk çorba ,4 köfte , 3 elma dilim patates yedim
ondan iki saat sonra biri kurabiye ikram etti ondan yedim oda 80 kcal falanmış 1 elma 60 kcal oysaki
akşam eve geç geldim dışardan iskender söylemek istedileryedim valla yarısını yedim ama kar kardır :)
şimdi de spor yapıp suyu en az 2, lt yapmaya çalışıcam :) eskiden en az 3 içerdim bu sene beceremedim bir türlü
Arkadaslar ufak bir tatil kacamagi yapacagiz uygun olsun diye bekledik zaten kizim kucuk oldugu icin maddi acidan bizi zorlayacak aktiveteleri yapamayacagiz maksat biraz kafa dagitmak bu sene hic birsey yapmamistik. Bu surecte bir hafta cok sizinle ilgilenemeyebilirim.
Su gecirmez bebek bezi mayosu kullanan var mi
iyi akşamlar arkideşler :))
yine bol sporlu bir günümü geri de bıraktım
bu sabah biraz geç uyandım o yüzden yürüyüş yapamadım çünkü yürüyüş alanı dolu idi bende bir saat yoyunca bisiklete bindim
7.30 - 08.30 bisiklet sürme
08.45 büyük bardak limonlu soğuk su
09.15 iki yumurta az pişmiş, bir dilim peynir, bir adet domates ( kendimiz yetiştiriyoruz)
kahve almak için çarşıya çıkmıştım bisikletle gittim çarşıda bir saate yakın bisiklete bindim
15.30 iki yumurta ve bir domatesle hazırladığım kıymalı domatesli yumurta yedim
16.30 kayısı marmelat i (kendimiz yapıyoruz az şekerli o yüzden) ile hazırladığım bir kase yoğurt
akşam saat altı civarı 40 dakika bisiklet sürüşü
gün boyu 2 litre limonlu su
bugünkü menüm bu şekilde kızlar..
inşallah canım hepimiz hedeflerimize biran önce ulaşırız. ama ben sporu sadece bu hafta yoğun yapabilirim önümüzdeki haftadan itibaren sadece sabah yürüşlerine devam edebilirim. bu cumaya kadar ne sporu yaptım yaptım ondan sonrası hafifler. ama havalar soğuduğu zaman spor salonuna yazılmayı düşünüyorum o zaman daha fazla yapabilirim. hem kilo verdikten sonra sıkılaşmak için de iyi olur.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Eşim işten gelince onunda yemeğini hazırlayıp kendime bitkisel çayımı yapıp buraya attım kendimi
Hatta hazır aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;
Uyanınca ( 06:15de )
1 koca şişe su ( 700 ml)
1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı; 08:15de
1 haşlanmış yumurta
1 adet domates ( bahçemizden)
1 adet salatalık
1/2 adet kırmızı biber
1 fincan yaseminli yeşil çay
ara; 11:45de
1 kutu ayran ( 1 yemek kaşığı chia ekledim )
Öğlen; 13:30
1 kase mercimek çorbası
1 kase kabaklı cacık ( bol naneli )
1 tabak çoban salata bol soğanlı
ara; 15:00de
1 büyük fincan Türk kahvesi Şekersiz
Akşam; 17:30de
4 yk kıymalı bamya
1 kase kabaklı cacık
ara; 19:45de
1 fincan bitkisel çay
Bu saatten sonra su hariç bir şey tüketmem ama belki ilerleyen saatlerde son bir Türk kahvesi içerim 1 adet hurma eşliğindeeşimle karşılıklı
Şu ana kadar 2.5 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha eklenir ona
Menün çok güzel canımbol eksi olarak döner inşallah
Bak bu benim yaptığım kabaktan cacıkda inanılmaz yağ yaktırıyor onuda tavsiye ederimve çok güzel tok tutuyor Bildirğin kabağı çiğ rendeleyip iyice suyunu sık ve yoğurtla karıştır ben çok az sarımsakda rendeliyorum resmen bol naneyle haydari tadında oluyor evdekiler yaptığımı görene kadar içinde kabak olduğunu anlamadılar bile ufaklık çok seviyor da benim büyük sebze düşmanı et obur yemiyor artık
Bu arada mücverde geceden yapıp yanına alabilirsinben iyice suyunu sıktığım için çok az un ekliyorum içinede biraz yağ koyup yağsız tavada yapıyorum müthiş oluyor hatta büyük kızım bir tek o şekilde yiyor kabağı
Bugün hatta bahçeden topladığımız son kabakları bozulmasın diye rendeleyip yaptım ( 3 kabaktan ki baya büyüktü kabaklar ) Yarın eşimin yanına da koyarım bir kapaklıyla
Hatta baktın çok fazla hemen buzdolabı poşetine koyup buzluğa at canımhem aklına düştüğünde ikinciye uğraşmamış olursun hemde atıyorum bir arkadaşın bile gelecek olsa sağlıklı bir atıştırmalık yanına güzel bir salata ve 1 kase yoğurt ohhh misss
