- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Canım şimdi baktım en son 89 kg ile bildirim yapıp izne ayrılmışsın
Şu anda kaç kilosun?
Hep derim sürüden ayrılanı kurt kapar diyesende her gün düzenli olarak aramıza dön ki az fazlada varsa hemen verir tekrar listemize dönersin
Ayniyim galiba, umuyorum. Tartilmadim tatild e
Anam birde eksiyle dönüyormuşsun
Bu arada yılbaşı için hedef belirliyoruz senin hedefin nedir
Hadi insallah
Bilmem ki? Yarin bi tartilim ona göre derim
Yavaş yavaş halledersin canım. Tayin istenedik sadece birim değişikliğiEvet canım yaaa.. Evde ki işler çok büyüdü gözüm de... bir sürü çamaşır var.. 4 kişinin esvablari :)
Dün gece geldik az erken gireydim eve hallederdim ama olmadı işte. . Neyse saglik olsun..rahmetli annem is senden korksun sen korkma derdi. Olumlama yapim kendi kendime. .
Sizin de hakkinizda hayırlı olsun. Tayinmi istediniz. ..?
Öğlen için aklıma şimdilik gelenler
Salata
Patlıcan közleyip ister yoğurt ister domatesli yap
Karnıbahar haşla yoğurt yada kırmızı biber limon az sıvı yağ yapabilirsin
Brokolide aynı şekilde
Kabak iri doğra haşla aynı yukarıdaki gibi
Akşam z yağlı taze fasulye yedin artanı yanında götürebilirsin
Peynir domates zeytin maydanoz götürebilirsin
Şimdilik bu kadar :))
Bana göre çıtırsın:) tatilin sonu malesef böyle bitiyorBanamı didin
Zira 79 kiloyla çıtır hissediyorum :)
Yalnız beyin hala obez hep obez.. Otel de fazla tatlı yidim fazla kalorili içtim yarın eksi olmayabilirim. .O yüzden bu hafta bana güvenmeyin.
GıcıklarrrrrBu Ruslar ne güzel ırk yaw.. Ne gıcık bir durum :) hiçmi çirkin hatun olmaz hiçmi şişman olmaz... yok anam hatunlarin hepsi kalemle çizilmiş gibi....
Hakkında hayırlısı olsunValla başvurumuzu yaptık artık haber bekliyoruz bir kaç ay sürebilir dediler hayırlısı artık
BekliyoruzHadi insallah
Bilmem ki? Yarin bi tartilim ona göre derim
Aklıma gelirse daha yazarımteşekkürler hepsini yazıyorum bi köşeye :)
Yarın güzel sonuçlar alırız inşallahyarına az kaldı su içip duruyorum hayırlısı bakalım :)
Yımırtaların faydasını görürüm inşallah yarın
bugünkü menü sabah boşluk oldu dışarıya kahvaltıya gittik
kahvaltı : menemen , üç lokma patatesli gözleme , peynir domates salatalık , 2 dilim ekmek
sonra saat 16.00 gibi : süzme peynirli küçük sandviç
5 badem
akşam : 4 köfte
bir dilim ekmek
bir bardak ayran
aslında bugün çok yemedim şey olarak ama nasıl olmuş farketmedim ekmek fazla kaçmış bundan sonra kahvaltı dışında yememeye karar verdim böyle bir dilim iki dilim az gözüküyor ama günün sonunda bi baktım bir sürü olmuş
su şuan 2 lt yi geçti 3 e yaklaşır yatana kadar :)
İyi akşamlar kızlar
Dün gece ateslenince yine kızım hastaneye gittik gece üçte eve geldik
Çok şükür ateşi düştü âmâ çok mızmız aksilik ya bu gün erkek kardeşimin nikahı vardı ona gittik geldik
Oturduğu yerde ağlıyor ilaçlarını da verdim
Ben de çok uykusuzum inş sabah eksi görürüz hep birlikte
Bizimde havuzda ilk tecrübemiz aynı oldu banucum bir üst guruba geçti ordada bayan hoca gamsiz çıktı yüz geç karşıya dedi yarıda nefesi kesildi yoruldu kızım ben atliycaktim nerdeyse zor geçti karşıya ağladı çıktı küçük guruba geri döndüSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kuzumla yüzmeden saat 18:00 gibi eve döndüktabi hemen vakit kaybetmeden akşam yemeğimi de yedim ki günü erken kapatayım diye
Bugün yüzmede kuzumu bir sonraki gruba aldılar direktabi bizimki önce bir şaşırdı sonra da arkadaşı diğer grupta kaldı diye biraz mıkırdandı Hoca tabi çekti onu kenara ve birşeyler konuşmuş ( ona sen diğerlerinden güzel ayaklarını çırpıyorsun o yüzden bir sonraki gruba aldık seni arkadaşın da belki bir sonraki hafta sana katılır bak sıkıntı yapma falan demiş )
Diğer grupta kafaları suya sokma olayı devreye girince biraz ağladı ve önceki gruba geçmek istediğini söylemiştabi ben uzaktan sadece hareketlerini görerek fikir yürüttüm gerçi hepsi doğru çıktı Sonunda hocada hadi diğer gruba dön demiş salı gününe kadar evde leğen içinde nefesini tutup burnundan nefes vermeyi öğreteceğim ona hani olurda tekrar o gruba geç derlerse tedirgin olmadan yapsın ve biraz daha özgüveni olsun havuz korkusunu tabiki hala atamadığı için biraz sıkıntı ama eminim bir iki haftaya oda yok olur
Yarın bildirim günü bakalım kim ne kadar eksilerle gelecekİnşallah ben çok güzel bir rakamla karşınıza çıkarım bir aksilik olmazsa
Şu ana kadar 2 litre su içtim ama yatana kadar 3ü geçer bence
Şimdide yeşil çayımı içiyorum bir yandanBirazdan yediklerimi de yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?