Günaydın kızlar kahvaltımi yaptım Ev temizligine başlıyacagim
Valla ya tartıda var bir sıkıntı yada bünyedegerçi suyumuda yeterli içiyorum bakalım yarın anlayacağız işin rengini
Günaydın kızlar kahvaltımi yaptım Ev temizligine başlıyacagim
Kolay gelsin canım.
Ne nankör bu ev işi .. dün saatlerce ütü yaptım topuklarim çürüdü ayakta durmaktan :)
Çamaşır ve is kalmasın istiyorum c.tesi nasipse antalyaya gideceğiz 5 günlüğüne. .
O kadar dikkat ediyorum yine aynı yine aynı. ..
Yarın eksi göreceksin,görmelisin :)
Günaydınnnn
merhaba hanımlar. takımınıza katılmam mümkün mü?
teşekkür ederim kabul ettiğiniz için :) Ayrıca kuralların olması çok güzel. sürekliliği ve düzeni sağlar böylece.
benim adım emel tekin. bu arada banu 5 aylık süreçte ayda ortalama 5 kg ile sağlık açısından çok orantılı kilo vermişsin bravo yani
aslında spor akademisi mezunuyum ama evlendikten sonra spor diye birşey kalmadı hayatımda birde bazı ailevi ve yaşamda sıkıntılar olunca ister istemez vücut düzensizliği yapıyor. tekrardan kilo vermek için destek ve takım halinde çalışmaya inandığım için buraya katılmak istedim. 3 yıl önce çok aktiftim bu forumda ama dediğim gibi bi ara olan olaylardan baya koptum.
boyum 167 cm
kilom 69 kg
kitle indeksimde 2 birimlik sapma var. belim çok kalın değil ama biraz göbek basen ve üst bacak sıkıntısı var. bi yandan kendime bi egzersiz programı hazırladım ve onu uygulayacağım. buradan da hem sizlerin diyetini örnek alıp hemde motive olmak amaçli desteğinizi alacağım
Hoşgeldin canımteşekkür ederim kabul ettiğiniz için :) Ayrıca kuralların olması çok güzel. sürekliliği ve düzeni sağlar böylece.
benim adım emel tekin. bu arada banu 5 aylık süreçte ayda ortalama 5 kg ile sağlık açısından çok orantılı kilo vermişsin bravo yani
aslında spor akademisi mezunuyum ama evlendikten sonra spor diye birşey kalmadı hayatımda birde bazı ailevi ve yaşamda sıkıntılar olunca ister istemez vücut düzensizliği yapıyor. tekrardan kilo vermek için destek ve takım halinde çalışmaya inandığım için buraya katılmak istedim. 3 yıl önce çok aktiftim bu forumda ama dediğim gibi bi ara olan olaylardan baya koptum.
boyum 167 cm
kilom 69 kg
kitle indeksimde 2 birimlik sapma var. belim çok kalın değil ama biraz göbek basen ve üst bacak sıkıntısı var. bi yandan kendime bi egzersiz programı hazırladım ve onu uygulayacağım. buradan da hem sizlerin diyetini örnek alıp hemde motive olmak amaçli desteğinizi alacağım
hoşbulduk canım sağolHoşgeldin canım
Ben de tartısa yarım kilo anca az çıktım okulda herles kilo vermişssin deyipBir ara Annem babam dahil herkes bana duyduğunu anlatıyordu bak şunuda dene yok şu yaptığın yanlış geçen tvde doktor şunu dedi bunu yapın işe yarar dedi diye anlatıp duruyorlardıen sonunda bir gün dellendim anasını satam herkes başıma diyetisyen kesildi yapmıyorum len diyet falan dedim bu saatten sonra manken olacak halim yok sonuçta boyda yok dedim milletin ağzı kapandı anında Anam babam dahil
Şimdi herkes biliyor diyetisyene gittiğimi ama kimse tek kelime etmiyorben sağlığım için gidiyorum dedim ilk başta vermesemde eşim beni zaten beğeniyor aksine 85 yeter bile der bana hep
Ara ara aaaa maşallah süper gidiyorsun diyenler oluyor motive oluyorumartık profesyonel destek aldığım için o konuşma hakkını kendilerinde bulamıyorlar birde benim harfiyen uyduğumu görünce
Eskiden her hafta ne yaptın verdinmi diye arayanlar artık aramaz oldugörünce maşallah diyin nazara geliyorum diye dalga geçiyorum arada hatta yok yok tam uymuyorum diyorum ki kem gözlülerden korunayım
kilolArımız çok yakın yarışabiliriz :)) gaz olur :)teşekkür ederim kabul ettiğiniz için :) Ayrıca kuralların olması çok güzel. sürekliliği ve düzeni sağlar böylece.
boyum 167 cm
kilom 69 kg
İnşallah öyle olur canım.Yorulsun eve gelince yatar uyur kuzun
Ben okuduğum bir kitap olmayınca rahatsızlık duyuyorum. Her boş kaldıkça elim hep kitaba gidiyor. Kızım uyursa okumak istediğim kitapları sıra ile okumaya başlayacağım. Ay düşünmesi bile güzelBiri kitapmi dedi hasretim kitaplara kızlarım doğduğundan beri, buyusunler ilk iş kitaplarımı alıp sessizlik ilan Edip birer tane ellerine tutusturucam
anlaştık çok iyi olur :) senin diyetini yakından takip edeyim bariBen de tartısa yarım kilo anca az çıktım okulda herles kilo vermişssin deyip
kilolArımız çok yakın yarışabiliriz :)) gaz olur :)
hoşbulduk canım sizede çok geçmiş olsun, atlatmışsınız çok şükür...emelimben hoş geldin aramiza: )
oynakbasi34 normalde akşam meyve yemiyorum ama dün esim akşam eve gelirken almış dayanamadım: )
Bugün seminer için başka bir ilçeye gittik okuldan bir arkadaşın arabasiyla gittik yolda lastigimiz patladı kaza atlattık ilk defa başıma böyle bir olay geldi seminere de biraz geç gittik inanin stresten basım agriyo
sen anlatırken ben yaşar gibi oldum. uyurken çok düşünmemeye bak o anı hala etkisinde gibisin. rahatla biraz.Evet canım öğretmenim çok teşekkür ediyorum :) ayy hala o ani yaşıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın kaza ani çok kısa oluyormuş herşey bir anda oldu Allahtan yolda başka araç yoktu o anda kesin carpardik bir saga bir sola savrulduk resmenakşam yemeklerim 7 gibi oluyo sonra da meyve yemek istemiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?