- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Vaov süper devamı da gelcek inşAllah :)Iyi yapmışsın. .ben sadece belimi not alıyorum. Zira çok kalın belim var...
122den 101 cm. daraldı benim bel :))
Evet canım benim yaşadığım ilçe çok küçük öyle spor salonu falan nerdeeee :) imkan varsa değerlendir canımEvdemi yapıyorsun platesi.?
yakın bir salon var oraya üyelik istiyorum aerobik plates..bakalım ayarlamak lazım bir şekil de günü saati...
Evet canım benim yaşadığım ilçe çok küçük öyle spor salonu falan nerdeeee :) imkan varsa değerlendir canımEvdemi yapıyorsun platesi.?
yakın bir salon var oraya üyelik istiyorum aerobik plates..bakalım ayarlamak lazım bir şekil de günü saati...
Ben de bu sabah aldımÖlçüleri aldım şimdi gece tok karnına oldu ama olsun
Bel :95 cm
Bacaklar: 63 cm
Kalça : 103 cm
Bunlarn standart yerleri var alınması gereken ama göz kararı aldım ben hep aynı yerden bakıcam takip için zarar etmez yani :)
Benim de var ya bel dediğim göbek aslında en geniş yerinden doladımBen de bu sabah aldım
Göğüs 97
Bel 78
Göbek 92
Kalça 104
Benim de göbek var yaa
Benim de var ya bel dediğim göbek aslında en geniş yerinden doladımBen de bu sabah aldım
Göğüs 97
Bel 78
Göbek 92
Kalça 104
Benim de göbek var yaa
2 yasinda canım hatta daha yaşına girmedi 13 ekim doğum günümüz :) 11 aylıkken başladım çalışmaya biz de memlekette olmadığımız için anneler ne yazık ki yardımcı olamıyor biz de su dönemleri bir atlatsaydik...Evet çok zor.. Ben hep çok sorun yaşadım. . Kendi annem yaşamıyor k.Valdem hiç yardimci olmadı.. oğlum 7 yaşından sonra istemedi bakıcı.. kızım kreşte idi..
Bebekliklerinde çalışmadım mecburen.
Bi şekil de bu günlere geldik...
Senin evladın kaç yasin da.?
Ölçülerimiz yakın kilomuz da yakın zaten 68 di senin kilon değil miBenim de var ya bel dediğim göbek aslında en geniş yerinden doladım
Oyyy kıyamam barış paşaya küçük daha bende olsam çok endişelenirim haklısın canım Allah'a emanet olsunValla ben üzülüyorum okullar açılıyor diye...
9 yasin da oğlum geçen yıldan beri okul sonrası ev de yalnız kalıyor anahtari boynun da dolayısıyla eve gidinceye kadar aklım oğlum da ev de ...
Okul dönemi erken çıkıyorum işten.. fazla değil 2 saat falan evde tek başına ama yine de eve yalnız girmesi kapıyı kendi açması beni epey uzuyor rahatsız ediyor....
Ha kendisi çok mutlu bu durumdan büyüdüm havaların da epey :)
Allaha emanet çocuklarımız. ..
menüm
kahvaltı : chialı yulaflı yoğurt 231 kcal
öğlen : iki çubuk kraker
domates peyniri sandviç kepek ekmeğine 195 kcal
ara : muz 130 kcal
10 badem 120 kcal (muza yakın)
akşam : 1 tabak mercimek çorbası 137 kcal
1 tane kepen ekmeğine sandviç 195
ara : süt mısır küçük 75 kcal
toplam : 1083 kalori
su : 2.75 lt
klimadan farenjit oldum ondan bol su içtim bugün 3 L yi geçer o :)
Banucum geçmiş olsun Allah korumuş eşini dikkatli olun
Çocuklar tabiki sevdiği işi yapmalı zaten de öyle oluyor elinde sonunda çok tanıdık var bölüm değiştiren banucum sevmeden hiç bir iş yapılmamalı zaten büyük kız ünv.ogretmeni olucam diyor sen ne istersen onu ol diyorum babası diyor hepiniz Dr olun yaşlanınca bana bakındr lazim
Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım: )
Bugün temizlik faslı da bitti çok şükür esim bir haftalığına şehir dışına gidecek onun valizini hazırlayacaz sonra da beraber yeşil çayımızı içeriz: ) öyle bir anlattım ki dün yeşil çayı adamın icesi geldi :)
Yeni eğitim öğretim yilimiz tüm öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun : ))
Bugün şunları yedim kızlar
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti menemen biraz peynir salatalik yeşillik bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğle bir tabak fırında sebze bir bardak çay
Ara yarım muz
Akşam bir kase köfteli yoğurt çorbası
1 saat kadar sonra da yeşil çay: )
Su da yatana kadar 3e yaklaşır: )
Bugün biraz plates yaptim :)
aah aaah bir de bize sorun
Bugün yediklerim de şöyle. ..
