Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayniyim galiba, umuyorum. Tartilmadim tatild e

Neyse ben 1 saatçik daha kızla test çözeyim sonra doğru hazırlanıp havuza kuşum gitmiyormuyuz diye beni yiyip duruyor sabırsız banyoda yüzünü yıkatmazdı doğru düzgün şimdi havuz diye yırtınıyor

Yavaş yavaş halledersin canım. Tayin istenedik sadece birim değişikliği

teşekkürler hepsini yazıyorum bi köşeye :)

Banamı didin

Zira 79 kiloyla çıtır hissediyorum :)

Yalnız beyin hala obez hep obez.. Otel de fazla tatlı yidim fazla kalorili içtim yarın eksi olmayabilirim. . O yüzden bu hafta bana güvenmeyin.
Bana göre çıtırsın:) tatilin sonu malesef böyle bitiyor
Bu Ruslar ne güzel ırk yaw.. Ne gıcık bir durum :) hiçmi çirkin hatun olmaz hiçmi şişman olmaz... yok anam hatunlarin hepsi kalemle çizilmiş gibi....
Gıcıklarrrrr
Valla başvurumuzu yaptık artık haber bekliyoruz bir kaç ay sürebilir dediler hayırlısı artık
Hakkında hayırlısı olsun
Hadi insallah

Bilmem ki? Yarin bi tartilim ona göre derim
Bekliyoruz
teşekkürler hepsini yazıyorum bi köşeye :)
Aklıma gelirse daha yazarım
yarına az kaldı su içip duruyorum hayırlısı bakalım :)
Yarın güzel sonuçlar alırız inşallah

Bu günkü yediklerim
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta omlet
Domates
Zeytin

Öğlen
1 kase yoğurt
Ara
1 armut
Akşam
2 kaynamış yumurta
Ayran
Yatmadan önce chia lı ayran
Su 2 den fazla

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Kuzumla yüzmeden saat 18:00 gibi eve döndük tabi hemen vakit kaybetmeden akşam yemeğimi de yedim ki günü erken kapatayım diye
Bugün yüzmede kuzumu bir sonraki gruba aldılar direk tabi bizimki önce bir şaşırdı sonra da arkadaşı diğer grupta kaldı diye biraz mıkırdandı Hoca tabi çekti onu kenara ve birşeyler konuşmuş ( ona sen diğerlerinden güzel ayaklarını çırpıyorsun o yüzden bir sonraki gruba aldık seni arkadaşın da belki bir sonraki hafta sana katılır bak sıkıntı yapma falan demiş )
Diğer grupta kafaları suya sokma olayı devreye girince biraz ağladı ve önceki gruba geçmek istediğini söylemiş tabi ben uzaktan sadece hareketlerini görerek fikir yürüttüm gerçi hepsi doğru çıktı Sonunda hocada hadi diğer gruba dön demiş salı gününe kadar evde leğen içinde nefesini tutup burnundan nefes vermeyi öğreteceğim ona hani olurda tekrar o gruba geç derlerse tedirgin olmadan yapsın ve biraz daha özgüveni olsun havuz korkusunu tabiki hala atamadığı için biraz sıkıntı ama eminim bir iki haftaya oda yok olur

Yarın bildirim günü bakalım kim ne kadar eksilerle gelecek İnşallah ben çok güzel bir rakamla karşınıza çıkarım bir aksilik olmazsa
Şu ana kadar 2 litre su içtim ama yatana kadar 3ü geçer bence
Şimdide yeşil çayımı içiyorum bir yandan Birazdan yediklerimi de yazarım

bugünkü menü sabah boşluk oldu dışarıya kahvaltıya gittik
kahvaltı : menemen , üç lokma patatesli gözleme , peynir domates salatalık , 2 dilim ekmek

sonra saat 16.00 gibi : süzme peynirli küçük sandviç
5 badem
akşam : 4 köfte
bir dilim ekmek
bir bardak ayran

aslında bugün çok yemedim şey olarak ama nasıl olmuş farketmedim ekmek fazla kaçmış bundan sonra kahvaltı dışında yememeye karar verdim böyle bir dilim iki dilim az gözüküyor ama günün sonunda bi baktım bir sürü olmuş
su şuan 2 lt yi geçti 3 e yaklaşır yatana kadar :)

Aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca; 06:30da
1 bardak Bamya suyu

ara; 07:00de
1 şekersiz duble Türk kahvesi

Kahvaltı; 07:45de
Biraz beyaz peynir ( kutunun içinde kalanları ziyan olmasın diye yedim en fazla 2 kaşık kadar )
1 adet salatalık
2 adet domates
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 11:00de
1 bardak ev yapımı ayran ( tuzsuz + 1 yk chia )

Öğlen; 13:00de
2 kepçe domates çorbası
1 kase kabaklı cacık ( az sarımsaklı )

ara; 14:00de
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi

ara: 16:45
15 tane çubuk kraker ( bir avuç bile değildi )

Akşam; 18:00de
5 yk kadar zeytinyağlı Patlıycan ( domates sosuyla pişirdim çok çok az su ekleyerek )
1 büyük tabak Çoban salatası

ara; 20:15de
1 fincan yeşil çay

Gün içinde 2 litre su ama yatana kadar dediğim gibi kesin 3 litre olur o

İyi akşamlar kızlar
Dün gece ateslenince yine kızım hastaneye gittik gece üçte eve geldik

Çok şükür ateşi düştü âmâ çok mızmız aksilik ya bu gün erkek kardeşimin nikahı vardı ona gittik geldik

Oturduğu yerde ağlıyor ilaçlarını da verdim
Ben de çok uykusuzum inş sabah eksi görürüz hep birlikte

Aslında menün fena değil ama zayıflama sürecinde dediğin gibi sadece sabahları ekmek yemek daha mantıklı korumada zaten arada yenilebilir
Suyunda gayet güzel hadi bakalım yarına güzel rakamlarımız olacak inşallah

Allah yardımcın olsun canım biraz aksi bir zamana deng gelmiş ama şükür atlatmışsınız
Kuzunu al biraz uyumaya çalış canım oda seninle olunca uyur bence
Benim kızlarda aynı ne zaman hastalansalar hemen bir mızmızlık başlıyor ( büyük 17 yaşında ama hala aynı hastalansın ay ay diye inleyip durur ve herşey ayağına gelsin ister ufaklık zaten elimi bir an bile bırakmaz hemen salondaki koltuğa yasta yatağımız açılır ve biz ana kız salonda yatarız uyanıp uyanıp beni öper canım Annem diye 5 dakika arayla Anneciğim ateşimi ölçsene der yeterki ilgi kesilmesin )

Çok yoruldum yaa

İşleri hallettim motor takarak.. Çamaşırlar yıkanıp dursun sonrasın da biiiir sürü ütü olacak yavaş yavaş hallederim artık ..

Yediklerime gelince..

Sabah,
yumurta
peynir
Domates

Ara,
fıstıklı şeker gibi bişey. leblebi büyüklüğün de 3 adet
kahve

Ara
İncir
fındık

Akşam
1 köfte
2 çatal makarna
salata

Ara,
Kavun

Bizimde havuzda ilk tecrübemiz aynı oldu banucum bir üst guruba geçti ordada bayan hoca gamsiz çıktı yüz geç karşıya dedi yarıda nefesi kesildi yoruldu kızım ben atliycaktim nerdeyse zor geçti karşıya ağladı çıktı küçük guruba geri döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…