- 14 Nisan 2017
- 309
- 803
- 18
- 37
Bende bir haftadır ekmek yemiyorum gerçekten çok fark ediyor ben karatay yaptım bi kaç kilo vermiştim ama sonra kilo vermem durdu spnra bende bıraktım inşallah sen güzel sonuçlar alırsınSelamlar,
Bu sabah erken saatte şirket merkezinde eğitim olduğu için evde kahvaltı yapamadım. Normalde simit, pohaça birşeyler yerdim ama bugün yemedim. 12:00'de öğle arasında Karatay'a uygun bir öğle yemeği yerim diye düşünüyorum.
Unsuz beslenmeden kaynaklı ciddi bir hafifleme hissediyorum. Umarım devam ettirebilirim.
İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız canım. Ben istediğim kiloya indikten sonra da bu beslenme şekline devam etmek niyetindeyim. Çünkü bu şekilde beslenince kendimi hafif ve enerjik hissediyorum.Bende bir haftadır ekmek yemiyorum gerçekten çok fark ediyor ben karatay yaptım bi kaç kilo vermiştim ama sonra kilo vermem durdu spnra bende bıraktım inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
İnşallah canım herkesin bünyesi farklı tabi önemli olan insanın yapısına uygun sağlıklı beslenmesiİnşallah hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız canım. Ben istediğim kiloya indikten sonra da bu beslenme şekline devam etmek niyetindeyim. Çünkü bu şekilde beslenince kendimi hafif ve enerjik hissediyorum.
Bisure duraklama oluyor inatla devam etmelisin bende iki yıldır Karatay tarzı besleniyorum karbonhidrat alınca Azda alsan kilo veremiyorsun karataydaBende bir haftadır ekmek yemiyorum gerçekten çok fark ediyor ben karatay yaptım bi kaç kilo vermiştim ama sonra kilo vermem durdu spnra bende bıraktım inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
ayyy bende varım listede yaşasın 10. amam olsun olmayadabilirdim pes etseydim şimdi okadar alışmışımki şimdi istesemde fazlasını yiyemiyorum yeyince suçluluk duyuyorum
insülin dirncini kilo vermek kırar hemde böyle çok güzel görürsün sonucu yada ilaç ilacı da zaten kiloyu verince kesiyolarHu huuu nerelerdesiz bakiyim kadın yesilcayini içti bisiklet çevirirken kk de sörf yapıyo
Sonra mekik ve plank yapacağım
oynakbasi34 Banu abla insülin direnç için endokrin ilaç yazacakti emzirmeyi biraktiginda yazarım demişti Dr
Dün aile hekimine danistim yazabilirmisiniz diye yazmam endokrin veya dahiliye Dr kontrolü altında kullan dedi
Kızlar bu insülin direncini ilaçsız nasıl kirabilirimki
artık etap sonuncusu da değilizkaptanı da baya uğraştırdım bin kere liste düzenledi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?