Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet ben çok hızlı yiyorum alışkanlıktan ve o arada bazen bir insanın yiyebilceği ortalama yemeğin iki katını götürmüş oluyorum farketmeden

evet ben çok hızlı yiyorum alışkanlıktan ve o arada bazen bir insanın yiyebilceği ortalama yemeğin iki katını götürmüş oluyorum farketmeden

menüm

kahvaltı : chialı yulaflı yoğurt 231 kcal

öğlen : iki çubuk kraker
domates peyniri sandviç kepek ekmeğine 195 kcal
ara : muz 130 kcal
10 badem 120 kcal (muza yakın )
akşam : 1 tabak mercimek çorbası 137 kcal
1 tane kepen ekmeğine sandviç 195
ara : süt mısır küçük 75 kcal

toplam : 1083 kalori
su : 2.75 lt

klimadan farenjit oldum ondan bol su içtim bugün 3 L yi geçer o :)

Çocuklar tabiki sevdiği işi yapmalı zaten de öyle oluyor elinde sonunda çok tanıdık var bölüm değiştiren banucum sevmeden hiç bir iş yapılmamalı zaten büyük kız ünv.ogretmeni olucam diyor sen ne istersen onu ol diyorum babası diyor hepiniz Dr olun yaşlanınca bana bakın dr lazim

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım menun de gayet güzel: )

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım: )
Bugün temizlik faslı da bitti çok şükür esim bir haftalığına şehir dışına gidecek onun valizini hazırlayacaz sonra da beraber yeşil çayımızı içeriz: ) öyle bir anlattım ki dün yeşil çayı adamın icesi geldi :)
Yeni eğitim öğretim yilimiz tüm öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun : ))
Bugün şunları yedim kızlar
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti menemen biraz peynir salatalik yeşillik bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğle bir tabak fırında sebze bir bardak çay
Ara yarım muz
Akşam bir kase köfteli yoğurt çorbası
1 saat kadar sonra da yeşil çay: )
Su da yatana kadar 3e yaklaşır: )
Bugün biraz plates yaptim :)

menü çok güzeel, plates iyidir baya sıkılaştırıyo düzenli yapınca :)

Valla ben üzülüyorum okullar açılıyor diye...
9 yasin da oğlum geçen yıldan beri okul sonrası ev de yalnız kalıyor anahtari boynun da dolayısıyla eve gidinceye kadar aklım oğlum da ev de ...
Okul dönemi erken çıkıyorum işten.. fazla değil 2 saat falan evde tek başına ama yine de eve yalnız girmesi kapıyı kendi açması beni epey uzuyor rahatsız ediyor....
Ha kendisi çok mutlu bu durumdan büyüdüm havaların da epey :)
Allaha emanet çocuklarımız. ..

Saol canim donmemize az kaldi yazicam

Menun gayet güzel canım: )
Çalışan anne olmak çok zor aklın hep çocukta kalıyor bizim bakicimiz var ama yine de anne yüreği ışte hep yan yana olmak istiyor yarın öğleden sonra dersim var sabah beraber olacaz diye o kadar sevindim ki

Evet çok zor.. Ben hep çok sorun yaşadım. . Kendi annem yaşamıyor k.Valdem hiç yardimci olmadı.. oğlum 7 yaşından sonra istemedi bakıcı.. kızım kreşte idi..
Bebekliklerinde çalışmadım mecburen.
Bi şekil de bu günlere geldik...

Senin evladın kaç yasin da.?

Iyi yapmışsın. .ben sadece belimi not alıyorum. Zira çok kalın belim var...
122 den 101 cm. daraldı benim bel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…