- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Kolay gelsin abla darısı başımıza kızım çok küçük daha okula gittiğinde o ağlar ben ağlarım artıkSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yine ben geldim
Kuzunun son teneffüsüne yetiştimBeni görünce çok sevindi Eee alıştı tabi bütün yaz birlikte olmamıza ayrılık zor geldi Neyseki yarın evden göndereceğimi izah edince kabul etti
Çıkışta Öğretmenimizin listesinde eksik olanlarıda alıp ufaktan bir de markete uğrayıp eve dönebildim
Büyük kızın eksiklerini de artık akşam çıkıp alırız
Şimdi güzel bir keyif kahvesi içip sonrada geleneksel kitap kaplama şenliklerime başlıyorum
Allah yardımcın olsun canım biz bugün parka gidemedik ama yarın goturcem gece uykusunda parkk diye sayikliyor kızımBen de okuldan geldim baturla meyvemizi de yedik şimdi parka gideceğiz bugün sadece 3 dersim vardı öğleden sonra böyle çok güzel ama 4 gün 6 saat dersim var artık 8bucukta evden cikicam 3 te gelicem ki 2 gün de okul çıkışı toplantı var 6yi bulur eve gelmem hadi biz kaçtık akşam görüşürüz: ))
Evet çok sıcak bende sporumu yaptım çok şükür kızım uyuyorÖyle hep onları ön planda tuttum sıra bende artık gidicem dersem giderim belediyenin olursa hele hiç sormam :) zamanında beni engelledi hem iş hem sosyallikte şimdi geçti
Hay maşallah benim kadına baktığım gibi bakmışlardır sana bir tarafını kaşı nazar değmesin:) ... dar gelen kızın kıyafeti şükür benimkiler bollaşıyor gitgidekızımı takip edicem gelişme görmezsem diyetisyene götürürüm
Süper 1 saat yürüdüm bende cehennem gibi sıcak bu gün daha da yürürdüm yoksa
aynen 68 kiloÖlçülerimiz yakın kilomuz da yakın zaten 68 di senin kilon değil mi
Ayyy banada eşim aynısını diyor genelde tlc açık evde seninkilerimi izliyon diyor sanki kendi azdaDogacim resimler de kilolu durmuyor kızın. Ama dediğin gibi yüzme iyi gelir ikinizede. .
Eşine de çok güldüm :) ben de o programı izliyorum.. başladığı da eşim seninkiler başladı diyo.
Amin canım sağolAllah yardımcın olsun canım biz bugün parka gidemedik ama yarın goturcem gece uykusunda parkk diye sayikliyor kızım
Maşallah çok iyi spor yapmışsın: ) menü de çok güzel gitsin kilolar: )Menüm
Sabah peynirli yumurta zeytin iki dilim ekmek
Ara Diyet bisküvi iki tane
Öğlen bı kase çorba dört kaşık kısır
Ara yeşil çay yarım şeftali
19:00da iki kepçe çorba 8_9 bulgurla sarılmış lahana dolması
21:00 bı kase yoğurt chiali iki ince dilim şeftali
30dk bisiklet çevirdim tempolu
60mekik 50omuz hareketi 50 sırt hareketi 50 zıplama 30sn plank
Tşk ederim canım hep beraber göndeririz kiloları insMaşallah çok iyi spor yapmışsın: ) menü de çok güzel gitsin kilolar: )
Amin canım amiiiin :)Tşk ederim canım hep beraber göndeririz kiloları ins
Iyi gecelerİyi geceler herkese
Alışır arkadaş edinir falan sever okulu inşallah
Menüm
Sabah peynirli yumurta zeytin iki dilim ekmek
Ara Diyet bisküvi iki tane
Öğlen bı kase çorba dört kaşık kısır
Ara yeşil çay yarım şeftali
19:00da iki kepçe çorba 8_9 bulgurla sarılmış lahana dolması
21:00 bı kase yoğurt chiali iki ince dilim şeftali
30dk bisiklet çevirdim tempolu
60mekik 50omuz hareketi 50 sırt hareketi 50 zıplama 30sn plank
Selam kızlar nasılsınız : )
Ana oğul oturuyoruz sizler neler yapıyorsunuz bakalım
Bugünkü menum
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğlen light süt ile hazırlanmış bir kase müsli
Okulda bir kupa bitki çayı içtim gojiberyyli :)
Ara okuldan gelince saat 4 gibi activia yarım muz yarim nektari (baturla paylastik :))
Akşam bir tabak yogurtlu semizotu salatası bir kase mercimek corba 3 çatal makarna
Ara 4 5 tane diyet bisküvi şimdi de yeşil cayimi icicem
Su 2 litre
Günaydınlar kızı hazırladım okula servis bekliyoruz .... dünkü yediklerimi yazayım
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Zeytin
Peynir
Domates
Öğlen
2 tabak şehriye çorbası
1 kase salata
Akşam canım bişey istemedi evdekilerin patetes tavasından 1 kaşık
10 gibi 8-9 çiğ badem
Hala artı gösteriyor tartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?