Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün bol suyla devam edersen eminim daha güzel bir eksi bile görürsün

Aslında akşamları ipin ucunu kaçırıyorum onu öğlen yapsam akşama yük binmese daha güzel olucak ama işte böyle böyle oturtucam düzeni bir de bu yoğunluğu atınca sporumu da yaparım rahat rahat :)

Dediğin gibi kaçamak sayılacak yada miktar olarak az fazla kaçacak şeyler yenecekse öğlen yapılması telafi acısından daha rahat olur
Şu anda spor yapamasanda uzun uzuna atıyorum kahve yada çay suyu koyduğunda su kaynayana kadar plank yapabilirsin ( Wall sit mesala bütün alt vücudu özellikle çalıştırıyor )

Haklısın kaptanım iki gündür kaçırdum bugün telafi edilecek inşallah bende ekmekleri ıslatıp bırakıyorum ama pilav türü yemeklerden hiç bırakmadım dikkate alıcam önerilerini teşekkür ederim

Günaydın
Mutlu persembeler. ...

Tatil dönüşü yapılıcak işleri hiç sevmiyorum. .
Dün geç geldik epey... yorgunluktan birsey yapmadım bugün işbaşı yaptım ama aklım hep ev de ve işlerde. ..
Neyse hallederim.

Sizler Nasılsıniz varmı önemli haber.?
Geçmişi bir ara okurum ..
Zayıflamadinjz dimi ben yokken :)

Hoş geldin özledik seni

Merhabalar bir gün önce yürüyüşü abartınca dün dizim ağrıdı
Dünkü yediklerimi yazayım
2 kayısı
Kahvaltı
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Arada 1 salkım üzüm
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
İkindi
1 kase yoğurt
Akşam
1 kaynamış yumurta
Ayran
Yatmadan öncede chia lı ayran

Aslında akşamları ipin ucunu kaçırıyorum onu öğlen yapsam akşama yük binmese daha güzel olucak ama işte böyle böyle oturtucam düzeni bir de bu yoğunluğu atınca sporumu da yaparım rahat rahat :)
Öğlen için aklıma şimdilik gelenler

Salata
Patlıcan közleyip ister yoğurt ister domatesli yap
Karnıbahar haşla yoğurt yada kırmızı biber limon az sıvı yağ yapabilirsin
Brokolide aynı şekilde
Kabak iri doğra haşla aynı yukarıdaki gibi
Akşam z yağlı taze fasulye yedin artanı yanında götürebilirsin
Peynir domates zeytin maydanoz götürebilirsin

Şimdilik bu kadar :))

Günaydin kizlar,

geldimmmm.

Son haftalar gercekden cok yogundu.

Tatildi, kizin dogum günüydü, okuldu benim is yerindeki degisiklikti derken buralari ihmal ettim.

Ama artik yine burdayim

oynakbasi34 kaptanim benim en son bildirimde kilom neydi aceba baktim ama bulamadim

Hoş geldin

Oyyyy eski tontiş Yen'i çıtır arkadaşım beğene beğene geliyor

Banamı didin

Zira 79 kiloyla çıtır hissediyorum :)

Yalnız beyin hala obez hep obez.. Otel de fazla tatlı yidim fazla kalorili içtim yarın eksi olmayabilirim. . O yüzden bu hafta bana güvenmeyin.

YENA ikinizde hoşgeldiniz tatilfeb sonra iş başı biraz kötü oluyor ama burda hep beraber güzel kilolar vermeye devam edicez inşallah

YENA ikinizde hoşgeldiniz tatilfeb sonra iş başı biraz kötü oluyor ama burda hep beraber güzel kilolar vermeye devam edicez inşallah

Evet canım yaaa.. Evde ki işler çok büyüdü gözüm de... bir sürü çamaşır var.. 4 kişinin esvablari :)
Dün gece geldik az erken gireydim eve hallederdim ama olmadı işte. . Neyse saglik olsun..rahmetli annem is senden korksun sen korkma derdi. Olumlama yapim kendi kendime. .

Sizin de hakkinizda hayırlı olsun. Tayinmi istediniz. ..?

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Ev işlerine bir daldım sonrada küçük kuzuyla öğlen yemeğine kadar az test çözelim dedim Öğle yemeğimizi yedik ana kız şimdi az daha dinlensin Yüzme kursuna gidene kadar bir kaç sayfa daha yaparız

Aman canım çok fazla zorlama bugün dinlen yarın da yürüyüş yaparsan 45 dakikayı geçirme
Menün harika tebrikler

@serenalar kuzuya geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah
oynakbasi34 bamya suyu ilginçmiş barsakları çalıştırır kendini severim:)

Kesinlikle suyuda baya bağırsakları yumuşatıyor tavsiye ederim

Canım şimdi baktım en son 89 kg ile bildirim yapıp izne ayrılmışsın
Şu anda kaç kilosun?
Hep derim sürüden ayrılanı kurt kapar diye sende her gün düzenli olarak aramıza dön ki az fazlada varsa hemen verir tekrar listemize dönersin

Geldimmmmmmmmmmmm
Anam test çözdürmekten ööö geldi Gerçi kendi yapıyor ama ille başında oturmam gerekiyor yoksa hemen savsaklıyor yeter bu kadar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…