Günaydın ohhh harika bizde sabah 6 da kalkan ekiptenizSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Aslında bu sabah yine her zamanki gibi 06:00da uyandım ama ancak bakabildim
Dün büyük kıza hacı yatmaz falan derken meğer hatun odasına geçtiğinde ben kitap okuduğunu yada dizi izlediğini düşünürken yatıp uyumuşgünahını almışım Tabi 23:00de yattığı için sabahın 5inde uyanmış oda
Hazır onuda uyanık yakalamışken onada kahvaltı tabağını hazırlayıp önüne koydumnormalde kahvaltı etmeyi sevmez ama bu sabah yaptı Şişesine suyunuda doldurup eline tutuşturdum Yeşil çaylarımızıda yaptım hatun ister istemez bana uymak zorunda
Şimdide küçük cadı uyandı ama önce bir kendine gelsin de onada kahvaltısını hazırlayayımEvde sağlıklı beslenme furyasına büyük kızı da dahil ettim ufaklık zaten ben ne yersem onu yemeye çalışıyor ( tabi onun arada atıştırma hakkı var ve yeşil çay içmiyor )
Günaydınlarrrrrrrr
Sabah sabah oturdum eşimin dün yazdırdığım ilaçları poşetledimen azından uzun süre ilaçlarımı ver derdi olmuyor o zaman
Şimdide haftasonu götüreceğimiz araba koltuğunu yıkayacağım ki ancak iki günde kururkızcağız uğraşmasın
Öğleden sonra da Pazara çıkacağım hem yürüyüş olur bana hemde eksiklerimi alırımbelki pazarda uygun fiyata eşortman bulurum da haftasonu orda giyerim sonrada nasılsa yürüyüşlere de lazım olacak
Günaydın ohhh harika bizde sabah 6 da kalkan ekipteniz
Araba koltugunu nasil yikiyorsun temizlik urunu ne kullaniyorsun
Hergun yapsam da bitmiyor cok kirletiyoruz ailecek
Benim kızım hiç 21:30'da yatmadıHiç yoktan iyidir canım yogada olsa kesinlikle yapgerçi maşallah baya yapmışsın bugün spor
O zaman oyunlarınızı sporla birleştirin canımbenim küçük cadıda okullar tatil diye bu ara biraz geciktiriyor yatışlarını ama normalde 21.30da en geç yat borozanı çalıyorum gerçi büyük kız maşallah sabahlıyor bazen deli oluyorum hacı yatmaz gibisin diyorum İnternetten dizi izliyor hazır ders programına başlamamışken ama okullar açılınca sabahçı olursa ( inşallahhhhhhhhhh ) mecbur erken yatacak ama öğlenci olursa yine sabahlar büyük ihtimalle ( tabi bu kez ders çalışmak için ) 17 yaşında olunca 23.00de de olsa yat denmiyor cadıya gerçi biz Annem hadi yatağa dediği an itiraz etmezdik ama şimdikiler ufacıkken bile hemen isyana bağlıyorlar
Canım çok güzel bir gün geçirmişsin bol eksilerle dönecek inşallahAynen devam canım
Yatmadan önce mümkün değil, çünkü kızı uyuturken genelde kızdan önce kendim uyuyakalıyorum.Yatmadan once yarim saat falan birseyler yapabilirsin belki
Sağol canım evet yeni eğitim öğretim yilimiz hayırlı olsun: )Kesinlikle geçmeli. ..
Bugün benim de akşam is dönüşü ütü yapmam gerek artık. ..
Is başı yapıldı artık kolay gelsin size...
Aynı benim büyük kızım uykuyu doğdu dogali sevmiyorBenim kızım hiç 21:30'da yatmadı40'ı çıksın uyur dediler, 1 yaşı geçsin, okula başlasın vs. diye devam etti söylemler ancak benim kızım uykuyu sevmiyor ve uyumayan çocuk uyumuyor yani.
Afiyet olsun ben de çok severim yeşil mercimek yemegini6 yı geçerken eve geldim yeşil mercimek yemeği yaptım onu yicem şimdi o arada aldım bilgisayarı elime
Ne okuyorsun şimdiden hangi okul bu başlayan merak ettimiyi akşamlaar okuldayken girip de yazamıyorum bu aralar dersler çok yoğun hocalar beş dk anca ara veriyo üniversitede zil yok tabi ders ne zaman biterse o zaman çıkıyoruz :)
Benim kızım hiç 21:30'da yatmadı40'ı çıksın uyur dediler, 1 yaşı geçsin, okula başlasın vs. diye devam etti söylemler ancak benim kızım uykuyu sevmiyor ve uyumayan çocuk uyumuyor yani.
Hanımlar sesiniz çıkmıyor: ) bugün domates sos yaptim ilk defa inşallah olmuştur: ) 15dk. Kadar da bisiklete bindim
iyi akşamlaar okuldayken girip de yazamıyorum bu aralar dersler çok yoğun hocalar beş dk anca ara veriyo üniversitede zil yok tabi ders ne zaman biterse o zaman çıkıyoruz :)
Arkadaşlar merhaba. Bir kaç gün yazamadım kusura bakmayınMalum bayram dönüşü iş başı.. Yoğun bir dönem başladı. Kahvaltılarım her zamanki gibi yumurta +salatalik+zeytin+peynir+ekmek 5lisinden devam etmekte. Öğlen çorba salata Akşam corba+ 2 kadınbudu kofte+taze fasulye+salata.
Bu sene kreşe tam gün gidecek ve 4 yaşı öğlen uyutmayacaklarmış. Önümüzdeki hafta başlıyor. 21:30-22:00 gibi uyusa 1 saat kitap okurum ben de şahane olur valla.Aynı benim büyük kızım uykuyu doğdu dogali sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?