Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

İki gündür okadar yoğundum ki inanın değil buraya bakmak telefonu şarja bile takmaya fırsatım olmuyordu
Çok keyifli bir iki gün oldu tabi bir okadar da yoğun ve yorucu
Bu sabah 04:00de ancak eve gelip yatabildik tabi ister istemez saat 11:00de kalkabildim kahvaltı yapmak için

Beslenme olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım bol suyumuda içtim kaçamaksızda atlattım
Kuzen bir sürü tatlı ve hamur işi yapmıştı hatta ille Yengeciğim diyet kabul etmiyorum ille yiyeceksin demişti ama o hengamede yemediğimi fark etmedi bile
Gece onun görümcesinin kınası vardı gündüzde ona koşturdum Kınasını yok hediyelerini hazırla falan

Bu arada dün gece giydiğim elbise çok bol geldi bana Gitmeden nasılsa beli lastikli diye denememiştim ama eşimin halaları bile kız bu sana çok çok bol sakın bir daha giyme dediler eskiden darlıktan az kilo versemde daha rahat olsa diye düşünürken bu seferde sanki birinden ödünç almışım gibi oldu
Artık o elbiseyle bir sene önce düğününde giydiğim abiyeyi de elden çıkarmam lazım boşuna dolap beklemesin

toplight canım alıntın uçtu bir anda şimdi görebildim ancak keşke Ayşe mesaj atsaymış bana gece de olsa bir şekilde aynı gün cepten halletmeye çalışırdım Biraz geç oldu ama hemen bakıyorum

Ben ortalarda olmayınca tabiki herkes beni bekleyemeyeceği için düzenlemeyi gerektiği gibi yapmışlar
kittenlove canım bu hafta ben müdahale edemeyince listeden çıkarılmışsın ama önemli değil haftaya yeni üye olarak girişini yaparız inşallah

:u arada sizlere bu 2 günün özetini geçeyim beslenme olarak ;

Cumartesi;

Sabahın 5inde yola çıktığımız için bol suyla o saatte güne başladım
Yolda saat 07:00de şekersiz filtre kahve

Kahvaltı; 09:30da
1 adet haşlanmış yumurta
bol domates salatalık
1 büyük parça beyaz peynir
1 dilim salam ( kaçamaktan saymıyorum göz hakkı gerçi kendim nadiren eve sokarım )
3 bardak şekersiz çay

ara; 11:00de
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Öğle; 13:00de
O ara dışarlardaydık bende 1 kutu ayran içtim + 5 adet gün kurusu

Akşam 18:00de
4 yk kadar et sote
1 kase chialı yoğurt
Bol çoban salata

Gün içinde rahat 3 litre su içmişimdir

Pazar;

Sabah 07:00de uyandım herkes uyurken balkonda keyifle 1 duble şekersiz Türk kahvemi içtim

Kahvaltı; 09:00da
2 dilim beyaz peynir
Bol domates, Salatalık
2 büyük fincan şekersiz çay

ara; 11:00de

Öğle; 13:00de
3 çatal taze fasülye
3 parça kavun
1 minik parça peynir

ara;
16:00da

Akşam 17:00de
1/2 kase çorba
5 - 6 Yk Tavuk sote
1 tabak soğanlı marul salatası
1 bardak ayran

Akşam yemeğinden sonra kınanın yapılacağı salona geçtik tabi oradaki ikramlardan kesinlikle yemedim sırf suyumu içtim
Gece saat 11:00de dönüş yoluna çıktık tabi o saatte içim bayılmaya başladı ( evde olsam yatar uyurdum da eşimin direksiyon başındayken benim uyumam olmazdı

Saat 00:00de 1 paket çubuk kraker yedim tabi kesmedi
01:00de 1/2 paket kına çerezi ki hep leblebiydi ve 1 avucu geçmemiştir
01:30da da en son 1 adet şekersiz sütsüz filtre kahve içtim ki uykum açılsın diye

Tabi dinlenme tesisinde neler vardı neler bir ara şeytan dürttü len dondurmada mı yesek diye ama sonra git başımdan pis şeytan dedim şükür bukadarıyla atlattım bugün de bol suyla uygun devam etmem lazım ki hem yol yorgunluğu ödemi varsa ( ki tartılmadım ) gitsin hemde düzenim şaşmasın

