Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın ohhh harika bizde sabah 6 da kalkan ekipteniz

Araba koltugunu nasil yikiyorsun temizlik urunu ne kullaniyorsun

Günaydın ohhh harika bizde sabah 6 da kalkan ekipteniz

Normalde benden başka kimse kalkmaz heleki büyük kızın kalktığı görülmemiş şeydi hatta eşim sabah onu ayakta görünce tövbe bismillah çekti sabah sabah kopardı bizi
İnşallah hep öyle devam eder diyeceğim ama sanmıyorum

Araba koltugunu nasil yikiyorsun temizlik urunu ne kullaniyorsun

Canım Kılıfıını komple söktüm makineye atacağım emniyet kemerini de söktüm devamlı ellendiği için o bağcığı kararıyor ya onuda ufak bir plastik kabın içine koydum bulaşık deterjanı döküp üzerine kaynar su döktüm hafif çitileyince anında yeni gibi oluyor

Hergun yapsam da bitmiyor cok kirletiyoruz ailecek

Bizim evde her gün yapmayınca fena dağılıyor hatta kızlara hep pasaklı Marimarlar diyorum belki hatırlarsın senelerrrr önce Marimar diye bir brezilya dizisi vardı ne izlerdim onu beee

Bende bir yandan ufak kızla test çözüyorum hatuna tatilin ilk haftası test kitabı aldık öğretmenin tavsiyesi üzerine ama cadı daha bitiremedi )
Bütün öğrencilere tavsiye etti tabi tembihledi çocukların yanında sakın çocukları daraltmayın tatilin tadını çıkarsınlar ama o testi bitirsinler ki en azından az da olsa tekrar yapmış olurlar diye tabi bunu duyan benim cadı ilk bir kaç gün hevesle yaptı sonra bıkkınlık gelince de ''Ama öğretmen çocuklarınızı daraltmayın demişti '' bahanesinin arkasına sığındı

Tabi ablası hadi test kitabını al gel odaya dediği an karşı çıkma şansı sıfır eşşek ablasını benden fazla dinliyor şerrinden korktuğundan Neyseki bugün benle çalışıyor

Benim kızım hiç 21:30'da yatmadı 40'ı çıksın uyur dediler, 1 yaşı geçsin, okula başlasın vs. diye devam etti söylemler ancak benim kızım uykuyu sevmiyor ve uyumayan çocuk uyumuyor yani.

iyi akşamlaar okuldayken girip de yazamıyorum bu aralar dersler çok yoğun hocalar beş dk anca ara veriyo üniversitede zil yok tabi ders ne zaman biterse o zaman çıkıyoruz :)

Arkadaşlar merhaba. Bir kaç gün yazamadım kusura bakmayın Malum bayram dönüşü iş başı.. Yoğun bir dönem başladı. Kahvaltılarım her zamanki gibi yumurta +salatalik+zeytin+peynir+ekmek 5lisinden devam etmekte. Öğlen çorba salata Akşam corba+ 2 kadınbudu kofte+taze fasulye+salata.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gezenti kaptanınız geldiiiiiiiiii

Herkese hayırlı akşamlar
Öğlen kendimizi bir dışarı attık ancak 18:15de eve girebildim
Baştan acaba gitsem mi gitmesem mi diye düşünürken çok iyi oldu çünkü hem alışverişimi yaptım hemde tammmm
5 510 Adım atmışım
Aslında çok daha fazla adım attım çünkü bir 15 dakika falan yürüdükten sonra jeton düştü ve adım sayarımı açtım kesin bir 2000 adımda öyle vardır tabi birde pazar dönüşü dolu pazar arabasını çekince resmen kardio sayılacak kadar yoruldum

Tam Annemin kapısının önüne geldik baktık apartman önünde 3 kız tartışıyor ( 3 erkekde izliyor ) o an tahmin ettim ama bu kavga sadece ağız dalaşıyla kalmaz diye çünkü kızlardan ikisi bir tanesine yükleniyorlar hatta biri dur sen şu insanlar gitsin göreceksin millet bize bakıyor ama sana soracağım falan diye horozlanmaya başladı derken diğer kız saldırıya geçti Anam ikisi bir olup minyon tipli ufak tefek kıza bir giriştiler yeminle neye uğradığımızı şaşırdık hatta Annem ve eşim bagajdan alınanları ayırırken direk olaya müdahale etmeye çalıştılar tabi ikisi kıza öyle bir saldırıyorlar ki anlatamam sizlere Bende anında arabadan atlatım dayak yiyen kızı belinden tuttuğum gibi zor da olsa diğerlerinin elinde kurtardım ( tabi baya bir saçını yoldular kızın terbiyesizler )
Eşim ve Annem bile yere yapıştılar okadar deli kuvveti vardı kızlarda ( yanlarındaki erkeklerde hesapta müdahale ediyorlar )
Anam bana bir geldiler yeminle bayramlık ağzımı açtım avazım çıktığı gibi bağırdım kızlara '' siz ne kadar terbiyesiz kızlarsınız bu mu şimdiki gençlik hiç mi utanmıyorsunuz lanet olsun sizin gibi evlat yetiştiren Anne babaya '' diye Kızcağız nasıl titriyor ama o an erkeklerede dönüp bağırdım sizde erkeğim diye dolanın ortalıkta yazıklar olsun sizlerede diye
Mahallede tabi o an herkes olayı görüp toplanmışlar ( tam ayırırken fark etmişler )
Kesin demişlerdir bu deli karı nasıl bağırıyor diye
Mahallemizin kuaförü bile dükkandan fırlamış ne oluyor diye kızıda tanıyormuş baktık bir yerinde bir şey yok evine gönderdik ama kendi apartmanına girene kadar peşinden baktık diğerleri başka yerden yine çıkarlar diye

