- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Maşallah o yoğunluğu kacamaksiz atlatmissin tebrik ederim:u arada sizlere bu 2 günün özetini geçeyim beslenme olarak ;
Cumartesi;
Sabahın 5inde yola çıktığımız için bol suyla o saatte güne başladım
Yolda saat 07:00de şekersiz filtre kahve
Kahvaltı; 09:30da
1 adet haşlanmış yumurta
bol domates salatalık
1 büyük parça beyaz peynir
1 dilim salam ( kaçamaktan saymıyorum göz hakkıgerçi kendim nadiren eve sokarım )
3 bardak şekersiz çay
ara; 11:00de
1 duble şekersiz Türk kahvesi
Öğle; 13:00de
O ara dışarlardaydık bende 1 kutu ayran içtim + 5 adet gün kurusu
Akşam 18:00de
4 yk kadar et sote
1 kase chialı yoğurt
Bol çoban salata
Gün içinde rahat 3 litre su içmişimdir
Pazar;
Sabah 07:00de uyandım herkes uyurken balkonda keyifle 1 duble şekersiz Türk kahvemi içtim
Kahvaltı; 09:00da
2 dilim beyaz peynir
Bol domates, Salatalık
2 büyük fincan şekersiz çay
ara; 11:00de
Öğle; 13:00de
3 çatal taze fasülye
3 parça kavun
1 minik parça peynir
ara;
16:00da
Akşam 17:00de
1/2 kase çorba
5 - 6 Yk Tavuk sote
1 tabak soğanlı marul salatası
1 bardak ayran
Akşam yemeğinden sonra kınanın yapılacağı salona geçtik tabi oradaki ikramlardan kesinlikle yemedim sırf suyumu içtim
Gece saat 11:00de dönüş yoluna çıktık tabi o saatte içim bayılmaya başladı ( evde olsam yatar uyurdum da eşimin direksiyon başındayken benim uyumam olmazdı
Saat 00:00de 1 paket çubuk kraker yedim tabi kesmedi
01:00de 1/2 paket kına çereziki hep leblebiydi ve 1 avucu geçmemiştir
01:30da da en son 1 adet şekersiz sütsüz filtre kahve içtim ki uykum açılsın diye
Tabi dinlenme tesisinde neler vardı neler bir ara şeytan dürttü len dondurmada mı yesek diye ama sonra git başımdan pis şeytan dedimşükür bukadarıyla atlattım bugün de bol suyla uygun devam etmem lazım ki hem yol yorgunluğu ödemi varsa ( ki tartılmadım ) gitsin hemde düzenim şaşmasın
Maşallah o yoğunluğu kacamaksiz atlatmissin tebrik ederimkaptanımıza da bu yakışır: )
ahaha çok teşekküler valla eksiye geliyorum inşAllah ben de çıkmak istemedim hiç güzel motive oluyo o listede olmakkittenlove Çok şükür senin üyelikle ilgili sıkıntıyı seni liste dışında bırakmadan düzeltebildik buradaki yüreği güzel Kaptanlar sağ olsun
Ben 3. takımdaki listede izinli olarak yazdığı için ona aldanarak izinli üye dönüşü olarak girdim meğer paylaşım alanına gittiğinde üye kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı notu tutulmuşbu durumda 6 ayı da geçtiği için yeni üye olarak girişin yapılabildi minik bir artışla dönmüş olsanda
Ay nasıl sevindim anlatamammotivasyonun düşsün istemedim hadi bakalım görelim seni bu hafta çooook güzel bir eksi bekliyorum senden bak valla mideme ağrılar girdi ya kızcağızı çıkarmak zorunda kalırsam diye
ya ben hiç sevemedim yeşilçayı oysa ki güzel de yağ yakımını arttırıcı etkisi olan birşey tadı güzel olanı yok mu bunun :) gerçi ben biziim normal çayı da haftada bir anca içen biriyim çay hayranı sayılmam
Harikasın canım ayrıyetten takımdan 3 kişi derecedeKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın Zayıflama yarışmasının bu güne kadar kim ne kadar kilo verdi listesinde bizim takımdan 3 kişi ilk 10a girdik
İnanılmaz mutlu oldum ben özellikle çünkü 99 kişiden hep 15inciyken en fazla bu sefer ilk 10da 7.ci olmuşum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-52738209
Yeni üyeler o listede henüz yoktur ama listeye dahil olmuş olanlar izinlide olsa o listede yarışmayı bırakmadıkları sürece
Yeşilçayın tarçınlı karanfillisi güzel şifa niyetine içya ben hiç sevemedim yeşilçayı oysa ki güzel de yağ yakımını arttırıcı etkisi olan birşey tadı güzel olanı yok mu bunun :) gerçi ben biziim normal çayı da haftada bir anca içen biriyim çay hayranı sayılmam
Doğadan marka al yeşil çayı yumuşak icimli yaziyor üzerinde başkasını bende içemiyorumya ben hiç sevemedim yeşilçayı oysa ki güzel de yağ yakımını arttırıcı etkisi olan birşey tadı güzel olanı yok mu bunun :) gerçi ben biziim normal çayı da haftada bir anca içen biriyim çay hayranı sayılmam
Yaseminli Yeşilçay içiyorum ne tesadüf bende çay içmeyi hiç sevmiyorum pazar sabahi eşimle içiyorum haftada birya ben hiç sevemedim yeşilçayı oysa ki güzel de yağ yakımını arttırıcı etkisi olan birşey tadı güzel olanı yok mu bunun :) gerçi ben biziim normal çayı da haftada bir anca içen biriyim çay hayranı sayılmam
aynı ben de haftasonu kahvaltıda bir tane :)Yaseminli Yeşilçay içiyorum ne tesadüf bende çay içmeyi hiç sevmiyorum pazar sabahi eşimle içiyorum haftada bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?