Canım iyi yapmışsınızboşver aktiviteleri herşey paralı yapılacak diye bir şey yok bol bol gezin birlikte gün batımını güzel bir manzaralı yerden izleyin, hoş sohbet edin ve kuzunuzu parklara götürün cimlerde yürüyüp enerji depolayın
Emin ol çok iyi gelecektir
Bizde bu sene yine tatile gidemedik :) eşim 2 sene evvel beyin felci geçirmişti o yüzden artık sıcağa pek gelemiyor ( şükür hiç hasarsız atlattık ) zaten beyaz tenli güneşi pek sevmez denizlede arası olmayınca hiç ısrar etmiyoruz iki senedir ama bu sene bide baya bir daraldık Allahtan her fırsatta yakın yerlerde ufak etkinliklerimiz oluyorbahçemize gidincede biraz cimlere uzanma şansı oluyor gerçi ben denizi tercih ederim
Zaten deneme süresine deng gelmesi bir yandan iyi olduen azından listeye girdiğinde cuma bildirimi sıkıntı olmamış olur
Ne günü yola çıkıyorsunuz canımTabi tatildeyim diye sakın kaçamak yapma gitmeden tartıl gelince aynı kiloda istiyorum seni
Ben hiç kullanmadım hatta bana göre onlar pek sağlıklı gibi gelmiyor sonuçta ıslaklık popişinde kalacakbence al bir bikini giydir kuzuya denizden çıkıncada hemen kurulayıp bezini bağla hem onlarda boşa masraf çöpe giden para bana göre ay iyice Annem gibi konuşmaya başladım ne gerek var diye
Harikasın canımmaşallah ilk günden çok iyi gidiyorsun eminim ilk haftadan güzel sonuçlar göreceksin hedefine ulaşırsın inşallah tez zamanda bu azimle
inşallah canım hepimiz hedeflerimize biran önce ulaşırız. ama ben sporu sadece bu hafta yoğun yapabilirim önümüzdeki haftadan itibaren sadece sabah yürüşlerine devam edebilirim. bu cumaya kadar ne sporu yaptım yaptım ondan sonrası hafifler. ama havalar soğuduğu zaman spor salonuna yazılmayı düşünüyorum o zaman daha fazla yapabilirim. hem kilo verdikten sonra sıkılaşmak için de iyi olur.
bu arada ben buraya söylediğim yazdığım kilomu banyo da ölçünüpte yazmıştım tartım bozuldu cuma günü eczaneye gidip ölçüneceğim kıyafetlerden dolayı tam sonuç alabilir miyim
bisiklet falan yazınca dedim sakn bir yerde yaşıyor kesin :))akdeniz bölgesinde küçük bir ilde :)
İyi akşamlar,
Akşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak barbunya yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
Çalışan ve çocuklu bayanlar spor işini nasıl hallediyor?
Bir türlü spor düzeni oturtamadım. Öğle arası yürüsem diyorum. Güneşin alnında zor oluyor. Akşam iş çıkışı kızımı bakıcıdan teslim almam gerekiyor. Geç kalamıyorum. Sabah kahvaltıdan önce çıksam diyorum ona da üşeniyorum
Sakin sayılır yinedebisiklet falan yazınca dedim sakn bir yerde yaşıyor kesin :))
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Eşim işten gelince onunda yemeğini hazırlayıp kendime bitkisel çayımı yapıp buraya attım kendimi
Hatta hazır aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;
Uyanınca ( 06:15de )
1 koca şişe su ( 700 ml)
1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı; 08:15de
1 haşlanmış yumurta
1 adet domates ( bahçemizden)
1 adet salatalık
1/2 adet kırmızı biber
1 fincan yaseminli yeşil çay
ara; 11:45de
1 kutu ayran ( 1 yemek kaşığı chia ekledim )
Öğlen; 13:30
1 kase mercimek çorbası
1 kase kabaklı cacık ( bol naneli )
1 tabak çoban salata bol soğanlı
ara; 15:00de
1 büyük fincan Türk kahvesi Şekersiz
Akşam; 17:30de
4 yk kıymalı bamya
1 kase kabaklı cacık
ara; 19:45de
1 fincan bitkisel çay
Bu saatten sonra su hariç bir şey tüketmem ama belki ilerleyen saatlerde son bir Türk kahvesi içerim 1 adet hurma eşliğindeeşimle karşılıklı
Şu ana kadar 2.5 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha eklenir ona
Menün çok güzel canımbol eksi olarak döner inşallah
Bak bu benim yaptığım kabaktan cacıkda inanılmaz yağ yaktırıyor onuda tavsiye ederimve çok güzel tok tutuyor Bildirğin kabağı çiğ rendeleyip iyice suyunu sık ve yoğurtla karıştır ben çok az sarımsakda rendeliyorum resmen bol naneyle haydari tadında oluyor evdekiler yaptığımı görene kadar içinde kabak olduğunu anlamadılar bile ufaklık çok seviyor da benim büyük sebze düşmanı et obur yemiyor artık
