- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Herkese merhaba takıma yeni geldim inş her cuma yarisma da olacağım bugün ilk günüm detoksla başladım
Kahvaltı haşlanmış 1 yumurta peynir kayısı çayı
Aksam 1 yemek kaşığı sıvıyag ile sotelenmis tavuk göğsü salata detoksu suyu
Detoks suyu elma limon tarçın karanfil top karabiber zencefil maydanozdan oluşuyordu kaynattim süzdum sabahtan beri içiyorum az önce bitti şimdi soda içiyorum 20 dk yürüyüş ve 20 dk egzersiz yaptım
Detoks haftada iki gün olacak 1 ay tamamlayacağım inş şuan 83 kiloyum cuma günü yine kilomu yazarim
İyi geceler arkadaşlar ben malesef yine hastayım midem bulanıyor bugün hiç bişey yemedim o yüzden menü de paylaşamıyorum
Çok geçmiş olsun canım geçiş mevsimi ya belki ondandir dikkat et kendineİyi geceler arkadaşlar ben malesef yine hastayım midem bulanıyor bugün hiç bişey yemedim o yüzden menü de paylaşamıyorum
Teşekkür ederim nane limon yaptım biraz iyi geldi de mide bulantım hala devam ediyorÇok çok geçmiş olsun canımNane Limon kaynat belki mide bulantını alır
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım geçiş mevsimi ya belki ondandir dikkat et kendine
Herkese iyi geceler
Herkese günaydın : ) güzel bir çarşamba olması dileğiyle ; )
Günaydın arkadaşlar sıfır uykuyla ayaktayım bugün kazasız belasız atlatırım inşallah midem biraz düzeldi sadece ekmek türü şeyler yiyebiliyorum yarım simit yedim kahvaltıda başım dönüyor biraz yemek yemeyince tansiyon yerlerde tabi
Günaydın kızlar
Hoş geldin hep beraber kurtulucaz inşallah fazlalıklarımızdanHerkese merhaba takıma yeni geldim inş her cuma yarisma da olacağım bugün ilk günüm detoksla başladım
Kahvaltı haşlanmış 1 yumurta peynir kayısı çayı
Aksam 1 yemek kaşığı sıvıyag ile sotelenmis tavuk göğsü salata detoksu suyu
Detoks suyu elma limon tarçın karanfil top karabiber zencefil maydanozdan oluşuyordu kaynattim süzdum sabahtan beri içiyorum az önce bitti şimdi soda içiyorum 20 dk yürüyüş ve 20 dk egzersiz yaptım
Detoks haftada iki gün olacak 1 ay tamamlayacağım inş şuan 83 kiloyum cuma günü yine kilomu yazarim
Geçmiş olsun canımİyi geceler arkadaşlar ben malesef yine hastayım midem bulanıyor bugün hiç bişey yemedim o yüzden menü de paylaşamıyorum
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün...Bu arada Amca gelini sağ sağlim doğurmuş
Suni sanci vermişler 10 saat sonra doğurdu ama sanırım kendi çok korktuğu için baya uzun süre kasmış kendini ki açılma olmamış uzun süre
Akşam üzere gidip bir geçmiş olsun der bebişi görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?