Alayım bari artık ben onu baya direndim ama bı deneyimChia doğrumu yazıyorum bilmiyorum gerçekten tok tutuyor kızlar
Bizim burda meşhur bir aktarda azicigi 10 TL 100 Gr falandır anca
İnsanın hevesini kırıyolar sanki kolay biley kilo vermek kendileri denesinler de görsünler ... ben de söylemiyorum çevreme sonra çok konuşuyolar bi makarna yesen aa sen diyette değil miydin belki haftalık hakkımı yiyorum insanın boğazında kalıyo yiceği şey
Ben de tartısa yarım kilo anca az çıktım okulda herles kilo vermişssin deyip durdu sonra beni bugün bi tatlı krizi tuttuu bi kurabiyeyle tuttum kendimi ama resmen doymadım herşeyi yiyesim vardı ki hala var ama suyla dolduruyorum kendimiBir ara Annem babam dahil herkes bana duyduğunu anlatıyordu bak şunuda dene yok şu yaptığın yanlış geçen tvde doktor şunu dedi bunu yapın işe yarar dedi diye anlatıp duruyorlardıen sonunda bir gün dellendim anasını satam herkes başıma diyetisyen kesildi yapmıyorum len diyet falan dedim bu saatten sonra manken olacak halim yok sonuçta boyda yok dedim milletin ağzı kapandı anında Anam babam dahil
Şimdi herkes biliyor diyetisyene gittiğimi ama kimse tek kelime etmiyorben sağlığım için gidiyorum dedim ilk başta vermesemde eşim beni zaten beğeniyor aksine 85 yeter bile der bana hep
Ara ara aaaa maşallah süper gidiyorsun diyenler oluyor motive oluyorumartık profesyonel destek aldığım için o konuşma hakkını kendilerinde bulamıyorlar birde benim harfiyen uyduğumu görünce
Eskiden her hafta ne yaptın verdinmi diye arayanlar artık aramaz oldugörünce maşallah diyin nazara geliyorum diye dalga geçiyorum arada hatta yok yok tam uymuyorum diyorum ki kem gözlülerden korunayım
Yuh artık farka koşKız ben kilosunu 16 tl ye mi ne aldım halden :) baya pahalı aktar yada büyük marketlerde
İlk aldığımda kilosu 46 liraydı 250 grmlık pakete 12 lira vermiştim( Migrostan almıştım ) ikincide aktardan alayım dedim oda o gün en yakın diye ordan aldım kilosunu 60 liraya kakalamış bana
Sonra bir arkadaşım dedi kız Halden aldık geçen bir arkadaşla diye hatta adresini tarif etti ve adam 16 diyince 100 grmımı demiştimadam yok kilosu diyince sebep dedim sonuçta ben iki kere şukadar para verdim diyince adam da zaten bizden yani halden alıyor o tip yerler eee dükkan kirasını çıkarmak için mecbur daha pahalıya satıyorlar dedi hemen 1 kg aldım o zaman
Hal derken sebze meyve halimi oluyor ben yerini bile bilmem kiKız ben kilosunu 16 tl ye mi ne aldım halden :) baya pahalı aktar yada büyük marketlerde
İlk aldığımda kilosu 46 liraydı 250 grmlık pakete 12 lira vermiştim( Migrostan almıştım ) ikincide aktardan alayım dedim oda o gün en yakın diye ordan aldım kilosunu 60 liraya kakalamış bana
Sonra bir arkadaşım dedi kız Halden aldık geçen bir arkadaşla diye hatta adresini tarif etti ve adam 16 diyince 100 grmımı demiştimadam yok kilosu diyince sebep dedim sonuçta ben iki kere şukadar para verdim diyince adam da zaten bizden yani halden alıyor o tip yerler eee dükkan kirasını çıkarmak için mecbur daha pahalıya satıyorlar dedi hemen 1 kg aldım o zaman
Biri kitapmi dedi hasretim kitaplara kızlarım doğduğundan beri, buyusunler ilk iş kitaplarımı alıp sessizlik ilan Edip birer tane ellerine tutusturucamBu sene kreşe tam gün gidecek ve 4 yaşı öğlen uyutmayacaklarmış. Önümüzdeki hafta başlıyor. 21:30-22:00 gibi uyusa 1 saat kitap okurum ben de şahane olur valla.