Bu arada mücverde geceden yapıp yanına alabilirsinben iyice suyunu sıktığım için çok az un ekliyorum içinede biraz yağ koyup yağsız tavada yapıyorum müthiş oluyor hatta büyük kızım bir tek o şekilde yiyor kabağı
Bugün hatta bahçeden topladığımız son kabakları bozulmasın diye rendeleyip yaptım ( 3 kabaktan ki baya büyüktü kabaklar ) Yarın eşimin yanına da koyarım bir kapaklıyla
Hatta baktın çok fazla hemen buzdolabı poşetine koyup buzluğa at canımhem aklına düştüğünde ikinciye uğraşmamış olursun hemde atıyorum bir arkadaşın bile gelecek olsa sağlıklı bir atıştırmalık yanına güzel bir salata ve 1 kase yoğurt ohhh misss
Canım iyi yapmışsınızboşver aktiviteleri herşey paralı yapılacak diye bir şey yok bol bol gezin birlikte gün batımını güzel bir manzaralı yerden izleyin, hoş sohbet edin ve kuzunuzu parklara götürün cimlerde yürüyüp enerji depolayın
Emin ol çok iyi gelecektir
Bizde bu sene yine tatile gidemedik :) eşim 2 sene evvel beyin felci geçirmişti o yüzden artık sıcağa pek gelemiyor ( şükür hiç hasarsız atlattık ) zaten beyaz tenli güneşi pek sevmez denizlede arası olmayınca hiç ısrar etmiyoruz iki senedir ama bu sene bide baya bir daraldık Allahtan her fırsatta yakın yerlerde ufak etkinliklerimiz oluyorbahçemize gidincede biraz cimlere uzanma şansı oluyor gerçi ben denizi tercih ederim
Zaten deneme süresine deng gelmesi bir yandan iyi olduen azından listeye girdiğinde cuma bildirimi sıkıntı olmamış olur
Ne günü yola çıkıyorsunuz canımTabi tatildeyim diye sakın kaçamak yapma gitmeden tartıl gelince aynı kiloda istiyorum seni
Ben hiç kullanmadım hatta bana göre onlar pek sağlıklı gibi gelmiyor sonuçta ıslaklık popişinde kalacakbence al bir bikini giydir kuzuya denizden çıkıncada hemen kurulayıp bezini bağla hem onlarda boşa masraf çöpe giden para bana göre ay iyice Annem gibi konuşmaya başladım ne gerek var diye
Harikasın canımmaşallah ilk günden çok iyi gidiyorsun eminim ilk haftadan güzel sonuçlar göreceksin hedefine ulaşırsın inşallah tez zamanda bu azimle
Cok gecmis olsun canım. Yarin aksam cikicaz bir bucik hafta tatil KV yazligi falan var oraya da ugrayacagiz. 70 kiloyum bir gram bile almayacagim insallah ama verebilirmiyim bilmiyorum ufak kacamaklar olur diye dusunuyorum. Ufakligi denize sokmayacagim asilari tamamlanmadi doktor izin vermedi ona havuz alicaz kucuk o yuzden su gecirmeyen beze cokta gerek kalmadi bence icini icme suyu ile doldurucaz. Zaten bir kucuk sise yeter de artar ve iki gunu denizde geciricez zaten cok uzun sure de kalamayiz sahilde muhtemelen. Bende denizi cok sevenlerdenim gonlumuz kalmasin bakalim. Anne olunca anne gibi konusuyoruz galiba bende de var bu durum.
ben çalıışan ve çocuklu bir bayan değilim ama vakit bulamayan bir üniversite örencisi olarak evde spor yapıorum youtube dan takip ettiğim birkaç hesap ile ve gayet işe yarıyolar :)İyi akşamlar,
Akşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak barbunya yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
Çalışan ve çocuklu bayanlar spor işini nasıl hallediyor?
Bir türlü spor düzeni oturtamadım. Öğle arası yürüsem diyorum. Güneşin alnında zor oluyor. Akşam iş çıkışı kızımı bakıcıdan teslim almam gerekiyor. Geç kalamıyorum. Sabah kahvaltıdan önce çıksam diyorum ona da üşeniyorum
Sabah erken kalkıp yapmam gerek hareketleri zira eve girdiğim andan gece yatana kadar kızımla takılıyoruz. Benimki bir de uyumayan model. Gece yatışı 23:00 ü buluyor. Öyle olunca ben kendimi yatağa zor atıyorum.Allah yardımcın olsun canıminşallah sende oturtursun gerçi ben evde olduğum halde düzenli spor yapamıyorum
Aslında evde ufak ufak hareketler yapabilirsin spor yerineşu spuat hareketlerinden kısa süreli ama bütün kasları çalıştırıyor hiç yoktan iyidir beslenmeyede dikkat edersen spor yapmasanda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?