Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoş geldin aramıza
Bendeniz Banu
Takımın bu ara ayağı yanmış kedi gibi gezen kaptanı
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbul'da ev hanımıyım
Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu pko ve insülin direncinden muzdariptim ve devamlı al ver senelerdir diyetle cebelleşiyordum resmen hatta küçük kızımın anasının diyette olmadığı anı bilmez
Çok şükür 5.5 ay önce 118 kgla diyetisyene başladım ve geçen cuma 94.8i gördüm Allahın izniyle de çok daha aşağıları hedefledim

İnşallah sende düzenli olarak aramızda paylaşım yapan arkadaşlarımızdan olursun da birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Bu arada daha evvel hiç bu cuma yarışmasında yarışmışmıydın ( bu veya başka bir nikle ) ?

Kısaca özet geçeyim kurallarımızı;

Her gün en az 5 mesaj istiyorum herkesten ( ki birinde de günlük menünü yazarsan süper olur en azından birbirimizi bir hata görürsek uyarma şansımız olur tabi zorunlu da değil )
Her cuma bildirim günü malum en geç öğlen 12ye kadar herkesin kilosunu bildirmesini istiyoruz
Yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta bir nevi deneme süresinde oluyorlar ( bildirim yapıyorlar ama ancak 3.cü cuma bildirimde listeye dahil olabiliyorlar maalesef bu kuralı esnetme şansım yok çünkü adminler kaptanların istikrarlı arkadaşlarla devam etmelerini istiyorlar yoksa gelenler bazen 3 gün sonra kayıplara karışabiliyor )
Bİrbirimizi motive ederek hedeflerimize ulaşmak sonuçta amaç ve bu yolda bizi yarıda bırakmayacak arkadaşların olması çok çok önemli

Kızlar bu arada günümü özetliyeyim

Sabah 05:30da uyandım yine
Bol suyla güne başladım tabiki

Kahvaltı; 07:30da
2 tatlı kaşığı Lor
1 adet domates
1 adet salatalık
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Kahvaltıdan sonra kuzumu hazırlayıp okula bıraktıktan sonra arkadaşımla Fitnesse yazılmak için gideceğimiz Spor kompleksinin önünde buluştuk saat 09:30da Şansımıza hemşire 10:00da geliyormuş bizde en yakın parkta keyif yapalım dedik

ara; 09:40da
1 adet şekersiz Türk kahvesi
1 kuş lokumu ( ikramdı valla attım ağzıma normalde asla yemem )

Hemşire geldikten sonra da hemen benim EKGmi çekti ve sonuç yarın çıkar dedi neyse ön kaydımı yaptırmış oldum ve Perşembe gidip sonucumu alıp son kaydımı tamamlayıp direk ilk seansa gireceğim inşallah

Dönüşte Minibüs var mı diye bakmadım bile taktım kulaklıklarımı verdim son ses müziği ve başladım yürümeye Tabi kan ter içinde kaldım eve gelene kadar malum havalar bunaltıcı

Sporum; 30 dakika hızlı bir şekilde yürüyüş oldu

Eve gelir gelmez bir duş alıp tekrar üzerimi değiştirip Anneme geçtim ( hatun temizlik yapıyormuş az ucundan tutarım dedim ama sağ olsun boşver ben sen gidince yaparım kalanını zaten pek iş yok dedi )

Öğlen yemeğini de onda yedim ;
Saat 12:30da
4 yk kadar zeytinyağlı Taze fasülye ( bende de var aynısı yarında yine fasulyeye talim ki bozulmasın bitsin )
1 tabak çoban salata

Baktık daha vakit var hadi bir de kahve içelim dedik ;

ara; 13:15de
1 fincan sütsüz şekersiz Nescafe

Kuzuyu okuldan aldıktan sonra gidip Anneme okul eşyalarını bırakıp hemen üzerini değiştirdikten sonra Yüzme dersi için Havuza yol aldık arkadaşla buluşup
Kuzumu bir üst gruba aldılar daha 3.cü dersi olmasınsa rağmen geçen gün de almışlardı çok tedirgin olunca kendi isteğiyle döndü onlarda inatla diğer gruba geçebilir dediler neymiş ayaklarını olması gerektiği gibi çırpıyor biraz daha ilerideymiş tabi arkadaşı kaldı ama daha evvel tembihlemiştik bu kez arıza çıkarmadı
İlkten suya köpük tahtayla atlamaktan çok korktu hatta bana baya el etti gel diye sanırım birazda ağladı o ara ama hocası ona çok güzel destek oldu elinden tutarak kendini suya salmasını sağladı ve sonrasında bizim kuzu daha rahattı hatta çıkışta Anneciğim gördünmü baştan çok korktum ama sonradan çok keyifliydi inşallah perşembe yine yaparız o çalışmayı dedi

Akşam 18:15de eve girince de eşimle küçük kızıma yemek hazırladım ( büyük öğlenciydi saat 20:10da çıkıyor okuldan )
Ben Havuzdayken şu minik kıtırunolardan yemiştim 1 paket midem kazınınca o yüzden akşamlık yemek yemek istemedi canım tıkadığı için bende boş geçmemek adına

saat 19:00da 1 büyük bardak ayran içtim

Şimdi yeni acıkır gibi oldum onuda Yeşil çayle bastırdım suya devam artık
Bu saate kadar da 2.5 litre su içtim onuda hatta 3 litreye çıkaracağım yatana kadar hatta geçer bile