Sabah,
Peynir
Zeytin
Domates
Sosis
Ara,
Çeyrek gevrek
Ara,
Incir
Fındık
Kahve
Akşam,
Menemen
Ara,
Yarım avuç çekirdek..
Valla ben üzülüyorum okullar açılıyor diye...
9 yasin da oğlum geçen yıldan beri okul sonrası ev de yalnız kalıyor anahtari boynun da dolayısıyla eve gidinceye kadar aklım oğlum da ev de ...
Okul dönemi erken çıkıyorum işten.. fazla değil 2 saat falan evde tek başına ama yine de eve yalnız girmesi kapıyı kendi açması beni epey uzuyor rahatsız ediyor....
Ha kendisi çok mutlu bu durumdan büyüdüm havaların da epey :)
Allaha emanet çocuklarımız. ..
Ölçüleri aldım şimdi gece tok karnına oldu ama olsun
Bel :95 cm
Bacaklar: 63 cm
Kalça : 103 cm
Bunlarn standart yerleri var alınması gereken ama göz kararı aldım ben hep aynı yerden bakıcam takip için zarar etmez yani :)
Merhaba kızlar bugün giremedim buraya kahvaltı sonrası anneme gittik akşam geldik
oynakbasi34 Banu abla geçmiş olsun
Kızım grip oldu bugün burnu akıyor hapsuruyo sonrada aciyo diye ağlaya ağlaya uyudu sabah kahvaltı sonrası Dr goturcem soğuk algınlığı ilaç yazar iyi gelir öksürüyoda
Sağol canım aynen biraz birbirimizi özleriz :))Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Artık günler kısaldı diye mi yoksa çok fazla yoruluyorum diye mi nedir iki gündür sabahın 5inde hortluyorum ( baygın düşüyorum gece sanırım)
Aslında bir yandan bana iyi oluyor çünkü hem erkenden metabolizma çalışıyor hemde bugünden itibaren her sabah yine beslenme hazırlama faslı olacağı için yinede kahvem ve kahvaltım için rahat rahat vaktim olacakacele etmeme gerek kalmayacak
Dün akşam giremedim çünkü çok meşguldükkarı koca maymunlar gibi birbirimizin önüne oturup saçlarımızda kalan boyaları tinerle temizledik Eşim len fazla soluma kafayı bulacağın diyip durdu bende adamın saçlarını temizlerken ( ki benden uzun saçı yoluk adamın ) makarasına ooohhhh 300 - 500 diye oynayarak dalga geçtim
Adamcağız merdivenden düşerken kova kafasına geçmedi ama baya bir saçlarına sıçradı birde boya su bazlı olmadığı için normal yıkamayla çıkmayınca öğlen tiner almak zorunda kaldık
Benimde çok hafif üst kısımınları boyarken saçıma sıçramış ama benimkiler çabuk çıktı Allahtan
Bir ara büyük kızım uğraşma baba git saçlarını kısa kestir diye tuturdu ama adam yanaşmadıBeyin felcinden sonra saç uzatmaya başlayınca her defasında bu saçı uzatana kadar 2.5 sene uğraştım ben diyor hatta bazen büyük kızın saç bakım yağlarından aşırıyor diye büyük söyleniyor ufaklıkta baba saçlarını anneme ördür de tam olsun baba dediğin kısa saçlı olur diyor
Açıkçası benim bu hali çok hoşuma gidiyor ama bazende diyorum yine kestirse daha mı iyi olur diye hani en azından ona kolaylık birde sabahları önce küçük kızın sonrada kocanın saçlarını toplamak ( beyimiz kendi güzel toplayamıyormuş ) çok komik oluyorkafasını düz tutmayana fırçayla ufaktan vuruyorum bazen makarasına hele ufaklık nasıl gülüyor birde işaret ediyor çaktırmadan Anne bir daha babama fırçayla vursana kafasına diye
Bu arada bu sabah regl olmaya başlamışımTabi haftasonu ne alemdeydim diye tartıya çıkınca hafif fark oldu ilkten 95.3 çıktım bir iki kere tabi sebebini o ana kadar bilmediğim için dur bir de tuvalet sonrası tartılayım dedim hem regl olacağımı anladım hemde son çıktığımda 95i gördüm tartı bile çok ısrar ettin az eksik göstereyim dedi zaar
