- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Günaydınnn ben bu haftanın başında çok kaçamaklı gitmiştim kaçamaktan çok miktarlar çoktu ve spor da yapamadım yarın az da olsa eksi görme hedefim var inşAllah :) bugün baya sıkı tutucam en azından ödem olmasın tuzlu yememek lazım :)
Aslında akşamları ipin ucunu kaçırıyorum onu öğlen yapsam akşama yük binmese daha güzel olucak ama işte böyle böyle oturtucam düzeni bir de bu yoğunluğu atınca sporumu da yaparım rahat rahat :)
Haklısın kaptanım iki gündür kaçırdum bugün telafi edilecek inşallah bende ekmekleri ıslatıp bırakıyorum ama pilav türü yemeklerden hiç bırakmadım dikkate alıcam önerilerini teşekkür ederimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün sabahın 6sında çok dinç bir şekilde uyandım şükürler olsunKendime güzelce keyif kahvemi de yaptım şekersiz sessizliğin ve bir yandan da manzaranın güzelliğinin tadını çıkarıyorum ( Yana doğru bakınca balkonum çok rahat görünüyor ve güneşin doğuşunu izliyorum bir yandan )
Malum yarın bildirim günü ve şükürler olsun ki bugün de tartıda güzel bir rakam gördümeminim dahada güzel olacak Diyetisyen kontrolüm de var bakalım orada ne çıkacağım
Kesinlikle bugün herkes çok sıkı tutuyor işi ve cuma takımca harika bildirimlerde bulunuyoruz
Bugün yine yoğunluk var daha doğrusu küçük kuzumun Yüzme kursu var yinetabi gitmeden biraz yine test çözdürmem lazım ona Dün 6 sayfa ancak yaptı sonra ilk molayı verince oyuna kaptırdı kendini ne dediysem ders başı yapmadı en sonunda söz yarın çok daha fazla yapacağım dedi gerçi yapılması gereken 30 sayfaya yakın var ama her gün 8 - 9 sayfa yaparsak pazara kadar bitiririz
Dün hafif bir tehtit ettim onusen bilirsin eğer yarın sabah kahvaltıdan sonra oturup benle ders çalışmazsan yüzmeye götürmem seni hem öğretmenine de okullar açılınca sen izah edersin neden o test kitabı bitmedi diye dedim anam bir tutuştu yok öğretmenime söyleme bitireceğim pazara kadar hem yüzmeye gitmeden de yaparım söz dedi
Bakmayın 30 sayfa dediğime öyle çok bir şey değil zaten her sayfada 6 tane basit işlem var bazı sayfalarda hiç yok sadece konu özeti ve resim varhani zaten bitiremeyeceğini bilsem üstelemem bile nasılsa bitmez diye
Canım menün gayet güzel ama naçizane minik bir tavsiye sanapilavı baktın fazla yapmışsın koy bir buzluk poşetine at buzluğa ( beyaz pirinçse çorbaya çevirebilirsin bir kaç gün sonra bulguru da çok rahat başka zaman çıkarıp hemen çözülünce iyice ısıtıp tekrar yemeğin yanına ekleyebilirsin hiç birşeycik olmaz )
Hee buzluktan sevmiyoruz dersende git bir parkta kuşlara ver ( benim annem hemen kendi camının önüne koyuveririhatta kuşlar alışmış bir keresinde koymamış da yeminle kuş geldi camı gagasıyla tıklattı kendini hatırlattı diyor )
Hem kuşları beslemekte sevap hemde sen fazladan karbonhidrat almamış olursun
YOksa mükemmel bir menü ama malum kilo vermeye uğraşınca o bir kaç kaşık bile bizi hafif geciktirebiliyorhee hedefe ulaşınca yine dengeleriz sıkıntı olmaz ama en güzeli göz önünden yok etmek
Hoş geldin özledik seniGünaydın
Mutlu persembeler. ...
Tatil dönüşü yapılıcak işleri hiç sevmiyorum. .
Dün geç geldik epey... yorgunluktan birsey yapmadım bugün işbaşı yaptım ama aklım hep ev de ve işlerde. ..
Neyse hallederim.
Sizler Nasılsıniz varmı önemli haber.?
Geçmişi bir ara okurum ..
Zayıflamadinjz dimi ben yokken :)
Öğlen için aklıma şimdilik gelenlerAslında akşamları ipin ucunu kaçırıyorum onu öğlen yapsam akşama yük binmese daha güzel olucak ama işte böyle böyle oturtucam düzeni bir de bu yoğunluğu atınca sporumu da yaparım rahat rahat :)
Bu gün hafif beslenirsen iyi olur bol suda içersen tamamdırGünaydın arkadaşlar bugün midem şiş iki gün üst üste pilav fasulye yersen olacağı bu
Hoş geldinGünaydin kizlar,
geldimmmm.
Son haftalar gercekden cok yogundu.
Tatildi, kizin dogum günüydü, okuldu benim is yerindeki degisiklikti derken buralari ihmal ettim.
Ama artik yine burdayim
oynakbasi34 kaptanim benim en son bildirimde kilom neydi aceba baktim ama bulamadim
Oyyyy eski tontiş Yen'i çıtır arkadaşım beğene beğene geliyor
Valla başvurumuzu yaptık artık haber bekliyoruz bir kaç ay sürebilir dediler hayırlısı artıkBu gün hafif beslenirsen iyi olur bol suda içersen tamamdır
Sen bir seçim yapıcam diyordun naaptın( iş konusunda)
Günaydin kizlar,
geldimmmm.
Tatildi, kizin dogum günüydü, okuldu benim is yerindeki degisiklikti derken buralari ihmal ettim.
Ama artik yine burdayim
oynakbasi34 kaptanim benim en son bildirimde kilom neydi aceba baktim ama bulamadim
YENA ikinizde hoşgeldiniz tatilfeb sonra iş başı biraz kötü oluyor ama burda hep beraber güzel kilolar vermeye devam edicez inşallah
Merhabalar bir gün önce yürüyüşü abartınca dün dizim ağrıdı
Dünkü yediklerimi yazayım
2 kayısı
Kahvaltı
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Arada 1 salkım üzüm
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
İkindi
1 kase yoğurt
Akşam
1 kaynamış yumurta
Ayran
Yatmadan öncede chia lı ayran
@serenalar kuzuya geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah
oynakbasi34 bamya suyu ilginçmiş barsakları çalıştırır kendini severim:)
Günaydin kizlar,
geldimmmm.
Ama artik yine burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?