Hahaha kız benim annem babamda aynı hemen TV de bişey görseler su kanalı aç hemen izle diye ararlar herkes diyet uzmaniBir ara Annem babam dahil herkes bana duyduğunu anlatıyordu bak şunuda dene yok şu yaptığın yanlış geçen tvde doktor şunu dedi bunu yapın işe yarar dedi diye anlatıp duruyorlardıen sonunda bir gün dellendim anasını satam herkes başıma diyetisyen kesildi yapmıyorum len diyet falan dedim bu saatten sonra manken olacak halim yok sonuçta boyda yok dedim milletin ağzı kapandı anında Anam babam dahil
Şimdi herkes biliyor diyetisyene gittiğimi ama kimse tek kelime etmiyorben sağlığım için gidiyorum dedim ilk başta vermesemde eşim beni zaten beğeniyor aksine 85 yeter bile der bana hep
Ara ara aaaa maşallah süper gidiyorsun diyenler oluyor motive oluyorumartık profesyonel destek aldığım için o konuşma hakkını kendilerinde bulamıyorlar birde benim harfiyen uyduğumu görünce
Eskiden her hafta ne yaptın verdinmi diye arayanlar artık aramaz oldugörünce maşallah diyin nazara geliyorum diye dalga geçiyorum arada hatta yok yok tam uymuyorum diyorum ki kem gözlülerden korunayım
Özellikle akşam yediğim iyi oldu hala tokum inanamıyorum beş kaşık türlü bi dilim ekmek bi kase chia lı cacıkAlayım bari artık ben onu baya direndim ama bı deneyim
Ben de tartısa yarım kilo anca az çıktım okulda herles kilo vermişssin deyip durdu sonra beni bugün bi tatlı krizi tuttuu bi kurabiyeyle tuttum kendimi ama resmen doymadım herşeyi yiyesim vardı ki hala var ama suyla dolduruyorum kendimi
Hal derken sebze meyve halimi oluyor ben yerini bile bilmem ki
Biri kitapmi dedi hasretim kitaplara kızlarım doğduğundan beri, buyusunler ilk iş kitaplarımı alıp sessizlik ilan Edip birer tane ellerine tutusturucam
Hahaha kız benim annem babamda aynı hemen TV de bişey görseler su kanalı aç hemen izle diye ararlar herkes diyet uzmani
Herkese günaydın: )YENA geçmiş olsun canım dikkat et geçiş mevsimi ya Su perisi86 Allah anali babali büyütsün: )
Dün baturu uyutup menümü yazarim dedim onla beraber uyumuşum :) şimdi kahvaltimi yaparken dünkü menümü yazayım
Sabah uyanınca ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti 1 yumurta peynir salatalik domates yeşillik ve 1 dilim karışık tahilli ekmek
Ara türk kahvesi ve 3 adet gün kurusu kayısı
Öğle yogurtlu patlican salatasi ve 1 dilim karışık tahilli ekmek
Ara 4 adet kepekli light bisküvi bir avuç sarı leblebi
Akşam bir tabak yogurtlu kabak yemeği
Ara küçük bir muz türk kahvesi
Su 2 buçuk litre :)
Su perisi86 Sağol canım kızım iyi şükür. .
Sizin de bebeğinizi Allah analı babalı buyutsun. ..
ISILDURU chia Migrostan almıştım ben önceden. Oraya bak istersen....
oynakbasi34 inş gider artilarin yarina bence arti degildir beslenmen gayet iyi gidiyor hatta az bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?