- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Hemen yazıyorum: )Sen kendi tarifini iliştir bi zahmet ha şuraya :)
Hem denenmiş ..
Krep çok sever çocuklar şimdi okullarda açıldı sabahları pek telaşlı oluyor bizim ev..
Dordumuz ayakta :) kimi okul kimi is hazırlığı dolanip dururuz ev de :)
Z Zehra_eymen çok geçmiş olsun
oynakbasi34 kaptanım size de geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz yine de menun de gayet güzel bence üstüne de o kadar is yapmışsınız ellerinize sağlık: )
kittenlove doktor hanım diyelim o zaman sana nerde okuyorsun :)
Bu arada herkese günaydın ev ahalisi uyuyor ben de limonlu tarcinli suyumu iceyim biraz daha uyurlarsa biraz da bisiklete binerim :)
Çok güzel maşallah benimde bir yigenim bu sene dr .oldu diğer yigenimde tıpta 1.sinifta bir diğeride pisikolog cikicak damat kadın dogumcu zaten iki yigenimde bu sene tıp yazacak maşallah ya ailede hiç Dr yok siz olun dedik hepside oldu elhamdülillah darısı benim kizlarimin başına aminn@gsun Canım tatilin bitince o zaman aramıza dönersin ve bir sonraki hafta senide düzenli paylaşım yapmaya başladığında hemen listeye alırızBenim için haber vermen bile yeterli sonuçta insan tatilde her an cebi eline alamıyor aileyle vakit geçirmek o an tabiki daha önemli
Bak ben bir gün bahçeye gidiyorum o zaman bile alamıyorum elime değil bir hafta 10 gün tatilde
Tatilin keyfini çıkar canımDönüşte tam gaz devam ederiz
kittenlove Hesapta alıntı yapmıştım nasıl becerdiysem uçtu
Demek Tıp okuyorsunHelal olsun sana ne mutlu Ailen seninle gurur duyuyordur Rabbim mezun olup çok başarılı bir doktor olmayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
Artık bizde arada Toktor bu ne ? diye sorarız
Niyeyse benim içime doğmuştu hep yazım hatası yapmayay m diye dikkat ediyorumAynen canım biraz önce attim bir makine :) bitti derken yeniden başlıyor: )
Türkçe öğretmeniyim canım: )
Çok teşekkür ederim aminn :))@gsun Canım tatilin bitince o zaman aramıza dönersin ve bir sonraki hafta senide düzenli paylaşım yapmaya başladığında hemen listeye alırızBenim için haber vermen bile yeterli sonuçta insan tatilde her an cebi eline alamıyor aileyle vakit geçirmek o an tabiki daha önemli
Bak ben bir gün bahçeye gidiyorum o zaman bile alamıyorum elime değil bir hafta 10 gün tatilde
Tatilin keyfini çıkar canımDönüşte tam gaz devam ederiz
kittenlove Hesapta alıntı yapmıştım nasıl becerdiysem uçtu
Demek Tıp okuyorsunHelal olsun sana ne mutlu Ailen seninle gurur duyuyordur Rabbim mezun olup çok başarılı bir doktor olmayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
Artık bizde arada Toktor bu ne ? diye sorarız
Niyeyse benim içime doğmuştu hep yazım hatası yapmayay m diye dikkat ediyorum
Hadi sana iyi dersler :)Ders başlıyor hepsine bakamadım mesajların akşama tekrar burdayım :)
Rica ederim canım :)Kolay gelsinkittenlove
Banucum geçmiş olsun. . Çok korkmussundur doğal olarak...
Erciyescim sağolasın tarif için. .
Çok güzel maşallah benimde bir yigenim bu sene dr .oldu diğer yigenimde tıpta 1.sinifta bir diğeride pisikolog cikicak damat kadın dogumcu zaten iki yigenimde bu sene tıp yazacak maşallah ya ailede hiç Dr yok siz olun dedik hepside oldu elhamdülillah darısı benim kizlarimin başına aminn
Niyeyse benim içime doğmuştu hep yazım hatası yapmayay m diye dikkat ediyorum
Kolay gelsinkittenlove
Banucum geçmiş olsun. . Çok korkmussundur doğal olarak...
Erciyescim sağolasın tarif için. .
arada muz yedim akşama çok acıkmamak için ama niyeyse yemekten hemen sonra benim iştahım açılıyor ağzımın yolunu hatırlıyorum herhalde ondan
oynakbasi34 tebrik ederim kaptanim azmin sonu zaferdir ve o zafer yilbasindadir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?