Keyif kahvemide içtim bir yandan ohhhbirazdan da artık hem beslenmeleri hazırlarım hemde kahvaltımı bir yarım saat geçsin de hemen peş peşe olmasın nasılsa kızların kalkmasına daha var
Çok çok geçmiş olsun canımgöğsünü sıcak tut ve bol su iç limonlu
Menün bu arada harika
Sorma valla aklım çıktıRabbim bir daha o korkuyu yaşatmasın ...Aminnnn
Benim babamda ufaklığa hep diyordu o zamanlar yaşlanınca bana bakarsın diyebizimkide Dede tabiki bakarım ama senden az para alırım diye len hayırsız torun dedeciğim senden para almam demiyorsun az para alırım diyorsun dediğinde de ama Dede ben doktor olursam fakirlerden hiç para almayacağım ama sen zenginsin o yüzden para alırım tabi dedem olduğun için az alacağım demişti
Çocukların gözünde her defasında marketten minik de olsa bir şey alınıyorsa o dede ve Ananne zengindir
Tabi bu şekilde söyleyince Babamda hemen gururlanıp Helal kız sana bu yaşta bunu akıl ediyorsun diyordu ( ki küçük kuzu o zamanlar 5 yaşında falandı bunun muhabbeti olduğunda )
Ohhh gözün aydın canımMis gibi evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim ...Aminnn
Eeee kocada 1 hafta yokhem birbirinizi özlersiniz hemde sen akşamdan akşama da olsa az keyif yaparsın Bazen ben eşime diyorum valla bak çok seviyorum seni ama bak eskiden ne güzel patron seni arada şehir dışına gönderiyordu özlem giriyordu 1 gecede olsa kavuşmalar daha güzel oluyor diye nasıl gülüyor manyak karı diye
Ufaklık daha yokken büyük hemen olleyyyy pijama partisi yapacağız derditabi ben erkenden onu uyutup sabaha kadar oturup keyif yapardım
Menün bu arada harika canımsabah sabah neyin kafasıyla okuduysam platesi patates diye okudum anam gece gece patates mi yapmış bu dedim meğer faydalı olan platesmiş
Düzenli yapabilirsen çok faydasını göreceğine eminim canim
Valla Allah sizlerin ve Öğretmenlerin yardımcısı olsunhepinize zihin açıklığı versin ...Aminnn
Hep diyorum Öğrencilerin işide zor ama Öğretmenlere daha fazla saygı duyuyorum ( tabi Üniversitede pek okadar sıkıntı yoktur ama kolay değil onca çocukla aynı anda başa çıkmak biz yeri geliyor 2 taneyi zapt edemiyoruz)
Menün çok güzel YenacığımAfiyet olsun
Rabbim hepsini esirgesin kötülüklerden....Aminnnn
Çalışan Anne olmak dahada zor o konuda haklısınbiz evde olunca onların gidişi bizim ev düzenini daha rahat yapmamızı sağladığından bayram ediyoruz ama tabi bir yandan da aman dersler aman sınavlar diye de strese giriyoruz sizde o stres iki misli
Anaaa bak sen buraya yazınca jeton düştü biz ölçü alacaktık hesapa dimi
Dur bende alayım bugün ilk fırsatta sonra bir listede ona yapar 1 ay sonra ölçülerimizi karşılaştırız
Oyyy kıyamam kuzuyaNazaramı geldi nedir bir türlü atamadı şu hastalık mikrobunu
Rabbim acil şifalar versin canımbağdemcikleri de şişti sanırım Ballı ılık süt ver olmadı biraz hem boğazlarını rahatlatır birde yattığı odayı çok iyi havalandır ve mümkünse serin olsun ki sıcak oldukça boğazları gıcık yapar daha fazla birde serin ortamda mikrop daha çabuk yok olur
Amin amin aminBu arada;
Yeni Öğretim Yılında tüm Öğretmenlere ve Öğrencilere başarılar dilerimRabbim zihin açıklığı versin ...Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?