Yarın artık inşallah evdeyim de şu evi bir temizliyeyim bir zahmet eşim yarın mı temizlik yapacaksın diye sorunca direk sanki kinaye yapıyormuş gibi algıladım da yok istersen şimdi başlıyayım dedim adamcağız yok aşkım öylesine dedim hem reglsin ya ağrın vardır yapma istersen diyecektim dedi ama yok boş durmayayım ki perşembe de spora gideceğim ve yine bugün olduğu gibi eve gelip duş alırım ( dönüşü yürüyeceğim için orada almak mantıksız su içinde kaldığımdan ) üzerimi değiştirip tekrar bugün ki gibi az oyalandıktan sonra da yüzmeye giderim

Ay yazarken yoruldum ama boşuna dememişler çalışan demir pas tutmaz diye o yüzden çalışmaya yada benim durumumda koşturmaya devam

Kızlar bana müsaade

Malum sabah karga kahvaltısını etmeden uyanıyorum ve bugün hakikaten çok yoruldum yatıp uyuyayımda düzenim şaşmasın

Allaha emanet olun sabaha görüşürüz inşallah nasılsa
İyi geceler herkese

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugün de hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili olur
Ben sabah 6da yine uyandım ve şekersiz kahvemi de kaptığım gibi kendimi buraya attım
Bugün evdekileri bir posta gönderdikten sonra ( büyük malum öğlenci ) bir güzel temizliğime girişeceğim öğlene kadar temizlik faslı biter nasılsa sonrada oturup ütülerimi yaparım tabi sık sık burada olacak yine gözüm

Bu arada dün büyük kızım bir şey söyleyeceğim ama Annemi ilgilendiren bir durum dedi Hayırdır inşallah derken ağzındaki baklayı çıkardı bizim büyük cadı
Malum benim kız Lisede İnşaat bölümü okuyor ve bu sene 3.cü sene olduğundan artık Bilgisayarda Proje çizimlerine başlayacaklar Beni ilgilendiren ve hoşuma gitmeyen kısım ise maalesef o dersleri Cuma günü olacakmış ve hanım efendi Laptobu okula götürmek zorundaymış ( öğretmen laptopa da Autocad yükleyecekmiş ki evde ödev olarak proje verirse çizimini yapabilsinler )
Duyunca bir ara isyan edesim geldi ama okul sonuçta birde öğlenci olması iyi oldu en azından listeyi sabahdan düzenler o gidene kadar herkes bildirimini yapmış olursa bir tek listeyi taşıması kalır onuda artık cepten yapabilirsem ne mutlu bana ama aksilik olursada bana yardımcı olabilecek birileri çıkar inşallah

Günaydın arkadaşlar sıfır uykuyla ayaktayım bugün kazasız belasız atlatırım inşallah midem biraz düzeldi sadece ekmek türü şeyler yiyebiliyorum yarım simit yedim kahvaltıda başım dönüyor biraz yemek yemeyince tansiyon yerlerde tabi

Herkese günaydın : ) güzel bir çarşamba olması dileğiyle ; )

Sanada Günaydın canım
Kaçamaksız bol hareketli bir gün olur inşallah

Canım tuzsuz etimek ye biraz hem tok tutar hemde fazla zarar vermez beslenmene birde ayran iç en azından tok tutar
Umarım çabucak toparlarsın
Nane limona devam et istersen gerçi oda tansiyon düşürebilir

Anam sabah beri baya iş yaptım gerçi hala sabah
Bir yandan da deli kızımla uğraşıyorum çatlak uyandı erkenden telefonundan sevdiği şarkıları açtı ben iş yaparken peşimde oynayarak dolanıyor yüzünde birde siyah maskesini sürmüş birde dalga geçer gibi hadi kız oturmaya mı geldik oynasana falan diyor

Dedim çatlak kalkıp bir işin ucundan tutacağına birde beni engellemeye çalışıyorsun diye nasıl gülüyor gel öpeyim seni bak bundan sonra her sabah karşılıklı oynayacağız böyle diye

Şükür toparlama işi ve mutfak temizliği bitti bir posta çamaşırımı yıkadım asacağım birazdan yatak odamı da topladım az dinlenip sonrada oturup ütülenecekleri ayırıp süpürüp önce bir evi güzelce buhar makinesiyle geçerim ki evin havası iyice değişsin ( yarında nasılsa yoğun olacağım dip köşe gireyim ki bir iki gün idare etsin )
En son kızı okuldan aldıktan sonra da oturup ütülerimi yapar hemen yerleştiririm Banyomda var ama onu gece temizlerim

Bu arada Amca gelini sağ sağlim doğurmuş
Suni sanci vermişler 10 saat sonra doğurdu ama sanırım kendi çok korktuğu için baya uzun süre kasmış kendini ki açılma olmamış uzun süre

Akşam üzere gidip bir geçmiş olsun der bebişi görürüm inşallah

Günaydın herkese daha önce cuma yarışmasında hiç olmadım bu ilk 2 hafta bekleyeceğim anlaşılan olsun bu daha da teşvik etti
Dünkü detoks tan sonra inanılmaz hafif kalkim.
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmegı
Kayısı çayı 1 adet domates
2 yemek k.kıymalı omlet peynir
Akşama ne yerim bilmiyorum.

Hoş geldin hep beraber kurtulucaz inşallah fazlalıklarımızdan
İyi geceler arkadaşlar ben malesef yine hastayım midem bulanıyor bugün hiç bişey yemedim o yüzden menü de paylaşamıyorum
Geçmiş olsun canım
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…