Maşallah o yoğunluğu kacamaksiz atlatmissin tebrik ederim kaptanımıza da bu yakışır: )

Maşallah o yoğunluğu kacamaksiz atlatmissin tebrik ederim kaptanımıza da bu yakışır: )

Çok şükür canım tabi yol yorgunluğundan ayaklarım şiş sonuçta 3 saat sarkıttım ayakları yol boyunca ama bugün onuda bol suyla atarım inşallah
Bakalım dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayacağım ki diyetisyene gittiğimde banada sürpriz olsun

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın Zayıflama yarışmasının bu güne kadar kim ne kadar kilo verdi listesinde bizim takımdan 3 kişi ilk 10a girdik

İnanılmaz mutlu oldum ben özellikle çünkü 99 kişiden hep 15inciyken en fazla bu sefer ilk 10da 7.ci olmuşum

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-52738209

Yeni üyeler o listede henüz yoktur ama listeye dahil olmuş olanlar izinlide olsa o listede yarışmayı bırakmadıkları sürece

kittenlove Çok şükür senin üyelikle ilgili sıkıntıyı seni liste dışında bırakmadan düzeltebildik buradaki yüreği güzel Kaptanlar sağ olsun
Ben 3. takımdaki listede izinli olarak yazdığı için ona aldanarak izinli üye dönüşü olarak girdim meğer paylaşım alanına gittiğinde üye kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı notu tutulmuş bu durumda 6 ayı da geçtiği için yeni üye olarak girişin yapılabildi minik bir artışla dönmüş olsanda

Ay nasıl sevindim anlatamam motivasyonun düşsün istemedim hadi bakalım görelim seni bu hafta çooook güzel bir eksi bekliyorum senden bak valla mideme ağrılar girdi ya kızcağızı çıkarmak zorunda kalırsam diye

ahaha çok teşekküler valla eksiye geliyorum inşAllah ben de çıkmak istemedim hiç güzel motive oluyo o listede olmak

oynakbasi34 Banu abla hoşgeldin

Bende kızımı uyutup bi yesilcay içip sporumu yapacağım
ya ben hiç sevemedim yeşilçayı oysa ki güzel de yağ yakımını arttırıcı etkisi olan birşey tadı güzel olanı yok mu bunun :) gerçi ben biziim normal çayı da haftada bir anca içen biriyim çay hayranı sayılmam

Harikasın canım ayrıyetten takımdan 3 kişi derecede
Yeşilçayın tarçınlı karanfillisi güzel şifa niyetine iç sadesini bende sevmiyorum

Bu günkü yediklerim
Sabah

2 kayısı
500 gr su

Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Omlet
Peynir

İkindi
1 elma
Yarım maraş çöreği

Akşam
Ciğer kavurma
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Ayran

Öğlen saçma oldu evde değildim
Su 2 litreden fazla

Doğadan marka al yeşil çayı yumuşak icimli yaziyor üzerinde başkasını bende içemiyorum

Yaseminli Yeşilçay içiyorum ne tesadüf bende çay içmeyi hiç sevmiyorum pazar sabahi eşimle içiyorum haftada bir

Herkese iyi akşamlar akşam yürüyüşü yapıp geldik ailece: ) Dün akşam da yürümüştüķ iyi oluyo 1 saat yürüdük bugün yediklerim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir 1 yumurta 1 dilim karışık tahilli ekmek
Ara birazcık sarı leblebi 3 tane gün kurusu kayısı ve türk kahvesi
Öğle ezogelin corba bir dilim karisik tahilli ekmek
Ara chiali kefir 1 saat kadar sonra da yarım muz yarim nektarı (yarısını da batur yedi :))
Akşam domates soslu patatesli firin köfte 3 adet yanında biraz da patates salata bir bardak ayran
Ara light bisküvi 6 adet bu akşam yürüyüşte yedim yedim onu da ilk defa aldım paketin kalorisi 120cal idi onu da paylastik baturla tabii çoğunu ben yedim :)
2 buçuk litre de su: )
Bugün ne etmişim haa yaz yaz bitmedi: ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…