Marketten birşeyler almayı unuttuğumuz için tekrar markete doğru gidince tekrar o kızları gördük benim tabi o an bile elim ayağım titriyordu yerimden kımıldayamadım Eşim indi ve kızlara ayıp değilmi yakışıyormu sizlere dedi ( eşimi bile tırmalamış bir tanesi ayırmaya çalışırken hatta eşim burnunu sıkmış da öylelikle bırakmış kızı o an )
Kızlar ya abi bilmiyorsun bize telefonda küfür etti o yüzden dövdük demezmi eşim ne olursa olsun iki kişi bir kişiye saldırmak yanlış o hakaret etmiş bile olsa sizin bu şekilde davranmanız çok çok yanlış dedi
Erkeklerden biride meğer bizim tanıdığımız birinin oğluymuş onada eşim fırça attı tabi

Yeminle o an halime okadar şükrettim ki anlatamam size Evet büyük kızım bazen asabi davranabiliyor ama şükürler olsun bir günden bir güne kimseyle öyle bir kavgaya girmedi küfür mü ettiler karşılık vermiştir ama asla yoluşmadı kimseyle bir keresinde kızın biri okulda haraç keser gibi milleten para istediğinde bizimkine de gelmiş bizimkide benim senin gibilere verecek param yok heee açım desen tost ısmarlarım demiş kız çıkışta görürsün seni bekleyeceğim demiş tabi bizimki o gün direk arka kapıdan çıkıp bir alt sokaktan eve gelmiş olayı bana anlattı bende yarın çıkışta pusuya yatarım dedim kız tabi ertesi gün tekrar önünü kesmiş dün gözümden kaçtın ama bugün kesin döveceğim seni demiş tabi ben çıkışta okulun önünce kızı karşılayınca yine bir şey yapamadı hatta aynı gün daha okuldayken bıçak çekmiş bak bunu görüyormusun tadına bakarsın para vermezsen demiş tabi çıkışta bana söyleyince anında gidip müdüre şikayet ettim eğer gereği yapılmazsa kesinlikle sonuna kadar giderim kızım size emanet onun kılına zarar gelsin sizden bilirim dedim meğer kız zaten daha evvel bir kaç kere uyarı almış o olaydan sonra okuldan atıldı hatta okula yaklaşmama kararı verilmiş tabi bir kaç gün yine tedirgin oldum ama şükür kızım ona uymadı okadar sinirlendiği halde
Ben başkaları için okul hayatımı yakamam dedi

RAbbim evlatlarımızı hayırlı birşekilde yetiştirmeyi nasip etsin inşallah....Aminnnn

Tabi okadar stresden sonra hiç yemek yapacak modda değildim buzluktan hemen kavurma çıkarıp ısıttık akşamıda 18:30 gibi hallettik şükür

Benim kızım hiç 21:30'da yatmadı 40'ı çıksın uyur dediler, 1 yaşı geçsin, okula başlasın vs. diye devam etti söylemler ancak benim kızım uykuyu sevmiyor ve uyumayan çocuk uyumuyor yani.

Aslında benim ufaklığa kalsa oda asla o saatlerde yatmaz hatta ilk zamanlar ( 3 yaşındayken ) baya bir cebelleştik o inatla uyumayacağım dedi bende inatla uyuyacaksın dedim en sonunda bir gün dellendim madem uyumak istemiyorsun uyuma lan bende seni bu gece uyutursam banada Banu demesinler dedim ve cidden o uyumak istediğinde bile dürtükleyip uyuma uyuma oyun oynayacağız diyip durdum Öğlenleride direnirdi bu sefer uykusum geldi dedi öğlen dedim yok bundan sonra öylen uykusu da yok sana o gün 24 saat uyumayınca akşam 9 gibi bir yattı yatış o yatış ilk zamanlar hatta bir iki daha şansını dener gibi oldu bende sen bilirsin sabaha kadar oturturum yine diyince anında vazgeçti şimdi istesede istemesede saat 21:00de başlar benim uyku saatim geldi dimi demeye

Hanımlar sesiniz çıkmıyor: ) bugün domates sos yaptim ilk defa inşallah olmuştur: ) 15dk. Kadar da bisiklete bindim

Ellerine sağlık canım afiyetle yersiniz kışın inşallah kapaklarını çok sıkı kapattıysan bir şey olmaz
İnan çok büyük rahatlık kışın hatta ben biberli hazır menemenlik bile yaptım yemek derdi olmuyor geç mi geldin hemen kır iki yumurta tamamdır

iyi akşamlaar okuldayken girip de yazamıyorum bu aralar dersler çok yoğun hocalar beş dk anca ara veriyo üniversitede zil yok tabi ders ne zaman biterse o zaman çıkıyoruz :)

Rabbim zihin açıklığı versin canım ...Aminnnn
Fırsat buldukça at kendini buralara canım sıkıntı yok

Hoş geldin tekrar canım hadi gözün aydın bayramıda atlattık
Menün gayet güzel tebrikler Cumaya kaldı iki gün hatta 1.5 diyelim bol su ve aynı düzenle eminim güzel rakamlar görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…