- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
evet ben çok hızlı yiyorum alışkanlıktan ve o arada bazen bir insanın yiyebilceği ortalama yemeğin iki katını götürmüş oluyorum farketmedenCanım acaba çok mu hızlı yemek yiyorsunonu geçmişte ben çok yapardım ve iki dakikada koca bir tabak bittiği halde doymamış olurdum 1 tabak daha yerdim
Diyetisyene başladığımdan beri yemeği bir zevk olarak görüyorum ve inan aheste aheste büyük bir keyifle yemeğimi yiyorumve genelde sonrasında az da yesem tıka basa doymuş gibi hissediyorum
Beyin sofraya oturduktan 20 dakika sonra mideye doyduğunun sinyalini gönderirmişo arada hızlı davranan yandı yada miktarı az tutsa bile mide hala aç olduğunu idda ediyor
Birde dini bilgiler konusunda pek iyi sayılmam ( hani araştırırım ama her şeye bir cevabım hazır değildir) ama benim bildiğim Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa ( s.a.v. ) Hazretleri de iyice acıkmadan sofraya oturmaz ama iyice doymadan da sofradan kalkarmış
evet ben çok hızlı yiyorum alışkanlıktan ve o arada bazen bir insanın yiyebilceği ortalama yemeğin iki katını götürmüş oluyorum farketmedenCanım acaba çok mu hızlı yemek yiyorsunonu geçmişte ben çok yapardım ve iki dakikada koca bir tabak bittiği halde doymamış olurdum 1 tabak daha yerdim
Diyetisyene başladığımdan beri yemeği bir zevk olarak görüyorum ve inan aheste aheste büyük bir keyifle yemeğimi yiyorumve genelde sonrasında az da yesem tıka basa doymuş gibi hissediyorum
Beyin sofraya oturduktan 20 dakika sonra mideye doyduğunun sinyalini gönderirmişo arada hızlı davranan yandı yada miktarı az tutsa bile mide hala aç olduğunu idda ediyor
Birde dini bilgiler konusunda pek iyi sayılmam ( hani araştırırım ama her şeye bir cevabım hazır değildir) ama benim bildiğim Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa ( s.a.v. ) Hazretleri de iyice acıkmadan sofraya oturmaz ama iyice doymadan da sofradan kalkarmış
Aynı ben tey teyKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın okullar açılıyor
Bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım menun de gayet güzel: )menüm
kahvaltı : chialı yulaflı yoğurt 231 kcal
öğlen : iki çubuk kraker
domates peyniri sandviç kepek ekmeğine 195 kcal
ara : muz 130 kcal
10 badem 120 kcal (muza yakın)
akşam : 1 tabak mercimek çorbası 137 kcal
1 tane kepen ekmeğine sandviç 195
ara : süt mısır küçük 75 kcal
toplam : 1083 kalori
su : 2.75 lt
klimadan farenjit oldum ondan bol su içtim bugün 3 L yi geçer o :)
aah aaah bir de bize sorunAynı ben tey tey
menü çok güzeel, plates iyidir baya sıkılaştırıyo düzenli yapınca :)Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım: )
Bugün temizlik faslı da bitti çok şükür esim bir haftalığına şehir dışına gidecek onun valizini hazırlayacaz sonra da beraber yeşil çayımızı içeriz: ) öyle bir anlattım ki dün yeşil çayı adamın icesi geldi :)
Yeni eğitim öğretim yilimiz tüm öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun : ))
Bugün şunları yedim kızlar
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti menemen biraz peynir salatalik yeşillik bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğle bir tabak fırında sebze bir bardak çay
Ara yarım muz
Akşam bir kase köfteli yoğurt çorbası
1 saat kadar sonra da yeşil çay: )
Su da yatana kadar 3e yaklaşır: )
Bugün biraz plates yaptim :)
G gsun Canım tatilin bitince o zaman aramıza dönersin ve bir sonraki hafta senide düzenli paylaşım yapmaya başladığında hemen listeye alırızBenim için haber vermen bile yeterli sonuçta insan tatilde her an cebi eline alamıyor aileyle vakit geçirmek o an tabiki daha önemli
Bak ben bir gün bahçeye gidiyorum o zaman bile alamıyorum elime değil bir hafta 10 gün tatilde
Tatilin keyfini çıkar canımDönüşte tam gaz devam ederiz
kittenlove Hesapta alıntı yapmıştım nasıl becerdiysem uçtu
Demek Tıp okuyorsunHelal olsun sana ne mutlu Ailen seninle gurur duyuyordur Rabbim mezun olup çok başarılı bir doktor olmayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
Artık bizde arada Toktor bu ne ? diye sorarız
Inşallah düzenli yaparim: )menü çok güzeel, plates iyidir baya sıkılaştırıyo düzenli yapınca :)
Menun gayet güzel canım: )Valla ben üzülüyorum okullar açılıyor diye...
9 yasin da oğlum geçen yıldan beri okul sonrası ev de yalnız kalıyor anahtari boynun da dolayısıyla eve gidinceye kadar aklım oğlum da ev de ...
Okul dönemi erken çıkıyorum işten.. fazla değil 2 saat falan evde tek başına ama yine de eve yalnız girmesi kapıyı kendi açması beni epey uzuyor rahatsız ediyor....
Ha kendisi çok mutlu bu durumdan büyüdüm havaların da epey :)
Allaha emanet çocuklarımız. ..
Inşallah düzenli yaparim: )
Menun gayet güzel canım: )
Çalışan anne olmak çok zoraklın hep çocukta kalıyor bizim bakicimiz var ama yine de anne yüreği ışte hep yan yana olmak istiyor yarın öğleden sonra dersim var sabah beraber olacaz diye o kadar sevindim ki
Ölçüleri aldım şimdi gece tok karnına oldu ama olsun
Bel :95 cm
Bacaklar: 63 cm
Kalça : 103 cm
Bunlarn standart yerleri var alınması gereken ama göz kararı aldım ben hep aynı yerden bakıcam takip için zarar etmez yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?